قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

توصیه‌های یک کارشناس اقتصادی درباره بازار طلا، سکه، دلار و بورس؛ منتظر انفجار قیمت‌ها باشیم؟

با آغاز مجدد درگیری‌های نظامی میان ایران و آمریکا و تشدید ابهامات سیاسی، بازارهای مالی نوسانات شدیدی را تجربه می‌کنند. هاتف شاملو، کارشناس بازارهای مالی، به بررسی استراتژی سرمایه‌گذاری در این شرایط پرداخته است.
 توصیه‌های یک کارشناس اقتصادی درباره بازار طلا، سکه، دلار و بورس؛ منتظر انفجار قیمت‌ها باشیم؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 با آغاز مجدد درگیری‌های نظامی میان ایران و آمریکا و تشدید تنش‌ها در منطقه، بازارهای مالی ایران بار دیگر در مسیر پرنوسانی قرار گرفته‌اند. ابهامات سیاسی، نااطمینانی از آینده مذاکرات و احتمال گسترش جنگ، همگی دست به دست هم داده‌اند تا سرمایه‌گذاران را در انتخاب مسیر صحیح سرمایه‌گذاری دچار سردرگمی کنند.

در چنین شرایطی، بازارهای مختلفی مانند طلا، دلار و سهام هر یک واکنش‌های متفاوتی نشان می‌دهند و پیش‌بینی مسیر آینده آنها دشوار است. از سوی دیگر، نوسانات قیمت نفت و اونس جهانی طلا نیز بر پیچیدگی این معادله افزوده است. در این میان، پرسش اصلی این است که سرمایه‌گذاران با چه استراتژی می‌توانند در این فضای پرابهام، از دارایی‌های خود محافظت کنند و بهترین ترکیب سبد سرمایه‌گذاری چیست؟

هاتف شاملو، کارشناس بازارهای مالی در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز به بررسی وضعیت بازارهای سرمایه‌گذاری در شرایط جنگ و نااطمینانی سیاسی پرداخته و استراتژی ترکیب سبد دارایی را تشریح کرده است. …




 اخبار جدید

 قالیباف قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را ابلاغ کرد
۲۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را ابلاغ کرد

مطابق اصل ۱۲۳ قانون اساسی، «قانون ملی توسعه هوش مصنوعی» مصوب ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ مجلس شورای اسلامی که در تاریخ ۱۴۰۵/۰۶/۰۴ به تائید شورای نگهبان رسیده است، توسط رئیس مجلس به رئیس جمهور ابلاغ شد.

 عامل اصلی گرانی شدید کالاهای اساسی در ماه‌های اخیر، حذف ارز ترجیحی در زمستان پارسال است نه جنگ و محاصره!
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصاد 120

عامل اصلی گرانی شدید کالاهای اساسی در ماه‌های اخیر، حذف ارز ترجیحی در زمستان پارسال است نه جنگ و محاصره!

اقدامات ارزی دولت پزشکیان در دی ماه پارسال تبدیل به مقدمه شهادت رهبری و حمله به کشور شد.

 پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود
۱۳ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه بریکس امروز صرفاً چارچوبی برای همکاری میان چند اقتصاد نوظهور نیست، تصریح کرد: بریکس نشانه تقاضایی فزاینده برای جهانی متوازن‌تر و فراگیرتر است که در آن هیچ مرکز قدرتی حق تعیین سرنوشت دیگران را نداشته باشد.

 تاب‌آوری اقتصادی بدون امنیت، پایدار نخواهد بود
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایمنا

تاب‌آوری اقتصادی بدون امنیت، پایدار نخواهد بود

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تاب‌آوری اقتصادی بدون امنیت، پایدار نخواهد بود، گفت: تحریم‌های یکجانبه مسئله اقتصادی صرف نیستند، بلکه به طور مستقیم بر امنیت غذایی و رفاه مردم اثر می‌گذارند.

 خلاصه بازی رئال مادرید مقابل رایو وایکانو
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

خلاصه بازی رئال مادرید مقابل رایو وایکانو

رئال مادرید با پیروزی ۴ بر یک مقابل رایو وایکانو در ورزشگاه برنابئو، به مسیر پیروزی بازگشت. ام‌باپه با گلزنی از روی نقطه پنالتی، قفل دروازه‌ها را باز کرد و سپس آلوارو کارراس و بلینگام پیش از پایان نیمه اول اختلاف را افزایش دادند؛ هرچند کاملو پس از شروع نیمه دوم یکی از گل‌ها را جبران کرد اما ورود آردا گولر به زمین زمینه‌ساز گل دوم ام‌باپه شد تا او دبل کند.

 پزشکیان: فردا تفاهم ایران و عمان درباره تنگه هرمز نهایی می‌شود/ در جایگاه کشور ما رهبری است که تصمیم آخر را می‌گیرد
۲۲ دقیقه قبل / سایت جماران

پزشکیان: فردا تفاهم ایران و عمان درباره تنگه هرمز نهایی می‌شود/ در جایگاه کشور ما رهبری است که تصمیم آخر را می‌گیرد

مسعود پزشکیان رئیس جمهور در مصاحبه با ایندیا تودی از نهایی‌شدن تفاهم ایران و عمان درباره تنگه هرمز خبر داد.