قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

سپاه بهمئی: صدای انفجارهای امروز در بهمئی ناشی از انهدام مهمات عمل‌نکرده است

سپاه ناحیه بهمئی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد صدای انفجارهایی که در ساعات آینده در این شهرستان شنیده می‌شود، ناشی از عملیات کنترل‌شده انهدام مهمات جنگی عمل‌ن...
 سپاه بهمئی: صدای انفجارهای امروز در بهمئی ناشی از انهدام مهمات عمل‌نکرده است



۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ملت ایران مسیر عزت و اقتدار را با قدرت ادامه می‌دهد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج،حجت الاسلام والمسلمین سید نصیر حسینی در آئین  گرامیداشت چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب، از حضور و همراهی مردم، مسئولان، نیروهای نظامی و انتظامی و روحانیون در مراسم‌های مرتبط قدردانی کرد و اظهار کرد: در دوران غیبت، هدایت و مدیریت جامعه اسلامی بر عهده فقهای جامع‌الشرایط است و انقلاب اسلامی نیز با اتکا به همین مبنا، از مراحل دشوار و سرنوشت‌ساز عبور کرده است.

وی با اشاره به پیشینه مبارزاتی رهبر شهید انقلاب در دوران حکومت پهلوی عنوان کرد: ایشان از چهره‌های مؤثر نهضت امام خمینی(ره) بود و در مسیر مبارزه، زندان و تبعید را تحمل کرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در مقاطع مختلف، نقش مهمی در تقویت و پیشبرد اهداف انقلاب ایفا کرد.

حسینی افزود: هدایت کشور در سال‌های گذشته و عبور از بحران‌ها و فتنه‌های گوناگون، عزت، شرافت، اقتدار و جایگاه بین‌المللی ملت ایران را به همراه داشته است و دشمنان طی سال‌های گذشته طرح‌های متعددی برای تضعیف یا براندازی نظام جمهوری اسلامی اجرا کردند، اما ایستادگی مردم ایران موجب ناکامی آنان شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد، مسیر امام خمینی(ره)، رهبر شهید انقلاب و شهیدان را مسیر عزت و اقتدار دانست و تأکید کرد: ملت ایران با قدرت و استواری این راه را ادامه خواهد داد.

حسینی با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب در برابر دشمنان هیچ‌گاه عقب‌نشینی نکرد، ادامه داد: ملت ایران نیز از مسیر خود عقب نخواهد نشست و راه انقلاب را با اقتدار دنبال خواهد کرد

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره موضوع انتقام از عاملان شهادت رهبر انقلاب گفت: مجازات عاملان این اقدام باید در زمان و جایگاه مناسب انجام شود و افرادی مانند ترامپ، نتانیاهو و دیگر عوامل این جنایت نباید تصور کنند از مجازات در امان خواهند بود.

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد همچنین تحریم‌های اقتصادی آمریکا را ابزاری تکراری عنوان کرد و ادامه داد: دشمن سال‌هاست از تحریم و فشار اقتصادی علیه ایران استفاده می‌کند، اما همان‌طور که در عرصه نظامی شکست خورده است، در زمینه تحریم و محاصره اقتصادی نیز ناکام خواهد ماند.

حسینی تأکید کرد: اگر دشمن اقدامی علیه ایران انجام دهد، پاسخ کشور محدود و نمادین نخواهد بود و طرف مقابل باید بداند توان پاسخ‌گویی ایران فراتر از برآوردهای آنان است و در صورت هرگونه اقدام از سوی آمریکا، واشنگتن و کاخ سفید باید با موشک هدف قرار گیرند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر آمادگی مردم و نیروهای مسلح گفت: ملت ایران در برابر هرگونه تهدید و تجاوز دشمن ایستادگی خواهد کرد و مسیر پیروزی، عزت و اقتدار انقلاب اسلامی را تا تحقق اهداف نهایی ادامه می‌دهد.

