قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۴/۱۷

مهرداد خانبان به صورت رسمی از جدایی خود از تیم فوتبال تراکتور خبر داد

مهرداد خانبان مربی و آنالیزور تیم تراکتور در صفحه اینستاگرامش اعلام کرد که به پایان کارش در تیم تراکتور رسیده و در کادرفنی سرخپوشان تبریزی حضور نخواهد داشت.
 مهرداد خانبان به صورت رسمی از جدایی خود از تیم فوتبال تراکتور خبر داد



۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تراکتور- پرسپولیس؛ قطعا بدون تماشاگر است/ دربی تهران در نقش جهان اصفهان - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ گفت: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

او همچنین مدعی شد دربی استقلال و پرسپولیس در نقش جهان اصفهان برگزار می شود.


۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

دیدارهای رفت و برگشت تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

به گزارش برنا، حجت‌الله بهمنی، سخنگوی سازمان لیگ به صورت رسمی اعلام کرد که بازی‌های رفت و برگشت تراکتور و پرسپولیس در لیگ برتر این فصل قطعا بدون حضور هواداران برگزار می‌شود.

این تصمیم در حالی اعلام شده که باشگاه تراکتور طی روزهای گذشته تلاش‌های متعددی برای برگزاری دیدار با پرسپولیس در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز با حضور هواداران انجام داده بود، اما این درخواست‌ها به نتیجه نرسید.

انتهای پیام/ 


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

حرف آخر؛ تراکتور - پرسپولیس، رفت و برگشت بدون تماشاگر!

پایگاه خبری فوتبالی- دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون حضور تماشاگران برگزار می‌شود.

به گزارش فوتبالی، تراکتور و پرسپولیس در چهارچوب هفته سوم لیگ برتر، روز دوشنبه هفته آینده مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند. مصاف تراکتور و پرسپولیس طی سال‌های اخیر جنجال‌های زیادی داشته و این حواشی به جایی کشیده شد که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت به مدت دو فصل، دیدارهای این دو تیم را بدون تماشاگر برگزار کند.

مدیران تراکتور امید داشتند رای کمیته انضباطی برای فصل جدید رقابت‌ها تغییر کند و هواداران تراکتور روز دوشنبه در ورزشگاه یادگار امام حضور داشته باشند اما  حجت‌الله بهمنی، سخنگوی سازمان لیگ در گفت‌وگو با برنامه فوتبال برتر تاکید کرد مصاف تراکتور و پرسپولیس در هر دو دیدار رفت و برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد و خبری از حضور تماشاگران نیست. اتفاقی که می‌تواند جذابیت این بازی فوق حساس را تحت تاثیر قرار دهد.


۳ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

آخرین وضعیت جدول لیگ برتر پس از هفته دوم / سه تیم با ۶ امتیاز بالانشین شدند / استقلال و پرسپولیس برای صدرخیز برداشتند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛  هفته دوم بیست‌وششمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران با برگزاری ۹ مسابقه به پایان رسید؛ هفته‌ای که اخبار مهمی از نتایج مدعیان منتشر شد و چند نتیجه مهم، رقابت در بالای جدول را جذاب‌تر کرد. استقلال و پرسپولیس هر دو دومین پیروزی فصل خود را به دست آوردند و تراکتور نیز با شکست سپاهان در نقش جهان، یکی از مهم‌ترین نتایج هفته را رقم زد و به خبر اصلی فوتبال ایران تبدیل شد.

استقلال که هفته نخست را با پیروزی پرگل ۴ بر صفر مقابل مس شهر بابک آغاز کرده بود، در هفته دوم نیز موفق شد نساجی را در قائمشهر یک بر صفر شکست دهد. این خبر برای هواداران آبی‌پوش اهمیت زیادی داشت؛ چرا که استقلال با کسب ۶ امتیاز، شروعی کامل در لیگ بیست‌وششم داشته و در صدر جدول مدعیان قرار گرفته است. در همین حال، اخبار مربوط به عملکرد استقلال نشان می‌دهد این تیم در دو مسابقه ابتدایی گلی دریافت نکرده است.

