قیمت طلا امروز




 روزنامه توسعه ایرانی / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

چهار بار برای درمان هزینه می‌کنیم

دوشنبه (۵ مرداد) بازنشستگان مخابرات ایران برای سومین بار در سال جدید به دست به اعتراض زدند. پیشتر این بازنشستگان بیش از ۱۰۰ تجمع برگزار کرده بودند و به عملکرد
 چهار بار برای درمان هزینه می‌کنیم
دوشنبه (۵ مرداد) بازنشستگان مخابرات ایران برای سومین بار در سال جدید به دست به اعتراض زدند. پیشتر این بازنشستگان بیش از ۱۰۰ تجمع برگزار کرده بودند و به عملکرد شرکت مخابرات و سهام‌دارانش معترض بودند.

«احمد عشینی» فعال بازنشسته مخابرات در رابطه با مهم‌ترین دلایل اعتراض بازنشستگان به ایلنا گفت: مخابرات مشکلات زیادی برای بازنشستگان ایجاد کرده است. یکی از این مشکلات مربوط به بیمه تکمیلی است. مخابرات اعلام کرده اگر بخواهیم از بیمه تکمیلی مخابرات استفاده کنیم، باید ابتدا عضو بیمه تکمیلی صندوق بازنشستگی خود باشیم به این معنا که بازنشستگان کشوری باید تحت پوشش بیمه تکمیلی صندوق بازنشستگی کشوری قرار گیرند و بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز ابتدا بیمه تکمیلی صندوق خود را تکمیل کنند.

وی افزود: این تصمیم چندین مشکل برای بازنشستگان ایجاد می‌کند. نخست اینکه بازنشستگان مجبور می‌شوند در چهار بخش مختلف هزینه پرداخت کنند؛ شامل بیمه خدمات درمانی، بیمه تکمیلی صندوق بازنشستگی، بیمه تکمیلی مخابرات و بیمه اکمل. این موضوع ظلم آشکاری در حق بازنشستگان است.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد مخابرات با این اقدام قصد دارد مسئولیت خود را در قبال بازنشستگان کاهش دهد زیرا بسیاری از بازنشستگان و خانواده‌های آنان حاضر به پذیرش چنین شرایطی نیستند. در واقع، این سیاست موجب جدا شدن بازنشستگان از مجموعه مخابرات و ارجاع آنان به سازمان‌های دیگر می‌شود که از نظر ما اقدامی ناعادلانه است.

این بازنشسته به موضوع متناسب‌سازی حقوق اشاره کرد و گفت: دومین مطالبه ما مربوط به اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان شرکت‌ها و سازمان‌های مشمول اصل ۴۴ قانون اساسی است. براساس مصوبه مجلس، حقوق بازنشستگان باید به ۹۰درصد حداقل حقوق شاغلان برسد. دو مرحله نخست این طرح در سال‌های گذشته اجرا شد اما اکنون برای مرحله سوم، صندوق بازنشستگی با هماهنگی‌هایی که با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام داده، قصد دارد فرمول اجرای متناسب‌سازی را تغییر دهد.

وی افزود: تغییر این فرمول، اجحاف بزرگی در حق بازنشستگان اصل ۴۴ مخابرات خواهد بود. تعداد ما حدود ۹ هزار نفر است و اجرای این تغییر، کاهش قابل توجه حقوق بازنشستگان را به دنبال خواهد داشت.

عشینی اظهار داشت: براساس مصوبه هیأت امنا و آیین‌نامه ۸۹، باید هر سال متناسب با حداقل حقوق، مبالغ مربوط به خواربار، مناسبت‌ها و سایر مزایا به صورت ماهانه به بازنشستگان پرداخت شود اما هیأت‌مدیره مخابرات این قانون را عملاً متوقف کرده و پرداخت‌ها را بر مبنای ارقام سال ۱۴۰۰ ثابت نگه داشته است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر، با وجود اینکه در سال ۱۴۰۵ قرار داریم، مبلغ پرداختی بابت خواربار و مناسبت‌ها حدود یک میلیون و ۴۰هزار تومان است؛ در حالی که این رقم باید حدود ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان باشد. به همین دلیل، هر ماه خسارت و اجحاف قابل توجهی به بازنشستگان وارد می‌شود.

این بازنشسته با انتقاد از وضعیت بیمه درمانی گفت: مخابرات هر ماه مبالغ مربوط به بیمه خدمات درمانی، دندانپزشکی و بیمه تکمیلی را از حقوق بازنشستگان کسر می‌کند اما این مبالغ به شرکت بیمه‌گر که در حال حاضر بیمه دانا است، پرداخت نمی‌شود.

وی افزود: به همین دلیل، بیمه دانا نیز به مراکز درمانی و خدماتی اعلام کرده که به بازنشستگان مخابرات خدمات ارائه نکنند. همچنین هزینه‌هایی که بازنشستگان برای درمان پرداخت کرده و اسناد آن را ارائه داده‌اند، تاکنون از سوی بیمه بازپرداخت نشده است. این موارد ازجمله مهم‌ترین مشکلاتی است که در حال حاضر بازنشستگان با آن مواجه هستند.

