قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

پایان دوره مربیگری پرو؛ آندرانیک تیموریان یک قدم تا نیمکت تیم‌ها

کاپیتان سابق تیم ملی ایران پس از پشت سر گذاشتن دوره مربیگری حرفه‌ای، آماده ورود به مرحله تازه‌ای از دوران مربیگری خود است؛ تصمیمی که می‌تواند بازار نیمکت‌های لیگ را تحت تأثیر قرار دهد.
 پایان دوره مربیگری پرو؛ آندرانیک تیموریان یک قدم تا نیمکت تیم‌ها



۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

پایگاه خبری فوتبالی- بعد از این که آرش برهانی از فوتبال خداحافظی کرد کم کم مشخص شد او در یک رشته هنری هم سررشته دارد .

به گزارش فوتبالی، اخیرا ویدیویی از برنامه «قصه‌های هومن و جناب‌خان» با اجرای هومن حاجی عبداللهی و همراهی شخصیت معروف جناب‌خان با صداپیشگی محمد بحرانی در فضای مجازی منتشر شده که بسیار مورد توجه قرار گرفته است .

در این فیلم آرش برهانی بازیکن اسبق استقلال و تیم ملی ایران حضور دارد و مشغول نواختن سازهای دف و تنبک است. خود حاجی عبداللهی هم تنبک می‌زند و برادر بزرگ‌تر آرش یعنی سیاوش برهانی تار می‌نوازد .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش نوازندگی آرش برهانی در کنار برادرش

نحوه نوازندگی برهانی در این فیلم نشان می‌دهد که او کاملا در کارش تسلط دارد و یک نوازنده حرفه‌ای است. این در حالی است که فوتبالیست‌ها به دلیل مشغله زیاد فرصت نمی‌کنند به کارهای دیگر مثل هنر بپردازند و برهانی در این زمینه یکی از استثناها به شمار می‌رود .

البته این اولین بار نیست که برهانی تبحرش را در نواختن ساز نشان می‌دهد. او حدود دو سال پیش هم در برنامه «1001» که با اجرای محسن کیایی از شبکه نسیم پخش می‌شد دقایق کوتاهی تنبک نواخت که در حین نوازندگی برهانی، شخصیت جناب‌خان که محمد بحرانی صداپیشگی او را بر عهده داشت آواز خواند .

8 ویدئوی بعدی replay بازپخش تنبک نوازی برهانی در برنامه 1001

از آنجا که هم تنبک و هم دف در دسته سازهای ضربی قرار دارند این طور به نظر می‌رسد که او علاقه و استعداد زیادی در زمینه نواختن سازهای ضربی دارد .

اینکه یک بازیکن فوتبال متولد اواخر دهه ۵۰ و اوایل دهه ۶۰ به موسیقی سنتی و گوش دادن به آن علاقه داشته باشد شاید چندان عجیب نباشد ولی اینکه یک بازیکن با مهارت نوازندگی کند مطمئنا قابل توجه است . 

البته نوازندگی و استعداد هنری در خانواده برهانی ارثی است. سیاوش و آرش برهانی فرزندان زنده‌یاد استاد داریوش برهانی هستند. استاد برهانی از نوازندگان چیره دست و برجسته تار و سه تار در کرمان بود. استادی شریف و خوش اخلاق که شاگردان بسیاری را در کرمان تربیت کرد . 

زنده‌یاد خلیل برهانی عموی آرش برهانی هم نوازنده و استاد تار و هنرمند بود و حتی مهدی برهانی عموی دیگر این دو برادر هم ترانه سرا و ادیب بود و این که آرش با این سبک و سیاق نوازندگی کند و تکنیک‌های ریز دف و تنبک را اجرا کند، نشان می‌دهد که در کودکی و نوجوانی، چقدر خوب آموزش دیده است . 

برهانی البته در اوج دوران فوتبالش هم در چند کنسرت و گرامیداشت عمویش استاد خلیل برهانی در کرمان، تنبک زده که فیلم این اجرا در آرشیوهای اینترنتی موسیقی استان کرمان موجود است.


۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بی‌ثمرترین جام جهانی تاریخ!

به گزارش ایران ورزشی، در هفته‌های پس از پایان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ و منتهی به آغاز فصل جدید رقابت‌های باشگاهی در فوتبال جهان، به موضوع عدم حضور بازیکنان ایرانی در کشورهای مطرح فوتبال جهان و اروپا پس از رقابت‌های جام جهانی پرداخته بودیم. جایی که برخلاف دوره‌های گذشته، خبری از انتقال بازیکنان ایرانی به لیگ‌های معتبر که خودشان را در رقابت‌های جام جهانی به‌خوبی نشان داده بودند، نبود و بازیکنان ایرانی، همچنان جایی در لیگ‌های معتبر اروپایی ندارند. هفته گذشته در یکی از مطالب این صفحه از روزنامه، این موضوع را مورد بررسی قرار دادیم که در بین ۴۵تیم برتر رده‌بندی فیفا که بخشی از آنها در جام جهانی ۲۰۲۶ حضور داشتند و تعداد محدودی نیز موفق به حضور در جام جهانی نشده بودند، تنها تیم ایران است که در حال حاضر هیچ نماینده‌ای در پنج لیگ معتبر اروپایی ندارد و به نظر این روند با بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا ادامه پیدا خواهد کرد.

