قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

زادبر: ۴۰ سال است عده‌ای به امامزاده آمریکا دخیل بستند/ اولین بار در دوران پهلوی تحریم شدیم + فیلم

کارشناس و پژوهشگر تاریخ معاصر با بیان اینکه جنگ چیز خوبی نیست و هیچ حکومت عاقلی با دست خودش به سمت جنگ نمی‌رود، گفت: اصل برای ما این است که بازدارندگی ایران...
 زادبر: ۴۰ سال است عده‌ای به امامزاده آمریکا دخیل بستند/ اولین بار در دوران پهلوی تحریم شدیم + فیلم

علیرضا زادبر، کارشناس و پژوهشگر تاریخ معاصر در گفت‌و‌گو با SNNTV گفت: جریانات سیاسی فورا برچسب می‎زنند و اجازه شنیده شدن صدا‌ها را نمی‌دهند.

وی افزود: جنگ چیز خوبی نیست و هیچ حکومت عاقلی با دست خودش به سمت جنگ نمی‌رود. قبل از نه به جنگ باید بگوییم چه کسی جنگ را آغاز کرد.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی باید آغازگر جنگ مشخص شود

کارشناس و پژوهشگر تاریخ معاصر گفت: پیش از قطعنامه ۵۹۸ چندین بار گروه‌های میانجی برای پایان جنگ پیام دادند.

وی افزود: قطعنامه ۵۹۸ یک سال بعد توسط ایران تایید شد، اما آغازگر جنگ مشخص شد. باید آغازگر جنگ مشخص شود؛ نمی‌شود قتلی بدون قاتل باشد.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

  اصل برای ما این است که بازدارندگی ایران برای چند دهه تامین شود / دولت آمریکا پرونده جنگ را در منطقه باز گذاشته است

کارشناس و پژوهشگر تاریخ معاصر گفت: پس از جنگ جهانی دوم غرب این نتیجه رسید که باید به سراغ امنیت جمعی برود و به همین خاطر به سمت سازمان ملل حرکت کردند

زادبر افزود: بعد از جنگ جهانی دوم تلاش این بود که جنگ از کشور‌های اروپایی دور شود و تقریبا هم موفق شد. ائتلاف آمریکایی‌ها چندین جنگ بدون مجوز شورای امنیت و با پرونده باز انجام دادند.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی آغاز دوران پهلوی دوم با جنگ بود / اگر جنگ نمی‌شد محمدرضا پهلوی بر سر کار نمی‌آمد

کارشناس و پژوهشگر تاریخ معاصر گفت: ۲۴۸ سال تاریخ ایران را بررسی کنیم، ۴۸ سال جمهوری اسلامی بوده است، اما اگر این ۴۸ سال را هم حذف کنیم و فقط ۲۰۰ سال اخیر را بررسی کنیم باز هم شاهد حمله به ایران بودیم.

وی افزود: ۲۰۰ سالی که ایدئولوژی جمهوری اسلامی نبوده هم قدرت‌های آن عصر مانند انگلیس و روسیه به خاک ایران حمله کردند.

زادبر تصریح کرد: آغاز پهلوی دوم نیز با جنگ بوده است و اگر جنگ نمی‌شد محمدرضا پهلوی بر سر کار نمی‌آمد. در زمان پهلوی دوم نیز با عراق در آستانه جنگ بودیم.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

  زادبر: ژاندارم منطقه برای ما فحش بود / اولین باری که تحریم شدیم در دوران پهلوی دوم بود

کارشناس و پژوهشگر تاریخ معاصر اظهار داشت: هر زمانی ما به سمت استقلال رفتیم تحریم شدیم. ما محاصره دریایی را در دوران مصدق توسط انگلیسی‌ها تجربه کردیم. انگلیسی‌ها نفت ایران را می‌دزدیدند؛ دشمن همیشه جلوی استقلال ما را گرفته است.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی عراق و ترکیه هم تحریم دارند / ۴۰ سال است عده‌ای به امامزاده آمریکا دخیل بستند!

کارشناس و پژوهشگر تاریخ معاصر گفت: همین الان نفتی که عراق می‌فروشد به خزانه داری آمریکا می‌رود و حقوق کارمندان عراق را آمریکا می‌دهد. عراق و ترکیه هم تحریم دارند؛ عراق اقتصادی ندارد و صادراتی هم ندارد.

وی افزود: بلایی که بر سر عراق و افغانستان و لیبی آمده به خاطر استعمار است. جنگ ۴۰ سال بزک کردن آمریکا را برای ایران از بین برده است.

