قیمت طلا امروز




 سایت فراز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

تب جام جهانی ۲۰۲۶ بالا گرفت؛ انگلیس، آرژانتین و بلژیک در پی صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی

با داغ شدن رقابت‌ها در جام جهانی ۲۰۲۶، تیم‌های مدعی مانند انگلیس، آرژانتین و بلژیک برای صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی تلاش می‌کنند، در حالی که تیم‌های کمتر شنا...
 تب جام جهانی ۲۰۲۶ بالا گرفت؛ انگلیس، آرژانتین و بلژیک در پی صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی



۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مجازات سنگین فیفا برای آرژانتین به خاطر فینال جام جهانی/ پاردس ۱۰ جلسه محروم شد - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، فیفا در پی تخلفات انضباطی رخ داده در جریان مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ – به‌ویژه درگیری‌های پس از بازی فینال در تاریخ ۱۹ ژوئیه – مجموعه‌ای از جریمه‌ها را علیه فدراسیون فوتبال آرژانتین (AFA) و چند بازیکن اعمال کرده است.

فورفورتو گزارش داد: فدراسیون فوتبال آرژانتین به دلیل تخلفاتی شامل سر دادن شعارها و انجام حرکات تبعیض‌آمیز توسط هواداران، رفتارهای غیرورزشی، سوء رفتار تیمی و همچنین کوتاهی در حفظ نظم و امنیت مسابقه، در مجموع به پرداخت ۳۲۱ هزار دلار (معادل ۲۳۵ هزار پوند) جریمه محکوم شده است.

فیفا همچنین آرژانتین را ملزم کرده است که ظرفیت پذیرش تماشاگران را برای بازی خانگی بعدی خود به ۵۰ درصد کاهش دهد.

محرومیت از حضور تماشاگران در یک بازی دیگر و همچنین ۱۰۰ هزار دلار (۷۳ هزار پوند) از مبلغ جریمه، مشروط به یک دوره آزمایشی تعلیق شده‌اند؛ در حالی که ۱۰۰ هزار دلار از کل مبلغ جریمه باید صرف اجرای طرحی برای مبارزه با تبعیض شود.

همچنین در پی درگیری‌های پایان بازی فینال، چهار نفر از اعضای تیم و کادر فنی آرژانتین با محرومیت‌های انفرادی مواجه شده‌اند و یک بازیکن اسپانیایی نیز مورد تنبیه انضباطی قرار گرفته است.

لئاندرو پاردس، هافبک آرژانتینی، با محرومیت ۱۰ جلسه‌ای و جریمه ۹۰ هزار دلاری (۶۶ هزار پوندی) مواجه شده است در حالی که نائوهل مولینا، مدافع این تیم، به هفت جلسه محرومیت و پرداخت ۹۰ هزار دلار جریمه محکوم شده است.

برای تیاگو آلمادا، مهاجم آرژانتینی و روبرتو آیالا، دستیار مربی، به ترتیب محرومیت‌های یک و سه جلسه‌ای در نظر گرفته شد و هر یک به پرداخت ۳۰ هزار دلار (۲۲ هزار پوند) جریمه محکوم شدند.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

محرومیت سنگین فیفا برای ستاره آرژانتین پس از جنجال فینال

به گزارش برنا، فینال جام جهانی ۲۰۲۶ با برتری یک بر صفر اسپانیا مقابل آرژانتین به پایان رسید، اما حواشی این مسابقه پس از سوت پایان ادامه پیدا کرد و درگیری میان بازیکنان دو تیم به یکی از جنجالی‌ترین اتفاقات این دیدار تبدیل شد.

کمیته انضباطی فیفا پس از بررسی اتفاقات رخ داده، لئاندرو پاردس را به دلیل نقش داشتن در این درگیری‌ها ۱۰ جلسه از همراهی تیم ملی آرژانتین محروم کرد.

در همین پرونده، ناهوئل مولینا، دیگر بازیکن آرژانتین، نیز با محرومیتی هفت جلسه‌ای مواجه شده است.

