قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۷

تجاوز نظامی آمریکا ؛ پاسخ کوبنده ایران با شکار پهپاد و هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا در منطقه

سپاه در پاسخ به تجاوز آمریکا به هرمزگان و نقض تفاهم‌نامه «اسلام‌آباد»، 85 هدف نظامی آمریکا در بحرین و کویت را در هم کوبید و پهپاد MQ9 را بر فراز خورموج ساقط کرد. قرارگاه خاتم الانبیا، قالیباف و غریب‌آبادی با محکومیت این پیمان‌شکنی، مدیریت تنگه هرمز را خط قرمز دانستند و تأکید کردند جمهوری اسلامی در برابر زیاده‌خواهی‌های واشنگتن هرگز عقب‌نشینی نخواهد کرد.
 تجاوز نظامی آمریکا ؛ پاسخ کوبنده ایران با شکار پهپاد و هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا در منطقه



۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

انتقاد سایت اصولگرا از پایداریچی ها برای تخریب قالیباف

مشکل اینجاست که این گروه ظاهراً با یک شخص مسئله ندارد؛ دست‌فرمانشان تخریب است. هر جا فرد یا نهادی مطابق برداشت و خواست آنها حرکت نکند، ابتدا او را از دایره انقلابی‌گری خارج می‌کنند و بعد با برچسب و کنایه، اعتبارش را هدف می‌گیرند. این نگاه خودمحورانه و خودبرتربینانه، به‌تدریج این تصور را ایجاد می‌کند که فقط خودشان صاحب تشخیص درست و دیگران یا باید تابع باشند یا تخریب شوند.

اما مجلس، حتی اگر رئیس آن قالیباف باشد، «مجلس قالیباف» نیست. نمایندگان با رأی مردم وارد مجلس شده‌اند و در برابر ملت و قانون اساسی مسئولیت دارند. اتفاقاً همین نمایندگان می‌توانند به وزیر رأی منفی بدهند، کارت زرد بدهند، سؤال کنند و از ابزارهای نظارتی خود استفاده کنند؛ بنابراین نسبت دادن کل مجلس به یک فرد، هم تحریف واقعیت است و هم کوچک‌کردن جایگاه نمایندگان مردم.

از سوی دیگر، تناقض رفتار این گروه هم قابل تأمل است؛ اگر مجلس را متعلق به یک فرد می‌دانید، چرا از آرای همین مجلس برای مخالفت با دولت و اعمال نظارت استفاده می‌کنید؟ نمی‌شود هر وقت نتیجه رأی مجلس مطلوب بود، آن را تصمیم نمایندگان ملت دانست و هر وقت تصمیمی باب میل نبود، کل مجلس را به نام رئیس آن تخریب کرد. کشور در شرایطی نیست که یک گروه سوپر انقلابی بتواند با چنین ادبیاتی مدام سرمایه اجتماعی نهادهای رسمی را فرسوده کند. نقد قالیباف حق هر نماینده و فعال سیاسی است؛ اما تخریب مجلس با هدف تخریب رئیس آن، در نهایت تخریب خود مجلس است. اگر قرار است از ساختار جمهوری اسلامی دفاع کنیم، باید یاد بگیریم اختلاف سیاسی را از تضعیف نهادهای قانونی کشور جدا کنیم؛ چون هیچ فرد و هیچ گروهی آن‌قدر مهم نیست که برای حذف یا تخریب او، خانه ملت را زیر سؤال ببریم.

 


۱۸ دقیقه قبل / سایت آوش

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

محمدباقر قالیباف امروز جمعه (۳۰ مردادماه) در سومین روز سفر هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران با حضور در قبرستان وادی السلام نجف بر شهدای مقاومت عراق ادای احترام کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه(۲۸ مردادماه) در بدو ورود به فرودگاه بغداد به همراه هیأت پارلمانی کشورمان در محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس حاضر شد و به مقام آنها ادای احترام کرد.

دیدارهای جداگانه با هیبت الحلبوسی رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق، نزار آمیدی رئیس جمهور عراق، علی فالح‌الزیدی نخست وزیر عراق، فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق، قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق و سخنرانی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی، از برنامه‌های قالیباف در ۲ روز گذشته بود.

همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی در شهر کاظمین به زیارت حرمین شریفین امام موسی‌بن‌جعفر(ع) و امام جواد(ع) رفت و در ادامه در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا و در نماز جماعت مغرب و عشاء حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلای معلی شرکت کرد. تشرف رئیس مجلس و هیات پارلمانی ایران به زیارت مضجع شریف و نورانی امام حسین (ع) نیز از دیگر برنامه‌های او و هیأت پارلمانی کشورمان بود.

سارا فلاحی(نماینده ایلام و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس)، شهین جهانگیری(نماینده ارومیه و عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق)، محمدتقی نقدعلی(نماینده خمینی شهر و رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق)، مهدی فلاح(نماینده رشت و نایب رئیس گروه دوستی)، ابوالفضل عمویی(دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل)، محمدسعید احدیان(دستیار سیاسی و رسانه‌ای رئیس مجلس) و وحید جلال زاده( معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه) از جمله همراهان رئیس مجلس شورای اسلامی در عراق هستند.


۲۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

گزارش رویترز از تهدید اقتصادی ترامپ علیه ایران: هر کشور یا نهادی که به تهران کمک کند، با پیامد‌های عظیم مواجه می‌شود

رویداد۲۴| رویترز نوشت: دونالد ترامپ تهدید اقتصادی خود علیه ایران را گسترش داده و آن را شامل هر کشور یا نهادی کرده است که به تهران آنچه را او «شریان حیاتی» توصیف کرده، ارائه دهد. او تهدید کرده است کشور‌ها و نهاد‌هایی که به ایران در صادرات نفت یا باز نگه داشتن کانال‌های مالی و تجاری کمک کنند، با «پیامد‌های اقتصادی عظیم» مواجه خواهند شد.

در ادامه این مطلب آمده است: با این حال، ترامپ نام هیچ کشور مشخصی را مطرح نکرد و توضیح نداد که چگونه این تهدید را به اقدامات عملی تبدیل خواهد کرد؛ آن هم در حالی که دامنه این تهدید از قاچاق نفت و انتقالات مالی گرفته تا صرافی‌ها و شرکت‌های پوششی گسترش یافته است.

به گزارش رویترز، حتی متحدان واشنگتن که در میانجیگری مذاکرات صلح میان آمریکا و ایران نقش داشته‌اند نیز ممکن است در این دایره قرار بگیرند.




 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 موافقت‌ نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

موافقت‌ نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد

رکنا: مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت گفت: در راستای تقویت روابط اقتصادی، موافقت‌نامه تجارت ترجیحی با کشور عمان پس از طی مراحل اداری، نهایی شده و جهت بررسی نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

 نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم

سال‌های سال همین راهروها میزبان مهمانی ویژه بودند، مهمانی کتاب خوان.

 کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم کرد که ایالات متحده را مسئول شکست دموکراسی نوپای ایران
۱۶ ساعت قبل / سایت جماران

کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم کرد که ایالات متحده را مسئول شکست دموکراسی نوپای ایران

در سال ۱۹۵۳، آمریکا و بریتانیا با طراحی و حمایت از عملیاتی مخفیانه به سرنگونی دولت محمد مصدق کمک کردند؛ نخست‌وزیری که ملی‌کردن صنعت نفت را به نماد استقلال‌طلبی ایران تبدیل کرده بود. این مداخله نه‌تنها مسیر سیاست داخلی ایران را تغییر داد، بلکه به یکی از ماندگارترین سرچشمه‌های بی‌اعتمادی به واشنگتن تبدیل شد؛ رخدادی که برخی مورخان آن را از بدترین تصمیم‌های سیاست خارجی آمریکا می‌دانند.

 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار شدیداللحن ایران؛ از همه ابزارها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی-صهیونیستی بهره می‌گیریم

وزارت امور خارجه در بیانیه‎‌ای تاکید کرد: هیات‌حاکمه آمریکا همزمان با سالروز کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، مدعی اعمال تحریم‌های گسترده اقتصادی و تجاری علیه ملت ایران شد.