قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

چلسی نقره داغ شد - پارس فوتبال

باشگاه چلسی به دلیل نقض قوانین مربوط به ایجنت‌ها، با جریمه ۱۰ میلیون پوندی و محرومیت تعلیقی از ثبت قرارداد در ۲ پنجره نقل‌وانتقالاتی رو‌به‌رو شد.
 چلسی نقره داغ شد - پارس فوتبال



۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شاختار خانه چلسی را برای لیگ قهرمانان قرض گرفت

به گزارش "ورزش سه"، بدین ترتیب استمفوردبریج در فصل ۲۷-۲۰۲۶ بار دیگر میزبان فوتبال اروپایی خواهد بود، اما نه به شکلی که هواداران چلسی انتظار داشتند. با توجه به فصل ناامیدکننده چلسی، این باشگاه حالا تأیید کرده است که شاختار دیدارهای خانگی خود در لیگ قهرمانان را در غرب لندن برگزار خواهد کرد.

شاختار به دلیل جنگ و درگیری‌های جاری در اوکراین نمی‌تواند بازی‌هایش را در ورزشگاه خانگی خود برگزار کند. این تیم از سال ۲۰۱۴ تاکنون مجبور بوده دیدارهای خانگی خود را خارج از خانه برگزار کند.

چلسی در بیانیه‌ای این تصمیم را تأیید کرد و نوشت:«باشگاه شاختار تاکنون بازی‌های خود را در کشورهای مختلف اروپا برگزار کرده و ما مشتاقانه منتظر استقبال از آنها در لندن برای رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در این فصل هستیم. طی هفته‌های آینده همکاری نزدیکی با تیم شاختار خواهیم داشت تا اطمینان حاصل کنیم روزهای برگزاری مسابقات برای تیم و هواداران آنها به شکلی ایمن برگزار شود.»

شاختار نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد:«برگزاری دیدارهای خانگی‌مان در لیگ قهرمانان اروپا در استمفوردبریج، فرصتی ویژه برای شاختار است. از باشگاه چلسی بابت فراهم کردن امکان برگزاری مسابقاتمان در چنین ورزشگاه ویژه‌ای سپاسگزاریم.

استمفوردبریج یکی از مشهورترین ورزشگاه‌های فوتبال جهان است و تاریخ و فضای فوق‌العاده‌ای دارد. اطمینان داریم برگزاری دیدارهای شاختار در لندن، احساسات و خاطرات فراموش‌نشدنی‌ای برای هواداران اوکراینی و انگلیسی رقم خواهد زد.»


۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ستاره دوپینگی در آستانه بازگشت به لیگ برتر - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ میخایلو مودریک پس از نزدیک به دو سال دوری از فوتبال، یک فرصت تازه برای بازگشت به سطح اول فوتبال انگلیس پیدا کرده است؛ لیدز یونایتد برای جذب قرضی ستاره اوکراینی چلسی وارد مذاکره شده، هرچند اولین پیشنهاد این باشگاه از سوی آبی‌های لندن رد شده است.

به گزارش ورزش سه، چلسی در پاسخ به پیشنهاد لیدز برای انتقال قرضی مودریک مخالفت کرده، اما مذاکرات دو باشگاه همچنان ادامه دارد و احتمال تغییر شرایط این انتقال وجود دارد.

مودریک که در ژانویه ۲۰۲۳ با قراردادی که ارزش آن می‌توانست به ۸۸ میلیون پوند برسد از شاختار دونتسک به چلسی پیوست، در مدت حضورش در لندن نتوانست انتظارات را برآورده کند. او تاکنون ۷۳ بازی برای چلسی انجام داده و ۱۰ گل به ثمر رسانده است.

البته مشکل اصلی او در دو سال اخیر نه مسائل فنی، بلکه محرومیت چهار ساله‌ای بود که در نوامبر ۲۰۲۴ به دلیل مثبت شدن نمونه آزمایش مربوط به ملدونیوم برایش در نظر گرفته شد. مودریک این تصمیم را به دادگاه حکمیت ورزش (CAS) برد و در نهایت، با توجه به تغییرات انجام‌شده در رویه‌های ضد دوپینگ و توافق او، اتحادیه فوتبال انگلیس و آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (WADA)، محرومیتش کاهش یافت.

در نتیجه، اتحادیه فوتبال انگلیس ماه گذشته اعلام کرد که مودریک می‌تواند بلافاصله بدون محدودیت به فوتبال برگردد.

او در واکنش به پایان این پرونده تأکید کرد که این دوران، سخت‌ترین مقطع دوران حرفه‌ای‌اش بوده و بار دیگر مدعی شد که هرگز آگاهانه یا عمدی ماده ممنوعه‌ای مصرف نکرده است.

مودریک اخیراً با حضور در دیدار دوستانه چلسی مقابل یوونتوس در هنگ‌کنگ، بعد از مدتها دوباره به میدان رفت. او درباره این دوران گفته بود که عملاً ۱۸ ماه را مثل یک پیش‌فصل طولانی پشت سر گذاشته و در تمام این مدت به تمرین سخت ادامه داده است.

