قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

اکسیوس: نشست اضطراری وزیر دفاع سعودی با ترامپ و ونس - مردم سالاری آنلاین

وزیر دفاع عربستان در کاخ سفید با رئیس جمهور آمریکا و معاون اودرباره تحولات منطقه به ویژه تنش فعلی با ایران گفتگو کرد.
 اکسیوس: نشست اضطراری وزیر دفاع سعودی با ترامپ و ونس - مردم سالاری آنلاین

به گزارش مردم سالاری آنلاین، در حالی که نگرانی‌هایی از کشیدن شدن عربستان به تنش‌های موجود میان ایران و آمریکا وجود دارد، دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور روز چهارشنبه با خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان دیدار کرد  گفته شده خالد در دیدار حامل پیامی از سوی محمد بن سلمان، ولی عهد عربستان بود.

به نوشته ایسنا به نقل از آکسیوس به نقل از یکی از مسوولان آمریکایی اعلام کرد که در این دیدار تحولات منطقه و در راس آنها ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین بن سلمان در کاخ سفید با جی دی ونس، معاون ترامپ نیز دیدار کرد. منبع آگاه از این جلسه گفت: « خالد به ونس گفت که نتانیاهو به دنبال تشدید تنش با ایران است در حالی که عربستان سعودی خواهان کاهش تنش است زیرا این مسیر ثمربخش‌تری است.»

وزیر دفاع عربستان  همچنین به ونس گفت که پادشاهی می‌تواند وضعیت را با حوثی‌ها مدیریت کند و در این مرحله نیازی به دخالت ایالات متحده ندارد. این منبع گفت که سعودی‌ها نیز در حال مذاکره با حوثی‌ها هستند.

انصارالله یمن به تازگی اعمال معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» را اعلام کرده و محاصره دریایی را علیه کشتی‌ها و نفتکش‌های عربستانی اعمال کرد. انصارالله در پاسخ به کنترل عربستان بر حریم هوایی و بنادر یمن، ۲ فروند نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد.

به گفته برخی منابع آگاه، در ابتدا قرار بوده بن سلمان هفته گذشته به آمریکا سفر کند اما به دلایلی این سفر به تعویق افتاد.

سفر وزیر دفاع عربستان به آمریکا بسیار کوتاه بود و او بلافاصله پس از دیدار با ونس، آمریکا را ترک کرد.





 دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است

دفتر نتانیاهو: اسرائیل با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده است

دفتر نخست‌وزیر اسرائیل با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد.

 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.

 سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال

سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال

محمد اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان، در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفتگو کرد.

 شاهراهی که کالا نمی‌برد، فرهنگ می‌آورد

شاهراهی که کالا نمی‌برد، فرهنگ می‌آورد

جاده ابریشم در تصور عموم، مسیری برای تجارت ابریشم و ادویه است. اما در عمق تاریخ، این شاهراه بزرگ، پیش و بیش از آنکه کالا جابه‌جا کند، حامل اندیشه، هنر، زبان و ایمان مردمان بوده است.

 حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 موضع‌گیری عجیب وزیر خارجه جولانی علیه اسرائیل!

موضع‌گیری عجیب وزیر خارجه جولانی علیه اسرائیل!

وزیر خارجه رژیم جولانی بدون هیچ واکنش تندی نسبت به تجاوزات رژیم اسرائیل، از اشتیاق خود برای مذاکره سخن گفت.