فیفا علاوه بر محرومیت بازیکنان، تیم ملی آرژانتین را نیز با مجازات مواجه کرده است. بر این اساس، آلبی‌سلسته باید دو دیدار خانگی آینده خود را بدون حضور تماشاگر برگزار کند که اجرای یکی از این دو مسابقه به حالت تعلیق درآمده است.

این احکام در پی حواشی و درگیری‌های پایان فینال جام جهانی ۲۰۲۶ میان بازیکنان اسپانیا و آرژانتین صادر شده است.

انتهای پیام/ 


۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مجازات‌های مالی سنگین فیفا فینال جام جهانی ۲۰۲۶/ ضرر وحشتناک آرژانتین از بازی تلخ! - پارس فوتبال

فیفا در پی مجموعه‌ای از تخلفات انضباطی در جریان جام جهانی ۲۰۲۶، به‌ویژه درگیری پس از پایان فینال در روز ۱۹ ژوئیه، مجموعه‌ای از مجازات‌ها را علیه فدراسیون فوتبال آرژانتین (AFA) و چند بازیکن این تیم اعمال کرده است.

فدراسیون فوتبال آرژانتین در مجموع به پرداخت ۳۲۱ هزار دلار (۲۳۵ هزار پوند) جریمه شده است. این جریمه به دلیل تخلفاتی از جمله سر دادن شعارها و انجام حرکات تبعیض‌آمیز از سوی هواداران، اقدامات غیرورزشی، سوءرفتار اعضای تیم و کوتاهی در حفظ نظم و تأمین امنیت مسابقه اعمال شده است.

فیفا همچنین آرژانتین را موظف کرده است که در بازی خانگی بعدی خود، ظرفیت ورزشگاه را به ۵۰ درصد کاهش دهد.

محدودیت ظرفیت برای یک بازی دیگر و همچنین ۱۰۰ هزار دلار (۷۳ هزار پوند) از مبلغ جریمه نیز به‌صورت تعلیقی و مشروط به یک دوره آزمایشی در نظر گرفته شده است. همچنین ۱۰۰ هزار دلار از کل جریمه باید صرف اجرای یک برنامه مقابله با تبعیض شود.

پس از درگیری‌های پایان فینال، چهار بازیکن و عضو کادر تیم ملی آرژانتین نیز با محرومیت‌های انفرادی مواجه شده‌اند. در همین حال، یکی از بازیکنان اسپانیا نیز با محرومیت روبه‌رو شده است.

جرایم فیفا برای درگیری‌هایی پس از فینال جام جهانی۲۰۲۶ به شرح زیر است:لئااندرو پاردس؛ ۱۰ مسابقه محروم و ۹۰ هزار دلارناوئل مولینا؛ ۷ مسابقه محروم و ۹۰ هزار دلارتیگو آلمادا؛ ۱ مسابقه محروم و ۳۰ هزار دلارروبرتو آیالا (مربی تیم آرژانتین)؛ ۳ مسابقه محروم و ۳۰ هزار دلارگاوی؛ ۱ جلسه محروم و ۳۰ هزار دلار

همچنین، آرژانتین باید دو مسابقه خانگی بعدی خود را با حضور تماشاگرانی محدود (۵۰%) برگزار کند.

بیشتر بخوانید: نقره داغ فینالیست جام جهانی/ حکم سنگین فیفا برای ستاره آرژانتین




 پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است

بالا گرفتن فضایی که درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی و حضورش در مسابقات اخیر به راه افتاده، او در صفحه شخصی خود به حواشی واکنش نشان داد.

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۲۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود

استاندار لرستان با تأکید بر نقش اجتماعی باشگاه خیبر خرم‌آباد، از افتتاح قریب‌الوقوع ورزشگاه شهدای لرستان و واگذاری آن به این تیم خبر داد.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.

 شروع رویایی شهاب: رکورد جهان شکست!
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شروع رویایی شهاب: رکورد جهان شکست!

ستاره ایرانی جوهور در شروع کارش در این تیم، نخستین گل رسمی‌اش را به ثمر رساند تا شروعی شیرین و امیدوارکننده در فوتبال مالزی داشته باشد.