قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

خبرورزشی‌گردی| مجتبی محرمی: علی دایی هم بزرگتر از علی پروین است و هم بهتر از او!

مجتبی محرمی، بازیکن فراموش‌نشدنی پرسپولیس ۱۶ سال قبل ادعایی را مطرح کرد که سر و صدای زیادی در جامعه فوتبال به راه انداخت.
 خبرورزشی‌گردی| مجتبی محرمی: علی دایی هم بزرگتر از علی پروین است و هم بهتر از او!



۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

خبرورزشی‌گردی| علی دایی: اگر زیرمیزی می‌گرفتم حتما آدم خوبی می‌شدم/ آقای دادکان! اگر کنار شما دعوا می‌کردم مشکل حل بود؟ - پارس فوتبال

رابطه محمد دادکان با علی دایی همواره گرم بوده و دو طرف با احترام خاصی از یکدیگر یاد می‌کنند اما ۱۲ سال قبل اتفاقاتی رخ داد که دایی جواب رئیس اسبق فدراسیون فوتبال را داد.

شهریار که تابستان سال ۹۳ هدایت پرسپولیس را بر عهده داشت، در ۲۳ مرداد سال ۱۳۹۳ مصاحبه‌ای عجیب و غریب انجام داد و به محمد دادکان هم تاخت:الهی شکر که یک قرارداد کاملا شفاف با پرسپولیس دارم و همان قرارداد را هم خود آقایان در دوره رویانیان ثبت کردند. شاید من هم باید مثل برخی افراد جداگانه پول می‌گرفتم و طور دیگری قرارداد می‌بستم تا باب میل دوستان باشد. آقای رویانیان! من به زور سرمربی پرسپولیس نشدم بلکه با اصرار شما راه‌آهن را رها کردم و به این تیم برگشتم.طبق صورتجلسه، در سال ۹۲ و پس از پایان لیگ سیزدهم ۷۴۴میلیون تومان دریافتی داشته‌ام و هنوز تسویه حساب کامل نکرده‌ام حالا اگر دوستم فراموشکار شده و می‌گوید علی دایی همه مطالبات خود را دریافت کرده، این دیگر مشکل من نیست (در آن زمان قیمت دلار زیر ۳۶۰۰ تومان بود)باور کنید برایم کاری نداشت که یک میلیارد تومان زیرمیزی بگیرم و مالیاتش را هم ندهم اما دنبال این کارها و مظلوم‌نمایی نیستم.همیشه برای محمد دادکان احترام قائل هستم و دوست ندارم پاسخ ایشان را بدهم اما چرا آقای دادکان با پول‌هایی که دنیزلی و مانوئل ژوزه از پرسپولیس گرفتند و چند برابر دستمزد علی دایی هم بود، مشکلی نداشت اما حالا برای مربیان و بازیکنان داخلی نرخ تعیین کرده و گفته است چند سال درب فوتبال را ببندیم! آقای دادکان با مبالغ پرداختی به سرمربیان خارجی پرسپولیس مشکل نداشت چون مانند الان وارد دعوا با وزرای وقت ورزش نشده بود.امیدوارم جناب دادکان به این نکته توجه داشته باشد که فوتبال در همه جای دنیا قیمت بالایی دارد. در دوره مدیریت خود شما قراردادهای ۲۰۰میلیونی بسته می‌شد که در تناسب با نرخ تورم آن زمان رقم بالایی بود (محمد دادکان سال ۸۵ از فدراسیون فوتبال رفت و در آن مقطع قیمت دلار زیر هزار تومان بود).آقای دادکان! آیا خود شما وقتی رئیس فدراسیون فوتبال بودید، توانستید حق پخش را از صداوسیما بگیرید؟ اگر من وارد دعوا با برخی افرادی که شما با آن‌ها مشکل دارید می‌شدم امروز رقم قراردادم متناسب و مطلوب بود؟ از شما که پیشکسوت این فوتبال هستید و شخصیت علمی بالایی دارید بعید است این‌گونه فوتبال را زیر سوال ببرید.

بیشتر بخوانید: در پرسپولیس کارد را به استخوانم رسانده‌اند/ آقای سرمربی! اگر جرات داری بگو چرا من را از لیست خط زدی؟


۳۰ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

بیرانوند رکورددار حضور در بازی پرسپولیس و تراکتور

پایگاه خبری فوتبالی- دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور در این هفته به تنهایی رکورددار بیشترین حضور در تقابل پرسپولیس و تراکتور خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس و تراکتور در هفته سوم در حالی برای سی و ششمین بار به مصاف هم می‌روند که چند بازیکن دو تیم به طور مشترک رکورددار بیشترین حضور در این تقابل حساس و جذاب هستند.

اما به احتمال زیاد و در صورت حضور در میدان، علیرضا بیرانوند در این هفته به تنهایی این رکورد را تصاحب کرده و به تنهایی در این زمینه رکورددار خواهد شد.

در رده بندی فعلی رکوردداران بیشترین بازی در این تقابل، نام سه بازیکن با 15 بازی دیده می‌شود. علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه و مهدی کیانی سه بازیکنی هستند که بیشترین سابقه حضور در این تقابل را دارند.

