قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۴/۱۳

گالاتاسرای به دنبال جذب فن‌دایک؛ کاپیتان هلند در فهرست خرید قهرمان سوپرلیگ - پارس فوتبال

رسانه‌های ترکیه از علاقه جدی باشگاه گالاتاسرای به جذب ویرجیل فن‌دایک خبر داده‌اند؛ مدافع باتجربه‌ای که پس از حذف تیم ملی هلند از جام جهانی ۲۰۲۶، حالا بار دیگر در کانون شایعات نقل‌وانتقالاتی قرار گرفته است.
 گالاتاسرای به دنبال جذب فن‌دایک؛ کاپیتان هلند در فهرست خرید قهرمان سوپرلیگ - پارس فوتبال



۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

روایت بهمنی از تورنمنت سه جانبه؛ امید داشتیم ای‌اف‌سی قبول کند!

پایگاه خبری فوتبالی- توضیح سخنگوی سازمان لیگ درباره تورنمنت سه‌جانبه، فقط عمق فاجعه را بیشتر کرد.

به گزارش فوتبالی، ماجرای تورنمنت سه‌جانبه‌ای که برای تعیین نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیای دو برگزار شد، یکی از اتفاقاتی بود که ضربه بدی به اعتبار فدراسیون فوتبال ایران زد.

تا همین چند روز پیش، شاید این احتمال وجود داشت که نامه‌های فدراسیون به کنفدراسیون فوتبال آسیا تاثیری داشته باشد اما در نهایت قرعه‌کشی لیگ قهرمانان آسیای دو برگزار شد و این تیم گل‌گهر سیرجان بود که رسما به عنوان نماینده ایران در این مسابقات معرفی شد.

به این ترتیب رسما تورنمنت سه‌جانبه و قهرمانی تیم چادرملو در آن مسابقات هیچ ارزش و اعتباری نداشتند و تاثیری هم در انتخاب نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیای دو نداشتند.

دیشب حجت‌الله بهمنی در تماس تلفنی با برنامه فوتبال برتر، درباره موضوعات مختلفی حرف زد و ماجرای تورنمنت سه‌جانبه هم یکی از این موضوعات بود.

سخنگوی سازمان لیگ گفت: «تصمیم برگزاری این تورنمنت توسط فدراسیون فوتبال گرفته شد و نامه‌های بین المللی هم توسط فدراسیون ارسال می‌شود. به نظر من، این که این اتفاق را به گردن دبیر کل بیندازیم و یا یک فرد را مقصر بدانیم درست نیست. این پروسه‌ای بوده که مصوب و اجرا شد، به این امید که تیم قهرمان را به ای‌اف‌سی معرفی کنند و ای‌اف‌سی هم آن را بپذیرد. نامه‌نگاری هم شد ولی کنفدراسیون فوتبال آسیا در نهایت قبول نکرد و نظر خودش را داد و تیم گل‌گهر به عنوان نماینده ایران معرفی شد.»

توضیحات بهمنی درباره این ماجرا عجیب است! او مدعی شده که ای‌اف‌سی در نهایت نظر خودش را داده اما واقعیت این است که ای‌اف‌سی طبق قانون عمل کرده و این فدراسیون فوتبال ایران بوده که اصرار داشته نظر خودش مورد پذیرش واقع شود که طبیعتا امکانش فراهم نبوده است.


۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

حمزه عبدالکریم؛ پدیده‌ای که هواداران بارسلونا را غافلگیر کرده است

پایگاه خبری فوتبالی- حمزه عبدالکریم، مهاجم ۱۸ ساله مصری، یکی از بزرگ‌ترین شگفتی‌های پیش‌فصل بارسلونا بوده و حالا با عملکرد درخشانش، خود را به برنامه‌های هانسی فلیک تحمیل کرده است. 

به گزارش فوتبالی، این مهاجم جوان در شش بازی تدارکاتی تیم نخست بارسلونا موفق به ثبت چهار گل شده و به بهترین گلزن آبی‌واناری‌ها در پیش‌فصل تبدیل شده است. 

عبدالکریم در نخستین بازی جدی پیش‌فصل مقابل بیرمنگام سیتی توجه‌ها را به خود جلب کرد. او در آن مسابقه دو گل به ثمر رساند و حتی پنالتی‌ای را که خودش گرفته بود، تبدیل به گل کرد. همین نمایش باعث شد رسانه‌های اسپانیایی از او به‌عنوان یکی از پدیده‌های تابستان بارسلونا یاد کنند. 

در ادامه نیز روند گلزنی او متوقف نشد. عبدالکریم در پیروزی ۵ بر ۲ مقابل بازل یک گل به ثمر رساند و چند روز بعد در دیدار جام خوان گمپر برابر الاهلی مصر نیز گل نخست بارسلونا را زد؛ گلی احساسی مقابل باشگاهی که پیش از انتقال به فوتبال اروپا در آن رشد کرده بود. 

درخشش این مهاجم در شرایطی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که بارسلونا در خط حمله با خلأ بزرگی مواجه شده است. 

