قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۴/۱۲

از اسطوره تا چهره‌ای جنجالی؛ چه بر سر خوزه لوئیس چیلاورت آمد؟ - پارس فوتبال

در آستانه تقابل فرانسه و پاراگوئه در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، خاطره نبرد فراموش‌نشدنی دو تیم در جام جهانی ۱۹۹۸ بار دیگر زنده شده است؛ دیداری که خوزه لوئیس چیلاورت، اسطوره دروازه‌بانی پاراگوئه، با نمایش درخشان خود تا آستانه حذف میزبان پیش رفت. اما این اسطوره امروز بیش از آنکه به خاطر دوران بازی‌اش شناخته شود، با مواضع سیاسی و اظهارات جنجالی‌اش خبرساز است.
 از اسطوره تا چهره‌ای جنجالی؛ چه بر سر خوزه لوئیس چیلاورت آمد؟ - پارس فوتبال



 تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران

به گزارش ایلنا، در این هفته، پرسپولیس با یک نمایش هجومی و پیروزی پرگل مقابل استقلال خوزستان نشان داد که همچنان یکی از آماده‌ترین تیم‌های لیگ است. تراکتور نیز با یک برد بزرگ در اصفهان مقابل سپاهان، قدرت خود را به رخ کشید و استقلال با پیروزی خارج از خانه برابر نساجی، شروع قدرتمند خود را ادامه داد.

دروازه تیم منتخب هفته دوم به احمد گوهری رسید؛ گلر صنعت نفت آبادان که با واکنش‌های مطمئن خود مقابل فجرسپاسی، نقش مهمی در ثبت نخستین کلین‌شیت فصل تیمش داشت. گوهری در روزی که فشار زیادی روی دروازه‌اش بود، بارها مانع باز شدن دروازه نفتی‌ها شد.

در خط دفاع، تجربه و جنگندگی حرف اول را زد. محمد دانشگر در قلب دفاع تراکتور یکی از عوامل اصلی پیروزی ارزشمند تیمش در نقش جهان بود و با تمرکز بالا اجازه نداد مهاجمان سپاهان به موقعیت‌های خطرناک برسند. عارف آقاسی نیز در ترکیب استقلال با نمایش کم‌اشتباه خود، سهم مهمی در بسته ماندن دروازه آبی‌ها داشت.

علیرضا آرتا از چادرملو و مجید عیدی از پرسپولیس دیگر مدافعان منتخب هفته بودند. آرتا با عملکرد مطمئن مقابل آلومینیوم، پایه‌گذار نخستین کلین‌شیت فصل تیمش شد و عیدی نیز در دومین بازی خود با پیراهن پرسپولیس، علاوه بر وظایف دفاعی، در حملات هم تاثیرگذار ظاهر شد.

در میانه میدان، محمد خدابنده‌لو یکی از مهم‌ترین مهره‌های پرسپولیس بود. او با گل تماشایی خود مسیر پیروزی سرخ‌پوشان را هموار کرد و در گردش توپ و کنترل ریتم بازی نقشی کلیدی داشت.

در کنار او، تیبور هلیلوویچ ستاره خط میانی هفته بود. هافبک تراکتور با دو پاس گل مقابل سپاهان نشان داد که همچنان یکی از خلاق‌ترین بازیکنان لیگ است و توانایی تغییر جریان بازی را دارد.

امیرحسین حسین‌زاده نیز با یک نمایش فوق‌العاده در نقش جهان، نام خود را به عنوان یکی از ستاره‌های اصلی هفته ثبت کرد. دو گل او مقابل سپاهان نه تنها سه امتیاز مهمی برای تراکتور به همراه داشت، بلکه نشان داد این بازیکن آماده تبدیل شدن به یکی از چهره‌های تاثیرگذار فصل است.