انتهای پیام/  


۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سردار ولی‌ئی: دشمن با محاسبات غلط وارد میدان شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سردار منصور ولی‌ئی، فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان، در اجتماع مردمی حمایت از انقلاب اسلامی که در میدان آزادی سنندج برگزار شد، با اشاره به تحولات اخیر منطقه و تقابل جمهوری اسلامی ایران با جبهه استکبار اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی همواره تلاش کرده‌اند با جنگ روانی و عملیات رسانه‌ای، تصویری ضعیف از ایران ارائه دهند، اما امروز واقعیت میدان چیز دیگری است و دوست و دشمن به توانمندی و اقتدار ایران اسلامی اذعان دارند.

وی با بیان اینکه دشمن در سال‌های گذشته به دنبال تضعیف نظام جمهوری اسلامی بوده است، افزود: امروز اگر سخن از پیروزی ایران در میدان‌های مختلف به میان می‌آید، به دلیل یک مسیر طولانی از برنامه‌ریزی، تدبیر و مجاهدت است که شهدا، فرماندهان و دانشمندان کشور طی سال‌ها برای آن تلاش کردند.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس سپاه استان کردستان گفت: دشمنان در محورهای مختلف تلاش کردند ایران را متوقف کنند، اما نتیجه این اقدامات نه تنها تضعیف جمهوری اسلامی نبود، بلکه موجب شد کشور در حوزه‌های مختلف دفاعی، علمی و فناوری قدرتمندتر شود.

دشمن با محاسبات غلط وارد میدان شد

سردار ولی‌ئی با اشاره به ارزیابی‌های اشتباه دشمن از توان جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: دشمن بر اساس تحلیل‌های غلط تصور می‌کرد شرایط برای ضربه زدن به ایران فراهم است، اما پس از آغاز درگیری متوجه شد برآوردهایش اشتباه بوده است.

وی بیان کرد: آمریکایی‌ها تصور می‌کردند با یک اقدام محدود می‌توانند ساختار کشور را دچار آسیب کنند، اما پس از گذشت روزها و ادامه مقاومت ملت ایران، فهمیدند که با کشوری روبه‌رو هستند که از ظرفیت‌های عظیم مردمی، نظامی و اعتقادی برخوردار است.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس سپاه کردستان با بیان اینکه دشمن حتی توان ادامه مسیر خود را مطابق برنامه‌ریزی‌های اولیه نداشت، عنوان کرد: اگر دشمن امروز دوباره به نقطه آغاز بازگردد، قطعاً همان مسیر را انتخاب نخواهد کرد؛ چراکه توان واقعی جمهوری اسلامی ایران را در میدان مشاهده کرده است.

مردم ستون اصلی پیروزی در میدان‌های سخت هستند

وی نقش مردم را در تحولات اخیر تعیین‌کننده دانست و اظهار داشت: رهبر شهیدمان بارها تأکید داشتند که اگر حادثه‌ای رخ دهد، مردم ایران به میدان خواهند آمد و این موضوع را در روزهای سخت به‌خوبی مشاهده کردیم.

سردار ولی‌ئی تصریح کرد: حضور مردم در صحنه، بسیاری از تهدیدهای امنیتی دشمن را خنثی کرد و اجازه نداد دشمن به هدف خود یعنی ایجاد شکاف میان مردم و نظام برسد.

وی بیان کرد: انسجام، همراهی و پشتیبانی مردم از نیروهای مسلح در این حوادث، یادآور دوران دفاع مقدس بود؛ همان روزهایی که هر فردی در هر جایگاهی نقش خود را در دفاع از کشور ایفا می‌کرد.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: امروز نیز همان روحیه، همان همبستگی و همان ایستادگی در جامعه وجود دارد و دشمن از همین وحدت و انسجام بیشترین نگرانی را دارد.

راهبرد شهیدان؛ حرکت از دفاع صرف به بازدارندگی فعال

سردار ولی‌ئی با اشاره به راهبردهای دفاعی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سال‌های اخیر، تغییر نگاه از صرفاً دفاعی بودن به سمت ایجاد قدرت بازدارندگی است.

وی افزود: راهبرد این بود که ایران آن‌قدر قدرتمند شود که دشمن حتی اجازه تهدید کشور را به خود ندهد؛ همان موضوعی که امروز در عرصه بین‌المللی به عنوان قدرت بازدارندگی شناخته می‌شود.

