قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

قالیباف: همکاری ایران و عراق می‌تواند بسیاری از مسائل منطقه را حل کند

رئیس مجلس ایران در دیدار با نخست وزیر عراق گفت: همکاری ایران و عراق در جهت حفظ وحدت کشورهای اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی، قطعا موثر است.
 قالیباف: همکاری ایران و عراق می‌تواند بسیاری از مسائل منطقه را حل کند

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی شامگاه پنجشنبه (یکم مردادماه) با  علی فالح الزیدی، نخست وزیر عراق در تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

به نقل از ایسنا، رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن خیرمقدم به نخست وزیر عراق و هیأت همراه وی، افزود: پیشاپیش از ملت و دولت عراق که برای مهمان‌نوازی از زائران اربعین سنگ تمام گذاشته و می‌گذارند، تشکر می‌کنم.

قالیباف در ادامه با تأکید بر پیشینه روابط تهران-بغداد، بیان کرد: همکاری‌های بین ایران و عراق بر ثبات منطقه و حوزه کشورهای اسلامی، بسیار مؤثر است و ایران و عراق با همکاری یکدیگر می‌توانند بسیاری از مشکلات منطقه را حل و فصل کنند.

رئیس مجلس تصریح کرد: همکاری ایران و عراق در جهت حفظ وحدت کشورهای اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی که دشمن شماره یک مسلمانان است، قطعا موثر است.

علی فالح‌ الزیدی، …



 واکنش قالیباف به تهدیدهای ترامپ علیه شرکای تجاری ایران
۳۴ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

واکنش قالیباف به تهدیدهای ترامپ علیه شرکای تجاری ایران

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در واکنش به تهدیدهای دونالد ترامپ علیه کشورهایی که به همکاری‌های تجاری و اقتصادی با ایران ادامه می‌دهند، گفت کشورهای همسایه پیام‌های متعددی درباره شکل‌دهی به ترتیبات امنیتی و همکاری‌های اقتصادی جدید در منطقه ارسال کرده‌اند.

 توضیحات مرکز رسانه مجلس درباره تقطیع و تحریف سخنان قالیباف در جلسه فعالان اقتصادی در عراق/ ویدئوی کامل دیدار
۳۶ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

توضیحات مرکز رسانه مجلس درباره تقطیع و تحریف سخنان قالیباف در جلسه فعالان اقتصادی در عراق/ ویدئوی کامل دیدار

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق و مجموعه برنامه های خود با جمعی از فعالان اقتصادی عراقی و ایرانی دیدار کرد اما متاسفانه رسانه های ضدانقلاب با تقطیع بخشی از صحبت وی و تحریف آن فضایی درست کردند که از آن ضعف تصویر کردند و متاسفانه برخی از رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی در داخل کشور نیز در ادامه جوسازی رسانه های ضدانقلاب این صحبت ها را با رویکری تخریبی در راستای مذاکره با آمریکا تبلیغ کردند.

 «الخلیج العربی»؛ جعلِ روی نقشه، شکست در تاریخ
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

«الخلیج العربی»؛ جعلِ روی نقشه، شکست در تاریخ

ماجرای «الخلیج العربی» بار دیگر نام تاریخی خلیج فارس را به صدر فضای مجازی آورد؛ ادعایی که در برابر هزاران سال سابقه تاریخی این پهنه آبی، بیش از آنکه نامی تاز...

 روایت قالیباف از بی‌اعتنایی کشورهای منطقه به اظهارات خصمانهٔ ترامپ - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روایت قالیباف از بی‌اعتنایی کشورهای منطقه به اظهارات خصمانهٔ ترامپ - تسنیم

رئیس مجلس نوشت: پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای شکل‌دهی ترتیبات امنیتی و اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم.

 قالیباف: همسایگان در پی شکل‌دهی به ترتیبات امنیتی و اقتصادی جدید منطقه‌اند
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

قالیباف: همسایگان در پی شکل‌دهی به ترتیبات امنیتی و اقتصادی جدید منطقه‌اند

رئیس مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: ما پیام‌های متعددی از کشور‌های همسایه درباره شکل‌دهی به ترتیبات امنیتی و همکاری‌های اقتصادی جدید در منطقه دریافت کرده‌ایم.