قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

امتناع اروپا از مشارکت در ائتلاف ترامپ علیه ایران - مردم سالاری آنلاین

نشریه پولیتیکو به نقل از مقامات انگلیسی و آمریکایی گزارش داد که پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا از متحدان ...
 امتناع اروپا از مشارکت در ائتلاف ترامپ علیه ایران - مردم سالاری آنلاین

نشریه پولیتیکو به نقل از مقامات انگلیسی و آمریکایی گزارش داد که پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا از متحدان اروپایی خواسته است در یک ائتلاف دریایی در تنگه هرمز برای گشت‌زنی مشارکت کنند اما این کشورها به دلیل فشارهای واشنگتن بر شرکا و بی‌اطلاع نگاه داشتن آن‌ها از عملیات‌ها علیه ایران، همچنین نگرانی از پیامدهای ورود به یک مامورت پرخطر جدید بدون شفافیت سیاسی خودداری می‌کنند.

 متحدان اروپایی از حمایت از تلاش آمریکا برای ایجاد گشت‌های مشترک در تنگه هرمز خودداری می‌کنند، مگر این که آتش‌بسی پایدار در جنگ غیرقانونی علیه ایران مشاهده کنند. این نشان می‌دهد فشارهای مکرر آمریکا به متحدانش و انتقادهای تند از آنها پیامدهایی به همراه داشته است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پیشتر ناتو را «ببر کاغذی» توصیف کرده و از همراهی نکردن متحدان اروپایی این ائتلاف در حملات علیه ایران با اجازه دسترسی به پایگاه‌هایشان به تندی انتقاد کرده بود. ترامپ که پیشتر نیز از هزینه‌های نظامی کم کشورهای اروپایی در ناتو انتقاد کرده بود، در مدت جنگ علیه ایران تهدید به بستن پایگاه‌های آمریکایی در برخی کشورهای اروپایی و خروج نظامیان این کشور از آن‌ها کرد.

متحدان اروپایی پیشتر تاکید بودند اعزام نیروهای آن‌ها به تنگه هرمز صرفا به عنوان ابتکاری پس از آتش‌بس با ایران و در چارچوب کمک به تامین امنیت دریانوردی انجام خواهد شد. این کشورها با اعزام نیرو به تنگه هرمز برای بازگشایی آن به درخواست ترامپ موافقت نکرده‌اند. ایران تاکید کرده است هرگونه مداخله خارجی در کنترل تنگه هرمز با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد.

نشریه پولیتیکو گزارش داد: چهار مقام انگلیسی و یک مقام آمریکایی گفتند پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا از بریتانیا و فرانسه می‌خواهد که در رهبری ائتلاف دریایی (در تنگه هرمز) کمک کنند. اما حتی با وجود کمک وس استریتینگ، وزیر دفاع بریتانیا، او با شک و تردید در سراسر اروپا مواجه است.

«پیت هگست»  وزیر جنگ و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا چند ماه است که کشورهای اروپایی را به خاطر خودداری از پشتیبانی عملیات‌های متجاوزانه …



 صداوسیما علیه دیپلماسی؛ سناریوی عجیب ترور بارون ترامپ جنجال‌ساز شد
۵۹ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

صداوسیما علیه دیپلماسی؛ سناریوی عجیب ترور بارون ترامپ جنجال‌ساز شد

پخش ویدئویی درباره نحوه نفوذ و ترور بارون ترامپ از شبکه سه، در شرایطی که ایران با فشارهای اقتصادی و تنش‌های خارجی دست‌وپنجه نرم می‌کند، موج تازه‌ای از انتقادها به عملکرد صداوسیما و تبعات سیاست خارجی این رسانه به راه انداخته است.

 ترامپ از سربازانش متنفر است؛ سربازان هم متوجه این شده‌اند! | شعارنویسی علیه ترامپ روی بدنه ناو!
۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ترامپ از سربازانش متنفر است؛ سربازان هم متوجه این شده‌اند! | شعارنویسی علیه ترامپ روی بدنه ناو!

