قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

عضو هیات مذاکره کننده حماس: مسئله خلع سلاح منوط به خروج اسرائیل از غزه و بازسازی آن است

برنا - گروه بین الملل: عضو هیات مذاکره کننده حماس تاکید کرد که مسئله خلع سلاح گروه‌های فلسطینی با خروج اسرائیل از غزه و بازسازی این منطقه، مرتبط است.
 عضو هیات مذاکره کننده حماس: مسئله خلع سلاح منوط به خروج اسرائیل از غزه و بازسازی آن است

به گزارش برنا به نقل از خبرگزاری فسلطینی «صفا»، «غازی حمد» با بیان اینکه جنبش حماس به اهداف ملی خود در حفظ حقوق مردم فلسطین متعهد است، اظهارداشت که این مذاکرات دشوار و طاقت‌فرسا بود و ما تلاش کردیم به بهترین توافق ممکن برسیم.

وی افزود: مسئله سلاح با سایر مسائل، مانند خروج رژیم اسرائیل از غزه و بازسازی آن مرتبط است.

عضو هیات مذاکره کننده حماس تاکید کرد که رژیم اسرائیل در موضوع ذخیره‌سازی سلاح دخالت نخواهد کرد و کمیته ملی، این وظیفه را بر عهده خواهد داشت.

حمد با تاکید بر اینکه حماس قبل از خروج رژیم اسرائیل از نوار غزه هیچ اقدامی در مورد ذخیره‌سازی سلاح انجام نخواهد داد، افزود: اگر نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل به تعهدات خود طبق توافق عمل نکنند، ما هیچ اقدامی انجام نخواهیم داد.

عضو کمیته مذاکره کننده حماس از مصر، قطر و ترکیه به خاطر تلاش‌هایشان در دستیابی به این توافق تشکر کرد.

پیشتر رئیس جمهوری آمریکا در تداوم حمایت از رژیم اسرائیل و رویکرد خصمانه واشنگتن علیه گروههای مقاومت فلسطینی مدعی شد که هیات به اصطلاح صلح غزه به توافقی تاریخی دست یافته است.

«دونالد ترامپ» روز پنجشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال درباره هیات به اصطلاح صلح غزه و در پی تداوم رویکرد خصمانه علیه گروههای مقاومت فلسطینی به ویژه جنبش حماس ادعا کرد: «این هیات به توافقی تاریخی برای خلع سلاح کامل حماس و همه گروه‌های مسلح دیگر در غزه دست یافت.»

رئیس جمهوری جنگ طلب آمریکا مدعی شد: این یک گام بسیار بزرگ در مسیر دستیابی به صلح و امنیت پایدار است.

انتهای پیام



1
 مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل بیانیه مشترک دادند
۲۰ دقیقه قبل / سایت جماران

مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل بیانیه مشترک دادند

به گزارش جماران، مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک، حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه که به شهادت شمار جدیدی از غیرنظامیان منجر شد، به شدت محکوم کردند.

در این بیانیه آمده است: ما به شدت از نقضهای مستمر آتش‌بس در نوار غزه نگرانیم و تاکید می‌کنیم که تشدید حملات اسرائیل، تلاشهای منطقه‌ای و بین‌المللی را در این مرحله حساس تضعیف می‌کند.

این سه کشور بار دیگر بر لزوم پایبندی اسرائیل به تمام تعهدات خود بر اساس توافقنامه آتش‌بس در غزه و ضرورت اجتناب آن از هرگونه اقدامی که ممکن است آتش‌بس را تضعیف کند یا به تشدید تنش منجر شود، تأکید کردند.

 در خاتمه این بیانیه آمده است: ما بار دیگر از جامعه بین‌المللی و شورای صلح به رهبری رئیس‌جمهور ترامپ می‌خواهیم که بر پایبندی به آتش‌بس در غزه نظارت کنند.

وزارت بهداشت فلسطین امروز نیز اعلام کرد که در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰ نفر دیگر شهید و ۲۵ تن زخمی شده‌اند.

 


1
 مجری صداوسیما: شعار «نه غزه، نه لبنان» اسرائیلی است
۴۳ دقیقه قبل / سایت برترینها

مجری صداوسیما: شعار «نه غزه، نه لبنان» اسرائیلی است

برترین‌ها: مبینا نصیری یکی از مجریان صداوسیما در اظهاراتی درباره شعار «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» مدعی شد که این شعار، «شعاری اسرائیلی» است.


1
 جراح آمریکایی: آنچه در غزه دیدم با هیچ یک از تجربیاتم در بیش از ۳۰ کشور قابل مقایسه نیست
۱ ساعت قبل / سایت جماران

جراح آمریکایی: آنچه در غزه دیدم با هیچ یک از تجربیاتم در بیش از ۳۰ کشور قابل مقایسه نیست

به گزارش جماران، «مارک پرلموتر»، متخصص جراحی ارتوپدی، در گفتگو با خبرگزاری فرانسه تاکید کرد تنها هفته نخست حضور او در نوار غزه، از مجموع تمامی تجربیات قبلی‌اش دشوارتر بوده است.

وی افزود در بیش از ۳۰ کشور، شمار زیادی از مجروحان ناشی از حملات و بلایای طبیعی را درمان کرده، اما هیچ یک از آن تجربه‌ها با آنچه از صحنه‌های هولناک در نوار غزه مشاهده کرده، قابل مقایسه نیست.

تجربه پرلموتر و دو پزشک آمریکایی دیگر از فعالیت در بیمارستان‌های غزه در جریان جنگ، محور مستند «American Doctor» است که نخستین بار در اوایل سال ۲۰۲۶ در جشنواره فیلم ساندنس به نمایش درآمد.