قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

چالش جدید خارج از ایران یا بازگشت به تیم؛ تکلیف پورعلی‌گنجی با پرسپولیس چه زمانی مشخص می‌شود؟

مرتضی پورعلی‌گنجی هنوز بازیکن پرسپولیس است و با وجود پیج مربوط به باشگاه الطلبه، با این باشگاه قرارداد رسمی نبسته است.
 چالش جدید خارج از ایران یا بازگشت به تیم؛ تکلیف پورعلی‌گنجی با پرسپولیس چه زمانی مشخص می‌شود؟

قرار گرفتن نام مرتضی پورعلی‌گنجی در فهرست مازاد پرسپولیس، بدون شک یکی از عجیب‌ترین اتفاقات نقل‌وانتقالات تابستانی این تیم بوده است. مدافع باتجربه و ملی‌پوش سرخ‌ها که هنوز یک فصل دیگر با باشگاه قرارداد دارد، با وجود دریافت چند پیشنهاد از تیم‌های لیگ برتری و همچنین باشگاه‌هایی از عراق و قطر، همچنان بازیکن پرسپولیس محسوب می‌شود.

در حال حاضر مهم‌ترین مانع جدایی پورعلی‌گنجی، توافق مالی با باشگاه است. او هنوز برای فسخ قرارداد به توافق نهایی با مدیران پرسپولیس نرسیده و به همین دلیل هم مذاکره جدی با هیچ تیمی انجام نداده است. اولویت این مدافع باتجربه، مشخص شدن وضعیت قراردادش با پرسپولیس است و پس از آن درباره مقصد بعدی خود تصمیم خواهد گرفت. طبق آخرین شنیده‌ها، قرار است طی ۴۸ ساعت آینده جلسه‌ای میان پورعلی‌گنجی و مدیران باشگاه برگزار شود تا تکلیف ادامه همکاری یا فسخ قرارداد مشخص شود.

با این حال، هنوز نمی‌توان بازگشت او به ترکیب پرسپولیس را کاملاً منتفی دانست. شنیده‌ها حاکی از آن است که با توجه به عملکرد نه‌چندان امیدوارکننده ابرقویی و همچنین منتفی شدن انتقال دانیال ایری، احتمال دارد کادر فنی در تصمیم خود تجدیدنظر کند و پورعلی‌گنجی در پرسپولیس ماندنی شود. حالا باید دید مذاکرات دو طرف در روزهای آینده به چه نتیجه‌ای خواهد رسید و سرنوشت این مدافع باتجربه چگونه رقم می‌خورد.

بیشتر بخوانید: منصوریان مدافع سابق استقلال را جذب کرد +عکس



۵۷ دقیقه قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، احمد العتیبه، رئیس بخش نقل‌وانتقالات باشگاه الوحده امارات، در گفت‌و‌گو با رادیو دبی اسپورت تأیید کرد که محمد قربانی به جدایی از الوحده نزدیک شده است.

العتیبه اعلام کرد الوحده پیشنهاد‌های رسمی از ۲ باشگاه بزرگ ایرانی برای جذب هافبک ایرانی خود دریافت کرده و قربانی نیز برای تجربه‌ای جدید آمادگی دارد.

 نکته مهم، رقم رضایت‌نامه است؛ مدیر الوحده اعلام کرده این باشگاه برای موافقت با جدایی قربانی ۱.۱ میلیون دلار (حدود ۴.۰۴ میلیون درهم امارات) درخواست کرده است.

به این ترتیب، مذاکرات برای بازگشت قربانی به فوتبال ایران جدی است و در صورت توافق یکی از ۲  باشگاه ایرانی با الوحده بر سر مبلغ انتقال، این بازیکن می‌تواند در همین پنجره نقل‌وانتقالات راهی ایران شود.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کودتای خاموش در پرسپولیس! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرسپولیس بعد از کنار رفتن رضا درویش و تیم مدیریتی او، روزهای سختی را پشت سر گذاشت؛ تیمی که فصل گذشته با وجود تغییرات روی نیمکت و حضور اوسمار، نتوانست از بحران خارج شود و با مجموعه‌ای از بازیکنان پا به سن گذاشته و پرحاشیه، به تیمی معمولی تبدیل شد. حتی حضور در تورنمنت سه‌جانبه نیز نتوانست تصویری امیدوارکننده از آینده سرخ‌ها ارائه کند. تابستان امسال اما ورق برگشت.

