قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد

فرمانده گارد ساحلی یمن اعلام کرد ممنوعیت کشتیرانی برای عربستان اجرا شده و این کشور توانایی مقابله دریایی و ایجاد معادلات جدید بازدارندگی در منطقه را دارد.
 یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد



 وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی سواحل یمن - تسنیم
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی سواحل یمن - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، منابع عربی از وقوع یک حادثه امنیتی در نزدیکی سواحل یمن خبر داده‌‌اند.

این منابع عنوان کرده‌اند که قایق‌های کوچک به یک نفتکش در شرق مکلا در یمن نزدیک شده‌اند و نفتکش درخواست کمک کرده است.

سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا هم اعلام کرد گزارشی از یک حادثه در 136 مایلی شرق مکلا در یمن دریافت کرده است.

سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا در ادامه افزود: یک نفتکش در حالی که در خلیج عدن در حال حرکت بود، با نزدیک شدن یک فروند شناور به آن، درخواست کمک ارسال کرد. گزارشی درباره حادثه در تنگه هرمز حادثه دریایی نزدیکی تنگه هرمز

 

انتهای پیام/  



 صنعا از ورود به مرحله تازه تقابل با عربستان خبر داد
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

صنعا از ورود به مرحله تازه تقابل با عربستان خبر داد

نورنیوز-گروه بین الملل: صنعا در چارچوب آمادگی برای ورود به «مرحله دوم» تشدید تنش نظامی دریایی و هوایی علیه عربستان اعلام کرد که نیروهای صنعا طی هفته‌های گذشته موفق شده‌اند سه معادله نظامی را تثبیت کنند. نخست «محاصره در برابر محاصره» است که آن را از جنوب دریای سرخ تا شمال آن، از طریق خلیج عدن و دریای عرب تثبیت کرده‌اند. معادله دوم نیز بر هدف قرار دادن مراکز تجمع و استقرار نیروهای عربستانی در هر نقطه‌ای از غرب یمن تا شرق آن استوار بوده است؛ معادله سوم نیز «بازدارندگی و پاسخ مستقیم» است که بر پاسخ به نقض حریم هوایی یمن از طریق هدف قرار دادن تأسیسات راهبردی در عمق خاک عربستان استوار بوده است.

بر اساس نوشته روزنامه الاخبار، در همین چارچوب، نیروهای صنعا از طریق سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نظامی خود از نتایج عملیات نظامی در چارچوب «مرحله نخست» پرده برداشتند و اعلام کردند که از بیستم ماه گذشته تاکنون، هشت کشتی نفتی عربستان را هدف قرار داده‌اند که پنج فروند از آن‌ها در دریای سرخ و سه فروند در خلیج عدن و دریای عرب بوده‌اند. این نیروها همچنین تأکید کردند که موفق شده‌اند از عبور ۴۸ کشتی نفتی عربستان از دریای سرخ و دریای عرب جلوگیری و آن‌ها را وادار کنند از همان مسیری که آمده بودند، بازگردند.

بر اساس بیانیه یحیی سریع، نیروهای صنعا مجموعه‌ای از عملیات بازدارندگی هوایی را با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپادها در عمق خاک عربستان اجرا کردند که اهداف خود را با دقت مورد اصابت قرار دادند و خسارت‌های گسترده‌ای به تأسیسات شرکت نفتی آرامکو عربستان در شماری از مناطق جنوب و شرق این کشور وارد کردند.

سخنگوی نظامی نیروهای مسلح یمن ادامه داد که ۹ حمله در ینبع، نجران، جیزان و ابها انجام شده و همچنین سامانه انتقال محموله‌های نفتی از استان شرقی به شبه جزیره عربستان هدف قرار گرفته است. این عملیات در پاسخ به تجاوز عربستان که فرودگاه بین‌المللی صنعا و بندر الحدیده را هدف قرار داد و در راستای تثبیت معادله حمایت از حاکمیت ملی انجام شد. وی عربستان را به انجام حملات هوایی دردناک بیشتری در دوره آینده تهدید کرد و ضمن هشدار به نظام سعودی درباره هرگونه …



 هشدار یمن به عربستان: مرحله جدید رویارویی دردناک‌تر خواهد بود
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

هشدار یمن به عربستان: مرحله جدید رویارویی دردناک‌تر خواهد بود

صنعا با اعلام تثبیت سه معادله نظامی در رویارویی با عربستان، از محاصره دریایی تا پاسخ در عمق خاک این کشور و افزایش سقف مطالبات خود در برابر توقف عملیات، برای ورود به مرحله تازه‌ای از تشدید تنش نظامی آماده می‌شود.

