قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

نفوذ مجدد نظامیان اشغالگر به مناطقی در استان‌های درعا و قنیطره سوریه

نظامیان اشغالگر علاوه بر نفوذ به روستای «البصالی» در حومه جنوبی قنیطره اقدام به بازرسی منازل اهالی این منطقه و ایجاد پست بازرسی در فاصل شهرک‌های «خان ارنبه» و «اوفانیا» کردند.
 نفوذ مجدد نظامیان اشغالگر به مناطقی در استان‌های درعا و قنیطره سوریه



۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پیشروی تانک‌های اسرائیل در سوریه

نورنیوز-گروه بین الملل:  نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

منابع محلی سوریه همچنین از یورش یک گشت رژیم اشغالگر اسرائیل به منطقه تل الکروم در حومه مرکزی قنیطره خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی با حملات تقریبا روزانه به اطراف استان‌های قنیطره و درعا، به تجاوزات خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.

این حملات شامل ایجاد ایست‌های بازرسی نظامی موقت، بازرسی غیرنظامیان و وسایل نقلیه، یورش به خانه‌ها، بازداشت و بازجویی از سوری‌ها و تخریب زمین‌های کشاورزی آنها با بولدوزر است.

در چارچوب حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، ۲ روز قبل نیز رژیم اشغالگر اسرائیل با هشت حمله هوایی، باند فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه شرقی ادلب را هدف قرار داد که منجر به خسارات مادی به زیرساخت‌های این فرودگاه شد.

از زمان سقوط دولت اسد در سوریه در آذرماه ۱۴۰۳، ارتش رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی این کشور، در منطقه قنیطره در جنوب آن پیشروی کرد. همچنین ارتش رژیم اسرائیل بخش‌هایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ابراز نگرانی واتیکان از «مشکلات» سر راه اجرای چارچوب توافق بین لبنان و اسرائیل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ واتیکیان پس از دیدار امروز پاپ لئو چهاردهم و ژوزف عون رئیس جمهور لبنان، با صدور بیانیه ای ، در مورد «دشواری‌های» پیش روی اجرای توافق چارچوب میان بیروت و تل آویو، ابراز نگرانی کرد.

در ادامه بیانیه آمده است: رئیس جمهور لبنان از پاپ و مسئولان واتیکان خواست اسرائیل را ملزم به اجرای مفاد فرمول چارچوب، توقف حملات روزانه خود و حمایت از لبنان برای دستیابی به عقب نشینی کامل اسرائیل از اراضی اشغالی لبنان کنند.

در همین راستا، منابع خبری لبنان گزارش دادند عون از پاپ لئو چهاردهم خواست تا از تلاش‌ها برای وادار کردن اسرائیل به اجرای مفاد «توافق چارچوب»، توقف فوری حملات به روستاها و زیرساخت‌های جنوب لبنان و غیرنظامیان و عقب‌نشینی از مناطقی که اشغال کرده است، حمایت کند.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در قنیطره در جنوب سوریه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

منابع محلی سوریه همچنین از یورش یک گشت رژیم اشغالگر اسرائیل به منطقه تل الکروم در حومه مرکزی قنیطره خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی با حملات تقریبا روزانه به اطراف استان‌های قنیطره و درعا، به تجاوزات خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.




 حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود

کارشناس مسائل منطقه گفت: شاید اسرائیل به‌دنبال باز کردن جبهه سوریه و ایجاد نوعی اختلاف و تنش با ترکیه باشد تا از این طریق برای پرونده‌هایی مانند غزه زمان بخرد و توجهات را به سمت دیگر معطوف کند.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.

 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.

 ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد

بنیان‌گذار گروه «اورگرند» چین که زمانی ثروتمندترین مرد آسیا بود، روز پنجشنبه از سوی دادگاهی در چین به حبس ابد محکوم شد؛ پنج سال پس از آنکه فروپاشی این شرکت، اقتصاد و بازارهای مالی چین را تحت تاثیر قرار داد.

 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

«قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.