قیمت طلا امروز




 سایت فراز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

آگهی مرحله سوم مزایده اموال مازاد بانک دی در سال ۱۴۰۵

آگهی مزایده ۲۱ فقره ملک مازاد بانک دی برای فروش به صورت نقد و اقساط منتشر شد.
 آگهی مرحله سوم مزایده اموال مازاد بانک دی در سال ۱۴۰۵

به گزارش روابط عمومی بانک دی؛ این املاک در استان‌های تهران، البرز، آذربایجان شرقی، اصفهان، قم، کرمان، سمنان، لرستان و همدان واقع شده‌اند.

متقاضیان محترم برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند فایل اطلاعات املاک و فرم شرکت در مزایده مرحله سوم را دانلود کرده یا با شماره تلفن‌های ۲۸۹۳۱۵۱۱، ۲۸۹۳۱۱۹۱ و ۲۸۹۳۱۱۹۲ تماس حاصل نمایند.



۲۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

ردپای یک کلاهبرداری بزرگ به زیرساخت گوگل رسید

به گزارش تجارت نیوز، هند پس از شناسایی الگویی تازه در کلاهبرداری‌های آنلاین، از گوگل خواسته است صدها حساب در سرویس «فایربیس» را که برای جعل هویت بانک‌ها و سرقت اطلاعات کاربران استفاده می‌شدند، مسدود کند.

مرکز هماهنگی جرایم سایبری هند در ماه اوت دست‌کم ۵۷ وب‌سایت و پایگاه داده میزبانی‌شده روی فایربیس را برای حذف به گوگل معرفی کرده است. این صفحات برای توزیع بدافزار و سرقت اطلاعات حساسی مانند اطلاعات کارت بانکی و رمزهای یک‌بارمصرف به کار می‌رفتند. گوگل طبق درخواست‌های رسمی باید لینک‌های مشخص‌شده را ظرف سه ساعت حذف کند.

بخشی از این صفحات با تقلید از وب‌سایت بانک‌های بزرگ هند، از جمله بانک دولتی هند، آی‌سی‌آی‌سی‌آی و اَکسس، کاربران را فریب می‌دادند. در برخی موارد نیز کلاهبرداران اپلیکیشن‌هایی شبیه خدمات بانکی یا برنامه‌های دولتی می‌ساختند و قربانی را به نصب آن‌ها ترغیب می‌کردند.

یکی از روش‌های شناسایی‌شده، سوءاستفاده از برنامه کمک‌هزینه کشاورزی «پی‌ام-کیسان» بود؛ کلاهبرداران به کاربران وعده دریافت کمک مالی می‌دادند و از آن‌ها می‌خواستند اپلیکیشنی نصب کنند. پس از نصب، اطلاعات گوشی به پایگاه داده مهاجمان منتقل می‌شد و بدافزار می‌توانست به سایر برنامه‌ها و اطلاعات مالی قربانی دسترسی پیدا کند.

دولت هند در سال ۲۰۲۵ حدود ۲.۴ میلیارد دلار خسارت ناشی از کلاهبرداری سایبری را گزارش کرده و هم‌زمان با رشد پرداخت‌های دیجیتال، فشار برای مقابله با این حملات افزایش یافته است.

گوگل اعلام کرده است که سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ای علیه فیشینگ، بدافزار و کلاهبرداری مالی دارد و برای بررسی و حذف موارد سوءاستفاده با نهادهای قانونی همکاری می‌کند.

منبع: فارس


۴۸ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

هشدار درباره قیمت‌سازی در فضای مجازی و ضرورت شناسنامه‌دار شدن آگهی‌های مسکن

رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران گفت: برای جلوگیری از التهاب‌آفرینی در بازار مسکن، آگهی‌ها باید شناسنامه‌دار، قابل رهگیری و منتشرکنندگان آن‌ها قابل شناسایی باشند.

به گزارش بازار، کیانوش گودرزی، رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران در گفت‌وگویی با بیان اینکه بخشی از قیمت‌سازی‌ها و افزایش‌های غیرواقعی در بستر فضای مجازی شکل می‌گیرد، گفت: فضای مجازی امروز به یک نیاز جدی برای مردم تبدیل شده و نمی‌توان آن را حذف کرد، اما باید برای آن دگرگونی و سازوکار نظارتی مؤثر ایجاد شود تا زمینه‌ای برای انتشار آگهی‌های جعلی و فاقد وجود خارجی فراهم نشود.

رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران افزود: چند وقت پیش خودم برای یک آگهی تماس گرفتم و مشخص شد اصلاً وجود خارجی ندارد. مطالب پیشنهادی توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران ۱۴۰۰/۰۸/۱۷ ۸۴۰ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار تزریق شد/ حجم معاملات خرد به ۴.۹ میلیارد برگه سهم رسید ۱۴۰۳/۰۶/۱۰

بنابراین معتقدم آگهی‌ها باید حتماً شناسنامه‌دار باشند و در فضای قابل کنترل منتشر شوند؛ به‌گونه‌ای که حداقل هویت منتشرکننده، از جمله با کد ملی، قابل شناسایی باشد.

این مقام صنفی با اشاره به اینکه بازار مسکن به‌صورت زنجیروار با بخش‌های مختلف اقتصاد در ارتباط است، اظهار داشت: از خط تولید و ایجاد اشتغال گرفته تا سرمایه‌گذاری، پس‌انداز، نقش بانک‌ها، عرضه زمین از سوی وزارت راه و تعادل میان عرضه و تقاضا، همه به هم وابسته‌اند و باید در کنار هم دیده شوند.

