قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

دومین حمله پهپادی در بندری متعلق به مصر

شرکت امنیت دریایی امبری اعلام کرد که کشتی حمل گاز طبیعی مایع یونان حامل پرچم برمودا در بندر دمیاط مصر مورد حمله پهپادی قرار گرفته است.
 دومین حمله پهپادی در بندری متعلق به مصر

به گزارش مشرق، شرکت امنیت دریایی امبری در پایگاه اطلاع‌رسانی خود اعلام کرد که این حادثه ساعت ۱۳ (به وقت محلی) در آب‌های سرزمینی مصر رخ داده است.

هنوز جزئیات بیشتری درباره میزان خسارات و تلفات احتمالی این حمله منتشر نشده است.

شرکت امنیت دریایی امبری پیش‌تر از حمله پهپادی به یک تاسیسات گاز مایع در بندری در مصر و وقوع انفجار در آن محل خبر داده بود.

شرکت امنیت دریایی امبری اعلام کرد که یک تأسیسات ذخیره‌سازی …



 گفت‌وگوی عبدالعاطی با همتای یونایی پیرامون مسائل منطقه‌ای
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

گفت‌وگوی عبدالعاطی با همتای یونایی پیرامون مسائل منطقه‌ای

وزیر خارجه مصر با همتای یونانی به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

 آیا اسرائیل مواضع نظامی ترکیه در قبرس را هدف قرار می‌دهد؟
۴۸ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

آیا اسرائیل مواضع نظامی ترکیه در قبرس را هدف قرار می‌دهد؟

با تشدید تنش‌های لفظی و نظامی میان آنکارا و تل‌آویو، رسانه‌های یونانی از سناریوی حمله احتمالی اسرائیل به مواضع نظامی ترکیه در شمال قبرس خبر می‌دهند؛ اقدامی که می‌تواند معادلات امنیتی شرق مدیترانه را به شدت دگرگون کند.

 همکاری با چین، راهکار رشد پایدار
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

همکاری با چین، راهکار رشد پایدار

چین قاطعانه با «تعرفه‌های متقابل» آمریکا مخالف است و یک سخنگوی وزارت بازرگانی چین روز پنج‌شنبه اعلام کرد که پکن با جدیت اقدامات متقابل را برای حفظ حقوق و منافع خود اتخاذ خواهد کرد. این اظهارات پس از آن مطرح شد که ایالات متحده روز چهارشنبه اعلام کرد قصد دارد «تعرفه‌های متقابل» را علیه شرکای تجاری خود اعمال کند.

 ساکس: بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا و سیاست‌های نامنظم، جذابیت اوراق قرضه را کاهش داده است + فیلم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ساکس: بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا و سیاست‌های نامنظم، جذابیت اوراق قرضه را کاهش داده است + فیلم

جفری ساکس، استاد اقتصاد و مشاور ارشد سازمان ملل، با اشاره به وضعیت بحرانی مالی ایالات متحده، اعلام کرد که بدهی ۴۰ تریلیونی این کشور و سیاست‌های نامنظم دولت،...

 بلندی‌های جولان متعلق به سوریه است
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

بلندی‌های جولان متعلق به سوریه است

فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور سوریه گفت که اشغال بلندی‌های جولان توسط رژیم صهیونیستی، نقض قطعنامه‌های سازمان ملل است.