قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

پاسخ های فتاحی به حواشی استقلال

سعید فتاحی رئیس سازمان فوتبال استقلال به سوالاتی پیرامون وضعیت چند بازیکن و جام قهرمانی لیگ برتر پاسخ داد.
 پاسخ های فتاحی به حواشی استقلال



۱۲ دقیقه قبل / سایت روزنو

تارتار بعد از برد پرسپولیس صاحب لقب جدید شد

برترین‌ها: پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر با نمایشی هجومی موفق شد استقلال خوزستان را با نتیجه ۴ بر یک شکست دهد و دومین پیروزی متوالی خود در لیگ را جشن بگیرد.

پس از این برد پرگل، روزنامه «فرهیختگان» با انتشار تیتری جالب، لقب جدیدی برای مهدی تارتار انتخاب کرد و سرمربی پرسپولیس را «چهارتار» نامید.


۱۳ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است! - پارس فوتبال

حجت‌الله بهمنی، سخنگوی سازمان لیگ، درباره وضعیت محرومیت تماشاگران تراکتور و پرسپولیس توضیح داد. این دو تیم طبق رأی کمیته انضباطی با محرومیت دو فصلی از حضور تماشاگران مواجه شده‌اند که فصل نخست آن سپری شده و اکنون فصل دوم محرومیت در حال اجراست.

بهمنی در این خصوص گفت: «طبق رایی که کمیته انضباطی صادر کرد، تیم‌های تراکتور و پرسپولیس ۲ فصل از حضور تماشاگران محروم شدند و فصل اول گذشت و الان فصل دوم را شاهد هستیم که این بازی و بازی بعدی که پرسپولیس میزبان هست، بدون تماشاگر برگزار می‌شود.»

او در پاسخ به این سؤال که آیا باشگاه تراکتور برای رفع محرومیت هوادارانش در دیدار برابر پرسپولیس درخواستی ارائه کرده است، اظهار کرد: «بله، ما استعلامی هم از کمیته انضباطی کردیم و این رای قطعی است و صددرصد بازی‌های این ۲ تیم در این فصل بدون تماشاگر است.»

به این ترتیب، دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد و در دیدار برگشت این دو تیم نیز که به میزبانی پرسپولیس انجام می‌شود، هواداران امکان حضور در ورزشگاه را نخواهند داشت.

سخنگوی سازمان لیگ همچنین درباره نحوه حضور هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس در دربی پایتخت توضیح داد: «سهم تماشاگران در دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس در هفته پنجم لیگ برتر ۹۰ به ۱۰ است و ۹۰ درصد سکوهای تماشاگران در اختیار هواداران استقلال خواهد بود که میزبان دربی رفت است.»

بر این اساس، استقلال به عنوان میزبان دربی رفت، سهم عمده سکوهای ورزشگاه را در اختیار هواداران خود خواهد داشت و سهم هواداران پرسپولیس نیز ۱۰ درصد خواهد بود.

بهمنی درباره قیمت بلیت مسابقات لیگ برتر نیز گفت: «حداقل قیمت بلیت مسابقات ۱۵۰ هزار تومان و حداکثر ۳۵۰ هزار تومان است. البته قیمت بلیت دربی ممکن است متفاوت باشد.»

بنابراین قیمت بلیت مسابقات لیگ برتر در بازه ۱۵۰ تا ۳۵۰ هزار تومان تعیین شده، هرچند احتمال دارد قیمت بلیت دیدار استقلال و پرسپولیس با سایر مسابقات تفاوت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: آب پاکی روی دست تراکتوری‌ها؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است


۱۳ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

خطر محرومیت از بیخ گوش آسانی و استقلال گذشت؟ - پارس فوتبال

وضعیت قراردادی یاسر آسانی پس از شکایت مس شهربابک همچنان محل بحث است؛ موضوعی که حجت‌الله بهمنی، سخنگوی سازمان لیگ، درباره آن توضیحاتی ارائه کرد.

بهمنی درباره وضعیت پرونده‌های کسری طاهری، دانیال ایری و یاسر آسانی گفت: «رسیدگی به تمام این پرونده‌ها برعهده کمیته انضباطی است. در حال حاضر پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال تهران و استقلال خوزستان بسته است. استقلال خوزستان اقداماتی انجام داده و احتمالاً طی یکی دو روز آینده پنجره این باشگاه باز خواهد شد.»