 

بهترین بازیکنان هم خواهان نداشتند!

نکته جالب در مورد شرایط بازیکنان لژیونر در فوتبال ایران این است که حتی بهترین بازیکنان ایران در جام جهانی هم با توجه به شرایط سنی خود، پیشنهادات مناسبی برای حضور در لیگ‌های معتبر دریافت نکردند. علیرضا بیرانوند پیشنهادی برای حضور در بشیکتاش ترکیه دریافت کرد اما در نهایت در لیگ ایران ماندگار شد. رامین رضاییان که بهترین بازیکن ایران در رقابت‌های جام جهانی بود، در ۳۷سالگی به بازی در فولاد و لیگ ایران ادامه داد، محمد محبی که در نخستین بازی مقابل نیوزیلند گلزنی کرد به تیم ریه‌کا در لیگ کرواسی رفت و حالا شنیده می‌شود که قرار است شاهد پیوستن مهدی طارمی به یکی از تیم‌های لیگ امارات باشیم که به احتمال قوی الوصل امارات خواهد بود. شاید حضور علیرضا جهانبخش در تیم اکسلسیور هلند باتوجه به فصل ناکامی که در بلژیک سپری کرده بود، قدمی نسبتاً قابل ‌قبول در کارنامه کاپیتان تیم ملی باشد اما جهانبخش هم در اولین بازی خود برای تیم جدیدش مقابل آیندهوون، ۱۶دقیقه به میدان رفت و او احتمالاً یکی از گزینه‌های نیمکت‌نشینی این تیم هلندی باشد.

 

لژیونرهای موفق؛ غایبان تیم ملی!

یکی از نکات جالبی که در خصوص شرایط بازیکنان لژیونر فوتبال ایران در این فصل وجود دارد، شرایط بهتر بازیکنانی است که در جام جهانی ۲۰۲۶ و اردوهای اخیر تیم ملی نتوانستند رضایت امیر قلعه‌نویی را جلب کنند. در لیگ امارات همچنان شاهد درخشش سردار آزمون هستیم و در فوتبال اروپا نیز آماده‌ترین لژیونر این فصل فوتبال ایران، اللهیار صیادمنش بوده که در هر بازی برای تیم جدید خود یعنی لخ‌پوزنان، کیفیت بالایی را از خود به نمایش گذاشته است. همچنین احتمال پیوستن محمدجواد حسین‌نژاد به ریوآوه در لیگ معتبر پرتغال نیز وجود دارد و همین موضوع نشان می‌دهد که چطور بازیکنان جوان غایب در تیم ملی، بیشتر توجه باشگاه‌های اروپایی را به خود جلب کرده‌اند.

 

سن و سال، معیار اول انتخاب اروپایی‌ها

شرایط لژیونرهای ایرانی پس از جام جهانی ۲۰۲۶ بدون حتی یک انتقال بزرگ بیشتر از هر موضوعی، توجه ویژه باشگاه‌های بزرگ و لیگ‌های مطرح اروپایی را به بازیکنان جوان و آینده‌دار نشان می‌دهد. در واقع باشگاه‌های مطرح سطح اول فوتبال جهان، بیشتر با استفاده از داده‌های آماری و ابزارهای استعدادیابی که اکنون در اختیار این باشگاه‌ها قرار دارد، سعی در برنامه‌ریزی بلندمدت برای آینده خود دارند تا اینکه بخواهند صرفاً ستارگانی را با مبالغ گرانقیمت برای مدتی کوتاه به خدمت بگیرند. در چنین شرایطی بازیکنان تیمی که رکورد مسن‌ترین ترکیب تاریخ جام جهانی را شکسته، طبعاً مورد توجه باشگاهای سطح اول یا حتی سطح دوم فوتبال اروپا نیستند و این موضوع باعث شده تا شرایط لژیونرهای فوتبال ایران، به دوره پیش از شروع دوران کاری کارلوس کی‌روش در تیم ملی و زمان سرمربیگری مربیانی چون افشین قطبی و علی دایی در تیم ملی برگردد؛ زمانی که استخوان‌بندی اصلی تیم ملی، متشکل از بازیکنان لیگ برتر و ستارگان حاضر در کشورهای حوزه خلیج فارس بود و فوتبال ایران جایی در ویترین جهانی فوتبال نداشت.

انتهای پیام/




 ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ورود استثنایی شهاب زاهدی به JDT: گل و قهرمانی

ستاره ایرانی جوهور در شروع کارش در این تیم، نخستین گل رسمی‌اش را به ثمر رساند تا شروعی شیرین و امیدوارکننده در فوتبال مالزی داشته باشد.

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۲۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۹ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۱۳ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۱۹ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.

 کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو

کلیپ ساخته شده با هوش مصنوعی از مراسم ختم پدر مسی با مجلس گردانی رونالدو را که در فضای مجازی پربازدید شد را تماشا نمایید