قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

ژاپن از خواب اطلاعاتی بیدار می‌شود

پایان دهه‌ها انفعال و خوش‌خیالی در توکیو رقم خورده است؛ جایی که سرقت اسرار تجاری و نفوذ بدافزارهای چینی، ژاپن را وادار کرده تا با عبور از تابوهای دوران پس از جنگ جهانی دوم، از خواب غفلت اطلاعاتی بیدار شود و بزرگ‌ترین طرح بازسازی ساختار اطلاعاتی خود از زمان جنگ جهانی دوم را آغاز کند.
 ژاپن از خواب اطلاعاتی بیدار می‌شود

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 شرق: پایان دهه‌ها انفعال و خوش‌خیالی در توکیو رقم خورده است؛ جایی که سرقت اسرار تجاری و نفوذ بدافزارهای چینی، ژاپن را وادار کرده تا با عبور از تابوهای دوران پس از جنگ جهانی دوم، از خواب غفلت اطلاعاتی بیدار شود و بزرگ‌ترین طرح بازسازی ساختار اطلاعاتی خود از زمان جنگ جهانی دوم را آغاز کند. این برنامه کلان شامل تأسیس یک سازمان جاسوسی برون‌مرزی و تصویب قوانین سخت‌گیرانه ضدجاسوسی است.

دهه‌هاست که جاسوسان چینی در حال سرقت اسرار تجاری شرکت‌های ژاپنی هستند، سربازان ژاپنی ناآگاهانه از سیستم‌های آلوده به بدافزار چینی استفاده می‌کنند و آژانس فضایی ژاپن هدف حملات هکرهای مرتبط با ارتش چین قرار می‌گیرد. برای دهه‌ها، ژاپن در تلاش بود تا با کشورهایی که از ضعف دستگاه اطلاعاتی آن سوءاستفاده می‌کردند، مقابله کند و پاسخی متقابل بدهد. اکنون، در یک چرخش بزرگ از تابوهای تاریخی که جمع‌آوری اطلاعات را به فعالیت‌های زمان جنگ پیوند می‌داد، دولت ژاپن به دنبال انجام جاسوسی سیستماتیک است. این کشور برای نخستین بار از زمان جنگ جهانی دوم، توانمندی‌های اطلاعاتی خود را بازسازی می‌کند؛ اقدامی که مقامات کنونی و پیشین غربی تأیید کردند دولت‌هایشان از آن استقبال خواهند کرد.

این تلاش گسترده که از تابستان سال جاری آغاز شده و انتظار می‌رود سال‌ها به طول بینجامد، در شرایطی صورت می‌گیرد که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، ژاپن و دیگر متحدان را ترغیب می‌کند تا سهم بیشتری از دفاع و امنیت خود را بر عهده بگیرند. این خواسته، نگرانی‌های دیرینه در توکیو پیرامون میزان وابستگی این کشور به ایالات متحده را تشدید کرده است. این تغییرات، بخش کلیدی از هدف سانائه تاکایچی، نخست‌وزیر محافظه‌کار ژاپن، برای بهبود جایگاه امنیتی ژاپن در یک محیط فزاینده تهدیدآمیز است؛ محیطی که با تهدیداتی از سوی چین، کره شمالی و روسیه تعریف می‌شود. تاکایچی که یک شاهین امنیتی (لقب مورد استفاده برای محافظه‌کاران کلاسیک) محسوب می‌شود، بودجه دفاعی کشور را نیز افزایش داده و ممنوعیت صادرات سلاح‌های مرگبار را لغو کرده است.

برنامه‌ریزی …



 بلومبرگ: جنگ ایران زرادخانه آمریکا را فرسوده و بازدارندگی واشنگتن را تضعیف کرده است
۱ ساعت قبل / سایت جماران

بلومبرگ: جنگ ایران زرادخانه آمریکا را فرسوده و بازدارندگی واشنگتن را تضعیف کرده است

جنگ با ایران، از نگاه «بلومبرگ»، به بحرانی فراتر از خاورمیانه برای ارتش آمریکا تبدیل شده است. مصرف گسترده موشک‌های تهاجمی و رهگیرهای پدافندی، نه‌تنها گزینه‌های واشنگتن برای ادامه یا تشدید نبرد را محدود کرده، بلکه توان آمریکا برای بازدارندگی هم‌زمان چین، روسیه و کره شمالی و پشتیبانی از متحدانش را نیز با پرسش‌های جدی روبه‌رو ساخته است.

 جریمه ۴۰۰ میلیون دلاری شبکه اجتماعی چینی در آمریکا
۱۱ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

جریمه ۴۰۰ میلیون دلاری شبکه اجتماعی چینی در آمریکا

شبکه اجتماعی تیک‌تاک برای بستن پرونده نقض حریم خصوصی کودکان در آمریکا، مجبور به پرداخت ۴۰۰ میلیون دلار شد.

 پوتین: اوکراین حملات بی‌رحمانه‌ای انجام می‌دهد
۲۶ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

پوتین: اوکراین حملات بی‌رحمانه‌ای انجام می‌دهد

رئیس‌جمهور روسیه ضمن اشاره به «حملات وحشیانه و بی‌رحمانه» اوکراین، گفت که روسیه با این حال در تمامی زمینه‌ها از جمله اقتصادی و دفاعی در حال پیشرفت است.

 روس‎اتم: ۴۲ کارمند ما در نیروگاه هسته‌ای بوشهر حضور دارند
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

روس‎اتم: ۴۲ کارمند ما در نیروگاه هسته‌ای بوشهر حضور دارند

رئیس شرکت روس‎اتم در حاشیه مرحله دوم بیست و سومین کنگره حزب «روسیه واحد» اعلام کرد: ۴۲ کارمند ما در حال حاضر در نیروگاه هسته‌ای بوشهر حضور دارند و در مجموع،...

 متانول در بنزین ایران چقدر است؟ سهم نیم‌درصدی در مقایسه با استانداردهای جهانی
۱ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

متانول در بنزین ایران چقدر است؟ سهم نیم‌درصدی در مقایسه با استانداردهای جهانی

سهم متانول در بنزین ایران حدود ۰.۵ درصد اعلام شده؛ رقمی که در مقایسه با برخی استانداردها و تجربه‌های استفاده از سوخت‌های متانولی در جهان پایین است. با این حال، مقایسه میزان متانول میان کشورها باید بر اساس نوع سوخت، استاندارد فنی و شرایط مصرف انجام شود و نمی‌توان صرفاً با مقایسه درصدها درباره کیفیت یا ایمنی سوخت قضاوت کرد.