سخنگوی سازمان لیگ درباره وضعیت یاسر آسانی نیز اظهار داشت: «یاسر آسانی یک قرارداد دوساله در سازمان لیگ دارد. سال نخست این قرارداد گذشته و اکنون سال دوم آن در حال سپری شدن است. این قرارداد میان باشگاه و بازیکن بسته شده و اگر مشکلی نیز به وجود آمده باشد، به روابط میان همان دو طرف مربوط می‌شود.»

محمدحسین میثاقی در ادامه از بهمنی پرسید که آیا استقلال برای فصل جدید قرارداد دیگری با آسانی در سازمان لیگ ثبت کرده است یا خیر که سخنگوی سازمان لیگ پاسخ داد: «خیر، قرارداد جدیدی ثبت نشده است. آسانی همان قرارداد دوساله‌ای را دارد که فصل قبل بسته شد و اکنون وارد سال دوم آن شده است.»

بر اساس توضیحات ارائه‌شده، قرارداد ثبت‌شده آسانی در سازمان لیگ همان قرارداد دوساله‌ای است که فصل گذشته با استقلال به ثبت رسیده و قرارداد جدیدی برای فصل جاری ثبت نشده است.

در ادامه این بحث، محمدحسین میثاقی با اشاره به نظر مسئولان کمیته انضباطی عنوان کرد که فسخ مورد ادعای آسانی در سازمان لیگ به ثبت نرسیده است. بر همین اساس، تا زمانی که فسخ قرارداد در مراجع داخلی ثبت نشده باشد، این موضوع از نظر کمیته انضباطی مبنایی برای پایان رابطه قراردادی بازیکن با استقلال نخواهد بود.

مس شهربابک پس از شکست چهار بر صفر مقابل استقلال، نسبت به حضور آسانی اعتراض و از این بازیکن شکایت کرد. محور این شکایت به موضوع نامه فسخ قرارداد و بازگشت آسانی به استقلال در شرایط بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه مربوط می‌شود.

با این حال، آسانی پس از بازگشت به استقلال با همان قرارداد قبلی در مسابقات به میدان رفته و بر اساس توضیحات مطرح‌شده، تا زمان اعلام رأی رسمی کمیته انضباطی، قرارداد دوساله او همچنان معتبر تلقی می‌شود.

در نهایت باید دید کمیته انضباطی پس از بررسی مستندات دو باشگاه چه تصمیمی درباره شکایت مس شهربابک اتخاذ خواهد کرد و آیا پرونده در ادامه به مراجع بالاتر از جمله دادگاه حکمیت ورزش خواهد رسید یا خیر.

بیشتر بخوانید: واکنش خاص آسانی به حواشی اخیر استقلال




 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات
۱۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات

پایگاه خبری فوتبالی- پرونده هفته دوم با صعود پرسپولیس به صدر جدول بسته شد. قرمزها در کنار استقلال و تراکتور، هر 6 امتیاز را گرفته‌اند برخلاف نساجی و استقلال خوزستان که در حسرت آن هستند.به گزارش فوتبالی، تیم منتخب این هفته را مردانی تشکیل داده‌اند با عملکردهای فردی بسیار درخشان. آنها با انجام وظایف‌شان به بهترین شکل ممکن، تیم‌شان را به سمت بردن و امتیاز گرفتن هل دادند.* حجت صدقییک نمایش درخشان دیگر از گلری که سالهاست پشت خط مانده. آن دو واکنش طلایی صدقی بخصوص در ریباند هر دو ضربه، اجازه داد چادرم ...,تیم منتخب,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۴۴ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۱۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 یک گل و دو پاس گل؛ شبی فراموش‌نشدنی برای مهاجم پرسپولیس
۲۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

یک گل و دو پاس گل؛ شبی فراموش‌نشدنی برای مهاجم پرسپولیس

در جریان برتری ۴ بر یک پرسپولیس برابر استقلال خوزستان، علی علیپور خوش درخشید و با یک گل و دو پاس گل، سهم بزرگی در پیروزی مردان تارتار در اولین بازی خانگی در...

 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو
۲۳ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو

فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار ویدیویی احساسی، مسیر این تیم تا فینال جام جهانی ۲۰۲۶ را مرور و ادعا کرد که کارزار سازمان‌یافته ضد آرژانتین نتوانست مانع رسیدن آلبی‌سلسته به دیدار نهایی شود.