قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

قول نتانیاهو به ترامپ درباره شرط حمله به ایران

در جریان اخیر ملاقات با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اعلام کرد که اسرائیل به اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکایی‌ها ادا...
 قول نتانیاهو به ترامپ درباره شرط حمله به ایران

در جریان اخیر ملاقات با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اعلام کرد که اسرائیل به اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکایی‌ها ادامه خواهد داد. این ادعا توسط رسانه‌های غربی مطرح شده است.

 اسپوتنیک گزارش داد که همچنین، نتانیاهو در این دیدار گفته که اسرائیل فقط در صورت حمله مستقیم به آنها، به ایران پاسخ خواهد داد و شروع کننده حمله نخواهد بود و اسرائیل قول می‌دهد که ابتدا به ایران حمله نخواهد کرد و فقط از آمریکا پیروی خواهد کرد.

او همچنین اشاره کرده که اسرائیل در مسائل دیگر، به قضاوت دونالد ترامپ اعتماد خواهد کرد. این موضوع توسط یک مقام اسرائیلی ناشناس نیز تایید شد.

ترامپ و نتانیاهو در تاریخ ۲۸ ژوئن در کاخ سفید با یکدیگر دیدار کردند و مذاکرات آن‌ها حدود یک ساعت به طول انجامید.  



 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز شکست خورد
۳۲ دقیقه قبل / سایت عصرایران

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان بر سر تنگه هرمز شکست خورد

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

به گزارش انتخاب، گام جدید دونالد ترامپ برای فاصله گرفتن از تشدید نظامی در ایران، همزمان با این اتفاق رخ داده که مقام‌های آمریکایی معتقدند مذاکرات ایران و عمان، که تا همین اواخر یکی از معدود مسیرهای ثمربخش برای مذاکره به نظر می‌رسید، در روزهای اخیر متوقف شده است.

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به رسانه "سمافور" گفته‌اند که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش عملاً شکست خورده است.

این مذاکرات برای ترامپ آزاردهنده شده بود، زیرا این احتمال را ایجاد کرده بود که ایران و عمان درباره نوعی سازوکار دریافت عوارض از تردد در تنگه هرمز به توافق برسند. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا و اسرائیل درباره آغاز مجدد جنگ نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : واکنش کانون کارگردانان سینمای ایران به طرح «مقابله با نفوذ» مجلس بیشتر بخوانید: ادعای اکسیوس: ارتش آمریکا یک کریدور کشتیرانی محرمانه در تنگه هرمز ایجاد کرده/ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود وزارت خارجه عمان: تسهیل عبور و مروز از تنگه هرمز، محور تازه ترین دیدار وزرای خارجه ایران و عمان توافق ایران و عمان برای ادامه گفت وگو درباره تنگه هرمز بیانیه مشترک ایران و عمان …



 دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد
۱ ساعت قبل / سایت عصر خبر

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد

به گزارش عصر خبر، دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌های منتشرشده درباره موافقت تل‌آویو با ورود نیروی بین‌المللی ثبات‌بخش به نوار غزه، اعلام کرد رهبری سیاسی این رژیم با ورود نیروها موافقت نکرده است.

به روایت ایرنا؛ این دفتر در بیانیه‌ای اعلام کرد: برخلاف گزارش‌های منتشرشده، رهبری سیاسی اسرائیل ورود نیروی بین‌المللی به نوار غزه را تایید نکرده است. در این بیانیه همچنین تاکید شده است، تا زمانی که حماس به‌طور کامل خلع سلاح نشود، هیچ بازسازی در نوار غزه انجام نخواهد شد. نوشته های مشابه پشت پرده سقوط پهپادصهیونیست‌ها درایران 1393/06/03 هشدار ترامپ به نتانیاهو درباره آزادی گروگان‌ها 1403/09/26

این موضع‌گیری پس از آن صورت گرفت که شماری از رسانه‌های بین‌المللی و صهیونیستی از بررسی و موافقت تل‌آویو با استقرار یک نیروی بین‌المللی در غزه به‌عنوان بخشی از ترتیبات پس از جنگ خبر داده بودندرژیم صهیونیستی مدعی است ورود نیروهای بین‌المللی به غزه می‌تواند به حماس فرصت دهد بار دیگر توان نظامی خود را بازسازی کند. همزمان، رژیم صهیونیستی با حضور ترکیه و قطر در شورای موسوم به «صلح غزه» نیز مخالفت کرده است. تل‌آویو این دو کشور را از جمله طرف‌های متخاصم می‌داند و با مشارکت آنها در سازکارهای مربوط به آینده غزه مخالف است.

