قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

استقلال و پرسپولیس همچنان بلاتکلیف و خانه به دوش

در آستانه آغاز بیست‌وششمین دوره لیگ برتر، ابهام در محل میزبانی چند تیم همچنان ادامه دارد.
 استقلال و پرسپولیس همچنان بلاتکلیف و خانه به دوش

فصل جدید لیگ برتر از جمعه ۲۳ مرداد آغاز خواهد شد و سازمان لیگ برنامه سه هفته نخست را تا دوم شهریور منتشر کرده است. با این حال، نام ورزشگاه دو بازی خانگی استقلال تهران، دو میزبانی استقلال خوزستان و دیدار خانگی پرسپولیس برابر آبی‌های اهواز هنوز مشخص نیست.

استقلال در نخستین روز فصل جدید باید از ساعت ۱۹:۳۰ مقابل مس شهر بابک قرار بگیرد، اما هنوز معلوم نیست اولین بازی تیم سهراب بختیاری‌زاده در کدام ورزشگاه برگزار می‌شود. آبی‌ها در هفته دوم مهمان نساجی در قائمشهر خواهند بود و روز اول شهریور نیز در یکی از حساس‌ترین مسابقات هفته سوم، میزبان سپاهان هستند. سازمان لیگ برای این دیدار نیز نامی از ورزشگاه نبرده است.

ورزشگاه آزادی که در سال‌های گذشته خانه مشترک استقلال و پرسپولیس بود، در دسترس دو باشگاه قرار ندارد. امیرحسین روشنک، مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر، اعلام کرده این ورزشگاه به نیم‌فصل اول نمی‌رسد. به این ترتیب، دربی هفته پنجم نیز باید خارج از آزادی برگزار شود و استقلال و پرسپولیس دست‌کم در دور رفت نمی‌توانند روی بازگشت به ورزشگاه اصلی خود حساب کنند. ورزشگاه تختی تهران نیز شرایط برگزاری مسابقات را ندارد و در حال حاضر دو گزینه اصلی پیش روی استقلال، ورزشگاه شهدای شهر قدس و ورزشگاه شهید دستگردی، همان پاس قوامین در شهرک اکباتان، هستند.

برنامه مورد نظر استقلال این است که در صورت برگزاری مسابقات با حضور تماشاگران، به شهر قدس برود و اگر بازی‌ها بدون تماشاگر برگزار شود، در ورزشگاه پاس قوامین میزبان حریفان باشد. باشگاه درخواست خود را ارائه کرده و منتظر پاسخ نهایی سازمان لیگ است. البته گزینه پاس قوامین نیز وضعیت پایداری ندارد. مدیران این مجموعه قصد دارند زمین چمن ورزشگاه دستگردی را به‌زودی زیر کشت ببرند و اعلام کرده‌اند در صورت آغاز عملیات، ورزشگاه برای هفته نخست قابل استفاده نخواهد بود. در این صورت، شهر قدس به مهم‌ترین گزینه استقلال و پرسپولیس تبدیل می‌شود.

پیکان نیز ورزشگاه شهدای شهر قدس را به‌عنوان محل برگزاری مسابقات خانگی خود انتخاب کرده است. این تیم روز ۲۷ مرداد باید در همین ورزشگاه از گل‌گهر پذیرایی کند و پرسپولیس یک روز بعد میزبان استقلال خوزستان خواهد بود. استقلال نیز چهار روز بعد از بازی پرسپولیس، باید در تهران مقابل سپاهان قرار بگیرد. فشردگی مسابقات می‌تواند فشار قابل توجهی به زمین چمن شهر قدس وارد کند.

پرسپولیس در هفته نخست مهمان شمس‌آذر است و در هفته سوم نیز باید در ورزشگاه یادگار امام تبریز برابر تراکتور قرار بگیرد. سرخپوشان در میان این دو سفر، چهارشنبه ۲۸ مرداد از استقلال خوزستان میزبانی می‌کنند، اما سازمان لیگ ورزشگاه این مسابقه را هم مشخص نکرده است. برنامه میزبانی پرسپولیس نیز مشابه استقلال است و شهر قدس برای بازی با تماشاگر و پاس قوامین برای مسابقه بدون تماشاگر در نظر گرفته شده است.

