قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

بازار داغ خودرو و بنزین | اثر قیمت بنزین بر بازار خودرو؛ افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی قیمت خودروهای پرمصرف / الان وقت خرید خودرو است؟ کارشناسان: برای خرید عجله نکنید؛ بازار در انتظار کاهش بیشتر قیمت‌ ها پس از تثبیت

نخستین و مستقیم‌ترین اثر افزایش قیمت بنزین، بالا رفتن هزینه استفاده از خودرو است. در این میان، خودروهای پرمصرف، قدیمی و فرسوده بیش از دیگر مدل‌ها در معرض فشار قرار می‌گیرند، چرا که مالکان آن‌ها سهم بیشتری از درآمد خود را باید صرف سوخت کنند.
 بازار داغ خودرو و بنزین | اثر قیمت بنزین بر بازار خودرو؛ افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی قیمت خودروهای پرمصرف / الان وقت خرید خودرو است؟ کارشناسان: برای خرید عجله نکنید؛ بازار در انتظار کاهش بیشتر قیمت‌ ها پس از تثبیت



۲ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

کاهش سهمیه بنزین از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر؛ جزئیات طرح جدید بنزین و تاثیر آن بر هزینه خانوارها / سهمیه بنزین ۹۰ لیتری؛ آیا سهمیه بنزین از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد؟ جزئیات طرح جدید / طرح جدید بنزین و کاهش سهمیه؛ سهمیه ۹۰ لیتری چه تاثیری بر هزینه حمل و نقل و معیشت مردم دارد؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ میثم ظهوریان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در صفحه شخصی خود نوشت: «یکی از اشکالات اساسی طرح سازمان بهینه‌سازی عدم وجود تحلیل ذینفعان و برندگان و بازندگان و نحوه مدیریت هر گروه در طرح است.

به عنوان مثال خانوارهای دارای خودرو در حال حاضر به طور میانگین ماهیانه ۱۹۰ لیتر بنزین (با قیمت از ۱۵۰۰ تومان تا ۵۰۰۰ تومان) مصرف می‌کند که میزان این عدد در طرح جدید به ۹۰ لیتر کاهش خواهد یافت؛ در صورتی که قیمت بازاری بنزین در همان نقطه ۸۰ هزار تومان طرح کرمان متعادل شود، به طور میانگین به هر کدام از این خانوارها (که بخش مهمی از آن ها از دهک های طبقاتی پایین هستند) ۸ میلیون تومان هزینه در ماه تحمیل خواهد شد که می‌تواند به عنوان زیرساخت یک انفجار اجتماعی عمل کند.

حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.»


۵ ساعت قبل / سایت برترینها

قیمت پیشنهادی جدید بنزین ۱۷ هزار تومان تعیین شد!

برترین‌ها: مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، با رد محاسبه قیمت‌های بالاتر برای بنزین گفت: عددهایی مانند ۸۷ هزار تومان بر اساس یک رابطه غلط دلاری به دست آمده است.

او اعلام کرد که با محاسبه هزینه‌های استخراج، انتقال، پالایش، توزیع، جایگاه‌داری، مالیات و عوارض، هزینه تمام‌شده هر لیتر بنزین داخلی حدود ۱۷ هزار تومان محاسبه شده است.


۶ ساعت قبل / سایت خبرفوری

هشدار جنجالی درباره بنزین؛ «اگر قیمت را بالا نبرید، تیرماه در پمپ‌بنزین‌ها خون به پا می‌شود»

ظهوریان، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، با اشاره به اظهارات یک مسئول دولتی در سال گذشته درباره قیمت بنزین گفت: این مسئول در جمع نمایندگان مجلس هشدار داده بود که اگر همان زمان قیمت بنزین افزایش پیدا نکند، تیر ۱۴۰۵ در پمپ‌بنزین‌ها «خون به پا خواهد شد».

این نماینده مجلس با نقل این اظهارات، درباره پیش‌بینی مطرح‌شده از سوی این مسئول دولتی و ارتباط آن با وضعیت قیمت و عرضه بنزین در کشور توضیح بیشتری ارائه نکرد.




 ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران
۸ ساعت قبل / روزنامه تعادل

ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: در حال حاضر در برخی محور‌های مواصلاتی شمال کشور و مسیر‌های منتهی به پایتخت، ترافیک سنگین گزارش شده است.

 مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: مصرف روزانه بنزین کشور با وجود شرایط جنگی و دشواری‌های اقتصادی به حدود ۱۳۵ میلیون لیتر رسیده است. با توجه به محدودیت‌های تولید، واردات و سطح ذخایر، مدیریت این وضعیت به یک مساله فوری و بحرانی تبدیل شده است.

 بنزین در نقطه تصمیم؛ از اصلاح قیمت تا بازطراحی نظام انرژی
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

بنزین در نقطه تصمیم؛ از اصلاح قیمت تا بازطراحی نظام انرژی

اکوایران: بحران بنزین در ایران حاصل سال‌ها انباشت تصمیم‌های ناتمام است؛ راه حل پایدار در این بازار صرفا از مجرای ایجاد شوک قیمتی نمی‌گذرد.

 وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیوند یانگ شده؟

اکوایران: اولویت چین پرهیز از درگیری نظامی غیرضروری با ایالات متحده است، اما ادامه تحریکات هسته‌ای و موشکی کره شمالی، همکاری نظامی عمیق‌تر آن با روسیه و افزایش پیش‌بینی‌ناپذیری این کشور، خطر کشاندن چین به یک بحران را افزایش می‌دهد.

 آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و در حال بررسی هستند، اما فعلاً افزایش قیمت در نرخ چهارم منتفی است.

 آمریکا با هوش مصنوعی به جنگ زباله‌های هسته‌ای می‌رود
۱۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

آمریکا با هوش مصنوعی به جنگ زباله‌های هسته‌ای می‌رود

آمریکا در حال توسعه نسل جدیدی از فناوری‌های هوشمند برای مقابله با یکی از پیچیده‌ترین چالش‌های صنعت هسته‌ای، یعنی مدیریت و پاکسازی زباله‌های هسته‌ای است.