قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

روزنامه بریتانیایی دیلی استار: جنگ بر سر فروش جام جهانی ؛ «فوتبال مال هوادارهاست، نه سرمایه‌گذارها»

تنش میان یوفا و فیفا بالا گرفته است؛ ماجرا از جایی شروع شد که فیفا تأیید کرد می‌خواهد برای اداره مسابقاتش یک شرکت خصوصی تشکیل دهد و راه را برای ورود سرمایه‌گ...
 روزنامه بریتانیایی دیلی استار: جنگ بر سر فروش جام جهانی ؛ «فوتبال مال هوادارهاست، نه سرمایه‌گذارها»

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دیلی استار نوشت: این تصمیم با واکنش تند اندی برنهام، نخست‌وزیر بریتانیا، روبه‌رو شد و او صریح گفت فوتبال متعلق به سرمایه‌گذاران نیست، بلکه به هوادارانی تعلق دارد که در هر شرایطی کنار این ورزش می‌مانند.

بر اساس این گزارش، برنهام همچنین تأکید کرد که جام جهانی چیزی نیست که بتوان آن را مثل یک کالای تجاری فروخت؛ به گفته او، این رقابت یکی از مهم‌ترین رویداد‌های ورزشی جهان است و فروش حتی بخشی از آن به معنای پشت کردن به اصل فوتبال و هوادارانش است. یوفا هم این اقدام فیفا را عبور از خط قرمز دانسته و خواستار ایستادگی جدی در برابر آن شده است؛ تا جایی که حتی بحث تحریم این رقابت‌ها نیز مطرح شده است.



۲۷ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

ادعای باورنکردنی؛ سهم استقلال از سکوهای دربی 90 درصد است!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر روابط عمومی سازمان لیگ از تغییر نحوه تقسیم بندی تماشاگران در دربی تهران خبر داد.

به گزارش فوتبالی، دربی تهران قرار است در چارچوب هفته پنجم، روز یازدهم شهریور و در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شود. در حالی که جامعه هواداری سپاهان با این موضوع مخالف است و پیام‌هایی را هم در فضای مجازی دست به دست می‌چرخانند، هواداران سرخابی باز هم چالش تقسیم بندی تماشاگران در این مسابقه را پیش رو دارند.

حجت‌الله بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در خصوص بلیت فروشی و تقسیم بندی هواداران در مسابقه دربی تهران، گفت: "برای ۸۰ درصد ورزشگاه بلیت فروخته می‌شود و استقلال ۹۰ درصد ورزشگاه را در اختیار خواهد داشت. امیدواریم که بتوانیم این کار را انجام بدهیم. میزبان باید قطعا ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه را داشته باشد. اینکه چه تعداد تماشاگر وارد ورزشگاه شود، نیازمند تمهیدات نیروهای انتظامی و مسئولین ورزشگاه است. با استانداردسازی، خیلی از امکانات ورزشگاه‌ها، VAR یا آیین‌نامه هواداری توسعه پیدا کرده است. در حال تمرین هستیم که تماشاگران روی صندلی‌های خودشان بنشینند که اگرچه در بخش‌هایی از استادیوم این اتفاق نمی‌افتد اما امیدواریم به این استانداردها برسیم."

این صحبت‌های مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در حالیست که طی فصول گذشته هم در چندین نوبت قول تقسیم بندی ۹۰ به ۱۰ در دربی داده شد اما در نهایت همان روش سنتی ۵۰-۵۰ به اجرا درآمد.

از طرفی در گوشه و کنار فضای مجازی هواداران استقلال در مورد برگزاری دربی برگشت در ورزشگاه آزادی صحبت می‌کنند که اگر تقسیم بندی ۹۰ به ۱۰ در بازی نقش‌جهان رعایت شود، با توجه به اینکه طبیعتا استقبال از دربی تهران توسط هواداران این دو تیم در اصفهان کمتر از برگزاری‌اش در ورزشگاه آزادی خواهد بود، آبی‌ها معتقدند که اجرای این قانون در تقابل هفته پنجم سرخابی‌ها، برای بازی برگشت به ضررشان خواهد شد.

به هرحال باید دید که آیا این بار سازمان لیگ قانون ۹۰ به ۱۰ را که حتی در شهر اراک هم اجرایی نشد، عملی می‌کند یا اینکه بازهم طبق سنوات گذشته با تقسیم بندی سنتی "پنجاه-پنجاه"، هواداران استقلال و پرسپولیس سکوها را پر می‌کنند.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد ۱۸ میلیون یورویی گالاتاسرای برای پاپه سار

پایگاه خبری فوتبالی- گالاتاسرای برای تقویت خط میانی خود وارد مذاکره با تاتنهام شده و نخستین پیشنهاد رسمی این باشگاه برای پاپه ماتار سار با پاسخ منفی اسپرز مواجه شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، باشگاه ترکیه‌ای پیشنهادی به ارزش ۱۸ میلیون یورو ارائه کرده، اما تاتنهام این رقم را کافی نمی‌داند و حداقل ۲۵ میلیون یورو برای فروش هافبک سنگالی درخواست کرده است. 

سار ۲۳ ساله از سال ۲۰۲۱ در تاتنهام حضور دارد و قرارداد فعلی او تا ژوئن ۲۰۳۰ اعتبار دارد. همین قرارداد بلندمدت باعث شده اسپرز در مذاکرات موضع قدرتمندی داشته باشد و حاضر نباشد به‌سادگی با پیشنهاد اولیه گالاتاسرای موافقت کند. ارزش بازار فعلی این بازیکن نیز حدود ۳۰ میلیون یورو برآورد شده است. 