در خط حمله، علی علیپور بدون رقیب‌ترین بازیکن هفته بود. مهاجم پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان روی سه گل تیمش تاثیر مستقیم داشت و با گلزنی، پاس گل و حرکات موثر در خط حمله، کامل‌ترین نمایش یک مهاجم را …



 پدیده بلژیکی به آث میلان پیوست
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

پدیده بلژیکی به آث میلان پیوست

به گزارش ایلنا، آث میلان ضربه بزرگی به بازار نقل‌وانتقالات زد. حالا این انتقال بزرگ رسمی شده است: دیگو موریرا استراسبورگ را ترک کرد و به بازیکن جدید آث میلان تبدیل شد. باشگاه ایتالیایی ابزارهای لازم را برای متقاعد کردن رسینگ به کار گرفت و این معامله با پاداش‌ها به ۶۳ میلیون یورو رسید؛ رقمی قابل توجه برای بال بلژیکی که چند روز قبل توافق شخصی خود را با آرپی لایپزیش انجام داده بود. اما عدم توافق میان باشگاه آلمانی و استراسبورگ، پرونده را به سود روسونری تغییر داد و آن‌ها موریرا را برای ادامه فوتبالش در ایتالیا متقاعد کردند. پس از دو فصل حضور در آلزاس، این بازیکن ۲۲ ساله در آستانه ورود به سطحی جدید در باشگاهی با ابعادی کاملاً متفاوت است.

این انتقال پاداشی برای پیشرفت فوق‌العاده او از زمان پیوستنش به استراسبورگ از چلسی در تابستان ۲۰۲۴ محسوب می‌شود. فصل گذشته، موریرا ۴۲ بازی در تمامی رقابت‌ها انجام داد و آمار ۵ گل و ۸ پاس گل را به ثبت رساند که ۴ گل و ۶ پاس گل آن در لیگ یک فرانسه بود. او به‌ویژه یکی از مهره‌های کلیدی رسینگ در مسیر اروپایی‌شان و صعود به نیمه‌نهایی لیگ کنفرانس بود. توانایی بازی در چند پست نیز مدیران میلان را مجذوب کرد: او قابلیت بازی در هر دو جناح، بازی در پست پیستون و بهره‌مندی از پای چپ بسیار قوی را دارد و اراده بالای خود را هم در فاز هجومی و هم در فاز دفاعی به نمایش می‌گذارد. پیشرفت او در تیم ملی بلژیک نیز مشهود بود و در جام جهانی ۲۰۲۶ این تیم را همراهی کرد. با وجود نیمکت‌نشینی، ورود او به زمین در دیدار مقابل سنگال با تأثیرگذاری بالایش در یادها ماند.

دیگو موریرا در ۲۲ سالگی به سطحی جدید می‌رسد

استراسبورگ در بیانیه خود آورده است: «باشگاه فوتبال رسینگ استراسبورگ آلزاس جدایی دیگو موریرا را اعلام می‌کند. این بازیکن متولد لیژ که در تابستان ۲۰۲۴ به تیم ملحق شد، به سرعت خود را به عنوان یکی از ارکان تیم مطرح کرد و به‌ویژه با جنگندگی‌اش در زمین درخشان ظاهر شد. او با پیراهن آبی و سفید، ۷۶ بازی در تمامی رقابت‌ها انجام داد، ۷ گل به ثمر رساند و ۱۶ پاس گل داد. در طول دو فصل حضور در آلزاس، دیگو موریرا نخستین بازی‌های ملی خود را برای بلژیک انجام داد و اکنون ۴ بازی ملی در کارنامه دارد و یکی از ۷ بازیکن تیم بود که در جام جهانی 2026 شرکت …



 هایجک بزرگ از منچسترسیتی
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

هایجک بزرگ از منچسترسیتی

به گزارش ایلنا، خروج ستارگان منچسترسیتی به فرار واقعی استعدادها تبدیل شده است. پس از رودری که راهی بارسلونا شد، و تیجانی ریندرز که با قراردادی ۶۱ میلیون یورویی به القادسیه عربستان پیوست، حالا نوبت به ساوینیو رسیده که در آستانه جدایی قرار بگیرد. این ستاره برزیلی هفته‌هاست که زیر ذره‌بین تاتنهام قرار دارد؛ باشگاهی که حاضر است برای کشاندن او به شمال لندن ۱۰۰ میلیون یورو هزینه کند، آن هم در شرایطی که تا اینجای تابستان ۲۶۵ میلیون یورو در بازار خرج کرده است.

