قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

فران تورس در آستانه ترک بارسلونا؛ ۴ دلیل علاقه ستاره اسپانیایی به پاری‌سن‌ژرمن

جدیدترین اخبار نقل و انتقالات بارسلونا حاکی از آن است که فران تورس تصمیم دارد در تابستان از جمع کاتالان‌ها جدا شود. گزارش‌ها از نقش لوئیس انریکه، دستمزد بالاتر و فرصت بازی بیشتر در تصمیم احتمالی این مهاجم خبر می‌دهند.
 فران تورس در آستانه ترک بارسلونا؛ ۴ دلیل علاقه ستاره اسپانیایی به پاری‌سن‌ژرمن



۱۹ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

به گزارش ورزش سه، مارکوس رشفورد تصور می‌کرد در بارسلونا فرصت شروعی دوباره برای دوران حرفه‌ای‌اش پیدا کرده ، اما حالا باید داستانش را از همان جایی ادامه دهد که سال‌ها پیش آغاز شده بود؛ منچستریونایتد.

بازگشت رشفورد به اولدترافورد در نگاه اول می‌توانست شبیه یک شکست بزرگ برای این مهاجم انگلیسی باشد. او در دوره حضور روبن آموریم شرایط بسیار دشواری را پشت سر گذاشت و حتی از فهرست تیم کنار گذاشته شد. با این حال، اتفاقات ماه‌های اخیر باعث شده بازگشت او به منچستر لزوما به معنای پایان یک رویا نباشد؛ بلکه شاید آغاز دوباره یک رویا باشد.

رشفورد در بارسلونا توانست بار دیگر توانایی‌هایش را به نمایش بگذارد و حالا، برخلاف تصور اولیه، با دست خالی به منچستر برنگشته است.

رشفورد در بارسلونا فصل موفقی را پشت سر گذاشت. او در 49 بازی، 14 گل به ثمر رساند و 14 پاس گل داد و یکی از خاطره‌انگیزترین لحظاتش ضربه آزاد تماشایی‌ مقابل رئال مادرید در ال‌کلاسیکویی بود که برای قهرمانی لالیگا اهمیت زیادی داشت. همین عملکرد باعث شد رشفورد امیدوار باشد بتواند برای همیشه در کاتالونیا بماند. مهاجم انگلیسی حتی به صورت علنی علاقه‌اش برای ادامه حضور در بارسلونا را اعلام کرده بود.

اما در نهایت بارسلونا تصمیم گرفت بند خرید 30 میلیون یورویی او را فعال نکند و به سراغ گزینه‌های دیگری از جمله آنتونی گوردون برود. تصمیمی که قبول کردنش طبیعتا برای رشفورد آسان نبود. بازیکنی که دوباره خودش را پیدا کرده بود، حالا باید به انگلیس برمی‌گشت و با آینده‌ای نامعلوم روبه‌رو می‌شد. اما او ظاهرا تصمیم گرفته تسلیم نشود.

تغییر رفتار رشفورد در یونایتد

بر اساس گزارش "دیلی میل"، رشفورد 28 ساله از زمان بازگشت به تمرینات منچستریونایتد در 9 آگوست، با رفتار و میزان تعهدش مدیران باشگاه را تحت تأثیر قرار داده است.

او پیش از بازگشت به تمرینات، با مایکل کریک، سرمربی منچستریونایتد، صحبت‌هایی داشت و گفته می‌شود شرایط جدیدش را به طور کامل پذیرفته و با جدیت زیادی در تمرینات کار می‌کند. رشفورد همچنین تلاش کرده ارتباط بیشتری با بازیکنان جوان باشگاه داشته باشد. او به جی‌جی گابریل 15 ساله و شی لاکی 19 ساله مشاوره داده و در همین مدت با کوبی ماینو رابطه دوستانه برقرار کرده است.

یک منبع نزدیک به باشگاه در گفت‌وگو با این رسانه انگلیسی درباره شرایط جدید رشفورد گفته است: "واضح است که او آگاهانه تلاش می‌کند تصویر بهتری در بازگشت دوم خود ارائه دهد." این تغییر رویکرد می‌تواند شرایط رشفورد در اولدترافورد را کاملا تغییر دهد.

فرصت دوباره برای فتح اولدترافورد

هری مگوایر به صورت علنی از هم‌تیمی خود حمایت کرده است. مدافع منچستریونایتد درباره رشفورد گفت: "اگر او با ما بماند، تهدیدی بزرگ در خط حمله برای همه رقبا خواهد بود. سال‌های زیادی کنار مارکوس بازی کرده‌ام و می‌دانم که او می‌تواند به ما کمک کند."

رشفورد ظاهرا نمی‌خواهد در روزهای باقی‌مانده تا پایان بازار نقل‌وانتقالات، سوژه اصلی رسانه‌ها باشد. او اخیرا به بخشی از گفت‌وگوی جیمی کرگر و گری نویل در برنامه "The Overlap Fan Debate" واکنش نشان داد. نویل قصد داشت درباره شرایط رشفورد صحبت کند که کرگر حرف او را قطع کرد و گفت: "می‌توانیم یک پادکست را بدون اشاره به رشفورد داشته باشیم؟"

این جمله با استقبال رشفورد مواجه شد. او در شبکه‌های اجتماعی در پاسخ به کرگر نوشت: "ممنون جیمی. خیلی خوب می‌شود اگر بتوانم روی بازی‌ام تمرکز کنم و فوتبال بازی کنم، بدون اینکه هر روز اسمم مطرح شود."