در همین حال، روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» در پی دیدار فرستادگان کاخ سفید با نتانیاهو مدعی شد، شورای صلح در حال بررسی کنار گذاشتن چارچوب مرحله‌ای خلع سلاح حماس و جایگزین کردن آن با طرحی برای خلع سلاح کامل و یکباره این جنبش است.

بر اساس این گزارش، در طرح جدید، حماس باید تمامی سلاح‌های خود را در سراسر نوار غزه تحویل دهد و تنها پس از اجرای کامل این شرط، رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی نیروهایش تا مرز غزه متعهد خواهد شد.

این در حالی است که در توافق پیشین، اجرای تعهدات مربوط به غزه به‌صورت مرحله‌ای پیش‌بینی شده بود. توقف حملات، افزایش کمک‌های بشردوستانه، عقب‌نشینی تدریجی نیروهای رژیم صهیونیستی و ایجاد سازوکار جدید برای اداره و امنیت غزه از جمله اقدامات مورد نظر در این چارچوب بود.



 ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ این مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و پیش بردن مسیری که جدا از مذاکرات تهران و واشنگتن بود، موجب نارضایتی ترامپ شده بود
۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ این مذاکرات به دلیل احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و پیش بردن مسیری که جدا از مذاکرات تهران و واشنگتن بود، موجب نارضایتی ترامپ شده بود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

به گزارش انتخاب، رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

این مذاکرات به دلیل مطرح شدن احتمال وضع عوارض برای عبور از تنگه هرمز و همچنین پیش بردن مسیری که به نظر می‌رسید جدا از مذاکرات متزلزل ایران و آمریکا باشد، موجب نارضایتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شده بود.



 ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است

به گزارش تجارت نیوز، ایهود باراک، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی سیاست‌های بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم در قبال ترکیه را به باد انتقاد گرفت و تصریح کرد تشدید پیشدستانه تنش‌ها با آنکارا اقدامی بی‌پروا و احمقانه است و به وضوح نشان می‌دهد انگیزه‌های سیاسی و انتخاباتی در پشت این سیاست قرار دارد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، باراک در ادامه افزود: نمی‌توان در خصوص تمامی جزئیات صحبت کرد، اما تشدید پیشدستانه تنش‌ها با ترکیه از سوی نتانیاهو بی‌ملاحظه و احمقانه است؛ دشوار است مشخص کنیم کدام بخش آن احمقانه‌تر است.

وی همچنین گفت این سیاست به وضوح نشان می‌دهد هدف سیاسی آن است که رژیم صهیونیستی از طریق مجموعه‌ای از تنش‌های امنیتی که افکار عمومی را نگران می‌کند، به سمت انتخابات حرکت کند.

باراک اظهار داشت: ترکیه، ایران یا سوریه در دوران اسد نیست. هیچ مشکل راهبردی با ترکیه وجود ندارد که نتوان آن را از طریق مذاکرات محرمانه و با هماهنگی آمریکا و استفاده از نفوذ واشنگتن در ترکیه و سوریه حل کرد، شدت آن را کاهش داد یا برای مدت طولانی به تعویق انداخت.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پایان گفت: نتانیاهو کاملاً از کنترل خارج شده است.

از سوی دیگر، یائیر گولان، رئیس حزب دموکرات رژیم صهیونیستی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس حمله اخیر این رژیم به پایگاه هوایی «ابوظهور» در سوریه را اقدامی «تحریک‌آمیز و خطرناک» توصیف و تصریح کرد نخست‌وزیر این رژیم بار دیگر برای بقای سیاسی خود، در حال تدارک جنگی دیگر است.

