قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۱۳

خبرنگار SNNTV: حضور پرشور مردم از سراسر کشور پشت درهای مصلی تهران / ایران آماده وداع با رهبر شهید

شایان مهدی زاده خبرنگار SNNTV:در ورودی یک مصلی تهران هستیم، مردم از سراسر کشور خودشان به اینجا رساندند و بی صبرانه منتظر بازگشایی درب مصلی هستند.
 خبرنگار SNNTV: حضور پرشور مردم از سراسر کشور پشت درهای مصلی تهران / ایران آماده وداع با رهبر شهید



۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

ایران و عراق نپذیرفتند پاورقی روایت‌های دیگران شوند

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، عصر پنج‌شنبه ۲۹ مردادماه و در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد امام حسن عسکری (ع) کربلای معلی، در واکنش به اقدام مشکوک رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه‌ای با نام جعلی برای خلیج فارس، تأکید کرد پیوند تاریخی، جغرافیایی و اعتقادی تهران و بغداد نباید به میدان بازی روایت‌سازی‌های بیرونی تبدیل شود. وی با یادآوری اینکه تلاش دشمنان برای فاصله‌انداختن میان دو ملت، به نزدیکی بیشتر ایران و عراق انجامیده است، تصریح کرد دو کشور با ایستادگی در برابر مداخله بیگانگان، نپذیرفته‌اند سرنوشتشان در پایتخت‌های خارجی نوشته شود و به «پاورقی روایت‌های دیگران» تبدیل شوند. 

به گزارش ایرنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی روز گذشته و در سومین روز سفر هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران، پس از حضور در قبرستان وادی‌السلام نجف و ادای احترام به شهدای مقاومت عراق، در گفت‌وگویی با بیان اینکه ابتدا از طرف رهبر انقلاب و ملت شریف ایران از همه ملت شجاع و مبارز عراق که با حضورشان در تشییع پیکر مطهر امام شهید ایران اسلامی درخشیدند و این پیوند همیشگی را مستحکم‌تر کردند و افتخار بزرگی آفریدید، قدردانی می‌کنم، گفت: در روز و ایامی که ملت ایران غمگین بودند، حزن و اندوه داشتند، این حضور معنی‌دار و شجاعانه ملت عراق در نجف و کربلا تسلی‌خاطر هموطنان شد. وی با اشاره به ایام اربعین امام حسین (ع) به میزبانی کشور عراق، افزود: مثل همیشه در ایام اربعین حسینی، ملت حسینی و عاشورایی عراق میزبان میلیون‌ها زائر از ایران و دیگر کشور‌ها بودند و خوش درخشیدید و خوب میهمان‌نوازی کردید. 

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: شما مردم عراق در مراسم اربعین همه ظرفیت‌های مادی و معنوی خود را پای زوار و راهپیمایان اربعین آوردید، به همه شما خدا قوت می‌گویم و ان‌شاءالله که مورد قبول حضرت حق و سیدالشهدا (ع) باشد و از طرف همه ملت ایران از شما عزیزان، بزرگواران، عشایر و موکب‌ها قدردانی و تشکر می‌کنم. قالیباف با بیان اینکه امریکا و اسرائیل بداند که وحدت بین امت اسلامی و به ویژه بین دو ملت ایران و عراق هرگز گسستنی نیست، اظهار کرد: چراکه این پیوند برخاسته از سنت‌های الهی و قرآن کریم، محبت و پیروی از اهل بیت، فرهنگ شهدا و عاشورا و مکتب امیرالمؤمنین (ع) است و برای این باور، این ملت جان و خون داد و مبارزه کرد. وی تأکید کرد: رزمندگان ایران و عراق آن روزی که به هم نیاز داشتند، به مانند زمان توطئه امریکا و اسرائیل در موضوع داعش، در کنار هم قرار گرفتند و در جنگ تجاوزکارانه اخیر هم، ملت عراق در جنگ رمضان به پا خاستند و نماد این مبارزه خون شهید ابومهدی و شهید حاج قاسم عزیز است که در این سرزمین در هم آمیخته شد. 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: عراق و ایران در مقابل استکبار خواهند ایستاد و همان‌گونه که پوزه امریکا را در جنگ رمضان به زمین زدند و طعم تلخ شکست را به آنها چشاندند، این مسیر همچنان ادامه خواهد داشت. قالیباف با بیان اینکه ما امروز با همه وجودمان درک می‌کنیم که جبهه مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی از هر زمان دیگری زنده‌تر و در میدان‌تر است، گفت: این ما هستیم که همراه امام و شهدا، راه سنت‌های الهی را با برادری و اخوت در کنار یکایک ملت و مرجعیت و رهبر عزیز انقلاب به پیش می‌بریم. 

