قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

تروریست‌های مسلح چه جنایاتی در میدان شهید علیخانی اصفهان رقم زدند؟ - پارس فوتبال

حکم اعدام عرفان اسفندیاری و گل‌محمد محمدی، ۲ تن از عوامل بسیار خشن و بی رحم جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان در کودتای دی بامداد امروز اجرا شد.
 تروریست‌های مسلح چه جنایاتی در میدان شهید علیخانی اصفهان رقم زدند؟ - پارس فوتبال



۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

ادعای باورنکردنی؛ سهم استقلال از سکوهای دربی 90 درصد است!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر روابط عمومی سازمان لیگ از تغییر نحوه تقسیم بندی تماشاگران در دربی تهران خبر داد.

به گزارش فوتبالی، دربی تهران قرار است در چارچوب هفته پنجم، روز یازدهم شهریور و در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شود. در حالی که جامعه هواداری سپاهان با این موضوع مخالف است و پیام‌هایی را هم در فضای مجازی دست به دست می‌چرخانند، هواداران سرخابی باز هم چالش تقسیم بندی تماشاگران در این مسابقه را پیش رو دارند.

حجت‌الله بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در خصوص بلیت فروشی و تقسیم بندی هواداران در مسابقه دربی تهران، گفت: "برای ۸۰ درصد ورزشگاه بلیت فروخته می‌شود و استقلال ۹۰ درصد ورزشگاه را در اختیار خواهد داشت. امیدواریم که بتوانیم این کار را انجام بدهیم. میزبان باید قطعا ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه را داشته باشد. اینکه چه تعداد تماشاگر وارد ورزشگاه شود، نیازمند تمهیدات نیروهای انتظامی و مسئولین ورزشگاه است. با استانداردسازی، خیلی از امکانات ورزشگاه‌ها، VAR یا آیین‌نامه هواداری توسعه پیدا کرده است. در حال تمرین هستیم که تماشاگران روی صندلی‌های خودشان بنشینند که اگرچه در بخش‌هایی از استادیوم این اتفاق نمی‌افتد اما امیدواریم به این استانداردها برسیم."

این صحبت‌های مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در حالیست که طی فصول گذشته هم در چندین نوبت قول تقسیم بندی ۹۰ به ۱۰ در دربی داده شد اما در نهایت همان روش سنتی ۵۰-۵۰ به اجرا درآمد.

از طرفی در گوشه و کنار فضای مجازی هواداران استقلال در مورد برگزاری دربی برگشت در ورزشگاه آزادی صحبت می‌کنند که اگر تقسیم بندی ۹۰ به ۱۰ در بازی نقش‌جهان رعایت شود، با توجه به اینکه طبیعتا استقبال از دربی تهران توسط هواداران این دو تیم در اصفهان کمتر از برگزاری‌اش در ورزشگاه آزادی خواهد بود، آبی‌ها معتقدند که اجرای این قانون در تقابل هفته پنجم سرخابی‌ها، برای بازی برگشت به ضررشان خواهد شد.

به هرحال باید دید که آیا این بار سازمان لیگ قانون ۹۰ به ۱۰ را که حتی در شهر اراک هم اجرایی نشد، عملی می‌کند یا اینکه بازهم طبق سنوات گذشته با تقسیم بندی سنتی "پنجاه-پنجاه"، هواداران استقلال و پرسپولیس سکوها را پر می‌کنند.


۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بهمنی ادعای حسینی را رد کرد؛ توپ‌های این فصل، توپ‌های فصل قبل است!

پایگاه خبری فوتبالی- سخنگوی سازمان لیگ اعلام کرد توپی که در دو هفته ابتدایی فصل جدید مورد استفاده قرار گرفته همان توپ‌های سال گذشته است .

به گزارش فوتبالی، روز سه شنبه و در مهم‌ترین دیدار هفته دوم لیگ برتر که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شد تیم تراکتور توانست با دو گل از سد میزبانش سپاهان بگذرد .

