قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۹

فرانسه‌ 0-0 مراکش|دیوار بونو برابر فرانسه؛مهار پنالتی امباپه، نیمه اول را بدون گل نگه داشت

درخشش یاسین بونو، دروازه‌بان مراکش، مهم‌ترین اتفاق نیمه نخست دیدار حساس برابر فرانسه بود. سنگربان شیرهای اطلس در دقیقه 28 پنالتی کیلیان امباپه را مهار کرد تا بازی مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی 2026 در پایان 45 دقیقه نخست با تساوی بدون گل به پایان برسد.
 فرانسه‌ 0-0 مراکش|دیوار بونو برابر فرانسه؛مهار پنالتی امباپه، نیمه اول را بدون گل نگه داشت



۵ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

شوک به استقلال؛ پیام خداحافظی منیر الحدادی منتشر شد و هواداران را غافلگیر کرد / منیر الحدادی رفتنی شد؟ پیام معنادار ستاره استقلال برای هواداران آبی / پایان کار منیر الحدادی در استقلال؟ خداحافظی ستاره اسپانیایی همه را به تکاپو انداخت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ منیر الحدادی، بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال استقلال، پس از جدایی از این تیم و پیوستن به آلباسته اسپانیا، با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود از هواداران آبی‌پوش خداحافظی کرد.

الحدادی که پس از حضور در استقلال در پایان فصل از جمع آبی‌پوشان جدا شد، با انتشار پیامی خطاب به هواداران این تیم نوشت:

«همیشه همه‌چیز آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود. شرایط باعث شد دوران حضورم در اینجا زودتر از آنچه می‌خواستم به پایان برسد، اما چیزهایی بسیار فراتر از آنچه بتوان با کلمات بیان کرد، با خودم به یادگار می‌برم.

از تمام کسانی که از همان نخستین روز حضورم باعث شدند احساس کنم در خانه خودم هستم، تشکر می‌کنم.

امیدوارم روزی دوباره مسیرمان به یکدیگر برسد. این فصل از زندگی حرفه‌ای من همیشه جایگاه ویژه‌ای در قلبم خواهد داشت.»

منیر الحدادی پس از جدایی از استقلال، با عقد قرارداد به تیم آلباسته اسپانیا پیوست تا فصل جدید فوتبال خود را در لالیگا ۲ این کشور دنبال کند.


۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

به بهانه جدایی مونیر الحدادی؛ تلخکامی مراکشی‌های فوتبال ایران

پایگاه خبری فوتبالی- سومین بازیکن مراکشی تاریخ لیگ برتر پس از یک فصل از فوتبال ایران رفت.

به گزارش فوتبالی، سرانجام مونیر الحدادی بازیکن مراکشی و سرشناس استقلال که فصل گذشته بازی‌های خوبی را برای آبی‌پوشان انجام داد، با انتشار یک استوری اینستاگرامی با هواداران استقلال خداحافظی کرد.

الحدادی که در ابتدای فصل گذشته با سابقه بازی در بارسلونا به استقلال پیوست، در مدت زمان حضورش در فوتبال ایران عملکرد قابل قبولی داشت، هرچند به دلیل شرایط خاص لیگ برتر در فصل گذشته، این بازیکن اسپانیایی – مراکشی نتوانست به دستاورد و موفقیت خاصی همراه با استقلال دست یابد.

این بازیکن 30 ساله در فصل گذشته 28 بار با پیراهن استقلال به میدان رفت. 18 بازی در لیگ برتر، 2 در جام حذفی و 8 بازی در لیگ قهرمانان آسیا دو. حاصل کار او در این بازی‌ها، 4 گل زده و ثبت 5 پاس گل در تمامی رقابت‌ها بود که در مجموع عملکرد خوبی برای این بازیکن به حساب می‌آید.

الحدادی تنها بازیکن مراکشی در لیگ برتر ایران نبوده. پیش از او دو بازیکن دیگر از این کشور آفریقایی سابقه بازی در فوتبال ایران را داشتند.

عادل شیحی

با سابقه بازی در فولام در چمپیونشیپ انگلیس به استقلال پیوست. انتقال این بازیکن نه چندان مطرح به فوتبال ایران کمی عجیب بود و خیلی زود هم از جمع آبی‌پوشان جدا شد. در 6 بازی که در استقلال انجام داد، هیچ عملکرد مثبتی نداشت و بدون گل زده یا پاس گل به کار خود در فوتبال ایران پایان داد. او در دربی فروردین 1395 در ترکیب اصلی استقلال به میدان رفت اما در همان نیمه اول مصدوم شد و از بازی بیرون رفت.