 ادای احترام به شهدای مقاومت عراق 

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت پارلمانی همراه، روز جمعه و در اولین برنامه روز سوم سفر خود به عراق، در بدو ورود به شهر نجف اشرف، با استقبال رزمندگان جبهه مقاومت، بر مزار فرمانده شهید ابومهدی المهندس و جمعی از فرماندهان شهید حشدالشعبی در قبرستان وادی‌السلام حاضر شدند و ضمن قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای مقاومت عراق ادای احترام کردند. 

در این مراسم که تعدادی از فرماندهان و رزمندگان حشدالشعبی نیز حضور داشتند، از تعدادی از خانواده‌های شهدا و جانبازان جبهه مقاومت که در جریان حمله اخیر سعودی- امریکایی به پایگاه‌های حشدالشعبی در عراق به این مرتبه نائل آمدند، با اهدای لوح توسط دکتر قالیباف قدردانی به عمل آمد. دکتر قالیباف و هیئت پارلمانی همراه، همچنین با حضور بر سر مزار سردار رئیس‌علی دلواری در قبرستان وادی‌السلام نجف اشرف، به مقام شامخ رهبر قیام مردم جنوب ایران علیه انگلیس که در جنگ جهانی اول با به زانو درآوردن استعمار پیر به مقام دلیرمرد تنگستان و سردار بزرگ ملی ایران نائل آمد، با اهدای گل و قرائت فاتحه ادای احترام کردند. 

 ایران و عراق نپذیرفتند پاورقی روایت‌های دیگران شوند 

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به عمق پیوند ایران و عراق که ریشه در تاریخ، جغرافیا و اعتقادات دو ملت دارد، گفت: همگان باید بدانند هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از یکدیگر برداشتند، ما دو قدم به یکدیگر نزدیک‌تر شده‌ایم. دکتر قالیباف، عصر پنج‌شنبه به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در کربلای معلی شرکت و در سخنرانی خود به اقدام مشکوک رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی، واکنش نشان داد. قالیباف در این مراسم ضمن درود به پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت او علیهم‌السلام و صلوات بر امیرالمؤمنین حضرت علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، گفت: شهادت یازدهمین ستاره آسمان امامت را تسلیت عرض کرده و از حضرت ولی عصر (عجل‌الله تعالی فرجه الشریف) می‌خواهم که به ما توفیق دهد در راه اعتلای دین خدا گام برداریم و مایه سرافرازی ملت‌های خود شویم. رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در این جلسه حاضر شده‌ام تا سلام گرم رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای و ملت ایران را به شما برسانم، گفت: ملت عراق در تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی، حق برادری را به جا آورده و جهان را حیرت‌زده کردند؛ و امروز من اینجا هستم تا از ملت قهرمان عراق تشکر کنم. وی در ادامه تصریح کرد: همگان باید بدانند هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به یکدیگر نزدیک‌تر شده‌ایم. 

قالیباف در ادامه با بیان اینکه عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ، جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم‌السلام) دارد، اظهار داشت:، اما آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک‌تر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتخت‌های بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند. رئیس قوه مقننه ادامه داد: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملتی بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشتمان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند. وی همچنین تأکید کرد: اگر ما با مقاومت، با ایستادگی ملت‌هایمان و با کمک یکدیگر توانستیم امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم، اکنون باید برای رفاه اقتصادی دو ملت، پیشرفت و توسعه دو کشور هم‌قسم شویم. 

