قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

بازگشت گلر سپاهان به گل گهر؟

سید مهدی رحمتی، سرمربی گل‌گهر، محمدرضا اخباری، دروازه‌بان سپاهان، را به عنوان گزینه اصلی خود برای تقویت خط دروازه انتخاب کرده است.
 بازگشت گلر سپاهان به گل گهر؟



۲۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

تاجرنیا: جام قهرمانی را ندهند به CAS شکایت می‌کنیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال همچنان به دنبال معرفی این تیم از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان قهرمان فصل گذشته است.

به گزارش فوتبالی، بعد از آن که لیگ بیست و پنجم به دلیل شروع جنگ متوقف شد فدراسیون فوتبال ایران باید اسامی نمایند‌ه‌های ایران برای حضور در مسابقات لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا دو را به  AFC  اعلام می‌کرد.

در نهایت تصمیم گرفته شد جدول لیگ برتر فریز شود. در روزی که جدول فریز شد استقلال در صدر جدول بود و تیم‌های تراکتور، سپاهان و گل گهر در رده‌های دوم تا چهارم قرار داشتند.

با اعلام سازمان لیگ استقلال و تراکتور نماینده ایران در لیگ نخبگان شدند و سپاهان به لیگ قهرمانان آسیا دو معرفی شد. اما پس از عدم صدور مجوز حرفه‌ای سپاهان و طی اتفاقاتی عجیب و غریب گل گهر سیرجان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا دو شد.

بعد از این اتفاق فدراسیون و سازمان لیگ قصد داشتند ادامه مسابقات لیگ را برگزار کنند اما شرایط به قدری نابسامان و زمان به قدری کم بود که در نهایت تصمیم بر این شد که لیگ نیمه کاره به پایان برسد.

حالا اما باشگاه استقلال مدعی است که چون در جدول فریز شده در صدر قرار داشته باید به عنوان قهرمان لیگ برتر هم معرفی شود. موضوعی که با مخالفت باشگاه‌هایی مثل پرسپولیس، سپاهان و تراکتور مواجه شده است.

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی استقلال ساعتی پیش در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در این باره گفت: «ما مستندات را ارائه کرده‌ایم اما متاسفانه طبق ضرب المثل «چیزی که برای من نفعی ندارد برای دیگران هم نداشته باشد» استراتژی بعضی‌ها این است. اگر اصراری در این باره از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ وجود داشته باشد کم کم این مساله را به ذهن متبادر می‌کند که رفتارها با تیم‌های مختلف عادلانه نیست و ما شاهد یک نوع تبعیض هستیم. این که افراد و جامعه فوتبال بگویند که اگر تیم دیگری در صدر جدول بود جام قهرمانی به آن تیم داده می‌شد نکته جالبی نیست.»

تاجرنیا درباره تصمیم نهایی استقلال در این باره گفت: «این موضوعی نیست که ما بخواهیم با آن کنار بیاییم و اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد طبیعتا آن را دنبال می‌کنیم. البته شکل دنبال کردن ما طبیعتا مثل سایر تیم‌ها با لابی‌های سیاسی نیست. ما سعی می‌کنیم مسیرهای قانونی را دنبال کنیم.»


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.

به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.

در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.

استقلال

در بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند. صالح حردانی کاپیتان دوم استقلال در این فصل، در پایان راردادش با استقلال در فصل بیست و سوم، راهی سپاهان شد اما فقط نیم فصل در این تیم حضور داشت. با وجودی که صالح در اکثر بازیها در ترکیب ثابت حضور داشت، اما در نیم فصل با توافقی دو طرفه از این تیم جدا شد و بار دیگر به استقلال پیوست.

حسین گودرزی پس از درخشش در شمس آذر قزوین، در لیگ بیست و چهارم به سپاهان پیوست. بازی‌های خوب او در جمع زردپوشان باعث شد تا مسئولان استقلال او را به خدمت بگیرند.

سپاهان

در ترکیب سپاهان در فصل بیست و ششم، نام پنج استقلالی سابق مشاهده می‌شود. آرمین سهرابیان که در فصل هفدهم با جدایی از سپاهان به استقلال پیوست، در پایان فصل گذشته از جمع آبی‌پوشان جدا شد و بار دیگر به سپاهان رفت. آرش رضاوند نیز 6 فصل در استقلال حضور داشت و 5 بار برای این تیم گلزنی کرد. این بازیکن در ابتدای فصل بیست و پنجم از استقلال به سپاهان رفت. امید نورافکن بازیکنی بود که فوتبالش را از تیم پایه‌های استقلال شروع کرد و چهار فصل هم در لیگ برتر برای این تیم به میدان رفت. اما در فصل نوزدهم پیراهن سپاهان را برتن کرد و اکنون هفتمین فصل حضورش در این تیم را سپری می‌کند.

کاوه رضایی با وجودی که یک فصل در استقلال بازی کرد، اما آمار خوبی از خود به جا گذاشت. 7 گل زده و 8 پاس گل حاصل کار او در فصل شانزدهم بود. اکنون کاوه رضایی چهارمین فصل متوالی است که در سپاهان توپ می‌زند.اما مهم‌ترین استقلالی ترکیب سپاهان کسی نیست به جز سیدحسین حسینی. دروازه‌بان و کاپیتان سابق استقلال که 9 فصل در لیگ برتر برای تیم محبوبش بازی کرد اما در ابتدای فصل گذشته به دلیل اختلاف با مدیریت باشگاه و بعدا مشخص شد ساپینتو ، از این تیم جدا شد و به سپاهان رفت.


۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آسانی با خیال راحت در ترکیب استقلال مقابل سپاهان

به نظر می‌رسد پرونده حضور یاسر آسانی در ترکیب استقلال و اعتراض‌هایی که نسبت به وضعیت این بازیکن مطرح شده بود، در داخل فوتبال ایران به پایان راه رسیده است.

اظهارات اخیر سخنگوی سازمان لیگ و موضع کمیته انضباطی نشان می‌دهد استقلال از این پس می‌تواند با خیال راحت از وینگر آلبانیایی خود استفاده کند و نگرانی خاصی بابت شکایت‌های مطرح‌شده در این خصوص نداشته باشد.

ماجرا از جایی آغاز شد که پس از حضور یاسر آسانی در ترکیب استقلال، برخی باشگاه‌ها نسبت به وضعیت قرارداد این بازیکن اعتراض کردند و در ادامه مس شهر بابک و نساجی نیز شکایت‌هایی را علیه باشگاه استقلال مطرح کردند.

این شکایت‌ها با این ادعا همراه بود که حضور آسانی در مسابقات می‌تواند از نظر مقررات محل اشکال باشد و به همین دلیل، نتایج مسابقاتی که این بازیکن در آنها به میدان رفته است نیز تحت تأثیر قرار گیرد.

با این حال کمیته انضباطی در بررسی‌های خود عملاً تکلیف این پرونده را مشخص کرده و بر اساس موضع باشگاه‌ها، شکایت باشگاه‌ها در مراجع قضایی داخلی فوتبال ایران راه به جایی نخواهد برد.

به این ترتیب حتی اگر باشگاه دیگری نیز در ادامه به دلیل حضور آسانی در یک مسابقه شکایت کند، انتظار نمی‌رود این اعتراض در کمیته انضباطی یا سایر مراجع داخلی فوتبال ایران منجر به تغییر نتیجه مسابقات شود.

در همین راستا بهمنی، سخنگوی سازمان لیگ نیز درباره وضعیت آسانی توضیحاتی ارائه کرده است. او با اشاره به قرارداد این بازیکن گفت: «یاسر آسانی یک قرارداد دوساله در سازمان لیگ دارد. سال نخست این قرارداد گذشته و اکنون سال دوم آن در حال سپری شدن است. این قرارداد میان باشگاه و بازیکن بسته شده و اگر مشکلی نیز به وجود آمده باشد، به روابط میان همان دو طرف مربوط می‌شود.»

این اظهارنظر از آن جهت اهمیت دارد که نشان می‌دهد سازمان لیگ نیز قرارداد آسانی را معتبر می‌داند و مسأله‌ای که درباره آن مطرح شده، موضوعی میان باشگاه استقلال و خود بازیکن است و مانعی برای حضور این بازیکن در مسابقات لیگ برتر ایجاد نمی‌کند.

به این ترتیب استقلال می‌تواند از این پس با آرامش بیشتری روی یاسر آسانی حساب کند. این بازیکن مشکلی برای همراهی آبی‌پوشان در لیگ برتر ندارد و کادر فنی نیز می‌تواند بدون نگرانی از بابت شکایت‌های داخلی او را در ترکیب تیم قرار دهد.

در واقع موضع کمیته انضباطی و اظهارات سخنگوی سازمان لیگ را می‌توان به نوعی پایان ماجرای آسانی در فوتبال ایران دانست.

شکایت‌های مس شهر بابک و نساجی در شرایط فعلی مسیر مشخصی برای تغییر نتایج مسابقات استقلال در مراجع داخلی ندارند و شکایت‌های احتمالی آینده نیز با توجه به همین موضع، بعید است نتیجه متفاوتی داشته باشد.

تنها مسیری که همچنان می‌تواند از نظر حقوقی محل پیگیری باشد مراجعه به دادگاه عالی ورزش( CAS) است. با این حال در شرایط فعلی بعید به نظر می‌رسد چنین اتفاقی رخ دهد یا نتیجه‌ای متفاوت از تصمیم مراجع فوتبال ایران به دست آید.

به این ترتیب استقلال می‌تواند پرونده یاسر آسانی را از نظر داخلی مختومه بداند و دیگر نیازی به نگرانی یا پیگیری مستمر این موضوع وجود ندارد.

بعید است که در بازی‌های آتی نیز باشگاه‌ها نسبت به بازی کردن یاسر آسانی در ترکیب استقلال اعتراض کنند واین بازیکن با خیال آسوده می‌تواند در ترکیب استقلال مقابل سپاهان به میدان برود.

صحبت‌های اخیر مسئولان سازمان لیگ درواقع خیال استقلالی‌ها را بابت حضور قطعی و بدون مشکل آسانی در ترکیب استقلال آسوده کرده و این وینگر آلبانیایی می‌تواند بدون هیچ دغدغه‌ای استقلال را در بازی با سپاهان که دیدار بسیار مهمی است، همراهی کند.

انتهای پیام/




 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.

 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۱۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۱۰ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

محمد نوری پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد؛ اگر به جای استقلال تیم پرسپولیس صدرنشین فصل گذشته بود مسئولان فدراسیون فوتبال جام قهرمانی را در مقابل درب باشگاه به آنها تقدیم می کردند.