قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

انتقاد صنعا از خالی بودن کرسی یمن در سازمان ملل در سایه تجاوز عربستان

وزارت خارجه یمن در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه کرسی یمن در سازمان ملل را خالی می‌داند، اعلام کرد که در حال انجام ارتباطات بین‌المللی گسترده در مورد تجاوز سعو...
 انتقاد صنعا از خالی بودن کرسی یمن در سازمان ملل در سایه تجاوز عربستان



۹ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

اسرائیل با حمله به فرودگاه ادلب، پیمان مکه را محک زد

نورنیوز-گروه بین الملل: محمد الفرح، از اعضای جنبش انصارالله یمن با اشاره به اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر هدف قرار دادن نیروهای ترکیه در خاک سوریه، حمایت و همبستگی خود را با دولت و ملت ترکیه اعلام کرد.

 وی در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس»، این تجاوز نظامی را چالشی جدی برای «توافق‌نامه مکه» دانست و از عربستان سعودی خواست تا در قبال این تعرض، موضعی بازدارنده و شفاف اتخاذ کند.

الفرح همچنین بر ضرورت فعال‌سازی ائتلاف‌ها و توافق‌نامه‌های اسلامی برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی و آمریکا تأکید کرد و هدف از این اقدام را حفاظت از حاکمیت و امنیت کشورهای منطقه در برابر آنچه «خطر واقعی» نامید، دانست.

اخیرا نیروی هوایی رژیم اشغالگر با انجام حملاتی، پایگاه هوایی ابوالظهور در حومه جنوبی ادلب در سوریه را هدف قرار داد. این پایگاه از موقعیت استراتژیک برخوردار است و هدف قرار دادن آن در چارچوب سلسله نقض‌های حاکمیت سوریه توسط اسرائیل انجام می‌گیرد؛ اقدامی که به گفته ناظران، هدف آن گسترش دامنه تنش در منطقه و ضربه زدن به هرگونه تلاش برای بازگرداندن ثبات یا تقویت حضور مورد حمایت آنکارا در عمق خاک سوریه است.


۱ ساعت قبل / سایت تابناک

شروط صنعا برای ریاض

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ محمد علی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن، در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» تصریح کرد که مسیر توافق واقعی نیازمند اراده‌ای جدی است و برای رسیدن به آن، ریاض باید به تعهدات انسانی خود پایبند باشد.

 

به گزارش وبگاه خبری «الخبر الیمنی»، الحوثی این استحقاقات را شامل پرداخت حقوق تمامی کارکنان دولت، رفع کامل محاصره و محدودیت‌های اعمال‌شده علیه یمن، و همچنین نهایی کردن پرونده تبادل اسرا و بازداشت‌شدگان عنوان کرد.

 

وی در ادامه با هشدار نسبت به تکرار تلاش‌های بی‌ثمر برای تحمیل خواسته‌هایی که ائتلاف سعودی طی سال‌های گذشته در دستیابی به آنها شکست خورده است، تأکید کرد که «آزموده را آزمودن خطاست» و اصرار بر مسیر‌های شکست‌خورده گذشته، تنها به ضرر خود آنها تمام خواهد شد.


۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

ولیعهد عربستان راهی فرانسه می شود

نورنیوز-گروه بین الملل:  امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روزهای یکشنبه و دوشنبه در پاریس از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در چارچوب سفر رسمی وی استقبال خواهد کرد.

دو طرف در این دیدار درباره مسائل منطقه‌ای و تقویت شراکت دوجانبه گفت‌وگو خواهند کرد.

بر اساس بیانیه‌ای که کاخ الیزه روز پنج‌شنبه منتشر کرد، هدف این سفر تبادل نظر درباره بحران‌های اصلی منطقه است؛ آن هم در شرایطی که وضعیت غرب آسیا، با تداوم چندین وضعیت تنش در ایران، یمن و لبنان، همچنان به‌طور ویژه بی‌ثبات است.

این نخستین سفر ولیعهد عربستان به فرانسه از دسامبر ۲۰۲۴ خواهد بود. دو مقام در جریان این سفر، نشست شورای مشارکت راهبردی فرانسه و عربستان را برگزار می‌کنند. دستورکار همچنین شامل بررسی «موضوعات کلان اقتصادی و راهبردی» تشکیل‌دهنده چارچوب شراکت میان دو کشور است که توافق‌های همکاری نظامی و اقتصادی در حوزه‌های انرژی و هوانوردی را در بر می‌گیرد.

این سفر روز یکشنبه با آیین اختتامیه «جام جهانی ورزش‌های الکترونیک» آغاز می‌شود؛ رقابت بازی‌های ویدئویی که برای نخستین بار خارج از عربستان برگزار می‌شود. الیزه این رویداد را نشانه‌ای از تمایل مشترک فرانسه و عربستان برای تبدیل ورزش و فرهنگ به ابزاری برای نزدیکی میان دو کشور توصیف کرد.




 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورد
۲۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورد

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم
۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 آژیر بحران در بازار جهانی انرژی
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آژیر بحران در بازار جهانی انرژی

دنیای اقتصاد: چراغ‌های قرمز در بازارهای انرژی روشن شده‌اند. قیمت نفت دوباره به شکل نگران‌کننده‌ای بالا رفته است اما مشکل بزرگ‌تری در لایه‌های پنهان بازار وجود دارد.

 ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد

بنیان‌گذار گروه «اورگرند» چین که زمانی ثروتمندترین مرد آسیا بود، روز پنجشنبه از سوی دادگاهی در چین به حبس ابد محکوم شد؛ پنج سال پس از آنکه فروپاشی این شرکت، اقتصاد و بازارهای مالی چین را تحت تاثیر قرار داد.

 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است
۲۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

«قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.