قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عمان با همتایان خود درباره کاهش تنش‌ها در منطقه

وزیر خارجه عمان امروز در گفت‌وگوی تلفنی با تعدادی از همتایان خود در منطقه، به بررسی آخرین تحولات و تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها پرداخت.
 گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عمان با همتایان خود درباره کاهش تنش‌ها در منطقه



تاکید عمان و ژاپن بر تضمین آزادی دریانوردی در تنگه هرمز طبق قوانین بین المللی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ «بدر البوسعیدی» روز دوشنبه با موتگی توشیمیتسو در مسقط دیدار کرد.

بر اساس بیانیه‌ وزیر امور خارجه عمان، ۲ کشور تاکید کردند که عبور ایمن از تنگه هرمز از امنیت و رفاه منطقه جدا نیست.

توشیمیتسو وزیر امور خارجه ژاپن گفت که از نقش عمان در حل بحران کشتیرانی در تنگه قدردانی می‌کند و وعده داد که هماهنگی با مسقط را برای تضمین دریانوردی آزاد و ایمن هم در هرمز و هم در باب المندب افزایش دهد.


فعال شدن آژیرهای خطر در لیگوریا و خسارات ناشی از طوفان در لمباردی

فعال شدن آژیرهای خطر در لیگوریا و خسارات ناشی از طوفان در لمباردی

در شهر کیاواری (استان جنوا) به دلیل طوفان شدید و طغیان رودخانه محلی، آژیرهای خطر به صدا درآمده است. باد شدید و باران سیل‌آسا این شهر را درنوردیده است. در منطقه آلتا وال برمبانا در لمباردی نیز خسارات ناشی از این طوفان گزارش شده است.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web

برای مشاهده این ویدئو، لطفاً JavaScript را فعال کنید و مرورگر اینترنت خود را که از ویدئوی HTML5 پشتیبانی می کند ارتقاء دهید© telegram ir_sputnik

برای مشاهده این ویدئو، لطفاً JavaScript را فعال کنید و مرورگر اینترنت خود را که از ویدئوی HTML5 پشتیبانی می کند ارتقاء دهید© telegram ir_sputnik


ناو آبراهام لینکلن منطقه غرب آسیا را ترک کرد

نورنیوز-گروه بین الملل: ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن پس از انتشار گزارش هایی مبنی بر وقوع بحران در میان خدمه آن و مشکلات ساختاری و تغذیه به آمریکا باز می گردد.

روزنامه تایمز به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که ناو هواپیمابر یو اس اس آبراهام لینکلن، حامل تقریباً ۵۰۰۰ نیرو، روز پنجشنبه پس از ورود یک گروه ناو هواپیمابر دیگر به منطقه، حرکت خود را به سمت آمریکا آغاز کرد.

پیش از این در روز پنجشنبه، فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (‌سنتکام) تصویری از ناو هواپیمابر یو اس اس جورج واشنگتن در حال عملیات در دریای عرب منتشر کرد.

وال استریت ژورنال پیش از این گزارش داده بود که این ناو جایگزین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن در منطقه خواهد شد.

چندین نشریه نظامی در هفته‌های اخیر درباره بحران های داخلی ناو آبراهام لینکلن گزارش داده‌اند.

روزنامه «نیوی تایمز» گزارش داده است که چندین ملوان سعی کرده‌اند با پریدن از عرشه کشتی خودکشی کنند، در حالی که روزنامه «استارز اند استرایپس» گزارش داده است که خانواده‌های خدمه این ناو پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر وخامت سلامت روان نیروها، «هونگ کائو»،سرپرست وزارت نیروی دریایی را تحت فشار قرار داده‌اند.

مایک لوین نماینده دموکرات از کالیفرنیا، وجود مشکلاتی در مورد دوش‌های خراب، سرویس های بهداشتی خراب، کمبود کالاهای بهداشتی اولیه مانند صابون و خمیردندان و همچنین جیره‌بندی غذا گزارش کرده است.


