قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

الشرع: به دنبال اقدام نظامی در لبنان نیستیم - مردم سالاری آنلاین

احمد الشرع گفت: سوریه نگران گسترش دایره جنگ در منطقه است و از درگیری با اسرائیل اجتناب می کند
 الشرع: به دنبال اقدام نظامی در لبنان نیستیم - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین، رئیس دولت موقت سوریه در گفت وگو با الجزیره گفت: به دنبال هیچ گونه اقدام نظامی در داخل لبنان نیستیم و به همراه دولت لبنان در تلاش برای یافتن راه حل هایی هستیم که منجر به ایجاد امنیت در این کشور شود.

وی افزود: راه حل در لبنان لزوما امنیتی نیست از همین رو به دنبال یافتن راه حل فراگیر برای بحران هستیم. هرگونه هرج و مرج در لبنان به طور مستقیم به سوریه بازتاب خواهد داشت.

الشرع خاطرنشان کرد که دولت سوریه از انحصار سلاح در دست دولت لبنان و تصمیم گیری درمورد جنگ یا صلح منحصرا توسط این دولت، حمایت می کند.

وی گفت که سوریه نگران گسترش دایره جنگ در منطقه است و از درگیری با اسرائیل اجتناب می کند و منفعتی در این درگیری نمی بیند.

وی تاکید کرد: «برای رسیدن به توافق امنیتی با اسرائیل با مشارکت برخی از کشورها تلاش می کنیم. اگر توافق امنیتی با اسرائیل موفقیت آمیز باشد، مقدمه ای برای یک صلح فراگیر بدون کوتاه آمدن از حق سوریه در حاکمیت بر جولان اشغالی خواهد بود.»

الشرع در ادامه گفت: برداشتن تحریم های اقتصادی سوریه بدون خط خوردن نام این کشور از لیست کشورهای حامی تروریسم، بی فایده خواهد بود.

وی در بخش دیگری گفت که «در اجرای توافق با کردها، کندی و تعلل وجود دارد اما همچنان روی آن حساب باز کرده ایم.»

رئیس دولت موقت سوریه همچنین تاکید کرد، برای مدیریت پرونده مفقودین بر اساس استانداردهای بین المللی و با همکاری کشورهایی که تجربه دارند، کمیته تشکیل داده اند.

احمد الشرع در بخش دیگری از این مصاحبه خاطرنشان کرد که روابط دمشق با عراق شاهد بهبودی مداوم است.

وی همچنین اظهار کرد که دمشق به رایزنی با روس ها درمورد آینده پایگاه های نظامی این کشور در سوریه پایان نداده است.

الشرع گفت که تحقیقات درمورد حادثه تصادف اخیر در دیرالزور ادامه دارد و احتمال می رود که این اتفاق عادی و طبیعی باشد.





 هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید

هشدار قطر درباره پیامدهای جنگ علیه ایران | باج‌خواهی نکنید

وزیر خارجه و نخست‌وزیر قطر امروز (پنجشنبه) هشدار داد که پیامدهای جنگ علیه ایران نه تنها برای منطقه بلکه برای کل جهان فاجعه‌بار بوده است.

 مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.

 سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 فرمان جدید ترامپ علیه ایران!

فرمان جدید ترامپ علیه ایران!

رئیس جمهوری آمریکا که نتوانسته در زمینه نظامی و اقتصادی در برابر ایران کاری از پیش ببرد، مدعی شد که ویرانگرترین اقدام اقتصادی علیه ایران را کلید زده است.

 عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد - تسنیم

عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد - تسنیم

وزیر امور خارجه در واکنش به تهدیدات آمریکا علیه ایران نوشت که سیاست‌های شکست خورده بازهم شکست می‌خورد.

 عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم

عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم

وزیر امور خارجه عمان روز پنجشنبه تاکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفاهی کل منطقه نیست.