زادبر تصریح کرد: آمریکا لحظه اول جنگ هم رهبری را به شهادت رساند و هم بچه‌های میناب را؛ هر جنگی با حمله به محل‌های نظامی شروع می‌شود، اما در ایران اول مدرسه را زدند.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی برخی وسط جنگ به دنبال تحریف جنگ هستند / آمریکا با اهداف اساسی جنگ را آغاز کرده است

کارشناس و پژوهشگر تاریخ معاصر گفت: ما انتظار داشتیم صد سال از این جنگ بگذرد و بعد تحریف کنند، اما وسط جنگ در حال تحریف جنگ هستند.

وی ادامه داد: ترامپ به دنبال صلح از طریق قدرت است و حتی زمانی که با پوتین نشست داشت از بالای سرشان جنگنده بلند کردند.

زادبر اظهار داشت: جنگ آغازگری دارد با اهدافی؛ آمریکا روی هوا نیامده بجنگد. آمریکا حرف از تجزیه و تسخیر جزایر ایران زده است و به دنبال خاورمیانه جدید است.

  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

در حال تکمیل ...



۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

سناتور چاک شومر از یک جنگ بی پایان دیگر آمریکا در خاورمیانه انتقاد کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ چاک شومر روز پنجشنبه در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: بنزین بالای ۴ دلار در هر گالن است. بدهی ملی ۴۰ تریلیون دلار شده است. ما یک جنگ بی‌پایان دیگر در خاورمیانه داریم.

وی با انتشار تصویری از دونالد ترامپ که درحال توصیف یک ستون است افزود: این مساله ای است که دونالد ترامپ بر آن تمرکز دارد.


۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

ونس: باید بتوانیم نفت بیشتری از تنگه هرمز خارج کنیم

اقتصاد۲۴-«جی دی ونس» روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت وگویی با تکرار زیاده خواهی ها به رغم شکست سیاست فشار حداکثری و تحریم های واشنگتن طی دهه های گذشته مدعی شد: «ما به اعمال این فشار ادامه خواهیم داد، چون معتقدیم این بهترین راه برای دستیابی نهایی به هدف نهایی است.»

به نوشته ایرنا، معاو.ن رئیس جمهوری آمریکا در این گفت وگو همچنین مدعی شد: با تلاش فوق‌العاده نیروهای نظامی‌ آمریکا، توانسته ایم مقدار زیادی نفت و گاز را از تنگه هرمز خارج کنیم.»

رئیس هیات مذاکره کننده آمریکا ادعا کرد: «باید مقدار بیشتری (نفت) را (از طریق تنگه هرمز) خارج کنیم، اما این کار تا اینجا بسیار موفقیت‌آمیز بوده است، چون تنگه هرمز همان نقطه اهرم فشار ایران است.»  

آمریکا سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده اند، علیه کشورها و گروه هایی که همسو با سیاست ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می کند.


۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

صالحی: برای شکستن محاصره باید اقدام نظامی کنیم

احسان صالحی، کارشناس مسائل سیاسی: محاصره دریایی و نشتی نفت در بخش جنوبی تنگه هرمز، صورتی از جنگ نظامی است و جمهوری اسلامی ایران باید با تثبیت معادله «پاسخ متقابل و تشدید در برابر تشدید»، مانع پیشروی دشمن شود.

ناوها و ناوپیکارهای آمریکایی که دست به عملیات محاصره دریایی می‌زنند، واحدهای کاملاً نظامی هستند. از این رو، همان منطقی که در جنگ ۴۰ روزه برقرار کردیم—مبنی بر اینکه «تنش و تشدید را با تشدید بیشتر پاسخ می‌دهیم»—باید در صحنه فعلی نیز برقرار باشد.

اگر نتوانیم این معادله را به صورت معتبر در برابر طرف مقابل تثبیت و برقرار کنیم، شرایط پیچیده‌تر و سخت‌تر خواهد شد و طرف مقابل مجاب می‌شود تا قدم‌های بعدی را بردارد.

 




 قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا
۲۹ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 13 دلاری نسبت به روز گذشته، 4515 (چهار هزار و پانصد و پانزده) دلار نرخ‌گذاری شد.

 گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»
۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»

اخبار روز ایران و خاورمیانه در نورنیوز

 مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ قرار است مانند سال گذشته در دو مرحله به حساب مشمولان واریز شود. بر اساس آخرین اعلام رئیس اتاق تعاون ایر...

 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

پیگیری‌های استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنی‌ها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیس‌جمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیم‌گیری اجرایی شد.

 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت | آخرین خبر

فرارو/متن پیش رو در فرارو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست جنگ‌ها کوره‌های آزمونی هستند که اغلب تغییرات در «فیزیک» دنیای پیرامون ما را آشکار می‌سازند: اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی ندارد و قدرت چگونه اعمال می‌شود. توماس فریدمن در یادداشتی در نیویورک تایمز نوشت: «اگر قرار بود کت