
دستگیری ۲ مامورنما که از اتباع خارجی اخاذی میکردند/ ارسال پرونده متهمان به دادسرا

دستگیری سارقان طلافروشیهای بیرجند + جزییات
به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار حسن شجاعینسب اظهار کرد: در پی سرقت حدود ۴۰۰ گرم طلا از یک واحد صنفی طلافروشی در بازار مرکزی بیرجند موضوع به دلیل اهمیت و حساسیت آن بهصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان جنوبی قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، هویت سارقان را شناسایی کردند و بررسیها نشان داد متهمان، افرادی غیربومی و حرفهای هستند که پیش از این نیز در استانهای سیستان و بلوچستان و کرمان مرتکب سرقتهای مشابه شده و پس از آن به خراسان رضوی گریختهاند.
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی بیان کرد: با هماهنگی قضایی، گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی این استان به مشهد اعزام شدند و با همکاری پلیس آگاهی و کلانتری بانوان خراسان رضوی مخفیگاه متهمان را شناسایی کردند.
وی تصریح کرد: ماموران در عملیاتی غافلگیرانه، پنج زن و یک مرد را به اتهام عضویت در این باند دستگیر و مقادیری طلاجات مسروقه را از مخفیگاه آنان کشف کردند.
سردار شجاعینسب با بیان اینکه متهمان تاکنون به هفت فقره سرقت اعتراف کردهاند، یادآور شد: ارزش طلاجات کشفشده بیش از ۱۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
وی عنوان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
در ادامه حتما بخوانید سارق طلا پس از دستگیری توسط پلیس: طلا گران شد، دزد شدم! + عکس
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از مالکان واحدهای صنفی و طلافروشیها خواست با استفاده از تجهیزات حفاظتی استاندارد، ضریب امنیت محل کسب خود را افزایش و موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
منبع: ایرنا
انهدام باند سارقان طلافروشیها در خراسان جنوبی
به گزارش تابناک، سردار حسن شجاعینسب شامگاه پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی سرقت حدود ۴۰۰ گرم طلا از یک واحد طلافروشی در بازار مرکزی بیرجند، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: با اقدامات اطلاعاتی و فنی، هویت سارقان شناسایی و مشخص شد اعضای این باند، افرادی غیربومی و حرفهای هستند که پیش از این در استانهای سیستان و بلوچستان و کرمان نیز سرقتهای مشابهی انجام داده و پس از آن به خراسان رضوی متواری شدهاند.
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی بیان کرد: با هماهنگی قضایی، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی استان به مشهد اعزام شدند و با همکاری پلیس آگاهی و کلانتری بانوان خراسان رضوی، مخفیگاه متهمان شناسایی شد.
شجاعینسب ادامه داد: مأموران در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه، اعضای این باند شامل پنج زن و یک مرد را دستگیر کردند و مقادیر قابل توجهی طلاجات مسروقه از مخفیگاه آنان به دست آمد.
وی با بیان اینکه متهمان تاکنون به هفت فقره سرقت در استانهای مختلف اعتراف کردهاند، ارزش طلاجات کشفشده را بیش از ۱۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: متهمان پس از تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از مالکان واحدهای صنفی و طلافروشیها خواست با استفاده از تجهیزات حفاظتی استاندارد، ضریب امنیتی واحدهای خود را افزایش دهند و موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی بهزودی اعلام میشود - تسنیم

کشت خشخاش ممنوع است

روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پروندهای که جامعه را تکان داد

سهمیه کنکور برای آسیبدیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

