قیمت طلا امروز




 سایت فراز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

کنسرسیوم آمریکایی-سعودی برنامه‌های ساخت پالایشگاه ۵ میلیارد دلاری در خلیج [فارس]را پیش می‌برد

شرکای کنسرسیوم نفتی «مِرا اویل» (MERA Oil) متشکل از شرکت‌های آمریکایی و عربستان سعودی اعلام کردند که در بحبوحه ادامه اختلالات ناشی از جنگ ایران بر جریان‌های...
 کنسرسیوم آمریکایی-سعودی برنامه‌های ساخت پالایشگاه ۵ میلیارد دلاری در خلیج [فارس]را پیش می‌برد

شرکای کنسرسیوم نفتی «مِرا اویل» متشکل از شرکت‌های آمریکایی و عربستان سعودی روز چهارشنبه اعلام کردند که هم‌زمان با ادامه جنگ ایران و اختلال در جریان‌های انرژی، برنامه‌های خود را برای یک پالایشگاه یکپارچه و کریدور صادراتی ۵ میلیارد دلاری در خلیج [فارس]با هدف تقویت زیرساخت‌های انرژی منطقه به پیش می‌برند.

شرکت توسعه انرژی «ام‌دابلیوجی گروپ» (MWG Group) مستقر در تگزاس، دفتر سرمایه‌گذاری خانوادگی پاتل (Patel Family Office) و شرکت پی‌دابلیواس (PWS) که یک شرکت همکار با هلدینگ صنعتی عربستانی‌ای‌اچ‌کیو (AHQ Group) است، وارد مرحله نهایی انتخاب مکان برای این پالایشگاه شده‌اند که ظرفیت تولید آن ۲۰۰ هزار بشکه در روز خواهد بود.

این کنسرسیوم فرآیند انتخاب مکان را به سه نقطه در میان کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج [فارس]که بلوکی متشکل از شش کشور است، محدود کرده است.

این شرکت‌ها بدون اشاره به مکان‌های دقیق اعلام کردند که انتظار می‌رود کشور میزبان ترجیحی تا پایان سال ۲۰۲۶ تأیید و مشخص شود.

این پالایشگاه یکپارچه به زیرساخت‌های بندری در آب‌های عمیق، مخازن ذخیره‌سازی در مقیاس بزرگ برای نفت خام و فرآورده‌های پالایش‌شده و همچنین تسهیلات صادرات دریایی متصل خواهد شد.

کنسرسیوم مرا اویل اعلام کرد که پروژه برنامه‌ریزی‌شده در خارج از تنگه هرمز واقع شده است و هدف آن ایجاد یک بستر صادراتی با دسترسی مستقیم به مسیر‌های کشتیرانی بین‌المللی است.

این مجتمع انرژی از فناوری‌های پالایشی با بهره‌وری بالا در مصرف انرژی و سیستم‌های پیشرفته کنترل آلایندگی بهره خواهد برد.

قابلیت‌های پردازش مشترک سوخت پایدار هوانوردی (SAF) و مدیریت کربن نیز به‌عنوان بخش‌های پتانسیل‌دار برای آینده در حال ارزیابی هستند.

این کنسرسیوم در حال انجام گفت‌و‌گو‌هایی با تأمین‌کنندگان خوراک پالایشگاه است و انتظار می‌رود توافقات نهایی هم‌گام با تصمیم‌گیری نهایی درباره مکان پروژه به پیش برود.



۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

در واکنش به جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران/سازمان ملل: نیازمند بازگشت به مذاکرات هستیم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ استفان دوجاریک روز پنجشنبه به وقت محلی در واکنش به سیاست اعمال فشار اقتصادی بیشتر آمریکا گفت: ما در حال حاضر، شاهد تاثیر درگیری در خلیج فارس بر اقتصاد جهانی هستیم.

سخنگوی سازمان ملل، پیامدهای جنگ علیه ایران را «عدم آزادی حمل و نقل در تنگه هرمز، و اکنون نیز عدم آزادی دریانوردی در باب المندب، در خلیج عدن» برشمرد.

دوجاریک تاکید کرد: آنچه ما نیاز داریم، بازگشت جدی به مذاکرات است، زیرا افزایش فعالیت‌های نظامی و افزایش درگیری اقتصادی، برای اقتصاد جهانی خوب نخواهد بود.


۵ ساعت قبل / سایت مشرق

ایران از دولت آمریکا می‌خواهد «رفتارش را تصحیح کند»!

به گزارش مشرق، عبدالله باعبود، استاد و پژوهشگر روابط بین‌الملل و امور خلیج فارس و خاورمیانه در دانشگاه واسدا ژاپن در توئیتر نوشت:

چه پارادوکسی در واژگونی نقش‌ها: ما از مرحله‌ای به مرحله‌ای دیگر گذر کرده‌ایم که در آن ایالات متحده از ایران می‌خواست «رفتارش را اصلاح کند»، و اکنون ایران است که از دولت آمریکا می‌خواهد «رفتارش را تصحیح کند». تحولی چشمگیر که ابعاد تغییر در ترازوی فشارها و برگ‌های مذاکره را آشکار می‌سازد.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

تلاش قطر بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از الجزیره، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر گفت: تلاش‌های قطر در حال حاضر بر ادامه میانجیگری میان واشنگتن و تهران متمرکز است.

بر اساس این گزارش،‌ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود افزود: آزادی فعالیت ناوبری دریایی باید بدون دخالت هیچ کشوری تضمین شود.

وی بدون اشاره به بدعهدی‌های آمریکا در مسیر مذاکرات با ایران و همچنین نادیده گرفتن همکاری کشورش و سایر کشورهای عربی با متجاوزان در حمله به ایران اظهار داشت: انتظار داریم طرف ایرانی به مسئولیت‌های خود عمل و با کشورهای منطقه همکاری کند.

وزیر خارجه قطر همچنین تصریح کرد: اگر اروپا علاقه ‌ای به کاهش تنش‌ها در منطقه نداشته باشد، پیامدهای آن بر همه تاثیر خواهد گذاشت.

بدرعبد العاطی وزیر امور خارجه مصر هم اعلام کرد: امنیت قطر و کشورهای برادر خلیج فارس بخش جدایی‌ناپذیر از امنیت ملی مصر و امنیت ملی منطقه عربی است.

وزیر امور خارجه مصر با بیان اینکه هماهنگی مستمر بین مصر و قطر برای کاهش تنش‌ها و تقویت دیپلماسی وجود دارد، افزود: ما بر لزوم پایبندی به قوانین بین‌المللی در زمینه ناوبری دریایی تأکید می‌کنیم.




 واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران

واکنش لورا روزن، خبرنگار ارشد المانیتور به وعده اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه ایران توسط ترامپ

 فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.

 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...

 الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

الحدث به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که مذاکرات با ایران به دستور ترامپ برای چند هفته متوقف می‌شود.

 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.