  کپی شد



 گزارش وزارت خزانه داری آمریکا از رکورد تاریخی بدهی واشنگتن/ بدهی آمریکا از ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

گزارش وزارت خزانه داری آمریکا از رکورد تاریخی بدهی واشنگتن/ بدهی آمریکا از ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

اقتصادنیوز: وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که کل بدهی ایالات متحده برای اولین بار از ۴۰ تریلیون دلار فراتر رفته است و این امر هشدارهای جدیدی را درباره بحران مالی قریب‌الوقوع ایجاد کرده است.

 متحد دیرینه علیه زلنسکی

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم در سال ۲۰۲۲، هیچ چهره سیاسی مهمی به طور آشکار با این موضوع مخالفت نکرده است.

 بازار جهانی مسکن در تنگنای قیمت ، کمبود و نابرابری

بازار جهانی مسکن در تنگنای قیمت ، کمبود و نابرابری

آرمان امروز : بحران مسکن در جهان دیگر صرفاً به کمبود سرپناه یا گسترش حاشیه‌نشینی محدود نیست؛ افزایش قیمت مسکن نسبت به درآمد، فشار هزینه اجاره، رشد سریع شهرنشینی و تشدید ریسک‌های اقلیمی، دسترسی به مسکن مناسب را به یکی از چالش‌های مهم اقتصادی شهرهای جهان تبدیل کرده است. گزارش «شهرهای جهان ۲۰۲۶» سازمان ملل [ ]

 سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

آرمان امروز : فصل برداشت خرما در بم فرا رسیده؛ محصولی که با دستان پینه‌ بسته و در گرمای طاقت‌فرسای ۵۰ درجه از نخل‌ها چیده می‌شود، اما در حالی که قیمت مصوب هر کیلو خرمای مضافتی بم ۳۴۰ هزار تومان تعیین شده، نخل داران بمی محصول درجه یک خود را با نرخ ۵۵ تا ۷۰ [ ]

 نفت ونزوئلا در پالایشگاه‌های آمریکا

نفت ونزوئلا در پالایشگاه‌های آمریکا

دنیای اقتصاد: معاون وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد اکنون نزدیک به نیمی از تولید نفت ونزوئلا به پالایشگاه‌های آمریکایی صادر می‌شود؛ پالایشگاه‌هایی که به‌طور خاص برای پردازش همین نوع نفت خام سنگین طراحی شده‌اند.

 تغییر ساختار جنسیتی در کنکور سراسری

تغییر ساختار جنسیتی در کنکور سراسری

آرمان امروز : آمار تازه منتشر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، فراتر از یک گزارش ساده از تعداد داوطلبان، گویای یک تحول ساختاری در چشم‌انداز آموزشی ایران است. در حالی که روایت‌های سنتی، ورود به عرصه‌های علمی و دانشگاهی را حوزه‌ای با غلبه مردان می‌دانستند، آمارهای نوبت دوم آزمون سراسری، نشان‌دهنده یک «انقلاب [ ]

 صف‌آرایی‌های جدید در سپهر سیاسی ایالات متحده

صف‌آرایی‌های جدید در سپهر سیاسی ایالات متحده

دنیای اقتصاد: رقابت‌های درون‌حزبی روز سه‌شنبه در ایالت‌های فلوریدا، آلاسکا و وایومینگ، تصویر روشنی از صف‌آرایی‌های جدید در سپهر سیاسی آمریکا ارائه داد. در فلوریدا، جایی که رای‌دهندگان برای انتخاب جانشین ران دی‌سانتیس آماده می‌شوند، جمهوری‌خواهان یکی از متحدان نزدیک دونالد ترامپ را برگزیدند و در اردوگاه رقیب، دموکرات‌ها به چهره‌ای رای دادند که پیش‌تر به دلیل سیاست‌های ترامپ از حزب جمهوری‌خواه جدا شده بود. همزمان، سوسیالیست‌های دموکراتیک با پیروزی انجی نیکسون در رقابت مقدماتی سنا در فلوریدا، بار دیگر نفوذ فزاینده خود را به رخ کشیدند، هرچند دو نماینده فعلی دموکرات در مجلس نمایندگان توانستند از سد رقبای چپ‌گرای خود در حوزه‌های انتخاباتی جدید عبور کنند. («دنیای اقتصاد» در گزارشی تحت عنوان «شبح چپ‌گرایی در قلب سرمایه‌داری» در تاریخ ۲۶مرداد به سوسیالیست‌های دموکراتیک در سپهر سیاسی آمریکا پرداخته …

 بانک مرکزی اموال بانک ایران‌زمین را توقیف کرد

بانک مرکزی اموال بانک ایران‌زمین را توقیف کرد

بانک مرکزی ۷۵ همت از اموال بانک ایران‌زمین را برای وصول مطالبات توقیف کرد.