لیدز، فرصت دوباره مودریک

لیدز می‌تواند قایق نجات مودریک باشد. این تیم که فصل گذشته با هدایت دنیل فارکه به لیگ برتر بازگشت، به دنبال تقویت گزینه‌های هجومی خود است و مودریک یکی از بازیکنانی است که در فهرست این باشگاه قرار گرفته است.

چلسی در تابستان امسال تعداد زیادی بازیکن هجومی در اختیار گرفته و مودریک احتمالاً برای رسیدن به دقایق بازی با رقابت سختی مواجه خواهد شد. همین می‌تواند احتمال جدایی قرضی او را افزایش دهد.

لیدز تا رسیدن به توافق نهایی فاصله دارد، اما مذاکرات ادامه دارد و مودریک امیدوار است پس از نزدیک به دو سال، بار دیگر در لیگ برتر انگلیس فرصت نشان دادن توانایی‌هایش را پیدا کند.


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

اودگارد: صد درصد آماده‌ام؛ می‌خواهم گل‌های بیشتری بزنم!

پایگاه خبری فوتبالی - مارتین اودگارد، کاپیتان آرسنال، پس از شروع درخشان توپچی‌ها در فصل جدید لیگ برتر، از شرایط بدنی خود ابراز رضایت کرد و گفت مصدومیت‌های فصل گذشته را پشت سر گذاشته است. اودگارد در دیدار مقابل کاونتری نیز نمایش بسیار خوبی داشت و گل سوم آرسنال را در دقیقه ۴۹ به ثمر رساند تا پیروزی ۳-۰ تیمش را تکمیل کند.

به گزارش فوتبالی،  اودگارد درباره شرایط خود گفت: “فصل گذشته برای من واقعاً سخت بود. مصدومیت‌های زیادی داشتم و مدام از ترکیب خارج می‌شدم. گاهی اوقات با آمادگی ۱۰۰ درصدی بازی نمی‌کردم، اما حالا احساس خوبی دارم و بدنم در شرایط خوبی است. تابستان خوبی داشتم و جام جهانی خوبی را هم پشت سر گذاشتم.”

کاپیتان آرسنال که در دیدار مقابل کاونتری به عنوان بهترین بازیکن مسابقه انتخاب شد، نشان داد که می‌تواند فصل جدید را در شرایطی متفاوت آغاز کند. او هفته گذشته نیز در پیروزی ۳-۰ مقابل منچسترسیتی در جام خیریه گلزنی کرده بود و حالا با گلزنی برابر کاونتری، در دو بازی ابتدایی فصل دو گل به ثمر رسانده است.

اودگارد همچنین درباره شروع فصل گفت: “این یک شروع عالی بود. همیشه خوب است که فصل را با پیروزی آغاز کنید؛ پیروزی در خانه، سه گل و یک کلین‌شیت. عملکردمان بسیار خوب و محکم بود.”

او حالا امیدوار است با حفظ آمادگی بدنی، در ادامه فصل نقش پررنگ‌تری در موفقیت آرسنال داشته باشد و علاوه بر بازی‌سازی، تعداد گل‌های خود را نیز افزایش دهد. آرسنال با این پیروزی، دفاع از عنوان قهرمانی لیگ برتر را با قدرت آغاز کرد.




 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد

ژوزه مورینیو ۱۳ سال پس از پایان دوره اول مربیگری‌اش به برنابئو بازگشته است، و وظیفه‌اش احیای مادرید پس از دو فصل بدون جام است.

 آرژانتینی‌ها نقره‌داغ شدند؛ احکام سنگین فیفا پس از جنجال فینال جام جهانی ۲۰۲۶
۱۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرژانتینی‌ها نقره‌داغ شدند؛ احکام سنگین فیفا پس از جنجال فینال جام جهانی ۲۰۲۶

پایگاه خبری فوتبالی- فیفا سرانجام احکام انضباطی مربوط به اتفاقات جنجالی پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶ بین آرژانتین و اسپانیا را اعلام کرد؛ احکامی که به‌ویژه برای لیاندرو پاردس بسیار سنگین است. به گزارش فوتبالی، در جریان درگیری‌های پس از سوت پایان، چند بازیکن آرژانتین و اسپانیا درگیر شدند و همین اتفاق باعث شد کمیته انضباطی فیفا پرونده‌ای رسمی باز کند. بزرگ‌ترین محرومیت نصیب لیاندرو پاردس شده است. هافبک آرژانتینی به دلیل رفتار خشونت‌آمیز خود با ۱۰ جلسه محرومیت و ۹۰ هزار دلار جریمه مواجه شده است. این ...,تیم ملی آرژانتین,تیم ملی اسپانیا,جام جهانی 2026,لئاندرو پاردس,گاوی,ناهوئل مولینا,تیاگو آلمادا,پیشنهاد سردبیر

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.