قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۷

دومین و سومین برد تدارکاتی والیبال نشسته ایران پیش از قهرمانی جهان

ملی‌پوشان والیبال نشسته ایران در دومین و سومین مسابقات تدارکاتی خود پیش از حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان، برابر تیم‌های برزیل و آمریکا به پیروزی رسیدند.
 دومین و سومین برد تدارکاتی والیبال نشسته ایران پیش از قهرمانی جهان



۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

مروری بر تاریخچه نماد‌های عروسکی پنج دوره بازی‌های پاراآسیایی + فیلم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کمیته پارالمپیک آسیا با انتشار مجموعه‌ای از تصاویر، مروری بر نمادهای عروسکی (مسکات) پنج دوره بازی‌های پاراآسیایی داشت؛ نمادهایی که در هر دوره با الهام از فرهنگ، طبیعت و هویت کشور میزبان طراحی شده‌اند و مفاهیمی همچون دوستی، اتحاد، امید، شجاعت و تاب‌آوری را به تصویر می‌کشند.

نخستین نماد عروسکی بازی‌های پاراآسیایی، «فان فان» بود که در بازی‌های گوانگژو ۲۰۱۰ معرفی شد. این نماد با الهام از گل «کاپوک»، یکی از نمادهای شهر گوانگژو، طراحی شد و مفاهیمی مانند دوستی، خوش‌بینی و اراده را نمایندگی می‌کرد.

در بازی‌های اینچئون ۲۰۱۴، دو نماد «جئونُپی» و «دنوپی» با الهام از پرنده قاشق‌نوک سیاه معرفی شدند. این دو مسکات پیام‌آور همدلی، دوستی و اتحاد ملت‌های آسیایی از مسیر ورزش بودند و تلاش داشتند روحیه همبستگی میان ورزشکاران کشورهای مختلف را به نمایش بگذارند.

«مومو»، نماد بازی‌های جاکارتا ۲۰۱۸، یک عقاب الهام‌گرفته از عقاب برهمنی بود که شجاعت، استقلال و روحیه تسلیم‌ناپذیر ورزشکاران پاراآسیایی را به تصویر می‌کشید. این نماد با فضای فرهنگی و طبیعی اندونزی نیز پیوند داشت.

در بازی‌های هانگژو ۲۰۲۲ نیز «فی‌فی» به عنوان نماد عروسکی مسابقات انتخاب شد. این پرنده با الهام از پرنده‌ای افسانه‌ای در فرهنگ چین طراحی شده بود و نمادی از فناوری، امید و پیوند میان سنت و نوآوری به شمار می‌رفت.

اما جدیدترین نماد این رویداد، «اوزومین» است که برای پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی آیچی–ناگویا ۲۰۲۶ طراحی شده است. این نماد با الهام از جریان آب و فرهنگ غنی منطقه آیچی شکل گرفته و مفاهیمی همچون فراگیری، تاب‌آوری و ظرفیت نامحدود ورزشکاران را نمایندگی می‌کند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی از ۲۶ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۵ در استان آیچی و شهر ناگویا، به عنوان شهر اصلی میزبان، برگزار خواهد شد. در این دوره حدود ۴ هزار ورزشکار از کشورهای مختلف آسیایی در ۱۸ رشته ورزشی به رقابت خواهند پرداخت و ژاپن برای نخستین بار میزبانی این رویداد را در قالب آیچی–ناگویا بر عهده خواهد داشت.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حسنی: انجمن پاراتنیس روی میز استقلال ندارد/ استعفا دادم و برنمی‌گردم - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیمان حسنی سرپرست انجمن پاراتنیس روی میز که روز 30 بهمن 1404 این مسئولیت را بر عهده گرفته بود، اواسط مرداد ماه از سمت خود استعفا داد و استعفانامه‌اش را برای فدراسیون ارسال کرد.

درست چند روز پس از این اتفاق و در روز 19 مرداد، جلیل کوهپایه‌زاده رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان در این باره اعلام کرد که «سوء تفاهم‌هایی وجود داشت و نکات مد نظر حل و فصل شد و پیمان حسنی و همکارانش، کار را با قدرت پیش می‌برند.»

با شرایطی که به نظر می‌رسید مسائل مورد نظر پیرامون این رشته حل و فصل شده باشد، اما ظاهراً چنین شرایطی وجود ندارد.

حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: ما صحبت‌هایی را داشتیم، اما واقعاً اتفاق تازه‌ای رخ نداده که بخوام به کارم ادامه بدهم. من برنامه‌ها را بر اساس صحبت‌هایی که با رئیس فدراسیون داشتم، نوشتم و اگر همان موقع اعلام می‌کرد که برنامه‌های مد نظر من قابل اجرا نیست، می‌رفتم. دوستان در فدراسیون اقدام به برگزاری مسابقه و کلاس می‌کنند؛ آن هم بدون اطلاع انجمن. 

وی ادامه داد: قبل از ابلاغ روز 30 بهمن، چهار جلسه با هم داشتیم و 2، 3 جلسه نیز بعد از آن برگزار شد. برنامه‌ها و کارهایی مد نظر بود که طبق صحبت‌های صورت گرفته، حتی روز 30 خرداد تقویم انجمن پاراتنیس روی میز را ارائه کردیم. 40 روز طول کشید و پس از آن، مدیر فنی فدراسیون گفت که اجرای برنامه‌ها امکان پذیر نیست. این در حالی بود که من تقویم انجمن را بر اساس صحبت‌هایی که صورت گرفته بود، آماده کرده بودم.  