به گزارش ایسنا، صنعا در چارچوب آمادگی برای ورود به «مرحله دوم» تشدید تنش نظامی دریایی و هوایی علیه عربستان اعلام کرد که نیروهای صنعا طی هفته‌های گذشته موفق شده‌اند سه معادله نظامی را تثبیت کنند. نخست «محاصره در برابر محاصره» است که آن را از جنوب دریای سرخ تا شمال آن، از طریق خلیج عدن و دریای عرب تثبیت کرده‌اند. معادله دوم نیز بر هدف قرار دادن مراکز تجمع و استقرار نیروهای عربستانی در هر نقطه‌ای از غرب یمن تا شرق آن استوار بوده است؛ معادله سوم نیز «بازدارندگی و پاسخ مستقیم» است که بر پاسخ به نقض حریم هوایی یمن از طریق هدف قرار دادن تأسیسات راهبردی در عمق خاک عربستان استوار بوده است.

بر اساس نوشته روزنامه الاخبار، در همین چارچوب، نیروهای صنعا از طریق سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نظامی خود از نتایج عملیات نظامی در چارچوب «مرحله نخست» پرده برداشتند و اعلام کردند که از بیستم ماه گذشته تاکنون، هشت کشتی نفتی عربستان را هدف قرار داده‌اند که پنج فروند از آن‌ها در دریای سرخ و سه فروند در خلیج عدن و دریای عرب بوده‌اند. این نیروها همچنین تأکید کردند که موفق شده‌اند از عبور ۴۸ کشتی نفتی عربستان از دریای سرخ و دریای عرب جلوگیری و آن‌ها را وادار کنند از همان مسیری که آمده بودند، بازگردند.

بر اساس بیانیه یحیی سریع، نیروهای صنعا مجموعه‌ای از عملیات بازدارندگی هوایی را با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپادها در عمق خاک عربستان اجرا کردند که اهداف خود را با دقت مورد اصابت قرار دادند و خسارت‌های گسترده‌ای به تأسیسات شرکت نفتی آرامکو عربستان در شماری از مناطق جنوب و شرق این کشور وارد کردند.

سخنگوی نظامی نیروهای مسلح یمن ادامه داد که ۹ حمله در ینبع، نجران، جیزان و ابها انجام شده و همچنین سامانه انتقال محموله‌های نفتی از استان شرقی به شبه جزیره عربستان هدف قرار گرفته است. این عملیات در پاسخ به تجاوز عربستان که فرودگاه بین‌المللی صنعا و بندر الحدیده را هدف قرار داد و در راستای تثبیت معادله حمایت از حاکمیت ملی انجام شد. وی عربستان را به …



 هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نیرو‌های مسلح یمن همچنان در چارچوب معادله «تشدید در برابر تشدید و محاصره در برابر محاصره»، در حال گسترش اهداف خود در جنوب عربستان سعودی هستند و همچنان به محاصره دریایی علیه این کشور ادامه می‌دهند. جزئیات ۳ معادله نظامی یمن علیه عربستان

در این زمینه منابع یمنی گزارش دادند که صنعا پس از اعلام ایجاد سه معادله نظامی، از محاصره دریایی گرفته تا حملات عمیق، و مطرح کردن خواسته‌های خود در ازای توقف عملیات، در حال آماده شدن برای ورود به مرحله جدیدی از تشدید تنش علیه عربستان سعودی است.

نیرو‌های صنعا به عنوان بخشی از آمادگی‌های خود برای ورود به مرحله دوم تشدید تنش نظامی دریایی و هوایی علیه عربستان سعودی، تاکید کردند که در چند هفته گذشته در تحمیل سه معادله نظامی موفق بوده‌اند.

اولین معادله در این زمینه، «محاصره در برابر محاصره» است که یمنی‌ها از جنوب تا شمال دریای سرخ، با عبور از خلیج عدن و دریای عرب، ایجاد کرده‌اند. معادله دوم تحت عنوان «تشدید در برابر تشدید» شامل هدف قرار دادن مراکز تجمع نیرو‌های اشغالگر سعودی و مزدوران آنها در همه مناطق، از غرب تا شرق یمن است.

اما معادله سوم، «بازدارندگی و پاسخ مستقیم» است که مبتنی بر پاسخ به نقض حریم هوایی یمن با هدف قرار دادن تأسیسات استراتژیک در اعماق عربستان سعودی است.

در همین راستا، نیرو‌های صنعا از طریق سخنگوی نظامی خود، سرتیپ یحیی سریع، نتایج عملیات نظامی خود را که به عنوان بخشی از «مرحله اول» انجام شده بود، فاش کردند.

