قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

ادارات سیستان امروز سه شنبه ۳۰ تیر تعطیل شد/ ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان دو ساعت کاهش یافت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: به دنبال تداوم گرمای شدید هوا و با هدف مدیریت مصرف برق و صرفه‌جویی در مصرف آب، ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان امروز سه‌شنبه ۳۰ تیر، ۲ ساعت زودتر پایان می‌یابد و ادارات منطقه سیستان نیز به دلیل طوفان و گرد و غبار تعطیل خواهند بود.
 ادارات سیستان امروز سه شنبه ۳۰ تیر تعطیل شد/ ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان دو ساعت کاهش یافت



۳۰ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

تعطیلی ادارات سیستان و بلوچستان شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ |علت تعطیلی ادارات زاهدان شنبه ۳۱ مرداد

به گزارش اینتیتر، در پی افزایش بی‌سابقه دمای هوا در روزهای اخیر و رشد چشمگیر مصرف برق در استان سیستان و بلوچستان ، مقامات استانی در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای مدیریت بار شبکه و جلوگیری از خاموشی‌های گسترده هستند. گرما و قطعی برق؛ شنبه تعطیل می‌شود؟

بر اساس این گزارش، یکی از سناریوهای مطرح‌شده، تعطیلی موقت ادارات و نهادهای دولتی در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ است تا از فشار بر شبکه برق کاسته شود و صرفه‌جویی لازم در مصرف انرژی صورت گیرد.

طبق سخنان گذشته استانداری ها اولویت حفظ پایداری شبکه برق و تأمین نیازهای ضروری مردم است. در صورت تداوم شرایط فعلی و عدم کاهش دما، تصمیم نهایی درباره تعطیلی ادارات در این مطلب اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است که مراکز خدماتی ضروری، بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها و نهادهای امدادی از این تصمیم مستثنا بوده و به ارائه خدمت ادامه خواهند داد. شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ سر کار برویم یا نه؟

از شهروندان استان سیستان و بلوچستان درخواست می‌شود ضمن صرفه‌جویی در مصرف برق، اطلاع‌رسانی‌های تکمیلی را از همین طریق پیگیری کنند.




 دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم
۲۱ ساعت قبل / سایت تابناک

دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم

فرمانده انتظامی جهرم از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از حساب‌های کاربری در اینستاگرام، تصاویر و اطلاعات نادرست از شهروندان این شهرستان را برا...

 وزیر بهداشت: مسائل مربوط به معیشت اساتید را پیگیری کرده‌ایم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر بهداشت: مسائل مربوط به معیشت اساتید را پیگیری کرده‌ایم

برنا - گروه اجتماعی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از محل طراحی سؤالات آزمون بورد تخصصی و فوق‌تخصصی، با اشاره به حضور حدود ۲۷۰ استاد از ۲۴...

 محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال
۲۴ ساعت قبل / سایت تابناک

محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال

رییس پلیس راه البرز از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - جالوس و آزادراه تهران - شمال در روز جمعه ٣٠ مرداد ماه جاری در محدوده این استان خبر داد.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم
۲۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.