دولت دونالد ترامپ تلاش می‌کند جنگ فرسایشی و بی‌پایان آمریکا با ایران را یک موفقیت جلوه دهد، اما آنچه از میان نیروهای نظامی آمریکایی و خانواده‌هایشان به گوش می‌رسد، تصویری کاملا متفاوت ارائه می‌کند.

 بقائی: اقدام فرانسه در اخراج دیپلمات‌های ایرانی قابل توجیه نیست
۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

بقائی: اقدام فرانسه در اخراج دیپلمات‌های ایرانی قابل توجیه نیست

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد که اقدام فرانسه علیه دو دیپلمات ایرانی در روابط دو کشور مخرب خواهد بود.

 حمایت از صهیونیست‌ها، مشارکت در جنایت‌های جنگی است
۲۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حمایت از صهیونیست‌ها، مشارکت در جنایت‌های جنگی است

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با اشاره به هشدار بیش از صد دیپلمات انگلیسی و فرانسوی، تأکید کرد: ادامه ارسال سلاح و هرگونه حمایت از رژیم صهیونیستی، انتخاب آگاهانه برای همکاری در جنایت‌های این رژیم محسوب می‌شود.

 گاهی مصالحه درست ثمره‌اش از صدها جنگ بیشتر است
۳۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

گاهی مصالحه درست ثمره‌اش از صدها جنگ بیشتر است

تولیت مرقد امام راحل با بیان اینکه رمز پیروزی ما در دفاع مقدس کنار هم بودن همه ایرانیان بود، تصریح کرد:‌ در پایان جنگ همه کنار هم بودیم و اینطور نبود عده‌ای بروند مذاکره کنند و دسته دیگر پشت جبهه، علیه دسته اول بدگویی و آنان را تضعیف کنند. اگر قرار بر جنگ است همه با همیم و اگر قرار است صلح و مذاکره کنیم باز با هم هستیم.



وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین

سؤال افکار عمومی روشن است؛ آقای میدری، آن یک هفته‌ای که قرار بود برای درست شدن آسمان وقت بگذارید، دقیقاً چه زمانی تمام شد؟ اگر نتیجه آن وعده، تشکیل ستاد احیا پس از یک سال و آغاز تعمیر پنج هواپیمای زمین‌گیر است، پس تکلیف وعده‌ای که با اطمینان از «درست شدن» شرکت داده شد چه می‌شود؟
خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند
سایت تابناک

خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به استفاده رئیس مجلس عراق از واژه «خلیج عربی» در دیدار با قالیباف، ضمن تأکید بر احترام ایران به مردم و دولت عراق، خواستار...
اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق
سایت فرارو

اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق

محمد عطریانفر گفت: برخی عزیزان، از جمله دبی شعام، اخیراً اظهاراتی مطرح کرده‌اند که دلالت بر نوعی تعارض دارد. به نظر من این تذکرات و تحلیل‌ها باید با دقت بیشتری مطرح شود.
پیمان جبلی به خط پایان رسید؟
سایت فرارو

پیمان جبلی به خط پایان رسید؟

هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما می‌رسد، برخی نام‌های ثابت نیز به‌عنوان کاندیداهای در اختیار گرفتن این پست به رسانه‌ها راه پیدا می‌کنند. در ۱۲ سال گذشته هیچ‌کدام از رؤسای صداوسیما دو دوره به کارشان ادامه ندادند.
سایت فرارو

تصاویر؛ بازگشت رایزن اخراجی ایران از فرانسه

[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!
سایت اطلاعات آنلاین

[علی دارابی] گرفتار دولت در دولت نشویم!

دوم تا هشتم شهریور را در تقویم مناسبت‌های رسمی هفته دولت نامگذاری کرده‌اند. شهریور ۱۳۶۰ رئیس جمهوری محمدعلی رجایی، نخست‌وزیر حجت‌الاسلام محمدجواد باهنر و جمعی از مسئولان ارشد کشور در اثر «نفوذ» منافقین و بمبگذاری در نخست‌وزیری به شهادت رسیدند.