قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

ویدیو| جهان در سوگ درگذشت فرانکو بارزی

فوتبال جهان در سوگ یکی از بزرگ‌ترین مدافعان تاریخ؛ فرانکو بارزی اسطوره میلان و تیم ملی ایتالیا در ۶۶ سالگی درگذشت و باشگاه‌ها و ستاره‌های فوتبال با پیام‌هایی از او تجلیل کردند.
 ویدیو| جهان در سوگ درگذشت فرانکو بارزی



۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

نیوکاسل و لایپزیگ برای جذب مهاجم ناکام میلان وارد رقابت شدند

پایگاه خبری فوتبالی- پرونده آینده کریستوفر انکونکو در روزهای پایانی نقل‌وانتقالات به یکی از سوژه‌های داغ بازار تبدیل شده است. 

به گزارش فوتبالی، طبق آخرین گزارش فابریزیو رومانو، هر دو باشگاه نیوکاسل یونایتد و لایپزیش تماس مستقیم خود را با میلان آغاز کرده‌اند و درباره شرایط انتقال این مهاجم فرانسوی اطلاعات و جزئیات اولیه را بررسی می‌کنند. با این حال، در حال حاضر هیچ توافقی میان طرفین حاصل نشده است. 

انکونکو تنها یک سال پس از انتقال به میلان، در آستانه جدایی از روسونری قرار گرفته است. این بازیکن تابستان گذشته از چلسی به میلان پیوست و قراردادی تا ژوئن ۲۰۳۰ امضا کرد. میلان در بیانیه رسمی خود هنگام جذب او، سابقه درخشانش در لایپزیش و قهرمانی در جام حذفی آلمان و کسب عنوان آقای گل بوندس‌لیگا را مورد تأکید قرار داده بود. 

با این حال، انکونکو در نخستین فصل حضورش در سن‌سیرو نتوانست جایگاه کاملاً ثابتی در برنامه‌های فنی میلان پیدا کند. گزارش‌های اخیر نشان می‌دهند باشگاه ایتالیایی آماده بررسی پیشنهادهای مناسب برای فروش یا حتی انتقال قرضی اوست. 

لایپزیش برای انکونکو یک گزینه کاملاً ویژه محسوب می‌شود. این مهاجم فرانسوی بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ در این باشگاه بازی کرد و در ۱۷۲ مسابقه، ۷۰ گل به ثمر رساند. اوج دورانش در آلمان نیز فصل ۲۳-۲۰۲۲ بود که با ۱۶ گل در بوندس‌لیگا، عنوان آقای گل رقابت‌ها را به دست آورد. 

در طرف مقابل، نیوکاسل نیز شرایط انکونکو را جدی دنبال می‌کند و حتی برخی گزارش‌ها از پیشنهاد بهتر این باشگاه نسبت به سایر رقبا حکایت دارند. با این حال، علاقه شخصی بازیکن می‌تواند در تصمیم نهایی تأثیرگذار باشد و طبق برخی گزارش‌های ایتالیایی، انکونکو نسبت به بازگشت به لایپزیگ بی‌میل نیست. 

بنابراین رقابت برای جذب انکونکو وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ میلان آماده شنیدن پیشنهادهاست، نیوکاسل و لایپزیش تماس گرفته‌اند، اما هنوز هیچ توافق نهایی وجود ندارد. ساعات آینده می‌تواند سرنوشت ستاره فرانسوی را مشخص کند.




 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۱۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت
۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

روسیه ۳- ایران یک: جشن باشکوه بازگشت

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا مغلوب روسیه میزبان این رقابت‌ها شد که در رتبه سوم جهان قرار دارد.

 جابه‌جایی‌های غول‌آسا | آغاز لیگ جذاب
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جابه‌جایی‌های غول‌آسا | آغاز لیگ جذاب

همه‌چیز از فصل جدید سری‌آ؛ کدام تیم‌ها شانس قهرمانی‌اند و کدام کاندیدای سقوط؟