ناو آشوب‌زده آمریکا بالاخره راهی خانه شد - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده مأموریت ناو فرسوده «آبراهام لینکلن» در منطقه غرب آسیا به پایان رسید و این شناور به خانه بازگشته است.

این شناور به همراه 5 هزار ملوان خود، روز پنجشنبه پس از 9 ماه حضور روی دریا، مسیر بازگشت به بندر سان‌دیگو را در پیش گرفت. ناو هواپیمابر «جرج واشنگتن» که در ژاپن مستقر بود، جایگزین لینکلن در منطقه شده است.

یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با نیویورک‌تایمز خروج لینکلن را تأیید کرد.  حضور ناو آبراهام لینکلن در خاورمیانه بخشی از عملیات نظامی آمریکا علیه ایران بود.  مهر پایان «لینکلن» بر عصر سلطه بی‌دردسر آمریکا «بله‌قربان»‌گویی؛ مشکل فرهنگی ناو لینکلن ام اس ناو: ایران زنجیره تأمین ناو آبراهام لینکلن آمریکا را قطع کرد

در هفته‌های اخیر گزارش‌های متعددی از شرایط دشوار زندگی در این ناو منتشر شد؛ مشکلاتی که عمدتاً حاصل بحران‌های لجستیکی پس از انهدام پایگاه نیروی دریایی آمریکا در منامه بحرین توسط ایران بود—پایگاهی که شریان اصلی پشتیبانی نیروها محسوب می‌شد.

لینکلن 21 نوامبر سال گذشته از سان‌دیگو به راه افتاد و طی 272 روز گذشته، به جز یک توقف کوتاه در گوام و توقفی دیگر در عمان برای دریافت آذوقه، تمام مدت روی دریا سرگردان بوده است. هزاران ملوان این ناو در این مدت رنگ مرخصی را ندیده‌اند و حالا باید یک مسیر 13 هزار مایلی دیگر را طی چهار تا پنج هفته بپیمایند تا به خانه برسند.

نمایندگان دموکرات با استناد به گزارش‌های رسیده، از کمبود شدید مایحتاج اولیه، آلودگی آب آشامیدنی، خرابی سیستم‌های فاضلاب و افت شدید سلامت روان پرسنل انتقاد کرده‌اند.

انتهای پیام/  


حمله پهپادی به دو منطقه‌ در جنوب لبنان

به نقل از المیادین، ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب، مناطق «علی الطاهر» و «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف حملات پهپادی خود قرار داد.

این تجاوزات اسراییلی در حالی انجام گرفته که تاکنون پنج دور از مذاکرات میان تل آویو و بیروت با میانجی گری آمریکا برگزار شده است.

 




 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند

بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند

رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل درباره تشدید فشار اقتصادی از سوی آمریکا علیه ایران گفت: مشکل این است که فرض شود درد و فشار اقتصادی الزاماً پیش از آنکه ایران را به تشدید تنش سوق دهد، موجب تسلیم تهران خواهد شد.

 مذاکره با «مرد موشکیِ کوچک» در باتلاق ایران /تحلیلی از نیویورک‌تایمز

مذاکره با «مرد موشکیِ کوچک» در باتلاق ایران /تحلیلی از نیویورک‌تایمز

ترامپ در برابر کشوری که هنوز به سلاح هسته‌ا‌ی دست نیافته، به دنبال تغییر رفتار و حتی تغییر ظرفیت هسته‌ای است، اما در برابر کشوری که سال‌هاست بمب اتم در اختیا...

 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.

 سوریه؛ خط مقدم تقابل

سوریه؛ خط مقدم تقابل

ترکیه روز چهارشنبه آنچه را که «ادعاهای غیرقابل قبول» اسرائیل درباره موضع نظامی این کشور در سوریه خواند، به‌شدت رد کرد. این واکنش پس از آن صورت گرفت که رژیم اسرائیل یک پایگاه هوایی سوریه در نزدیکی مرز ترکیه را بمباران کرد و مدعی شد سوریه در آستانه موافقت با استقرار نیروهای ترکیه در این پایگاه بوده است.

 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.