قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

کریمیان: شاکله تیم سپاهان را حفظ کرده‌ایم و همیشه مدعی قهرمانی هستیم

مهدی کریمیان، سرپرست تیم فوتبال سپاهان، در حاشیه مراسم قرعه‌کشی لیگ برتر فوتبال، به تبیین وضعیت تیم پرداخت.
 کریمیان: شاکله تیم سپاهان را حفظ کرده‌ایم و همیشه مدعی قهرمانی هستیم



۱۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

حاج صفی در یک قدمی دستیابی به رکورد امیر حسین صادقی!

پایگاه خبری فوتبالی- کاپیتان باسابقه سپاهان در هفته سوم لیگ برتر می‌تواند با رکورد مدافع سابق استقلال برابری کند.

به گزارش فوتبالی، احسان حاج صفی کاپیتان سپاهان در چند فصل اخیر که یکی از باسابقه‌ترین بازیکنان تاریخ این باشگاه هم به حساب می‌آید، در دیدار هفته آینده می‌تواند به رکورد امیرحسین صادقی مدافع سابق استقلال برسد.

احسان حاج صفی در تاریخ لیگ برتر در 18 دیدار استقلال و سپاهان حضور داشته و از این نظر دومین رکورددار محسوب می‌شود. رکورددار بیشترین بازی در این تقابل، امیرحسین صادقی است که 19 بار در دیدارهای دو تیم به میدان رفته که کاپیتان سپاهان در صورت حضور در بازی هفته سوم با رکورد امیرحسین صادقی برابر خواهد شد.

حاج صفی در این دیدارها 6 بار برابر استقلال به برتری دست یافته و در سایر دیدارها نیز 5 بازی با نتیجه تساوی به پایان رسیده و 7 بازی هم به سود استقلالی‌ها خاتمه یافته است.

کاپیتان 37 ساله زردپوشان اصفهانی، اولین بار در لیگ ششم، و زمانی که کمتر از 18 سال داشت، برابر استقلال به میدان رفت. حاج صفی در لیگ برتر سابقه دو بار گلزنی به استقلال با پیراهن سپاهان را هم در کارنامه دارد.

در بین بازیکنان سپاهان، امید نورافکن و سیدحسین حسینی بعد از احسان حاج صفی بیشترین آمار حضور در این تقابل را در اختیار دارند. نورافکن تا کنون در 15 و حسینی در 14 مصاف دو تیم به میدان رفته و در هفته آینده هم فرصت بهبود این آمار را خواهند داشت.

در بین بازیکنان فعلی استقلال بهترین آمار متعلق به روزبه چشمی است که 13 بار در تقابل دو تیم در زمین حضور داشته است.


۳۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

استقلال یا سپاهان؛ کدام تیم گل شماره ۱۱۰۰ را می‌زند؟

پایگاه خبری فوتبالی- دو تیم استقلال و سپاهان در هفته سوم برای دستیابی به یک دستاورد ویژه تلاش خواهند کرد.

به گزارش فوتبالی، در هفته سوم لیگ برتر دو بازی بسیار مهم برگزار خواهد شد که در یکی از این دیدارها تیم‌های استقلال و سپاهان به مصاف هم خواهند رفت. تیم‌هایی که بسیار امیدوارند تا هم به سه امتیاز بازی دست یابند و هم آمار گل‌های زده خود در تاریخ لیگ برتر را به عدد ۱۱۰۰ گل برسانند.

استقلال و سپاهان در رده بندی کلی بیشترین گل زده در تاریخ لیگ برتر در رده اول و دوم قرار دارند. استقلال در تاریخ این رقابت‌ها موفق به زدن 1099 گل شده و آمار گل‌های زده سپاهان در تاریخ با یک اختلاف نسبت به آبی‌پوشان تهران، عدد 1098 گل را نشان می‌دهد.

همین مساله می‌تواند بر جذابیت و هیجان دیدار دو تیم در هفته سوم بیفزاید. در واقع، این دیدار مصاف تیم‌هایی است که تلاش می‌کنند از مرز هزار و صد گل زده در تاریخ این رقابتها عبور کنند.

