قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

جنگ تمام شد، ترس نه؛ هزاران ملوان هندی خلیج فارس را ترک کردند

در پی جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران و ناامن شدن مسیرهای دریایی منطقه، هزاران ملوان هندی خلیج فارس را ترک کرده‌اند. گزارش‌ها حاکی از آن است که نگرانی از حملات به کشتی‌های تجاری و تداوم تنش‌ها در تنگه هرمز همچنان پابرجاست.
 جنگ تمام شد، ترس نه؛ هزاران ملوان هندی خلیج فارس را ترک کردند



۷ ساعت قبل / سایت مشرق

ایران از دولت آمریکا می‌خواهد «رفتارش را تصحیح کند»!

به گزارش مشرق، عبدالله باعبود، استاد و پژوهشگر روابط بین‌الملل و امور خلیج فارس و خاورمیانه در دانشگاه واسدا ژاپن در توئیتر نوشت:

چه پارادوکسی در واژگونی نقش‌ها: ما از مرحله‌ای به مرحله‌ای دیگر گذر کرده‌ایم که در آن ایالات متحده از ایران می‌خواست «رفتارش را اصلاح کند»، و اکنون ایران است که از دولت آمریکا می‌خواهد «رفتارش را تصحیح کند». تحولی چشمگیر که ابعاد تغییر در ترازوی فشارها و برگ‌های مذاکره را آشکار می‌سازد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تاکید عمان و ژاپن بر تضمین آزادی دریانوردی در تنگه هرمز طبق قوانین بین المللی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ «بدر البوسعیدی» روز دوشنبه با موتگی توشیمیتسو در مسقط دیدار کرد.

بر اساس بیانیه‌ وزیر امور خارجه عمان، ۲ کشور تاکید کردند که عبور ایمن از تنگه هرمز از امنیت و رفاه منطقه جدا نیست.

توشیمیتسو وزیر امور خارجه ژاپن گفت که از نقش عمان در حل بحران کشتیرانی در تنگه قدردانی می‌کند و وعده داد که هماهنگی با مسقط را برای تضمین دریانوردی آزاد و ایمن هم در هرمز و هم در باب المندب افزایش دهد.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

در واکنش به جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران/سازمان ملل: نیازمند بازگشت به مذاکرات هستیم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ استفان دوجاریک روز پنجشنبه به وقت محلی در واکنش به سیاست اعمال فشار اقتصادی بیشتر آمریکا گفت: ما در حال حاضر، شاهد تاثیر درگیری در خلیج فارس بر اقتصاد جهانی هستیم.

سخنگوی سازمان ملل، پیامدهای جنگ علیه ایران را «عدم آزادی حمل و نقل در تنگه هرمز، و اکنون نیز عدم آزادی دریانوردی در باب المندب، در خلیج عدن» برشمرد.

دوجاریک تاکید کرد: آنچه ما نیاز داریم، بازگشت جدی به مذاکرات است، زیرا افزایش فعالیت‌های نظامی و افزایش درگیری اقتصادی، برای اقتصاد جهانی خوب نخواهد بود.




 «نبرد هرمز» روز چهل و یکم | گزارش در حال به روز رسانی
۲۰ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و یکم | گزارش در حال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 تلاش قطر بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تلاش قطر بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا

وزیر امور خارجه قطر از تداوم تلاش‌های میانجیگرانه این کشور بین ایران و آمریکا خبر داد.

 ۲۳ کشته در تصادف بزرگراهی در برزیل
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

۲۳ کشته در تصادف بزرگراهی در برزیل

برخورد رو در رو یک مینی‌بوس و یک کامیون در ایالت پارانا در جنوب برزیل، ۲۳ کشته و ۵ زخمی برجای گذاشت.

 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 «با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

«با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای

«ژانگ هانهویی» سفیر چین در روسیه به ژاپن هشدار داد که در مسائل مربوط به تسلیحات هسته‌ای «با آتش بازی نکند.»