وی ادامه داد: ما در سامانه‌ها، دست‌کم می‌توانیم شفافیت ایجاد کنیم، اثرگذاری داشته باشیم، نیازسنجی انجام دهیم و اجازه ندهیم هر فردی صرفاً با هدف سودجویی وارد بازار شود.

سودجویی به‌خودی‌خود چیز بدی نیست، اما باید در کنار آن سلامت جامعه، سلامت اقتصاد و سلامت بازار مسکن هم لحاظ شود.

گودرزی با انتقاد از تأخیر در اجرای برخی الزامات قانونی در حوزه مسکن گفت: بعضی از این اقدامات باید سال‌ها قبل، حتی ۷۰ سال پیش انجام می‌شد، اما امروز تازه به اجرا رسیده است و همین موضوع نشان می‌دهد که در حوزه اقتصاد مسکن هنوز راه زیادی در پیش داریم.

وی درباره رشد غیرمتعارف قیمت املاک نیز تصریح کرد: اینکه ملکی که ۱۰ یا ۲۰ سال پیش با ۹ میلیون تومان خریداری شده، امروز ۱۰ میلیارد تومان قیمت‌گذاری می‌شود، در حالی که فرسوده شده و باید درباره تخریب و نوسازی آن تصمیم گرفت، نشان می‌دهد ارزیابی درستی از بازار انجام نمی شود. ایجاد یک ساختار موازی، بدون نظارت و کنترل کافی، اشتباه است

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه مخالف اصل فضای مجازی نیست، اما با اتحادیه‌های موازی و صدور مجوزهای غیرهمسو مخالف است، گفت: فضای مجازی در حوزه‌های مختلفی فعالیت می‌کند؛ از سوپرمارکت‌ها گرفته تا تولیدات دیگر.

بنابراین باید همان‌طور که برای کسب‌وکارهای سنتی نظارت و دستورالعمل وجود دارد، برای این فضا نیز ضوابط روشن و قابل اجرا تعریف شود.

وی افزود: ایجاد یک ساختار موازی، آن هم بدون نظارت و کنترل کافی، اشتباه است. اگر قرار است برای یک حوزه پروانه صادر شود، باید همان قواعد برای همه بخش‌ها قابل اجرا باشد.

نباید یک فضای دو قطبی میان کسب‌وکار سنتی و کسب‌وکار مجازی ایجاد کنیم و بعد آن را رها کنیم.

گودرزی در پایان هشدار داد: حاکمیت باید برای این موضوع هوشیار باشد؛ اگر امروز به این مساله توجه نشود، در آینده جامعه صنفی با مشکلات جدی روبه‌رو خواهد شد.

این موضوع را باید به اتاق اصناف تهران، اتاق اصناف ایران و وزارت صمت به‌عنوان یک هشدار جدی منتقل کرد. تگ هاآگهی‌های مسکن اخبار برگزیده




 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.

 بخش عمومی در ایران
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بخش عمومی در ایران

امروزه توافق نسبتا گسترده‌ای وجود دارد که بازار، هرچند ساز وکاری قدرتمند برای تخصیص منابع است، در تامین برخی کالاها و خدمات با محدودیت مواجه می‌شود و در چنین مواردی، وجود دولت می‌تواند از نظر اقتصادی توجیه‌پذیر باشد. البته، این توافق به معنای پذیرش بی‌قیدوشرط مداخله دولت نیست؛ برخی اقتصاددانان مکتب اتریشی و به‌ویژه موری روتبارد، حتی استدلال نظریه کالاهای عمومی را هم به چالش کشیده‌اند؛ روتبارد حتی وجود یک دولت حداقلی برای دفاع، پلیس و دادگاه‌ها را نیز ضروری نمی‌دانست و معتقد بود این خدمات هم می‌توانند از طریق ترتیبات داوطلبانه و خصوصی ارائه شوند. با این‌حال، می‌توان گفت تامین کالاهای عمومی یکی از معدود حوزه‌هایی است که مداخله دولت در آن از پذیرش نسبتا گسترده‌ای در میان اقتصاددانان برخوردار است.

 وزیر کار: اصلاح تجهیزات کشاورزی می‌تواند مصرف برق چاه‌ها را ۵۰ درصد کاهش دهد
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر کار: اصلاح تجهیزات کشاورزی می‌تواند مصرف برق چاه‌ها را ۵۰ درصد کاهش دهد

برنا - گروه اقتصادی؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با اجرای طرح اصلاح افزایش راندمان منصوبات کشاورزی، می‌توانیم مصرف برق چاه‌های داخلی را ۵۰ درصد کاهش...

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد
۹ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 چافست حاشیه سود ناخالص را هدف گرفت
۱۴ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چافست حاشیه سود ناخالص را هدف گرفت

شرکت افست در کنفرانس اطلاع‌رسانی خود اعلام کرد با بهبود نرخ قراردادها نسبت به سال ۱۴۰۱، حاشیه سود ناخالص شرکت در شرایط عادی در محدوده ۲۰ درصد پیش‌بینی می‌شود. این شرکت کنترل هزینه‌ها و رشد درآمدها را عوامل اصلی پایداری این سطح از سودآوری دانست.

 قیمت سیمان عمده امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت سیمان عمده امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت سیمان عمده امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ مشخص شد.