در اهواز شرایط پیچیده‌تر به نظر می‌رسد. استقلال خوزستان جمعه ۲۳ مرداد از آلومینیوم اراک و روز اول شهریور از نساجی پذیرایی می‌کند، اما نام ورزشگاه هر دو مسابقه خالی مانده است. حتی بازی هفته دوم این تیم برابر پرسپولیس نیز ورزشگاه ندارد و به این ترتیب، آبی‌های اهواز در هیچ‌کدام از سه هفته ابتدایی نمی‌دانند در چه زمینی به میدان خواهند رفت.

استقلال خوزستان امیدوار بود پس از مدت‌ها خانه‌به‌دوشی، فصل جدید را در ورزشگاه غدیر آغاز کند. چمن این مجموعه پس از پایان لیگ بیست‌وچهارم به‌طور کامل جمع‌آوری شد، خاک زمین تغییر کرد و کاشت جدید انجام گرفت. غدیر در هفته‌های پایانی فصل گذشته به آستانه بهره‌برداری رسید، اما توقف مسابقات اجازه نداد استقلال خوزستان به ورزشگاه خانگی خود برگردد.

تصاویر اخیر نشان داد قسمت‌هایی از چمن تازه ورزشگاه زرد شده و کیفیت خود را از دست داده است. بذر تابستانه نیز رشد مطلوبی نداشته و بخش‌های آسیب‌دیده باید دوباره ترمیم و کشت شوند. درباره زمان آماده‌سازی ورزشگاه برآوردهای متفاوتی وجود دارد. مدیران استقلال خوزستان امیدوارند غدیر به شروع لیگ برسد یا تیم حداکثر یک مسابقه را بیرون از این ورزشگاه برگزار کند، اما در برآوردی دیگر، روند ترمیم و بذرپاشی نزدیک به دو ماه زمان خواهد برد.

ورزشگاه شهدای فولاد نخستین گزینه جایگزین در اهواز محسوب می‌شود، اما حمیدرضا گرشاسبی اعلام کرده فولاد آرنا ظرفیت برگزاری مسابقه در هر هفته را ندارد و استفاده پیوسته از زمین، کیفیت چمن این مجموعه را تهدید می‌کند. استقلال خوزستان در دو فصل گذشته چند مسابقه خود را در فولاد آرنا برگزار کرد، اما فعلاً نمی‌تواند با اطمینان روی این ورزشگاه حساب کند.

ورزشگاه تختی آبادان گزینه دیگری است که فصل گذشته میزبان تعدادی از دیدارهای استقلال خوزستان بود. احتمال برگزاری مسابقه با آلومینیوم در آبادان وجود دارد، اما با توجه به بازگشت صنعت نفت به لیگ برتر و استفاده این تیم از ورزشگاه تختی، برنامه‌ریزی برای میزبانی همزمان دو باشگاه آسان نخواهد بود. انتقال مسابقه به ورزشگاهی خارج از خوزستان نیز آخرین راه‌حل احتمالی است.

در کنار این سه تیم، سازمان لیگ هنوز ورزشگاه دیدار پیکان و گل‌گهر و مسابقه مس شهر بابک و خیبر را نیز اعلام نکرده است. در مجموع، مکان برگزاری هفت مسابقه از سه هفته نخست نامشخص مانده و پنج دیدار از این تعداد به استقلال، پرسپولیس و استقلال خوزستان ارتباط دارد.

فصل جدید در شرایطی آغاز می‌شود که ساعت و روز مسابقات مشخص شده، اما سه تیم پرطرفدار هنوز آدرس دقیقی برای میزبانی ندارند. استقلال و پرسپولیس میان شهر قدس و دستگردی سرگردان هستند و استقلال خوزستان نیز دوباره با خطر دوری از غدیر روبه‌رو شده است. سازمان لیگ کمتر از سه هفته فرصت دارد تا یکی از مهم‌ترین ابهام‌های شروع فصل را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: توضیحات سازمان لیگ درباره پلی‌آف و سهمیه آسیایی



۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال یا سپاهان؛ کدام تیم گل شماره ۱۱۰۰ را می‌زند؟

پایگاه خبری فوتبالی- دو تیم استقلال و سپاهان در هفته سوم برای دستیابی به یک دستاورد ویژه تلاش خواهند کرد.