رشفورد دوباره در منچستریونایتد است؛ باشگاهی که روزهای درخشان و سخت زیادی را در آن تجربه کرده. بازگشت او ابتدا شبیه داستانی تلخ به نظر می‌رسید، اما تغییر رفتار، حمایت برخی از هم‌تیمی‌ها و فرصت دوباره‌ای که کریک در اختیارش گذاشته، می‌تواند ورق را برگرداند.


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

به بهانه جدایی مونیر الحدادی؛ تلخکامی مراکشی‌های فوتبال ایران

پایگاه خبری فوتبالی- سومین بازیکن مراکشی تاریخ لیگ برتر پس از یک فصل از فوتبال ایران رفت.

به گزارش فوتبالی، سرانجام مونیر الحدادی بازیکن مراکشی و سرشناس استقلال که فصل گذشته بازی‌های خوبی را برای آبی‌پوشان انجام داد، با انتشار یک استوری اینستاگرامی با هواداران استقلال خداحافظی کرد.

الحدادی که در ابتدای فصل گذشته با سابقه بازی در بارسلونا به استقلال پیوست، در مدت زمان حضورش در فوتبال ایران عملکرد قابل قبولی داشت، هرچند به دلیل شرایط خاص لیگ برتر در فصل گذشته، این بازیکن اسپانیایی – مراکشی نتوانست به دستاورد و موفقیت خاصی همراه با استقلال دست یابد.

این بازیکن 30 ساله در فصل گذشته 28 بار با پیراهن استقلال به میدان رفت. 18 بازی در لیگ برتر، 2 در جام حذفی و 8 بازی در لیگ قهرمانان آسیا دو. حاصل کار او در این بازی‌ها، 4 گل زده و ثبت 5 پاس گل در تمامی رقابت‌ها بود که در مجموع عملکرد خوبی برای این بازیکن به حساب می‌آید.

الحدادی تنها بازیکن مراکشی در لیگ برتر ایران نبوده. پیش از او دو بازیکن دیگر از این کشور آفریقایی سابقه بازی در فوتبال ایران را داشتند.

عادل شیحی

با سابقه بازی در فولام در چمپیونشیپ انگلیس به استقلال پیوست. انتقال این بازیکن نه چندان مطرح به فوتبال ایران کمی عجیب بود و خیلی زود هم از جمع آبی‌پوشان جدا شد. در 6 بازی که در استقلال انجام داد، هیچ عملکرد مثبتی نداشت و بدون گل زده یا پاس گل به کار خود در فوتبال ایران پایان داد. او در دربی فروردین 1395 در ترکیب اصلی استقلال به میدان رفت اما در همان نیمه اول مصدوم شد و از بازی بیرون رفت.

ایوب العملود

به عنوان یک مدافع عملکرد نسبتا قابل قبولی در طول یک فصل حضورش در پرسپولیس داشت. العملود که با نظر خوان کارلوس گاریدو جذب پرسپولیس شد، 24 بار پیراهن پرسپولیس را در سه جام مختلف برتن کرد، اما به لحاظ اثرگذاری روی گل، اصلاً آمار خوبی نداشت. او تنها یک گل برای سرخپوشان به ثمر رساند. آن هم در هفته دوم لیگ بیست و چهارم و در دیدار برابر تراکتور که مانع از شکست تیمش شد.


۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مذاکرات مثبت لیورپول و پاری‌سن‌ژرمن برای بارکولا؛ یک انتقال بزرگ در راه آنفیلد

پایگاه خبری فوتبالی- لیورپول همچنان به‌طور جدی شرایط بردلی بارکولا را دنبال می‌کند و طبق گزارش‌های جدید، مذاکرات این باشگاه با پاری‌سن‌ژرمن در مسیر مثبتی قرار گرفته است. 

به گزارش فوتبالی، بردلی بارکولا از مدت‌ها قبل در فهرست اهداف اصلی قرمزها قرار داشته و باشگاه انگلیسی او را یکی از گزینه‌های مهم برای تقویت خط حمله می‌داند. 

بارکولا پس از جدایی از لیون در سال ۲۰۲۳ راهی پاری‌سن‌ژرمن شد و طی سه فصل به یکی از مهره‌های مهم این تیم تبدیل شده است. 

این وینگر فرانسوی در ۱۵۲ بازی برای پاری‌سن‌ژرمن موفق به ثبت ۳۹ گل و ۳۷ پاس گل شده و در موفقیت‌های اخیر این باشگاه، از جمله قهرمانی‌های متوالی لیگ فرانسه و موفقیت اروپایی، نقش داشته است. 

با این حال، شرایط قرارداد بارکولا و افزایش رقابت در خط حمله پاری‌سن‌ژرمن باعث شده احتمال جدایی او در تابستان جدی‌تر شود. گزارش‌ها حاکی از آن است که بازیکن نیز نسبت به ادامه حضور در پاریس تردید دارد و تمایل به تجربه چالش جدیدی دارد. لیورپول از مدت‌ها قبل به این وضعیت توجه کرده و حتی مذاکرات اولیه میان دو باشگاه انجام شده است. 

بزرگ‌ترین مانع، قیمت انتقال است. پاری‌سن‌ژرمن ابتدا رقمی بسیار بالا برای بارکولا تعیین کرده بود و گزارش‌هایی از درخواست حدود ۱۴۵ میلیون پوند منتشر شد؛ با این حال، در روزهای اخیر صحبت از کاهش این رقم به محدوده ۱۲۵ میلیون پوند نیز مطرح شده است. 




 کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

پیش از آغاز دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان محمد عمری ستاره جوان پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفت.

 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو
۱۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو

تیم فوتبال زنان خاتون بم در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، در حالی مقابل النصر به تساوی یک بر یک رسید که سارا دیدار موفق شد در دقیقه ۵+۹۰ گل تساوی را ب...

 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
۱۸ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.