برخلاف دو هم‌تیمی سابقش، این بال برزیلی مسئولیت و نقش کم‌رنگ‌تری در برنامه‌های انزو مارسکا دارد. او فصل گذشته (زیر نظر پپ گواردیولا) در ۳۶ بازی در تمامی رقابت‌ها آمار ۴ گل و ۳ پاس گل را به ثبت رساند و نتوانست انتظارها را برآورده کند؛ ضمن اینکه آسیب‌دیدگی از ناحیه همسترینگ در اواسط زمستان نیز او را بیش از یک ماه از میادین دور نگه داشت. افزون بر این، فروش او سود بسیار هنگفتی را برای بازیکنی که بیشتر یک گزینه ذخیره محسوب می‌شود، به همراه خواهد داشت.

چراغ سبز سیتی برای گفت‌وگو درباره مرموش

اما ماجرا به همین‌جا ختم نمی‌شود. تاتنهامی‌ها در این پنجره نقل‌وانتقالات اشتهای سیری‌ناپذیری پیدا کرده‌اند و رؤیای یک هایجک دوگانه از جمع سیتیزن‌ها را در سر می‌پرورانند. طبق ادعای نشریه اتلتیک، ساوینیو تنها هدف آن‌ها نیست و مذاکرات میان مدیران دو باشگاه درباره عمر مرموش نیز آغاز شده است. اگرچه تا نهایی شدن این انتقال هنوز فاصله زیادی وجود دارد، اما نشانه‌های اولیه حاکی از آن است که منچستری‌ها با جدایی این مهاجم ۲۷ ساله مصری مخالفت چندانی ندارند.

این رسانه تأکید کرده که گفت‌وگوها از هفته گذشته استارت خورده و به آرامی در حال پیشرفت است. اکنون باید دید سیتی برای این معامله دوطرفه چه رقمی را مطالبه خواهد کرد؛ آن هم در حالی که قیمت ساوینیو به تنهایی ۱۰۰ میلیون یورو تخمین زده می‌شود. مرموش که در ژانویه ۲۰۲۵ با قراردادی ۷۵ میلیون یورویی از اینتراخت فرانکفورت به اتحاد آمد، هنوز ۳ سال دیگر از قراردادش باقی مانده و ارزش او در ترنسفرمارکت ۵۰ میلیون یورو برآورد شده است. او پس از شروعی درخشان در سیتی، به مرور جایگاهش را در ترکیب اصلی از دست داد و فصل گذشته را با ثبت ۸ گل و ۳ پاس گل در ۳۶ بازی به پایان …



 ستاره آرژانتینی جانشین آلوارز می‌شود
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

ستاره آرژانتینی جانشین آلوارز می‌شود

به گزارش ایلنا، «از همان ابتدا به بارسلونا اعلام کردیم که قصد داریم با خولیان ادامه دهیم و دقیقاً همین اتفاق هم افتاد. او بازیکن ماست و بخش بسیار مهمی از تیم ما محسوب می‌شود. تمام خواسته ما حضور او در کنار ماست و فصل فوق‌العاده‌ای را با ما سپری خواهد کرد. هدف ما در اتلتیکو قهرمانی در لالیگاست و برای رسیدن به آن خواهیم جنگید.» انریکه سرزو، رئیس باشگاه اتلتیکو، یک بار دیگر در خصوص خولیان آلوارز کاملاً شفاف و صریح صحبت کرد.

در سمت مقابل، بارسلونایی‌ها نیز متوجه شده‌اند که خولیان آلوارز این فصل پیراهن بلوگرانا را به تن نخواهد کرد. طی روزهای اخیر، رسانه‌های کاتالونیایی گزارش‌های متعدد و متنوعی را درباره گزینه‌های جانشین مهاجم آرژانتینی منتشر کرده‌اند، در حالی که حتی احتمال استفاده از بازیکنانی مانند رافینیا یا آنتونی گوردون در پست مهاجم کاذب هم مطرح شده است. اما حالا چند رسانه مطرح خبر از یک بمب خبری جدید داده‌اند.