سپاهان در حالی شکست خورد که بازی تا دقیقه 83 بدون گل بود. اما شوت امیرحسین حسین زاده در این دقیقه با واکنش عجیب سید حسین حسینی وارد دروازه سپاهان شد و دقایقی بعد حسین زاده گل دوم خودش و تراکتور را هم زد .

حسینی که روی گل اول سایه توپ را زد و توپ وارد دروازه شد، خیلی زود تبدیل به سوژه بحث و شوخی اهالی فوتبال در فضای مجازی شد. هواداران سپاهان هم از این اتفاق بسیار ناراحت بودند. اما در پایان مسابقه اتفاق عجیبی افتاد .

حسینی در میکسدزون ورزشگاه به خبرنگاران گفت: «گل اول روی اشتباه بنده بود و من همینجا از تمام هواداران سپاهان و کادر فنی تیم عذرخواهی می‌کنم. تراکتور موقعیت خاصی نداشت. توپ تغییر مسیر داد و باعث شد من اشتباه کنم. حالا این حرف بهانه است ولی توپ‌ها جدید است. لیگ شروع شده و تازه دیروز این توپ‌ها به دست ما رسیده است. تا بخواهد جا بیفتد کمی زمان لازم است .»

البته حسینی خودش بابت این اشتباه عذرخواهی کرد و گفت این حرف‌ها بهانه است. به همین دلیل کسی پیگیر ادعای او درباره جدید بودن توپ‌ها نشد. اما ساعتی پیش این ادعا توسط سخنگوی سازمان لیگ رد شد .

حجت‌الله بهمنی درباره توپ‌ها این فصل گفت: «توپی که در مسابقات این فصل استفاده می‌شود همان توپی است که در لیگ گذشته استفاده می‌شد. توپ‌های جدید در حال ورود به ایران است و در مرحله ترخیص قرار دارد. به محض این که ترخیص شد در اختیار باشگاه‌ها قرار می‌گیرد .»

نکته این است که توپ فصل جدید در مراسم قرعه کشی لیگ برتر رونمایی شد و شاید به همین دلیل حسینی تصور می‌کرد توپ‌های این فصل جدید است. اما همان طور که بهمنی گفت هنوز از توپ‌های جدید در مسابقات این فصل استفاده نشده است و در واقع حسینی این اشتباه را با همان توپ‌های فصل گذشته مرتکب شده است.


۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تراکتور- پرسپولیس؛ قطعا بدون تماشاگر است/ دربی تهران در نقش جهان اصفهان - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ گفت: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

او همچنین مدعی شد دربی استقلال و پرسپولیس در نقش جهان اصفهان برگزار می شود.




 خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس
۱۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس

مهاجم الجزایری با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، از هواداران آبی‌پوش تهران قدردانی کرد و از جدایی خود خبر داد.

 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.

 فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد
۱۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اخباری که در یک ماه گذشته درباره معرفی مدیر عامل جدید باشگاه استقلال منتشر شده اما هنوز اتفاقی در این باره به صورت رسمی نیفتاده است.به گزارش فوتبالی، حدود یک ماه پیش بود که اخباری درباره دو عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال منتشر شد. گفته می‌شود مصطفی متدین و حسین علوی مقدم به عنوان اعضای جدید هیات مدیره استقلال معرفی شده‌‌اند. این دو نفر به جای مجتبی فریدونی و محمودرضا بابایی وارد ترکیب هیات مدیره استقلال شده‌‌اند. هر چند هنوز این جابجایی به صورت رسمی اعلام نشده اما ...,علی تاجرنیا,استقلال,علی فتح‌الله‌زاده,پیشنهاد سردبیر

 50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

از هالند و فرناندز تا ساکا و ویرژیل، چه کسی بهترین بازیکن لیگ برتر است؟ اتلتیک با بررسی 50 ستاره بزرگ به این سوال پاسخ داده است.

 بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

بازگشت قریب‌الوقوع منیر الحدادی به فوتبال اسپانیا با حضور در تمرینات آلباسته

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال، در تمرینات آلباسته اسپانیا (لالیگا۲) حضور دارد و به زودی به این تیم می‌پیوندد.

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.