گولان تأکید کرد، حمله به سوریه اقدامی تحریک‌آمیز است که رژیم صهیونیستی را به رویارویی با ترکیه نزدیک‌تر و شکاف میان تل‌آویو و متحدانش، از جمله آمریکا عمیق‌تر می‌کند.

وی ضمن انتقاد از نتانیاهو گفت، بار دیگر منافع سیاسی نخست‌وزیر بر امنیت اسرائیل حکمفرما شده و نظامیان بهای آن را خواهند پرداخت.

یائیر گولان، نتانیاهو را شخصیتی «افراطی و غیرقابل اعتماد» دانست و گفت نمی‌توان با چنین فردی یک راهبرد پایدار منطقه‌ای ایجاد کرد.

وی در پایان اظهار داشت اسرائیل به رهبری نیاز دارد که بداند چگونه از قدرت برای دستیابی به امنیت استفاده کند، نه اینکه جنگ دیگری برای بقای سیاسی خود ایجاد …



 احتمال دیدار دوباره ترامپ و کیم؛ واشنگتن در مسیر احیای دیپلماسی با پیونگ‌یانگ
۱ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

احتمال دیدار دوباره ترامپ و کیم؛ واشنگتن در مسیر احیای دیپلماسی با پیونگ‌یانگ

به گزارش اصلاحات نیوز؛

ترامپ در یک نشست مطبوعاتی در کاخ سفید، یک روز پس از گزارش وال استریت ژورنال مبنی بر ترغیب دستیارانش برای دیدار با کیم در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد اواخر امسال با کیم دیدار کند، به خبرنگاران گفت: «بله، من این کار را خواهم کرد.»

این دیدار می‌تواند در سفر او به آسیا، احتمالاً برای شرکت در اجلاس همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه که قرار است در ماه نوامبر در شنژن چین برگزار شود، اتفاق بیفتد.

براساس گزارش یونهاپ، او در مورد برنامه خود برای تعامل مجدد با کیم توضیحی نداد. ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا نامه‌های کتبی با کیم رد و بدل می‌کند، گفت: «نمی‌توانم این را به شما بگویم.»

ترامپ در یک مصاحبه مطبوعاتی جداگانه، از پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا هدف او از تعامل مجدد با کیم هنوز خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی است، خودداری کرد و این نگرانی را ایجاد کرد که دولت او ممکن است تمرکز سیاست خود را به سمت اهدافی غیر از خلع سلاح هسته‌ای، مانند کاهش تنش و مدیریت ریسک، تغییر دهد.

دولت ترامپ پیش از این تعهد خود را به خلع سلاح هسته‌ای "کامل" کره شمالی تأیید کرده بود. ترامپ گفت: "من نمی‌خواهم در مورد آن صحبت کنم، اما همانطور که می‌دانید و دیده‌اید، من رابطه خوبی با کیم جونگ اون دارم. " «او (جو) بایدن را دوست نداشت. او (باراک) اوباما را دوست نداشت. او هیچ‌کس را دوست نداشت، اما من را دوست دارد.»

اظهارات ترامپ در بحبوحه گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه او ممکن است به دنبال احیای دیپلماسی شخصی خود با کیم باشد، مطرح شد؛ دیپلماسی‌ای که منجر به سه دیدار دوجانبه در طول دوره اول ریاست جمهوری‌اش شد: اولین دیدار در ژوئن ۲۰۱۸ در سنگاپور، دومین دیدار در هانوی در فوریه ۲۰۱۹ و آخرین دیدار در روستای مرزی پانمونجوم بین دو کره در ژوئن ۲۰۱۹.

این گمانه‌زنی‌ها با دستور اخیر ترامپ برای کاهش رزمایش‌های نظامی کره جنوبی و آمریکا، که به عنوان یک اقدام آشتی‌جویانه در قبال کره شمالی تلقی می‌شود، بیشتر تقویت شده است. پیونگ یانگ مدت‌هاست که رزمایش‌های متحدان را به عنوان تمرین‌هایی برای جنگ علیه خود محکوم می‌کند.

