قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۳

پلیس: زائران از خودرو شخصی استفاده نکنند | هدایت خودروها به پارکینگ‌های تعیین‌شده

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: همکاران پلیس راهور از ساعات ابتدایی صبح در معابر و مسیرهای منتهی به محل برگزاری مراسم مستقر هستند و مدیریت ترافیک را بر عهده دارند تا تردد شهروندان با کمترین مشکل انجام شود.
 پلیس: زائران از خودرو شخصی استفاده نکنند | هدایت خودروها به پارکینگ‌های تعیین‌شده



۲۵ دقیقه قبل / سایت آوش

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود.  

طی روزهای جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریورماه) با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه، در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و باد، گاهی وزش باد شدید و در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه شمالی و ارتفاعات، بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق رخداد مه پیش‌بینی می‌شود.  

طی امروز و فردا کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا (۳۱ مرداد ماه) صاف و وزش باد، در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۴ و ۲۳ درجه سانتیگراد و برای یک‌شنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۳۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.  


۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری جام جم

کاهش دمای تهران آغاز شد؛ هشدار رگبار و رعدوبرق در شمال استان

به گزارش جام جم آنلاین، بر اساس بررسی الگوهای همدیدی و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات افزایش ابر و وزش باد رخ می‌دهد.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، از جمعه ۳۰ مرداد تا دوشنبه ۲ شهریورماه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه، شرایط برای افزایش ابر، وزش باد و در برخی نقاط بارش‌های رگباری فراهم خواهد شد. رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات تهران

هواشناسی استان تهران اعلام کرده است که در مناطق شمالی استان و ارتفاعات، احتمال وقوع رگبار باران، رعدوبرق و مه گرفتگی وجود دارد.

همچنین در برخی ساعات، وزش باد شدید موقتی دور از انتظار نیست و شهروندان به‌ویژه در مناطق کوهستانی باید نسبت به تغییرات ناگهانی شرایط جوی توجه داشته باشند. کاهش دمای تهران طی امروز و فردا

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، طی امروز و فردا کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

دمای هوای تهران برای روز شنبه ۳۱ مردادماه صاف همراه با وزش باد، افزایش ابر در بعدازظهر و افزایش باد پیش‌بینی شده است.

حداقل دمای تهران در این روز ۲۳ درجه سانتیگراد و حداکثر دما ۳۴ درجه سانتیگراد خواهد بود.

همچنین برای روز یکشنبه اول شهریورماه آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری، همراه با افزایش باد و در برخی ساعات وزش باد شدید پیش‌بینی شده است.

دمای هوا در این روز بین ۲۴ تا ۳۵ درجه سانتیگراد تغییر خواهد کرد.


۵۹ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

تهران از امروز خنک تر می شود

نورنیوز-گروه اجتماعی: طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی امروز و فردا کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

برای آسمان تهران فردا (۳۱ مرداد ماه) صاف و وزش باد، در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۴ و ۲۳ درجه سانتیگراد و برای یک‌شنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۳۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. 




 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
۲۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.

 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.

 جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف و جمع‌آوری یک خط لوله ۶ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خط لوله‌ای که قاچاقچیان برای مخفی...

 دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم
۲۱ ساعت قبل / سایت تابناک

دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم

فرمانده انتظامی جهرم از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از حساب‌های کاربری در اینستاگرام، تصاویر و اطلاعات نادرست از شهروندان این شهرستان را برا...

 بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند
۲ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند

تاکید همزمان بیات، دهقان‌کیا، عیوضی، برهانی و روحبخش بر این چهار محور، پیام روشنی دارد: بازنشستگان خواهان تعیین تکلیف روشن و زمان‌بندی مشخص برای مطالبات خود هستند، نه صرفا تکرار وعده‌ها.

 گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست

دبیر هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه با اشاره به تغییرات گسترده در بازار کار و گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی (فریلنسر)، گفت: ساختار فعلی نظام بیمه‌های اجتماعی کشور پاسخگوی واقعیت‌های جدید بازار کار نیست و لازم است الگوهای پوشش بیمه‌ای متناسب با این تحولات بازطراحی شود.