به گزارش فوتبالی، در هفته سوم لیگ برتر دو بازی بسیار مهم برگزار خواهد شد که در یکی از این دیدارها تیم‌های استقلال و سپاهان به مصاف هم خواهند رفت. تیم‌هایی که بسیار امیدوارند تا هم به سه امتیاز بازی دست یابند و هم آمار گل‌های زده خود در تاریخ لیگ برتر را به عدد ۱۱۰۰ گل برسانند.

استقلال و سپاهان در رده بندی کلی بیشترین گل زده در تاریخ لیگ برتر در رده اول و دوم قرار دارند. استقلال در تاریخ این رقابت‌ها موفق به زدن 1099 گل شده و آمار گل‌های زده سپاهان در تاریخ با یک اختلاف نسبت به آبی‌پوشان تهران، عدد 1098 گل را نشان می‌دهد.

همین مساله می‌تواند بر جذابیت و هیجان دیدار دو تیم در هفته سوم بیفزاید. در واقع، این دیدار مصاف تیم‌هایی است که تلاش می‌کنند از مرز هزار و صد گل زده در تاریخ این رقابتها عبور کنند.

بهترین عملکرد استقلال به لحاظ آمار گل زده در یک فصل، در هشتمین دوره این رقابت‌ها رقم خورد که شاگردان امیر قلعه‌نویی موفق به ثبت آمار 70 گل زده شدند. این تعداد گل زده بهترین آمار در تاریخ لیگ برتر به حساب می‌آید.

جالب اینکه بهترین عملکرد سپاهان از نظر آمار گلزنی هم در فصل نهم و با هدایت امیر قلعه‌نویی به دست آمد. سپاهان در فصلی که در پایان به عنوان قهرمانی دست یافت، در مجموع با 67 گل زده به کار خود پایان داد.


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.

طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.

فصل گذشته بازی رفت دو تیم در تبریز بدون حضور تماشاگر برگزار شود. اما بازی دو تیم در جام حذفی که تراکتور میزبان آن بود با تصمیمی جنجالی با حضور تماشاگران برگزار شد. بازی برگشت دو تیم هم به دلیل نیمه کاره ماندن لیگ، اصلا برگزار نشد.

طبق حکم کمیته انضباطی و با تایید کمیته استیناف بازی‌های رودرروی دو تیم در این فصل هم بدون تماشاگر است اما باشگاه تراکتور به شدت تلاش می‌کند که این رای را بشکند و بازی هفته آینده را با حضور هواداران برگزار کند.

روز گذشته حجت کریمی مدیرعامل باشگاه تراکتور در این باره گفته بود: «من قول می‌دهم تمام تلاشمان را به کار ببندیم تا فضایی کاملاً سالم برای این مسابقه و برای همیشه در دیدارهای تراکتور و پرسپولیس ایجاد شود. ان‌شاءالله با کمک بازیکنان، مربیان و تماشاگران فهیم تراکتور، بهترین جوِ تاریخ بازی‌های تراکتور و پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد .  من شرافت کاری و تجربه‌ام در این دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم غیر از این نخواهد شد.»

کاملا روشن است که اصرار تراکتور برای حضور تماشاگران در این مسابقه چیست. هواداران تراکتور موتور محرکه این تیم هستند و با تشویق تیم‌شان تا دقیقه 90 فضا را برای تیم حریف سخت می‌کنند. در مقابل تجربه نشان داده که پرسپولیس در بازی‌هایی که در تبریز مقابل تراکتور برگزار می‌کند هوادار ندارد. این مساله کمک زیادی به تراکتور خواهد کرد. 

کریمی حتی از مسئولان باشگاه پرسپولیس و فدراسیون فوتبال هم خواسته که با این تقاضای تراکتور موافقت کنند. اما واقعیت این است که پرسپولیسی‌ها اصلا موافق چنین اتفاقی نیستند.

