
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مدیسن نت، محققان اخیراً گزارش دادند که تماشای زیاد تلویزیون با افزایش انقباض در نواحی مغز مرتبط با حافظه و تفکر مرتبط است.
محققان گفتند که کوچک شدن مغز فقط به دلیل بیتحرکی نیست، زیرا انواع دیگر رفتارهای کمتحرک با حجم کمتر مغز مرتبط نیستند.
«ناتان فتر»، محقق ارشد در برنامه زیستشناسی انسانی و تکاملی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، در یک بیانیه خبری گفت: «ما اغلب مردم را تشویق میکنیم که زمان زیادی را صرف نشستن نکنند، اما متخصصان ممکن است بخواهند این توصیه را گسترش دهند تا فعالیتهای انجام شده در حالت نشسته را نیز شامل شود، زیرا به نظر میرسد این فعالیتها تأثیرات متمایزی بر سلامت مغز دارند.»
برای مطالعه جدید، محققان دادههای حدود ۱۷۰۰ نفر را که در یک مطالعه طولانی مدت در مورد سلامت قلب و مغز شرکت کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. شرکتکنندگان، با میانگین سنی ۵۳ سال، بین سالهای ۱۹۸۷ تا ۱۹۸۹ انتخاب شدند.
به عنوان بخشی از مطالعه، از افراد در مورد عادات تماشای تلویزیون شان سوال شد. همچنین از آنها اسکن MRI مغز گرفته شد.
نتایج نشان داد افرادی که «اغلب» تلویزیون تماشا میکردند، در مقایسه با افرادی که «به ندرت» تلویزیون تماشا می کردند یا «هرگز» تماشا نمیکردند، تفاوتهای ساختاری گستردهای در مغز خود داشتند.
این تیم، انقباض در نواحی مغز مرتبط با …