پیروزی مقابل نساجی از این جهت اهمیت داشت که استقلال در یک بازی خارج از خانه و مقابل تیمی که در هفته نخست برابر گل‌گهر شکست خورده بود، توانست بدون دریافت گل سه امتیاز را به دست آورد.

مهم‌ترین برد هفته دوم از نظر تعداد گل، متعلق به پرسپولیس بود. سرخ‌پوشان در ورزشگاه شهدای شهر قدس مقابل استقلال خوزستان به پیروزی ۴ بر یک رسیدند.

پرسپولیس که هفته نخست شمس‌آذر را دو بر صفر شکست داده بود، با این پیروزی ۶ امتیازی شد و از نظر تفاضل گل نیز شرایط بسیار خوبی پیدا کرد. گزارش مسابقه نشان می‌دهد علی علیپور یکی از چهره‌های اصلی این دیدار بود و سرخ‌پوشان خیلی زود کنترل مسابقه را در اختیار گرفتند.

این نتیجه برای مهدی تارتار نیز اهمیت زیادی داشت؛ زیرا تیم او پس از دو هفته، علاوه بر کسب ۶ امتیاز، در هر دو مسابقه موفق به گلزنی شده و از نظر هجومی یکی از تیم‌های موفق آغاز فصل بوده است.

تراکتور در حساس‌ترین مسابقه هفته دوم میهمان سپاهان بود و موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر از سد تیم اصفهانی عبور کند.

امیرحسین حسین‌زاده با به ثمر رساندن هر دو گل تراکتور، ستاره اصلی این مسابقه بود. این پیروزی باعث شد تراکتور نیز مانند استقلال و پرسپولیس ۶ امتیازی شود و از همین ابتدای فصل خود را در جمع مدعیان قرار دهد.

تقابل تراکتور و سپاهان از مهم‌ترین بازی‌های هفته بود؛ چرا که هر دو تیم هفته نخست را با پیروزی آغاز کرده بودند و برنده مسابقه می‌توانست شش امتیازی شود.

ملوان نیز یکی از تیم‌هایی بود که در هفته دوم عملکرد قابل توجهی داشت. این تیم در ورزشگاه سیروس قایقران ابتدا مقابل ذوب‌آهن عقب افتاد اما در ادامه با دو گل رضا مرزبان، نتیجه را برگرداند و ۲ بر یک پیروز شد.

نکته جالب مسابقه این بود که ملوان پس از دریافت گل تساوی، با یک بازیکن کمتر به بازی ادامه داد اما در نهایت گل دوم را هم به ثمر رساند و سه امتیاز را حفظ کرد.

در صدر جدول، سه تیم استقلال، پرسپولیس و تراکتور با ۶ امتیاز قرار گرفته‌اند و تفاضل گل، جایگاه آنها را از یکدیگر جدا می‌کند. برتری ۴ بر صفر استقلال در هفته اول و پیروزی ۴ بر یک پرسپولیس در هفته دوم باعث شده رقابت تفاضل گل نیز اهمیت پیدا کند.

در بخش هجومی، استقلال و پرسپولیس شروع بسیار خوبی داشته‌اند. استقلال در دو هفته نخست ۵ گل به ثمر رسانده و پرسپولیس نیز با پیروزی ۴ بر یک برابر استقلال خوزستان، تعداد گل‌های خود را به ۶ رسانده است.

تراکتور نیز پس از دو بازی، با پیروزی دو بر صفر مقابل سپاهان نشان داد که خط حمله این تیم می‌تواند یکی از نقاط قوت اصلی فصل باشد.

در میان بازیکنان، امیرحسین حسین‌زاده با دو گل در دیدار سپاهان و تراکتور، مهم‌ترین چهره هفته دوم بود. او هر دو گل تیمش را در نقش جهان به ثمر رساند.