از طرفی هم حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ ساعتی پیش در برنامه فوتبال در این باره گفت: «   با توجه به استعلام‌های صورت‌گرفته از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، حضور تماشاگران در بازی‌های تراکتور و پرسپولیس منتفی است.»

بهمنی تاکید کرد که این تصمیم، قطعی و بدون بازگشت است و قرار نیست تغییری در آن ایجاد شود. اما تجربه نشان داده امکان هر اتفاق تازه‌ای وجود دارد. مثلا بازی دو تیم در جام حذفی فصل گذشته هم قرار بود بدون حضور هواداران برگزار شود اما در فاصله چند روز مانده به مسابقه این محرومیت برداشته شد. 


۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

ادعای تارتار و دلربایی بیفوما

پایگاه خبری فوتبالی- یکی از ستاره‌های پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان بیفوما بود که با پاس گل زیبای خود دلربایی کرد .

به گزارش فوتبالی، حدود یک ماه قبل چیزی نمانده بود که بیفوما از لیست پرسپولیس کنار برود و به سرنوشت بازیکنانی مثل امید عالیشاه و سروش رفیعی دچار شود . 

در اردوی ترکیه اما تارتار با این مهاجم خارجی صحبت کرد و به او روحیه داد تا شاهد گلزنی او در یکی از بازی‌های تدارکاتی با ضربه سر باشیم. گلی که انصافاً خیلی زیبا بود و تا حد زیادی نظر تارتار را عوض کرد .

در هفته دوم لیگ برتر شاهد چند حرکت تکنیکی و جذاب از بیفوما بودیم که سکوها را به وجه درآورد و در نهایت با یک پاس گل فوق العاده به شهرآبادی بیفوما به دلربایی خود ادامه داد .

مهدی تارتار حالا ادعا می‌کند که تیوی بیفوما را احیا کرده و این ادعا پر بیراه هم نیست. البته ستاره خارجی پرسپولیس این روزها نقش یک بازیکن تعویضی را ایفا می‌کند و به نوعی می‌توان او را با اورونوف مقایسه کرد اما به هر حال همین که بیفوما بهتر از فصل گذشته بازی می‌کند برای مهدی تارتار و هواداران پرسپولیس خبر خوبی است .

تارتار که قبل از حضور در پرسپولیس متهم به ارائه بازی‌های دفاعی بود و به همین دلیل هم سرمربی پرسپولیس نمی‌شد، خیلی اصرار دارد که تیمش تهاجمی بازی کند و در این راه و برای جلب رضایت هواداران پرسپولیس به بازیکنان تکنیکی مثل بیفوما نیاز دارد . 

اصلاً شاید یکی از دلایلی که بیفوما هنوز بازیکن پرسپولیس است همین قضیه باشد. به هر حال فعلاً هر دو نفر از این وضعیت راضی هستند. هم بیفوما از حضور تارتار در پرسپولیس و هم تارتار از احیا شدن بیفوما.




 واکنش خرید نیمکت‌نشین پرسپولیس؛ فرصت به من نرسید، برای روزهای بزرگ آمدم + عکس
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش خرید نیمکت‌نشین پرسپولیس؛ فرصت به من نرسید، برای روزهای بزرگ آمدم + عکس

مهدی تیکدری، خرید جدید پرسپولیس، هنوز موفق به تثبیت موقعیت خود در ترکیب این تیم نشده است.

 بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!
۲۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!

بارسلونا به احتمال زیاد در تلاشی غیرمنتظره برای جذب لائوتارو مارتینز اقدام خواهد کرد.

 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در صورت وقوع یک اتفاق می‌تواند برای همیشه مشکل سربازی‌اش را حل کند.

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو

فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار ویدیویی احساسی، مسیر این تیم تا فینال جام جهانی ۲۰۲۶ را مرور و ادعا کرد که کارزار سازمان‌یافته ضد آرژانتین نتوانست مانع رسیدن آلبی‌سلسته به دیدار نهایی شود.