به گفته یحیی سریع، نیرو‌های مسلح یمن از ۲۰ جولای گذشته، هشت نفتکش سعودی را هدف قرار داده‌اند: پنج نفتکش در دریای سرخ و سه نفتکش در خلیج عدن و دریای عرب. آنها همچنین موفق به جلوگیری از عبور ۴۸ نفتکش سعودی از دریای سرخ و دریای عرب و مجبور کردن آنها به بازگشت به بنادر مبدا شدند.

طبق بیانیه یحیی سریع، نیرو‌های صنعا مجموعه‌ای از عملیات تلافی‌جویانه هوایی را با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپاد‌ها در عمق خاک عربستان انجام دادند که با دقت به اهداف اصابت کردند و خسارات گسترده‌ای به تأسیسات نفتی آرامکو سعودی در چندین منطقه در جنوب و شرق عربستان وارد ساختند.

بر این اساس، ۹ حمله توسط نیرو‌های …



 درس عبرت اتفاقات سوریه برای ملت‌های منطقه
۲ ساعت قبل / سایت مشرق

درس عبرت اتفاقات سوریه برای ملت‌های منطقه

به گزارش مشرق، یکی از کاربران فضای مجازی در واکنش به حمله اسراییل به سوریه در توئیتر نوشت:

درسی که از سوریه می‌گیریم این است که اگر در برابر اسرائیل مقاومت نکنید، از تجاوز آن در امان نخواهید ماند.

جولانی حتی یک گلوله هم به سمت اسرائیل شلیک نکرد، در حالی که اسرائیل هر روز بیشتر و بیشتر در سوریه پیشروی می‌کند.

باز هم اسرائیل بمباران می‌کند.

جولانی اسنادی را امضا کرد که طی آن اورانیوم غنی‌شده، موشک‌های بالستیک و هرگونه توانایی دفاعی سوریه را واگذار کرد.

باز هم اسرائیل بمباران و حمله می‌کند.

ما دیگر نمی‌توانیم خودمان را نجات دهیم. خائنان ۱۴ سال دفاع ما را نابود کردند و همچنان این کار را ادامه می‌دهند. اما حداقل ما درسی برای کسانی هستیم که می‌گویند: «اسرائیل فقط به این دلیل با ما می‌جنگد که ما با آن‌ها می‌جنگیم» یا «مقاومت راه‌حل نیست».

مقاومت تنها راه‌حل است، حتی اگر نتیجه آن نابودی متقابل باشد.



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها
روزنامه دنیای اقتصاد

دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

اقدامات اسرائیل از جمله لغو مجوز کارگران، مصادره درآمدهای مالیاتی و محدودیت‌های شدید بانکی، کرانه باختری را به آستانه فروپاشی مالی رسانده است.
 رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ
روزنامه آرمان امروز

رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با موجی از مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای پراکنده، فضای رسانه‌ای را پر کرده است. این سبک ارتباطی او که ترکیبی از ابهام، تکرار و بازی با کلمات است، نه یک اتفاق تصادفی، بلکه بخشی از استراتژی حساب‌شده‌ای به نظر می‌رسد که هدفش گیج کردن [ ]
 ابراز نگرانی می کنم! ؛ واکنش مقام عالی رتبه برای حمله به کشورش
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ابراز نگرانی می کنم! ؛ واکنش مقام عالی رتبه برای حمله به کشورش

وزیر خارجه رژیم محمد جولانی در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی ابوالظهور، تنها به ابراز نگرانی و بیان اینکه «حمله اسرائیل هیچ توجیهی نداشت» بسنده کرد.
 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه
سایت تابناک

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.
 حمله موشکی به پایتخت اوکراین
خبرگزاری ایسنا

حمله موشکی به پایتخت اوکراین

شهردار کی‌یف از حمله موشکی بالستیک روسیه به این شهر خبر داد.
 مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود
سایت جوان آنلاین

مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.
 سوریه؛ خط مقدم تقابل
سایت ایران آنلاین

سوریه؛ خط مقدم تقابل

ترکیه روز چهارشنبه آنچه را که «ادعاهای غیرقابل قبول» اسرائیل درباره موضع نظامی این کشور در سوریه خواند، به‌شدت رد کرد. این واکنش پس از آن صورت گرفت که رژیم اسرائیل یک پایگاه هوایی سوریه در نزدیکی مرز ترکیه را بمباران کرد و مدعی شد سوریه در آستانه موافقت با استقرار نیروهای ترکیه در این پایگاه بوده است.
 ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم

پس از سقوط اسد و تشدید حضور اسرائیل در سوریه، ترکیه و اسرائیل اکنون در آستانه رویارویی مستقیم قرار گرفته‌اند؛ سناریویی که می‌تواند آمریکا را دچار وحشت و بحران خطرناک کند.