پیمان حدادی در فصل نقل‌وانتقالات عملکردی قابل قبول داشت. او در انتخاب سرمربی به سراغ یک گزینه داخلی امتحان‌پس‌داده و پرسپولیسی رفت و برخلاف برخی سناریوهای پرهزینه، وارد پروژه جذب مربی خارجی نشد. در بازار بازیکنان نیز خبری از خریدهای هیجانی و ستاره‌های گرانقیمت نبود و سیاست باشگاه به سمت جوان‌گرایی، نوسازی و ساختن تیمی برای آینده رفت. پرسپولیس پوست‌اندازی کرد و استارت امیدوارکننده‌ای در لیگ زد؛ درست در همین نقطه اما ظاهراً عده‌ای یاد صندلی مدیریت افتاده‌اند!

حالا که بحران‌های اصلی پشت سر گذاشته شده، تیم بسته شده و هواداران نسبت به شرایط فنی و نقل‌وانتقالاتی رضایت نسبی دارند، بعضی جریان‌های پشت پرده ظاهراً به دنبال آن هستند که در شرایط آرام، حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند؛ لقمه‌ای آماده که بدون تحمل هزینه‌های دوران بحران، در اختیارشان قرار گیرد. در مرکز این تحرکات، یک عضو پرنفوذ هیأت‌مدیره قرار دارد؛ فردی که پیش از این نیز دست‌کم دو بار برای در اختیار گرفتن سکان مدیریتی پرسپولیس خیز برداشته و حالا سومین پروژه خود را کلید زده. این پروژه را می‌توان «کودتای خاموش» گذاشت؛ کودتایی که قرار نیست با سروصدا آغاز شود، بلکه از تغییرات تدریجی، جابه‌جایی افراد و مهندسی ترکیب قدرت در هیأت‌مدیره عبور می‌کند.

مسأله فقط علاقه یک عضو هیأت‌مدیره به صندلی مدیرعاملی نیست؛ پرسش اصلی این است که آیا قرار است ساختار مدیریت پرسپولیس به تدریج به یک ساختار موازی تبدیل شود؟ ساختاری که در آن یک فرد، فراتر از جایگاه رسمی خود، در سیاست‌گذاری، امور اجرایی، رسانه، انتصابات، عزل‌ونصب‌ها و حتی تصمیمات مربوط به تیم‌های پایه و فوتبال زنان صاحب نفوذ باشد؟ اگر پاسخ مثبت است، این دیگر اختلاف‌نظر مدیریتی نیست؛ تلاش برای قبضه کردن قدرت در باشگاهی است که متعلق به هواداران است، نه یک فرد یا یک جریان خاص.

شنیده‌ها از آن حکایت دارد که همزمان با انتشار بعضی اخبار درباره احتمال تغییرات مدیریتی در پرسپولیس، تلاش‌هایی برای تغییر موازنه قدرت در باشگاه آغاز شده. سناریو ظاهراً ساده است؛ ابتدا تغییر بعضی افراد، سپس چینش نیروهای همسو در تعدادی از کرسی‌های هیأت‌مدیره و در نهایت شکل‌گیری اکثریتی که بتواند تصمیمات کلیدی باشگاه را در مسیر مورد نظر این عضو پرنفوذ هدایت کند. اگر چنین پروژه‌ای واقعاً در حال اجرا باشد، سؤال بزرگ این است که هدف از این همه تلاش چیست؟

پاسخ را شاید بتوان در همان صندلی مدیریتی جست‌وجو کرد؛ صندلی‌ای که بعضی افراد برای رسیدن به آن ظاهراً بارها نقشه کشیده‌اند و حالا بهترین زمان را برای اجرای سناریوی تازه مناسب دیده‌اند؛ زمانی که تیم فوتبال از بحران عبور کرده، نقل‌وانتقالات به پایان رسیده و مدیر فعلی می‌تواند ثمره تصمیماتش را در زمین ببیند. این دقیقاً همان نقطه‌ای است که باید مراقب بود؛ مبادا کسی بخواهد در روزهای سخت کنار گود بایستد، اما وقتی تیم ساخته شد و شرایط آرام گرفت، برای تصاحب فرمان باشگاه وارد میدان شود.