گالاتاسرای در ماه‌های اخیر شرایط سار را زیر نظر داشته و حالا با ارائه پیشنهاد رسمی، علاقه خود را وارد مرحله جدی‌تری کرده است. نکته مثبت برای باشگاه استانبولی این است که مذاکرات با خود بازیکن پیشرفت خوبی داشته و ظاهراً بر سر شرایط شخصی مشکل خاصی وجود ندارد. در نتیجه، بخش دشوار پرونده مربوط به رسیدن دو باشگاه به توافق مالی است. 

سار پس از درخشش در متز در سال ۲۰۲۱ به تاتنهام پیوست و ابتدا برای ادامه فصل به صورت قرضی در تیم فرانسوی ماند. او پس از بازگشت به لندن، به‌تدریج جایگاه خود را در ترکیب اسپرز پیدا کرد و در فصل‌های اخیر به یکی از گزینه‌های مهم خط میانی تیم تبدیل شد. تاتنهام نیز پیش‌تر قرارداد او را تا سال ۲۰۳۰ تمدید کرده بود. 

با این حال، شرایط فعلی ترکیب تاتنهام و افزایش رقابت در خط میانی می‌تواند آینده سار را تحت تأثیر قرار دهد. گزارش‌ها نشان می‌دهند او در پیش‌فصل تنها ۸۷ دقیقه برای تیم به میدان رفته و همین موضوع باعث شده احتمال جدایی‌اش جدی‌تر شود. 

حالا توپ در زمین گالاتاسرای است؛ این باشگاه باید برای رسیدن به رقم مورد نظر تاتنهام، پیشنهاد خود را افزایش دهد.


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بازگشت احتمالی لوئیس سوارز به تیم ملی اروگوئه

پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی اروگوئه در ماه سپتامبر وارد مرحله‌ای تازه خواهد شد؛ جایی که دیگو فورلان برای نخستین بار هدایت تیم بزرگسالان را در دو دیدار دوستانه بر عهده می‌گیرد. 

به گزارش فوتبالی، طبق برنامه اعلام‌شده، اروگوئه روز ۲۴ سپتامبر مقابل ژاپن و سپس ۲۸ سپتامبر برابر کره‌جنوبی قرار خواهد گرفت. 

فورلان پس از جدایی مارچلو بیلسا و ناکامی اروگوئه در جام جهانی ۲۰۲۶، به‌عنوان سرمربی موقت تیم ملی انتخاب شد. اسطوره فوتبال اروگوئه که در جام جهانی ۲۰۱۰ توپ طلای مسابقات را به دست آورد، حالا مأموریت دارد تیمی را وارد مرحله جدیدی کند و در عین حال از تجربه بازیکنان قدیمی نیز استفاده کند. 

مهم‌ترین نکته درباره فهرست احتمالی فورلان، احتمال بازگشت لوئیس سوارز است. مهاجم ۳۹ ساله اینتر میامی از سال ۲۰۲۴ برای تیم ملی اروگوئه بازی نکرده و پس از کوپا آمه‌ریکا تصمیم به خداحافظی از فوتبال ملی گرفت. با این حال، فورلان در صحبت‌های اخیر خود درهای تیم ملی را به روی او باز گذاشته است. 

فورلان درباره سوارز تأکید کرده که احترام زیادی برای او قائل است و اگر این مهاجم آمادگی بازگشت داشته باشد، به دلیل تجربه، گلزنی و عملکرد مداومش می‌تواند دوباره گزینه‌ای برای تیم ملی باشد. سوارز با ۶۹ گل در ۱۴۳ بازی بهترین گلزن تاریخ اروگوئه محسوب می‌شود. 

جالب اینکه تقابل با کره‌جنوبی می‌تواند برای سوارز معنای ویژه‌ای داشته باشد. او در جام جهانی ۲۰۱۰ مقابل کره جنوبی دو گل زد و یکی از به‌یادماندنی‌ترین بازی‌های دوران ملی خود را تجربه کرد. حالا احتمال دارد ۱۶ سال بعد، بار دیگر در خاک کره جنوبی با پیراهن اروگوئه به میدان برود. 

در صورت دعوت، حضور سوارز در فهرست سپتامبر می‌تواند یکی از جذاب‌ترین اتفاقات دوران کوتاه فورلان روی نیمکت اروگوئه باشد.




 ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد
۱۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد

دیدار مجدد محمد صلاح با کودک هوادار لیورپول در ترابزون، صحنه‌های جالبی را رقم زد و بازتاب زیادی در رسانه‌ها داشت.

 گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون - دقیقه 20

 واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس درباره دیدار با تراکتور گفت: دوست نداریم این مسابقه با حضور هواداران برگزار شود.

 حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا
۱۶ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا

پس از برکناری کوین لامور، موج مخالفت‌ها با ریاست جانی اینفانتینو شدت گرفته و چند فدراسیون ملی و مقام ارشد فوتبال حمایت خود از ادامه ریاست او در فیفا را پس گرفته‌اند.

 سفر تیم ملی والیبال به روسیه
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سفر تیم ملی والیبال به روسیه

تیم ملی والیبال مردان کشورمان برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد.

 بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!
۲۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!

بارسلونا به احتمال زیاد در تلاشی غیرمنتظره برای جذب لائوتارو مارتینز اقدام خواهد کرد.