در پرسپولیس نیز علی علیپور در هفته دوم درخشید و در جریان برد ۴ بر یک مقابل استقلال خوزستان نقش مهمی در پیروزی تیمش داشت. رضا مرزبان نیز با زدن دو گل برابر ذوب‌آهن، یکی از بهترین عملکردهای فردی هفته را ثبت کرد.

استقلال با دو پیروزی شروعی مقتدرانه داشته؛ پرسپولیس با ۶ گل زده در دو بازی، چهره هجومی قدرتمندی نشان داده و تراکتور نیز با شکست سپاهان، یکی از مهم‌ترین اخبار هفته را رقم زده است.

از سوی دیگر، ملوان با پیروزی مقابل ذوب‌آهن و گل‌گهر با کسب چهار امتیاز، در تعقیب صدرنشینان هستند. سپاهان نیز پس از شکست مقابل تراکتور باید خیلی زود به دنبال جبران این نتیجه باشد.

در مجموع، خبر مهم هفته دوم این است که هنوز فاصله مدعیان بسیار کم است و با توجه به برنامه هفته سوم، جدول می‌تواند خیلی زود دستخوش تغییر شود؛ به‌خصوص که در هفته سوم تراکتور میزبان پرسپولیس است و استقلال نیز باید در تهر ان مقابل سپاهان قرار بگیرد. برنامه هفته سوم این دو مسابقه حساس را در دل خود دارد.


۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شش باخت متوالی مقابل مدعیان؛ محرم با استقلال طلسم را می‌شکند؟

پایگاه خبری فوتبالی- چند روز بعد از شکست مقابل تراکتور این بار سپاهان باید در تهران با استقلال روبرو شود .

به گزارش فوتبالی، حساس‌ترین بازی هفته دوم لیگ برتر مصاف دو تیم سپاهان و تراکتور بود که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شد و با پیروزی دو بر صفر تراکتور به پایان رسید .

این باخت اولین باخت سپاهان در فصل جدید لیگ برتر بود. اگرچه یک شکست در ابتدای فصل نمی‌تواند اتفاقی ناامید کننده باشد و تیمی را از قهرمانی ناامید کند اما به نظر می‌رسد این شکست در ادامه یک روند ناخوشایند در سپاهان با هدایت محرم نویدکیا باشد .

نویدکیا از روزی که سرمربی سپاهان شده است 6 بار با تیم‌های پرسپولیس، استقلال و تراکتور روبرو شده که در اتفاقی عجیب و معنادار هر 6 بازی با شکست سپاهان به پایان رسیده است .

سپاهان با نویدکیا 3 بار تراکتور بازی کرده است. یک شکست دو بر یک، یک شکست یک بر صفر و یک شکست دو بر صفر حاصل تقابل سپاهان با تراکتور در این مسابقات بوده است .

نویدکیا همچنان در قامت سرمربیگری سپاهان دو بار با پرسپولیس روبرو شده است که یک بار با نتیجه یک بر صفر و بار دوم با نتیجه دو بر یک شکست خورده است. در تنها تقابل با استقلال هم یک شکست دو بر یک نصیب سپاهان و نویدکیا شده است .

این آمار به شکل بی‌رحمانه‌ای نشان می‌دهد که نویدکیا در هدایت تیمش مقابل مدعیان سنتی لیگ برتر دچار مشکل می‌شود و حتی در بازی‌هایی که برتری نسبی دارد هم شکست می‌خورد .

حالا قرار است سپاهان روز یکشنبه هفته آینده و در اولین دیدار هفته سوم لیگ برتر مقابل استقلال قرار بگیرد. این مسابقه در تهران و در ورزشگاه شهر قدس برگزار خواهد شد و هر دو تیم انگیزه زیادی برای پیروزی در آن دارند .

اما این بازی یک فرصت ویژه برای نویدکیاست. او می‌تواند با پیروزی بر استقلال طلسم پیروز نشدن مقابل مدعیان لیگ را بشکند و این گزاره را که «مرد بازی‌های بزرگ نیست» کاملا زیر سوال ببرد.