قیمت طلا امروز




 روزنامه توسعه ایرانی / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

یک فعال کارفرمایی: فرمول محاسبه مستمری‌ها نباید یکجانبه تغییر یابد

دبیر کانون انجمن های صنفی کارفرمایی استان تهران گفت: هرگونه تغییر در نحوه محاسبه مستمری ها، قوانین بازنشستگی یا ساختار مالی تأمین اجتماعی باید پس از
 یک فعال کارفرمایی:  فرمول محاسبه مستمری‌ها نباید یکجانبه تغییر یابد

دبیر کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران گفت: هرگونه تغییر در نحوه محاسبه مستمری‌ها، قوانین بازنشستگی یا ساختار مالی تأمین اجتماعی باید پس از انجام مطالعات کارشناسی، ارزیابی آثار اقتصادی و اجتماعی و با حضور مؤثر نمایندگان قانونی کارگران و کارفرمایان صورت گیرد.

محمد برهانی به ایلنا می‌گوید: اظهارات مدیرعامل تأمین اجتماعی درباره وضعیت مالی این سازمان، حاوی نکات مهم و قابل تأمل است اما در عین حال یک واقعیت انکارناپذیر را نیز آشکار می‌کند؛ اینکه بخش عمده مشکلات امروز تأمین اجتماعی، محصول سال‌ها انباشت تعهدات ایفا نشده دولت، تحمیل تکالیف خارج از محاسبات بیمه‌ای و نبود انضباط مالی در اجرای قوانین است نه قصور کارفرمایانی که به‌رغم دشوارترین شرایط اقتصادی، همچنان در حال پرداخت حق بیمه هستند. او افزود: زمانی که مدیرعامل سازمان از بدهی بیش از ۷۵۰هزار میلیارد تومانی دولت سخن می‌گوید، بدیهی است که نخستین مطالبه باید متوجه دولت باشد. هیچ اصلاح ساختاری به نتیجه مطلوب نخواهد رسید وقتی که بزرگ‌ترین بدهکار سازمان، خود دولت باشد و در عین حال، هزینه اصلاحات از جیب تولیدکنندگان، کارفرمایان و بیمه‌شدگان پرداخت شود. این فعال کارفرمایی اظهار داشت: از منظر حقوقی، هرگونه اصلاح در نظام بیمه‌ای و بازنشستگی باید بر پایه اصل سه‌جانبه‌گرایی انجام شود. ماده ۱۳۱ قانون کار، تشکل‌های کارگری و کارفرمایی را به عنوان نمایندگان قانونی شرکای اجتماعی به رسمیت شناخته و فلسفه وجودی این تشکل‌ها، مشارکت مؤثر در فرآیند تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در حوزه روابط کار و تأمین اجتماعی است نه آنکه صرفاً پس از اتخاذ تصمیمات، در جریان آن قرار گیرند. علاوه بر آن، ماده ۱۷ قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی، بر ضرورت بهره‌گیری از مشارکت ذی‌نفعان و شرکای اجتماعی در سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های حوزه رفاه و تأمین اجتماعی تأکید دارد.

برهانی تاکید کرد: کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران، ضمن حمایت از اصلاحات اصولی و مبتنی بر مطالعات اکچوئری، اعلام می‌کند که هرگونه تغییر در نحوه محاسبه مستمری‌ها، قوانین بازنشستگی یا ساختار مالی تأمین …




 کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید

کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید

رافینیا 29 ساله کاپیتانی با لیاقت و شایستگی است، از آن دست کاپیتان‌هایی که ارزش خود را با عمل ثابت می‌کنند.

 رونمایی شیائومی از ربات انسان‌نما

رونمایی شیائومی از ربات انسان‌نما

ربات انسان‌نمای شیائومی برای نخستین‌بار در کنفرانس جهانی ربات ۲۰۲۶ پکن به نمایش عمومی درمی‌آید.

 انتقاد هاشمی‌طبا از عملکرد اخیر مجلس/ طرح جدیدتان هم مثل طرح حجاب فقط نتیجه عکس دارد!

انتقاد هاشمی‌طبا از عملکرد اخیر مجلس/ طرح جدیدتان هم مثل طرح حجاب فقط نتیجه عکس دارد!

یک تحلیلگر سیاسی با انتقاد از کلیات طرح مقابله با نفوذ بیگانگان، معتقد است که محدود کردن ارتباطات علمی، رسانه‌ای و اجتماعی مردم با جهان برای شناسایی تعداد محدودی از جاسوسان، اقدامی نادرست است.

 تحویل ۱۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن گیلان تا پایان سال

تحویل ۱۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن گیلان تا پایان سال

آرمان امروز :مدیرکل راه و شهرسازی گیلان، از تحویل حدود یک هزار واحد از پروژه های نهضت ملی مسکن استان طی امسال خبر داد و گفت: بخشی از این واحدها در هفته دولت به بهره برداری می رسد. محمدمهدی علیزاده در حاشیه مراسم تجلیل از خبرنگاران، با اشاره به شرایط کشور در جریان دو جنگ تحمیلی اخیر، اظهار [ ]

 ورد به مرحله «پساسوادی»؛ آیا گوشی‌های هوشمند قاتل کتابخوانی هستند؟

ورد به مرحله «پساسوادی»؛ آیا گوشی‌های هوشمند قاتل کتابخوانی هستند؟

رز هوروویچ در نشریه «اتلانتیک» با ابراز تأسف می‌گوید که «عصر کتابخوانی به پایان رسیده است.» او یادآور می‌شود که ما هنوز هم با واژگان زیادی برخورد می‌کنیم، اما بیشتر آنها را به جای کتاب‌ها، در ایمیل‌ها، پیامک‌ها و دیگر پاره‌های دیجیتال می‌یابیم.

 هشدار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به کشورهای عربی

هشدار رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به کشورهای عربی

آرمان امروز : سرلشکر عبداللهی هشدار داد: هرگونه کمک و تسهیل‌گری به ارتش متجاوز آمریکا به منزله مشارکت با نیروهای نظامی آمریکاست. سرلشکر علی عبداللهی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس که با صدور بیانیه‌های مختلف اعلام می‌کنند اجازه استفاده آمریکا از سرزمین‌هایشان علیه ایران را [ ]

 حضور رئیس ستاد کل ارتش کویت در پنتاگون

حضور رئیس ستاد کل ارتش کویت در پنتاگون

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کویت با دن کین، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح ایالات متحده، دیدار و درباره راه‌های تقویت همکاری نظامی و همکاری استراتژیک بین دو کشور گفت‌وگو کرد.

 معمای خوانندگی «ایرج» در فیلم‌فارسی

معمای خوانندگی «ایرج» در فیلم‌فارسی

آرمان امروز :    ۲۳ سال پیش، در مردادماه سال ۱۳۸۲، خبرنگار موسیقی ایسنا به منزل ایرج رفت و به گپ‌وگفت با او پرداخت. آن زمان، ایرج به نکاتی پرداخت که شاید امروز پس از دو دهه همچنان موضوعیت داشته باشند. ایرج از خطر فراموشی موسیقی اصیل ایرانی گفته بود که امروز حتی زنگ خطر [ ]