پس از جدایی رابرت لواندوفسکی و فران تورس، فلیک همچنان به دنبال گزینه‌ای مناسب برای پست شماره ۹ است. باشگاه حتی گزینه‌هایی مانند ژولیان آلوارز و لائوتارو مارتینز را بررسی کرده، اما شرایط مالی و مذاکرات دشوار باعث شده استفاده از راه‌حل داخلی نیز جدی‌تر شود. 

فلیک نیز از عملکرد عبدالکریم تمجید کرده و ویژگی‌هایی مانند جای‌گیری، تمام‌کنندگی و توانایی حضور در محوطه جریمه را از نقاط قوت او دانسته است. 

البته هنوز مشخص نیست بارسلونا حاضر باشد مسئولیت خط حمله را به یک بازیکن ۱۸ ساله بسپارد؛ اما یک نکته قطعی است؛ حمزه عبدالکریم با چهار گل در پیش‌فصل، دیگر صرفاً یک استعداد آکادمی نیست؛ او حالا یکی از گزینه‌های واقعی فلیک برای فصل جدید محسوب می‌شود. 


۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

سیدبندی لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۲۷-۲۰۲۶ مشخص شد

پایگاه خبری فوتبالی - با نزدیک شدن به مراسم قرعه‌کشی مرحله لیگ قهرمانان اروپا در تاریخ ۲۷ آگوست در موناکو، سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها به طور رسمی مشخص شد.

به گزارش فوتبالی، در این دوره که با حضور ۳۶ تیم برگزار می‌شود، تیم‌ها بر اساس ضریب یوفا در چهار سید ۹ تیمی تقسیم شده‌اند.

در قدرتمندترین سید این دوره، نام بزرگترین باشگاه‌های فوتبال اروپا به چشم می‌خورد. بایرن مونیخ با بالاترین ضریب  در صدر این سید قرار دارد و رئال مادرید و پاری سن ژرمن، قهرمان دو فصل اخیر، دیگر تیم‌های شاخص این گروه هستند. 

لیورپول، اینتر، منچسترسیتی، آرسنال، بارسلونا و اتلتیکومادرید نیز دیگر اعضای این سید را تشکیل می‌دهند. سید دوم نیز با ترکیبی از تیم‌های قدرتمند از جمله بوروسیا دورتموند، آاس رم، اسپورتینگ، استون ویلا، پورتو، منچستریونایتد، کلوب بروژ، رئال بتیس و پی‌اس‌وی آیندهوون پر شده است.

سید سوم شامل تیم‌هایی چون فاینورد، لیل، ناپولی، آر.بی. لایپزیش، ویارئال و گالاتاسرای است. سید چهارم نیز با تیم‌های راه‌یافته از مرحله پلی‌آف تکمیل خواهد شد و در حال حاضر تیم‌هایی مانند سلتیک، اسلاویا پراگ">اسلاویا پراگ، اشتوتگارت، آ.ا.ک آتن، کومو و لانس در این سید قرار دارند. 

کومو که به تازگی به این مرحله راه یافته، تنها تیم تازه‌وارد این دوره از مسابقات محسوب می‌شود. بر اساس فرمت جدید، هر تیم در مرحله لیگ با ۸ حریف متفاوت یعنی دو تیم از هر سید روبرو می‌شود که ۴ بازی در خانه و ۴ بازی در خارج از خانه خواهد داشت. 

۸ تیم برتر جدول ۳۶ تیمی مستقیماً به مرحله یک‌هشتم نهایی صعود می‌کنند و تیم‌های رتبه ۹ تا ۲۴ نیز در پلی‌آف شرکت خواهند کرد. مراسم قرعه‌کشی که به صورت خودکار انجام می‌شود، روز پنج‌شنبه در مقر یوفا در نیون سوئیس برگزار خواهد شد.




 صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال


 تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات
۱۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات

پایگاه خبری فوتبالی- پرونده هفته دوم با صعود پرسپولیس به صدر جدول بسته شد. قرمزها در کنار استقلال و تراکتور، هر 6 امتیاز را گرفته‌اند برخلاف نساجی و استقلال خوزستان که در حسرت آن هستند.به گزارش فوتبالی، تیم منتخب این هفته را مردانی تشکیل داده‌اند با عملکردهای فردی بسیار درخشان. آنها با انجام وظایف‌شان به بهترین شکل ممکن، تیم‌شان را به سمت بردن و امتیاز گرفتن هل دادند.* حجت صدقییک نمایش درخشان دیگر از گلری که سالهاست پشت خط مانده. آن دو واکنش طلایی صدقی بخصوص در ریباند هر دو ضربه، اجازه داد چادرم ...,تیم منتخب,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر

 طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!
۱۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!

به گزارش سایت اسپورت ۲۴ یونان، مهدی طارمی در تمرین امروز المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. ا...

 وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد

برنا - گروه ورزشی: وزیر ورزش و جوانان در ادامه سفر به استان کردستان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت و روند تکمیل این مجم...

 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو
۱۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو

فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار ویدیویی احساسی، مسیر این تیم تا فینال جام جهانی ۲۰۲۶ را مرور و ادعا کرد که کارزار سازمان‌یافته ضد آرژانتین نتوانست مانع رسیدن آلبی‌سلسته به دیدار نهایی شود.

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.