ناظران گفتند که توجه مجدد ترامپ به کره شمالی ممکن است نشان‌دهنده …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 صیادان در سخت‌ترین شرایط کشور، تولید را متوقف نکردند
سایت ایران آنلاین

صیادان در سخت‌ترین شرایط کشور، تولید را متوقف نکردند

وزیر جهاد کشاورزی که هم‌زمان با هفته دولت و به نمایندگی از هیأت دولت به استان هرمزگان سفر کرده است، با قدردانی از ایستادگی صیادان این استان در روزهای جنگ گفت: استمرار فعالیت صیادان در خلیج فارس موجب شد تولید آبزیان متوقف نشود و در ماه‌های گذشته تقریباً نیازی به واردات ماهی نداشته باشیم.
 ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ تاکنون را،علیه ایران اجرا می‌کنم - سلام نو
سایت سلام نو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ تاکنون را،علیه ایران اجرا می‌کنم - سلام نو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم؛ این یک جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.
 بازخوانی تازه‌ترین اسناد منتشر شده از کودتای ۲۸ مرداد/ رسانه بریتانیایی از نقش انگلیس در کودتا چه می‌گوید؟
سایت رجانیوز

بازخوانی تازه‌ترین اسناد منتشر شده از کودتای ۲۸ مرداد/ رسانه بریتانیایی از نقش انگلیس در کودتا چه می‌گوید؟

در حالی که غرب امروزه ادعای دموکراسی دارد، اسناد تازه منتشر شده از کودتای ۲۸مرداد، حاکی از آن است که انگلیس خواهان یک دیکتاتوری بود که اصلاحاتی به نفع آن‌ها رقم بزند.
 محمد مهاجری: این مجلس صلاحیت و تخصص تصویب قانون نفوذ را ندارد
سایت رویداد‌ ۲۴

محمد مهاجری: این مجلس صلاحیت و تخصص تصویب قانون نفوذ را ندارد

محمد مهاجری، تحلیلگر سیاسی، با انتقاد از طرح موسوم به «قانون نفوذ» در مجلس گفت که موضوع نفوذ نیازمند سازوکار‌های تخصصی امنیتی و اطلاعاتی است و با طرح‌های شتاب‌زده و جناحی نمی‌توان آن را حل کرد. او هشدار داد که تصویب چنین طرح‌هایی در شرایط جنگ، به جای افزایش امنیت، تنها جامعه را متشنج و نخبگان و دانشجویان را دلسرد می‌کند.
 هشدار قاطع سپاه درباره موج جدید حملات
سایت اکوایران

هشدار قاطع سپاه درباره موج جدید حملات

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر ارتقای مداوم دقت، برد و قدرت تخریب تسلیحات کشور، از آمادگی کامل و به‌کارگیری نسل جدیدی از جنگ‌افزارها و کلاهک‌های پیشرفته در صورت وقوع هرگونه نبرد احتمالی خبر داد.
 «من» را رها کن، «او» را دریاب
سایت رجانیوز

«من» را رها کن، «او» را دریاب

 پیام مهم سردار قاآنی برای فرماندهان نظامی عراق در سفر به این کشور چه بود؟
سایت اعتماد آنلاین

پیام مهم سردار قاآنی برای فرماندهان نظامی عراق در سفر به این کشور چه بود؟

تنها هشت روز پیش از ورود قالیباف، اسماعیل قاآنی در سفری اعلام‌نشده به بغداد رفت. براساس گزارش منابع عراقی، پیام او به فرماندهان عراقی این بود که از رویارویی مسلحانه با دولت پرهیز کنید. این پیام را نباید مقدمه بستن دست مقاومت دانست، هدف جلوگیری از جنگ داخلی در عراق و انتقال پرونده از خیابان به میز سیاست بود. قاآنی مأمور این پروژه شد تا قالیباف بتواند از مسیر گفت‌وگو با دولت، پارلمان و رهبران سیاسی عراق، برای تثبیت جایگاه مقاومت در ساختار امنیتی آینده چانه‌زنی کند.
 پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است
سایت اکوایران

پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است

غریب آبادی با اشاره به اقدامات اقتصادی آمریکا علیه ایران گفت آمریکا پس از آنکه در جنگ پیروز نشد، اکنون به دنبال جنگ اقتصادی است.