سرپرست مستعفی انجمن پاراتنیس روی میز عنوان کرد: مسابقات استعدادیابی قرار است ماه آینده برگزار شود و ما از آن خبر نداریم. مسابقات ID نیز در تهران برگزار شد و باز هم انجمن از آن بی خبر است. جالب اینکه برگزاری رقابت‌های مناطق کشور نیز برای ماه آینده برنامه‌ریزی شده و انجمن باز هم از آن خبر ندارد. واقعاً نمی‌توانم چرا چنین اقداماتی، بدون رعایت ساختارها انجام می‌دهم. انجمن استقلال ندارد و این خوب نیست. من آدم کم تجربه‌ای نیست و نزدیک به سه دهه است که در ساختارهای بزرگی کار کرده‌ام. خب واقعاً اگر نمی‌خواهند که من اینجا باشم، چرا از همان ابتدا با برنامه‌هایم موافقت کردند؟ خُب به نظرم یک عده از دوستان در فدراسیون را جمع کنند و به آنها حکم کنند که هر چه می‌گویند، باید اجرا شود و افراد تازه وارد نیز استقلال و اختیاری ندارند. اینگونه می‌توانند کارها را همانطور که مدنظرشان است، جلو ببرند.

حسنی درباره انتخاب ورزشکار اعزامی به بازی‌های پاراآسیایی، بدون مسابقه انتخابی و بدون در نظر گرفتن نظر انجمن پاراتنیس روی میز گفت: فدراسیون می‌گوید که انتخاب ورزشکار اعزامی با نظر کمیته پارالمپیک انجام شده است. اگر این موضوع در اختیار من بود، زهرا نمازی جوان را انتخاب می‌کردم، نه یک ورزشکار 61 ساله. نکته جالب اینکه پاراتنیس روی میز در دوره قبل بازی‌های پاراآسیایی در هانگژو 4 ورزشکار اعزامی داشت و 2 مدال کسب شد، اما برای این دوره نمی‌خواستند یک نفر را هم اعزام کنند و در نهایت تصمیم به اعزام یک ورزشکار 61 ساله گرفتند و برایش اردو در ارومیه هم گذاشته‌اند. اگر این موضوع در اختیار من بود، کسی را معرفی می‌کردم سال هم در رده جوانان مدال گرفت تا بتواند 2، 3 دوره دیگر در بازی‌های پاراآسیایی شرکت کند و با روندی که از بازی‌های پاراآسیایی جوانان آغاز کرده، در رویدادهای بزرگتر نیز به مدال برسد.

وی با بیان اینکه از زمان صحبت‌های اخیر کوهپایه‌زاده تاکنون حتی یک نفر هم از فدراسیون با او تماس نگرفته، تصریح کرد: با شرایطی که شکل گرفته، دیگر در انجمن نمی‌مانم. در طول این 6 ماه 2 اردو داشتیم، آن هم در حالی که دوستان علاقه داشتند که نفر شرکت کننده را خودشان دعوت کنند. من سابقه طولانی در تنیس روی میز دارم و زمانی که به انجمن آمدم، یکسری از ورزشکاران بابت حضورم و برنامه‌هایی که قرار است اجرایی شود، بسیار خوشحال بودند، اما متاسفانه اجازه اجرا ندادند. هیچ زمانی که در انجمن پاراتنیس روی میز چنین برنامه‌ای که من نوشتم، ارائه نشده بود، اما متاسفانه دیدم که استقلال لازم وجود ندارد و هیچ شرح وظایفی برایم تعریف نشده است.

انتهای پیام/  




 عکس ؛ هومبرتو بتنکورت به عنوان سرمربی جدید تیم ملی کیپ‌ورد انتخاب شد
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس ؛ هومبرتو بتنکورت به عنوان سرمربی جدید تیم ملی کیپ‌ورد انتخاب شد

فدراسیون کیپ‌ورد سرمربی جدید خود را معرفی کرد. آدینیلسون فونسکا، برونو ریس، آنتونیو لیته و فیلیپه نتو اعضای کادر فنی هستند.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۱۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!
۱۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!

یک پاس گل و لحظاتی بعد هم یک گل تماشایی شروع توفانی ستاره ایرانی در بازی اروپاییِ امشب برای لخ پوزنان بود.

 تارتار در جمع برترین‌ها؛ شروع 6 امتیازی
۱۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار در جمع برترین‌ها؛ شروع 6 امتیازی

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی تارتار به جمع مربیان پرسپولیسی اضافه شد که لیگ را با 6 امتیاز شروع کردند.به گزارش فوتبالی، مهدی تارتار در دومین هفته لیگ برتر هم عملکرد موفقی داشت و توانست استقلال خوزستان را با نتیجه 4 بر یک مغلوب کند. تارتار با این پیروزی هر شش امتیاز ممکن را به دست آورد تا در جمع مربیانی از پرسپولیس قرار بگیرد که لیگ را با دو برد متوالی در ابتدای فصل آغاز کردند. در ادامه فهرست این مربیان را مرور می‌کنیم.علی پروینپروین اولین مربی پرسپولیس در تاریخ لیگ برتر بود که توانست به 6 امتیاز در ...,لیگ برتر ایران,پرسپولیس,مهدی تارتار,علی پروین,وینگو بگوویچ,افشین قطبی,برانکو ایوانکوویچ,یحیی گل‌محمدی

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند

هوادار تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است که سرخپوشان تحت هدایت سرمربی جدید مهدی تارتار خیلی خوب بازی می کنند.