ایوب العملود

به عنوان یک مدافع عملکرد نسبتا قابل قبولی در طول یک فصل حضورش در پرسپولیس داشت. العملود که با نظر خوان کارلوس گاریدو جذب پرسپولیس شد، 24 بار پیراهن پرسپولیس را در سه جام مختلف برتن کرد، اما به لحاظ اثرگذاری روی گل، اصلاً آمار خوبی نداشت. او تنها یک گل برای سرخپوشان به ثمر رساند. آن هم در هفته دوم لیگ بیست و چهارم و در دیدار برابر تراکتور که مانع از شکست تیمش شد.


۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

هیجان ستاره اینتر برای پوشیدن پیراهن بارسا

به گزارش "ورزش سه"، لائوتارو مارتینس یکی از بهترین مهاجمان شماره ۹ جهان است. بارسلونا تمام تمرکز خود را روی جذب خولین آلوارز معطوف کرده است، اما فهرست مهاجمان تراز اول برای پیوستن به این تیم محدود است. یکی از نام‌هایی که مطرح شده، لائوتارو است. اگرچه باشگاه بارسلونا فعلاً اقدام برای جذب او را کنار گذاشته است، اما این بازیکن به تحرکات لحظات پایانی بازار نقل‌وانتقالات چشم دوخته است.

این بازیکن آرژانتینی اسطوره اینتر محسوب می‌شود؛ جایی که کاپیتان تیم است و قراردادش را تا سال ۲۰۲۹ تمدید کرده است. انتقال او در حال حاضر غیرممکن به نظر می‌رسد، اما هیچ‌چیز را نمی‌توان نادیده گرفت، زیرا او یکی از گلزن‌ترین بازیکنان جهان است. ارزش بازار او ۸۵ میلیون یورو برآورد می‌شود که برای یک بازیکن ۲۸ ساله رقمی غیرمنطقی نیست.

لائوتارو مارتینس با این حال از حضور در اینتر میلان بسیار راضی است. او کاپیتان تیم است و آخرین اسکودتوی به دست آمده توسط این باشگاه را بالای سر برد. در میلان خروج ستاره اصلی تیم غیرقابل تصور است، اما پیشنهاد بارسلونا می‌تواند همه چیز را تغییر دهد. بارسلونا در حالی وارد روزهای پایانی پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی می‌شود که با وجود تلاش‌های بی‌نتیجه برای جذب خولین آلوارز، هنوز هیچ مهاجمی را برای جانشینی لواندوفسکی و فران تورس پیدا نکرده است.

حضور او در بارسلونا اعتبار بین‌المللی‌اش را نیز افزایش می‌دهد. لائوتارو مارتینس در آخرین جام جهانی بازیکن فیکس تیم ملی آرژانتین نبود و برای مثال در فینال حتی یک دقیقه هم بازی نکرد. حضور در بارسلونا او را به سطح اول فوتبال جهان بازمی‌گرداند تا برای عناوین بزرگ تیمی و همچنین جوایز فردی مانند کفش طلا یا حتی توپ طلا بجنگد.

لائوتارو مارتینس می‌داند که انتقال به بارسلونا موقعیت او را در ویترین فوتبال ارتقا می‌دهد، اما از اینتر میلان به خاطر اعتمادی که طی سال‌های طولانی به او داشته و در آن ۱۷۵ گل در ۳۷۶ بازی به ثمر رسانده، بسیار سپاسگزار است.

اینتر علاوه بر این، خود را با بازیکنان باکیفیتی مانند اسپنس، مدافع راست تاتنهام، برای جانشینی دومفریس و بازیکنی مانند مانوئل آکانجی تقویت کرده است.

در هر صورت، بارسلونا هنوز طرح جایگزین خود را در صورت قطعی شدن عدم امکان حضور خولین آلوارز به اجرا نگذاشته است و باید سناریوهای دیگر را بررسی کند.

منبع: اسپورت




 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند
۱۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال که با این تیم ۲۸ بازی انجام داد، به تیم آلباسته اسپانیا پیوست.

 تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت
۲۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت

ابوالفضل جلالی، در جریان دیدار تم پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان دچار مصدومیت شد و با ناراحتی زمین بازی را ترک کرد

 صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!
۱۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!

یک پاس گل و لحظاتی بعد هم یک گل تماشایی شروع توفانی ستاره ایرانی در بازی اروپاییِ امشب برای لخ پوزنان بود.

 واکنش احساسی سردار دورسون به برد پرسپولیس؛ سه قلب قرمز برای هم‌تیمی‌های سابقش
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

واکنش احساسی سردار دورسون به برد پرسپولیس؛ سه قلب قرمز برای هم‌تیمی‌های سابقش

سردار دورسون، مهاجم سابق پرسپولیس، پس از پیروزی ۴-۱ تیم سابقش مقابل استقلال خوزستان، خوشحالی خود را ابراز کرد.

 سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است

سیدمهران موسوی مدافع تیم فوتبال آلومینیوم اراک می‌گوید با وجود تساوی مقابل چادرملو، از عملکرد تیمشان راضی است.