اولویت جدید

شبکه کادنا کوپه مدعی شده که بارسا پرونده جذب مهاجم اتلتیکو را به‌طور کامل بسته و آبی‌اناری‌ها حالا اولویت تازه‌ای دارند: لائوتارو مارتینز، ستاره نراتزوری. او به هدف شماره یک کاتالان‌ها برای روزهای پایانی بازار نقل‌وانتقالات تبدیل شده است؛ هرچند دکو و مدیران بارسا می‌دانند که جدا کردن او از اینتر کار بسیار دشواری خواهد بود. شبکه کادنا سر، دیگر رادیوی مطرح اسپانیایی نیز تأیید کرده که مارتینز اکنون اولویت مطلق باشگاه است.

عملیاتی که قطعاً برای بارسلونا پیچیده و دشوار خواهد بود؛ اگرچه همه می‌دانند کاتالان‌ها با وجود خریدهایی نظیر آنتونی گوردون، رودری و کریم آدیمی با هزینه‌ای بیش از ۱۷۰ میلیون یورو، همچنان بودجه خوبی برای خرید مهاجم بعدی خود در اختیار دارند. قهرمان جهان که تا سال ۲۰۲۹ با اینتر قرارداد دارد، چندان بدش نمی‌آید که راهی بارسلونا شود، اما اسکای ایتالیا تاکید کرده که اینتر ستاره خط حمله خود را غیرقابل‌فروش می‌داند. انتهای پیام/



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)
سایت فوتبالی

غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود!به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد.پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد.در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضر ...,تیوی بیفوما,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر
 پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!
سایت ورزش ۳

پس از ۴۸۳۰ روز: در انتظار بازگشت مورینیو به لالیگا!

همه منتظر تماشای رئال مادرید نسخه ژوزه مورینیو در بازگشت این مربی به لالیگا هستند.
 واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران
سایت پارس فوتبال

واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس درباره دیدار با تراکتور گفت: دوست نداریم این مسابقه با حضور هواداران برگزار شود.
 دربی در اصفهان یعنی شانس بالای استقلال | باید از روز اول جام را به استقلال می‌دادند
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دربی در اصفهان یعنی شانس بالای استقلال | باید از روز اول جام را به استقلال می‌دادند

پیشکسوت استقلال گفت: نساجی تیم پرطرفداری است و در خانه خودش دنبال کسب حداکثر امتیاز بود، اما استقلال توانست از این بازی سخت ۳ امتیاز بگیرد و فعلاً خودش را به عنوان یک مدعی نشان داده است.
 صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان
سایت افکارنیوز

صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان

رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر فوتبال امروز (چهارشنبه) با برگزاری پنج بازی به پایان می‌رسد.
 تماس یونایتد با بارسلونا: گاوی را خریداریم!
سایت ورزش ۳

تماس یونایتد با بارسلونا: گاوی را خریداریم!

شیاطین سرخ با پیشنهادی قابل توجه به سراغ گاوی رفتند تا او را اغوا کنند ولی یک جواب سرسختانه شنیدند: نه، از بارسا نمی‌روم.
 برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!
سایت ورزش ۳

برتری درخشان پرسپولیس، با رفع یک نگرانی بزرگ!

نمایش پرسپولیس در هفته اول مقابل شمس‌آذر یک ایراد محسوس داشت که در مسابقه امروز برابر استقلال خوزستان، مرتفع شد.
 آنالیز گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان؛ فراتر از فوتبال ایران!
سایت فوتبالی

آنالیز گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان؛ فراتر از فوتبال ایران!

پایگاه خبری فوتبالی- گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان یک گل تاکتیکی و سرعتی بود. گلی که نظیر آن در فوتبال ایران کمتر دیده شده است.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس امروز و در دومین دیدارش در فصل جدید لیگ برتر موفق شد استقلال خوزستان را با نتیجه 4 بر یک شکست بدهد. با این برد پرسپولیس و استقلال در امتیاز 6 و تفاضل گل 5+ مساوی شدند اما پرسپولیس به دلیل گل زده بیشتر در صدر جدول قرار گرفت.گل‌های پرسپولیس را در این مسابقه محمد خدابنده‌لو (6)، علی علیپور (20)، ایگور سرگیف (48) و پوریا شهرآبادی (3+90) وارد ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مارکو باکیچ,اوستون اورونوف,تیوی بیفوما,پوریا شهرآبادی,پیشنهاد سردبیر