سردار ولی‌ئی ادامه داد: در دنیا کشورها ترکیبی از دکترین‌های دفاعی، تهاجمی، بازدارندگی و تاب‌آوری را دنبال می‌کنند و جمهوری اسلامی نیز با تدبیر و برنامه‌ریزی مسیر تقویت قدرت بازدارندگی را طی کرده است.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان تأکید کرد: امروز دشمن از توان نظامی ایران ناامید شده و به همین دلیل به سمت جنگ‌های ترکیبی، اقتصادی و ایجاد فتنه‌های داخلی روی آورده است.

دشمن از انسجام ملت ایران هراس دارد

وی با بیان اینکه دشمن امروز بیش از هر چیز به دنبال ایجاد اختلاف و شکاف اجتماعی است، اذعان داشت: دشمن می‌داند اگر انسجام مردم حفظ شود، هیچ توطئه‌ای توان ضربه زدن به جمهوری اسلامی را ندارد.

سردار ولی‌ئی افزود: امروز باید همه جریان‌ها، اقشار و گروه‌های مختلف جامعه در کنار یکدیگر برای حفظ منافع کشور تلاش کنند؛ چراکه رمز موفقیت ملت ایران وحدت و همدلی است.

وی تصریح کرد: دشمن تلاش می‌کند مشکلات اقتصادی و اجتماعی را به نقطه‌ای برای ایجاد نارضایتی و اختلاف تبدیل کند، اما مردم ایران بارها نشان داده‌اند که در بزنگاه‌های تاریخی پای کشور و انقلاب ایستاده‌اند.

محور مقاومت؛ قدرتی که دشمن آن را نادیده گرفت

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان در ادامه به نقش محور مقاومت اشاره کرد و گفت: دشمن سال‌ها تلاش کرد قدرت جریان مقاومت را کوچک نشان دهد، اما امروز واقعیت این جبهه برای همه آشکار شده است.

وی افزود: گروه‌های مقاومت در منطقه نشان دادند که در شرایط حساس در کنار یکدیگر قرار دارند و این انسجام، یکی از عوامل مهم قدرت جبهه مقاومت است.

سردار ولی‌ئی همچنین با اشاره به توان موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: سال‌ها برخی تلاش کردند دستاوردهای علمی و دفاعی کشور را زیر سؤال ببرند، اما امروز همه مشاهده کردند که جوانان ایرانی و دانشمندان کشور چه توانمندی بزرگی ایجاد کرده‌اند.

توانمندی جوانان ایرانی؛ نتیجه سال‌ها مجاهدت علمی

وی گفت: توانمندی‌های امروز کشور حاصل تلاش شبانه‌روزی جوانان، دانشمندان و نیروهای متخصصی است که سال‌ها برای استقلال و اقتدار ایران تلاش کرده‌اند.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان ادامه داد: امروز ایران اسلامی در حوزه‌های مختلف به جایگاهی رسیده که حتی مخالفان نظام نیز نمی‌توانند این پیشرفت‌ها و اقتدار را انکار کنند.

وی افزود: این قدرت به سادگی به دست نیامده است؛ پشتوانه آن خون شهدا، تلاش دانشمندان و ایستادگی ملت ایران است.

حفظ پیروزی نیازمند استمرار مسیر انقلاب و وحدت مردم است

مسردار ولی‌ئی در پایان با تأکید بر اینکه حفظ دستاوردهای امروز نیازمند هوشیاری بیشتر است، اظهار کرد: پیروزی به دست آمده پایان مسیر نیست، بلکه باید برای حفظ آن تلاش کنیم.