بهترین عملکرد استقلال به لحاظ آمار گل زده در یک فصل، در هشتمین دوره این رقابت‌ها رقم خورد که شاگردان امیر قلعه‌نویی موفق به ثبت آمار 70 گل زده شدند. این تعداد گل زده بهترین آمار در تاریخ لیگ برتر به حساب می‌آید.

جالب اینکه بهترین عملکرد سپاهان از نظر آمار گلزنی هم در فصل نهم و با هدایت امیر قلعه‌نویی به دست آمد. سپاهان در فصلی که در پایان به عنوان قهرمانی دست یافت، در مجموع با 67 گل زده به کار خود پایان داد.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.

طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.

فصل گذشته بازی رفت دو تیم در تبریز بدون حضور تماشاگر برگزار شود. اما بازی دو تیم در جام حذفی که تراکتور میزبان آن بود با تصمیمی جنجالی با حضور تماشاگران برگزار شد. بازی برگشت دو تیم هم به دلیل نیمه کاره ماندن لیگ، اصلا برگزار نشد.

طبق حکم کمیته انضباطی و با تایید کمیته استیناف بازی‌های رودرروی دو تیم در این فصل هم بدون تماشاگر است اما باشگاه تراکتور به شدت تلاش می‌کند که این رای را بشکند و بازی هفته آینده را با حضور هواداران برگزار کند.

روز گذشته حجت کریمی مدیرعامل باشگاه تراکتور در این باره گفته بود: «من قول می‌دهم تمام تلاشمان را به کار ببندیم تا فضایی کاملاً سالم برای این مسابقه و برای همیشه در دیدارهای تراکتور و پرسپولیس ایجاد شود. ان‌شاءالله با کمک بازیکنان، مربیان و تماشاگران فهیم تراکتور، بهترین جوِ تاریخ بازی‌های تراکتور و پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد .  من شرافت کاری و تجربه‌ام در این دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم غیر از این نخواهد شد.»

کاملا روشن است که اصرار تراکتور برای حضور تماشاگران در این مسابقه چیست. هواداران تراکتور موتور محرکه این تیم هستند و با تشویق تیم‌شان تا دقیقه 90 فضا را برای تیم حریف سخت می‌کنند. در مقابل تجربه نشان داده که پرسپولیس در بازی‌هایی که در تبریز مقابل تراکتور برگزار می‌کند هوادار ندارد. این مساله کمک زیادی به تراکتور خواهد کرد. 

کریمی حتی از مسئولان باشگاه پرسپولیس و فدراسیون فوتبال هم خواسته که با این تقاضای تراکتور موافقت کنند. اما واقعیت این است که پرسپولیسی‌ها اصلا موافق چنین اتفاقی نیستند.

از طرفی هم حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ ساعتی پیش در برنامه فوتبال در این باره گفت: «   با توجه به استعلام‌های صورت‌گرفته از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، حضور تماشاگران در بازی‌های تراکتور و پرسپولیس منتفی است.»

بهمنی تاکید کرد که این تصمیم، قطعی و بدون بازگشت است و قرار نیست تغییری در آن ایجاد شود. اما تجربه نشان داده امکان هر اتفاق تازه‌ای وجود دارد. مثلا بازی دو تیم در جام حذفی فصل گذشته هم قرار بود بدون حضور هواداران برگزار شود اما در فاصله چند روز مانده به مسابقه این محرومیت برداشته شد. 




 وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد

برنا - گروه ورزشی: وزیر ورزش و جوانان در ادامه سفر به استان کردستان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت و روند تکمیل این مجم...

 بارسلونا و مساله ریاست!
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن

باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نخستین تصویر رسمی فرشید اسماعیلی در لباس این تیم، پیوستن او به جمع سبزپوشان اصفهانی را اعلام کرد.

 خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان

پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر در حضور هوادرانش مقابل استقلال خوزستان به پیروزی 4 بر یک رسید.