قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

پایان کار ملی پوشان تکواندو ایران با ۵ طلا و دو برنز در مسابقات آزاد کره جنوبی

تیم مردان ایران با کسب ۵ مدال طلا و دو برنز به کار خود در رقابت‌های بین المللی کره جنوبی خاتمه داد.
 پایان کار ملی پوشان تکواندو ایران با ۵ طلا و دو برنز در مسابقات آزاد کره جنوبی



۱۰ ساعت قبل / سایت آوش

قهرمانی تکواندوی ایران در پرزیدنت کاپ پاکستان

رقابت‌های تکواندو پرزیدنت‌کاپ پاکستان طی سه روز برای نمایندگان ایران در بخش کیوروگی برگزار شد و ملی‌پوشان ایران با هدایت پیام خانلرخانی در بخش مردان و مهروز ساعی در بخش زنان در ۱۶ وزن زنان و مردان با کسب ۱۶ مدال، شامل هفت نشان طلا، یک نقره و هشت برنز به کار خود پایان دادند.

در روز نخست این رقابت‌ها، پنج مدال طلا توسط ابوالفضل زندی، نسترن ولی‌زاده، رادین زینالی، حنا زرین‌کمر و آرین سلیمی و سه مدال برنز توسط امیرسینا بختیاری، یلدا ولی‌نژاد و فاطمه احمدی برای ایران به دست آمد.

در روز دوم نیز مهدی حاجی موسایی با کسب مدال طلا، شاپرک نجفی با مدال نقره و ساغر مرادی با مدال برنز روی سکو رفتند.

در سومین و آخرین روز مسابقات نیز دانیال بزرگی با کسب مدال طلا و ساینا کریمی، ناهید کیانی، سارا صوفی و محمدحسین یزدانی با کسب مدال برنز، پنج نشان دیگر برای ایران به ارمغان آوردند.

در پایان این مسابقات، ابوالفضل زندی، نسترن ولی‌زاده، رادین زینالی، حنا زرین‌کمر، آرین سلیمی، مهدی حاجی موسایی و دانیال بزرگی هفت مدال طلای ایران را کسب کردند، شاپرک نجفی صاحب مدال نقره شد و امیرسینا بختیاری، یلدا ولی‌نژاد، فاطمه احمدی، ساغر مرادی، ساینا کریمی، ناهید کیانی، سارا صوفی و محمدحسین یزدانی نیز هشت مدال برنز را به نام خود ثبت کردند.

رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان از روز ۲۶ مرداد آغاز شد و نمایندگان ایران در سه روز رقابت، موفق به کسب ۱۶ مدال شدند. تیم ملی تکواندو ایران با کسب ۷ مدال طلا، یک نقره و ۸ برنز و مجموع ۱۶ مدال، عنوان قهرمانی هشتمین دوره رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ آسیا در پاکستان را به خود اختصاص داد.

در جدول نهایی رده‌بندی، کره جنوبی با کسب ۵ مدال طلا، ۴ نقره و ۶ برنز و مجموع ۱۵ مدال در جایگاه دوم ایستاد و قزاقستان با ۲ طلا، ۳ برنز و مجموع ۵ مدال رتبه سوم را به خود اختصاص داد.

منبع: ایسنا 




 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!
۲۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان

پس از پایان دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان ستاره های تیم فوتبال پرسپولیس با همراهی هواداران خود به تشویق ایسلندی پرداختند.

 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.