در رده بعدی نام پنج بازیکن به طور مشترک قرار دارد. مهدی ترابی، شجاع خلیل‌زاده، فرشاد احمدزاده، سیدجلال حسینی و وحید امیری بازیکنانی هستند که 13 بازی در این تقابل انجام داده‌اند.

از بین این پنج نفر، مهدی ترابی و شجاع خلیل‌زاده دو بازیکن تراکتور این فرصت را دارند که با حضور در زمین، تعداد بازی‌های خود را افزایش دهند. البته مهدی ترابی که در هفته اول مصدوم شد و از زمین بازی بیرون رفت، در هفته دوم غایب بود و وضعیتش برای حضور در مقابل پرسپولیس مشخص نیست.

رده بعدی رکوردداران بیشترین بازی در تقابل پرسپولیس و تراکتور را سه بازیکن با 12 بازی تشکیل می‌دهند. این سه بازیکن علی علیپور، کمال کامیابی‌نیا و محمدحسن ابراهیمی هستند. از این سه نفر، تنها علی علیپور همچنان مشغول بازی است و می‌تواند آمار خودش در این زمینه را بهبود ببخشد، اما دو بازیکن دیگر از دنیای بازی خداحافظی کرده‌اند.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال یا سپاهان؛ کدام تیم گل شماره ۱۱۰۰ را می‌زند؟

پایگاه خبری فوتبالی- دو تیم استقلال و سپاهان در هفته سوم برای دستیابی به یک دستاورد ویژه تلاش خواهند کرد.

به گزارش فوتبالی، در هفته سوم لیگ برتر دو بازی بسیار مهم برگزار خواهد شد که در یکی از این دیدارها تیم‌های استقلال و سپاهان به مصاف هم خواهند رفت. تیم‌هایی که بسیار امیدوارند تا هم به سه امتیاز بازی دست یابند و هم آمار گل‌های زده خود در تاریخ لیگ برتر را به عدد ۱۱۰۰ گل برسانند.

استقلال و سپاهان در رده بندی کلی بیشترین گل زده در تاریخ لیگ برتر در رده اول و دوم قرار دارند. استقلال در تاریخ این رقابت‌ها موفق به زدن 1099 گل شده و آمار گل‌های زده سپاهان در تاریخ با یک اختلاف نسبت به آبی‌پوشان تهران، عدد 1098 گل را نشان می‌دهد.

همین مساله می‌تواند بر جذابیت و هیجان دیدار دو تیم در هفته سوم بیفزاید. در واقع، این دیدار مصاف تیم‌هایی است که تلاش می‌کنند از مرز هزار و صد گل زده در تاریخ این رقابتها عبور کنند.

بهترین عملکرد استقلال به لحاظ آمار گل زده در یک فصل، در هشتمین دوره این رقابت‌ها رقم خورد که شاگردان امیر قلعه‌نویی موفق به ثبت آمار 70 گل زده شدند. این تعداد گل زده بهترین آمار در تاریخ لیگ برتر به حساب می‌آید.

جالب اینکه بهترین عملکرد سپاهان از نظر آمار گلزنی هم در فصل نهم و با هدایت امیر قلعه‌نویی به دست آمد. سپاهان در فصلی که در پایان به عنوان قهرمانی دست یافت، در مجموع با 67 گل زده به کار خود پایان داد.




 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات

 فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد
۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اخباری که در یک ماه گذشته درباره معرفی مدیر عامل جدید باشگاه استقلال منتشر شده اما هنوز اتفاقی در این باره به صورت رسمی نیفتاده است.به گزارش فوتبالی، حدود یک ماه پیش بود که اخباری درباره دو عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال منتشر شد. گفته می‌شود مصطفی متدین و حسین علوی مقدم به عنوان اعضای جدید هیات مدیره استقلال معرفی شده‌‌اند. این دو نفر به جای مجتبی فریدونی و محمودرضا بابایی وارد ترکیب هیات مدیره استقلال شده‌‌اند. هر چند هنوز این جابجایی به صورت رسمی اعلام نشده اما ...,علی تاجرنیا,استقلال,علی فتح‌الله‌زاده,پیشنهاد سردبیر

 باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)
۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- پرتاب های اوت نادر محمدی در روسیه تبدیل به یک سوژه جدی و تحلیلی شده است.به گزارش فوتبالی، با پیوستن نادر محمدی به تیم اسپارتاک کاستروما در لیگ «اف‌ان‌ال» که لیگ سطح دو کشور روسیه محسوب می‌شود و معادل لیگ آزادگان خودمان است، پیش‌بینی می‌شد که اوت دستی‌های او تبدیل به یکی از سوژه‌های جذاب این لیگ شود.اما بعد از اولین پرتاب‌های او که ویدیوهایش فضای مجازی را در نوردید، حالا رسانه‌های روسیه به آنالیز و بررسی پرتاب‌های او رو آورده‌اند و ماجرا از چیزی که پیش‌بینی می‌شد خیلی جدی‌تر ...,نادر محمدی,اسپارتاک کاستروما,پیشنهاد سردبیر

 مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند

مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس پس از برتری پرگل مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری گفت: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند.

 بارسلونا و مساله ریاست!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید

محمد خدابنده‌لو پس از برد تیم فوتبال پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان گفت: حسین کنعانی زادگان گفت مصاحبه نکنید.