از سوی دیگر، اگر واقعاً مدیرعامل یا هیأت‌مدیره پرسپولیس ضعیف هستند و تغییر آنها ضرورت دارد، راه درست کاملاً روشن است: عملکرد همه اعضای هیأت‌مدیره باید بررسی شود، نقاط ضعف مشخص شود و درباره ادامه فعالیت یا پایان کار هرکدام تصمیم گرفته شود.

اینکه یک عضو هیأت‌مدیره با اتکا به ارتباطات و نفوذ خود تلاش کند ترکیب قدرت را تغییر دهد تا در نهایت خودش به قدرت بلامنازع باشگاه تبدیل شود، نه اصلاح مدیریتی است و نه اقدامی در راستای منافع پرسپولیس.

پرسپولیس پیش از این نیز هزینه ساختارهای موازی، چندصدایی مدیریتی و جنگ قدرت درون باشگاه را پرداخته. نتیجه این مدل مدیریت چیزی جز حاشیه، بی‌ثباتی، تصمیمات متناقض و فرسایش سرمایه اجتماعی باشگاه نبوده است. اکنون سؤال این است: آیا قرار است دوباره همان مسیر تکرار شود؟

عضو پرنفوذ هیأت‌مدیره که حالا برای سومین بار چشم به صندلی مدیریت دوخته، باید بداند که پرسپولیس آزمایشگاه پروژه‌های قدرت نیست. اگر ادعایی درباره ناکارآمدی مدیریت فعلی وجود دارد، باید شفاف و رسمی مطرح شود و اگر قرار است تغییری اتفاق بیفتد، باید بر اساس کارنامه باشد، نه مهندسی پشت پرده. هواداران پرسپولیس حق دارند بدانند چه کسانی در روزهای آرام باشگاه، در حال طراحی تغییرات هستند و چه کسی قرار است از این تغییرات سود ببرد. پرسپولیس مدیر می‌خواهد، نه مالک پشت پرده؛ اصلاح می‌خواهد، نه کودتای خاموش.


۱۳ دقیقه قبل / سایت روزنو

هوادار روشندل پرسپولیس دوباره خبرساز شد

برترین‌ها: هوادار روشندل و شناخته‌شده پرسپولیس که پیش از این با صحبت‌هایش درباره علی پروین مورد توجه قرار گرفته و صحبت‌های او حسابی خبرساز شده بود، امروز بار دیگر مقابل دوربین خبرنگاران قرار گرفت.

این هوادار پرسپولیس که همواره با شور و حرارت خاصی درباره تیم محبوبش صحبت می‌کند، این بار درباره شرایط فعلی سرخپوشان صحبت کرد و مدعی شد تنها موضوعی که در پرسپولیس فعلی او را آزار می‌دهد، محسن خلیلی است.

 

 




 سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است

سیدمهران موسوی مدافع تیم فوتبال آلومینیوم اراک می‌گوید با وجود تساوی مقابل چادرملو، از عملکرد تیمشان راضی است.

 مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد؟ (عکس)
۲۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد؟ (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- اینطور که به نظر می‌رسد مقصد نهایی بازیکن فصل گذشته استقلال مشخص شده است.به گزارش فوتبالی، مونیر الحدادی سرشناس‌ترین خارجی فصل گذشته استقلال و یکی از معروفترین خارجی‌های شاغل در لیگ برتر بود که عملکرد خوبی با پیراهن استقلال داشت اما بعد از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، مونیر ایران را ترک کرد و به خاطر شرایط منطقه و البته مشکلات خانوادگی، به ایران برنگشت و اصرار استقلالی‌ها برای بازگشت او هم به جایی نرسید.بازیکن اسبق بارسلونا در طی ماههای گذشته به تیمهای مختلفی لینک شده بو ...,مونیر الحدادی,استقلال,آلباسته,پیشنهاد سردبیر

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در صورت وقوع یک اتفاق می‌تواند برای همیشه مشکل سربازی‌اش را حل کند.

 کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان
۲۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

پیش از آغاز دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان محمد عمری ستاره جوان پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفت.

 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.