قالیباف اضافه کرد: ما برای تکرار کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم، دستور کار روشنی برای ارتقای امنیت و ثبات دو کشور، کوتاه کردن دست بیگانگان و تعریف پروژه‌هایی داریم که به بهبود زندگی دو ملت کمک می‌کند. رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان ساخت: ما در سخت‌ترین روز‌ها دوستان و برادران هم بوده‌ایم، در ناخوشی‌ها با هم ایستادیم و در موفقیت‌ها نیز کنار هم خواهیم بود و در یک کلام؛ قدرت ما در برادری ماست. «اُخوتُنا قُوَّتُنا إِنْ شاءَ الله. أُخْرَى تُحِبُّونَها نَصْرٌ مِنَ اللهِ وَ فَتْحٌ قَرِیبٌ وَ بَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ». 

دیدار با قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق و حضور در جمع فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی در بغداد از دیگر برنامه‌های رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر به عراق بود.




 جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.استقلالدر بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند ...,لیگ برتر ایران,استقلال,سپاهان,سید حسین حسینی,صالح حردانی,حسین گودرزی,کاوه رضایی,آرمین سهرابیان,آرش رضاوند,امید نورافکن

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت

آرمان امروز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنانی با تأکید بر جایگاه انسان و اهمیت علم، آگاهی و تلاش، بر این نکته تأکید کرد که جنسیت نباید معیاری برای سنجش توانمندی‌های انسانی باشد. او با استناد به مفاهیم قرآنی، تلاش و همت انسان را فارغ از زن یا مرد بودن، عامل اصلی رشد، شکوفایی استعدادها و [ ]

 بالاترین نشان تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری در روزهای جنگ برای پتروشیمی تبریز
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بالاترین نشان تاب‌آوری و مسئولیت‌پذیری در روزهای جنگ برای پتروشیمی تبریز

آرمان امروز : پتروشیمی تبریز در ششمین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی و همایش «شرکت‌های پیشرو در زمینه مسئولیت اجتماعی ارتباط‌محور»، موفق به دریافت «نشان عالی مسئولیت اجتماعی» و عنوان «برند خوب» شد؛ موفقیتی که با توجه به ارزیابی عملکرد سازمان‌ها در شرایط جنگی و بحران، اهمیت ویژه‌ای دارد. ششمین دوره این جشنواره [ ]

 چهارمین هفته  سبز  بورس
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چهارمین هفته سبز بورس

معاملات بورس تهران در هفته گذشته در شرایطی به پایان رسید که نماگرهای اصلی بازار سهام بار دیگر مسیر صعودی را پیمودند و هر دو شاخص کل و هموزن به اوج‌های تاریخی جدید رسیدند. شاخص کل با رشد 3.8درصدی در محدوده ۵‌میلیون و ۹۵۲هزار واحد قرار گرفت و فاصله خود با مرز روانی ۶‌میلیون واحد را به حداقل رساند.

 دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن

سرمایه‌گذاری در معدن لزوما به همان میزان به تولید منجر نمی‌شود و فاصله میان وزن سرمایه و تولید، در فعالیت‌های مختلف معدنی متفاوت است. مس و سنگ‌آهن در گروه فعالیت‌هایی قرار دارند که سهم تولیدشان از سهم سرمایه‌گذاری بیشتر است. در مقابل، طلا و شن و ماسه سهمی بالاتر از تولید خود در سرمایه‌گذاری دارند. داده‌های مرکز آمار ایران از معادن در حال بهره‌برداری نشان می‌دهد سنگ‌آهن با سهم ۳۵درصدی از سرمایه‌گذاری، ۵۰درصد از ارزش تولید معدن را در اختیار دارد و مس نیز با جذب حدود ۱۲درصد از سرمایه‌گذاری، ۲۶درصد از تولید را ایجاد کرده است. در نقطه مقابل، سنگ طلا ۶درصد از سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از ارزش تولید تنها 1.5درصد بوده است؛ وضعیتی که در شن و ماسه نیز با 13.5درصد سهم سرمایه‌گذاری در برابر ۴درصد سهم تولید دیده می‌شود.