دو سارق موتورسوار که در محدوده میدان بوتان مهرآباد اقدام به موبایلقاپی میکردند، هنگام سرقت مقابل چشمان مأموران پلیس شناسایی و پس از یک تعقیب و گریز به دام افتادند.
سرهنگ عبدالوهاب علایی، سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری تهران بزرگ، در تشریح این خبر گفت: در پی گزارشهای مردمی درباره وقوع چندین فقره موبایلقاپی در محدوده میدان بوتان مهرآباد، تیم عملیات کلانتری ۱۱۹ مهرآباد شناسایی و دستگیری سارقان را در دستور کار قرار داد.
رصد نامحسوس موبایلقاپان
مأموران با حضور نامحسوس در محدوده موردنظر و انجام گشتهای هدفمند، تحقیقات خود را آغاز کردند. بررسیهای اولیه نشان داد سارقان بیشتر در فاصله زمانی ساعت ۱۶ تا ۲۲ اقدام به سرقت گوشی تلفن همراه شهروندان میکنند.
با بهدست آمدن این سرنخ، مأموران در ساعات مذکور مراقبتهای خود را افزایش دادند تا اینکه در جریان گشتزنی به یک دستگاه موتورسیکلت مشکیرنگ با پلاک مخدوش که دو سرنشین داشت، مشکوک شدند.
موبایلقاپی مقابل چشمان پلیس …