وی هشدار داد: دشمن همچنان به دنبال ایجاد تفرقه و ضربه زدن به انسجام ملی است و تنها راه مقابله با این توطئه‌ها، وحدت مردم، تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و ادامه مسیر شهداست.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: به لطف خداوند و با همراهی ملت ایران، مسیر انقلاب اسلامی تا رسیدن به اهداف بزرگ خود ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/  


۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رهبر شهید عاشق مردم ایران بود - تسنیم

استانها

سردار اصغر عباسقلی‌زاده، فرمانده سپاه عاشورا، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز در حاشیه مراسم گرامیداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی در مصلی امام خمینی(ره) تبریز، با تسلیت شهادت حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(ره) اظهار داشت: شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی غم عظیمی بر دل‌های ملت ایران وارد کرد، اما به برکت خون این شهید بزرگوار، همان‌گونه که خود ایشان پیش‌بینی کرده بودند، ملت ایران مبعوث شده و این بعثت موجب افزایش امنیت، اقتدار، عزت و عظمت کشور شد.

وی با بیان اینکه رهبر شهید شخصیتی جامع‌الاطراف بود، افزود: امام شهید ما مجموعه‌ای از صفات حسنه را در وجود خود داشت و در عرصه‌های مختلف، دست برتر را داشته و بر مسائل گوناگون اشراف و تسلط کامل داشت.

فرمانده سپاه عاشورا ادامه داد: رهبر شهید به‌حق نایب امام زمان(عج)، جانشین پیامبر اکرم(ص) و جانشین ائمه اطهار(ع) بود و این جایگاه در حقیقت همان جایگاه ولایت مطلقه فقیه است که ایشان در طول سال‌های رهبری با شایستگی آن را دنبال کرد.

عباسقلی‌زاده با اشاره به ویژگی‌های برجسته رهبر شهید گفت: اگر بخواهیم در میان صفات متعدد ایشان، به یک ویژگی شاخص در حوزه مسائل دنیوی اشاره کنیم، بدون تردید مردم‌دوستی و علاقه عمیق ایشان به ملت ایران است.

وی تصریح کرد: رهبر شهید عاشق مردم ایران بود و همواره مردم را به وحدت، انسجام ملی، همراهی و همدلی با یکدیگر و با انقلاب اسلامی دعوت می‌کرد تا کشور بتواند مسیر پیشرفت و تعالی را طی کرده و آرمان‌های انقلاب اسلامی را به پیش ببرد.

فرمانده سپاه عاشورا با تأکید بر اینکه مردم‌داری در سیره رهبر شهید صرفاً یک شعار نبود، خاطرنشان کرد: در نگاه ایشان، مردم سرمایه اصلی کشور و پشتوانه نظام اسلامی بودند و به همین دلیل همواره بر حضور مردم در عرصه‌های مختلف و حفظ وحدت و انسجام ملی تأکید داشتند.

عباسقلی‌زاده خاطرنشان کرد: امروز نیز به برکت خون رهبر شهید و دیگر شهدای انقلاب و مقاومت، مردم ایران با حضور و ایستادگی خود نشان داده‌اند که راه و آرمان‌های شهدا همچنان زنده است و می‌تواند زمینه‌ساز عزت، اقتدار و پیشرفت روزافزون ایران اسلامی باشد.

انتهای پیام/  




 وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه

تهران - ایرنا - منابع خبری سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در شهر جسر الشغور در غرب ادلب در شمال غرب سوریه خبر دادند.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 [محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش
۴ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش

معمولا مدارس غیر دولتی از نیمه‌ شهریور فعالیت‌های آموزشی خود را شروع می‌کنند ـ اگر نگوییم پیش از شهریور نیز به نوعی فعالیت‌های خود را داشته‌اندـ.

 انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اساسا مساله نفوذ، مقوله‌ای نیست که با رویکردهای تقنینی شتاب‌زده در مجلس قابل حل باشد.

 وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو
۴ ساعت قبل / سایت خبرفوری

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار تهدیدها علیه ایران، مدعی شد زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با جمهوری اسلامی دست بکشند و گفت واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهد کرد.

 ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر

هم میهن/متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تجربهٔ ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ جلوی چشم ماست! هیچ نیروی سیاسی را نمی‌توان یافت که از آن ماجرا درس لازم را گرفته باشد. احمد زیدآبادی| چرا در ادبیات فارسی این همه بر درس گرفتن از تاریخ تأکید شده است؟ به این دلیلِ روشن که ما