قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۴/۱۱

مدافع آبی‌پوش چراغ سبز نشان داد: اگر شرایط فراهم باشد، در استقلال می‌مانم - پارس فوتبال

عارف آقاسی مدافع خبرساز استقلال در فصل گذشته، با وجود بحث‌های مطرح شده پیرامون احتمال جدایی او، همچنان مشغول تمرین با استقلال است و اتفاقاً برای ماندن نیز چراغ سبز نشان می‌دهد.
 مدافع آبی‌پوش چراغ سبز نشان داد: اگر شرایط فراهم باشد، در استقلال می‌مانم - پارس فوتبال



۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند .

دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی با استقلال خوزستان حرف درستی زد. این ابزار است که به شما فلسفه بازی می‌دهد. شما نمی‌توانید با ابزار نساجی مقابل استقلال فوتبال مالکانه بازی کنید .

سه: نکته مهمی که در این دو بازی خیلی به چشم آمده نظم بازی استقلالیهاست. آنها اصلا به سراغ ارسالهای بی‌هدف نرفته‌اند، روی زمین انقدر توپ را می‌چرخانند تا روزنه را پیدا کنند، همین چرخه تکرار و تکرار حریف را به اشتباه می‌اندازد. کاری که دفاع نساجی در نهایت انجام داد و استقلال به برتری رسید .

چهار: مربع مدعیان را که جدا کنید ، فولاد و گل‌گهر در سید بعدی قرار می‌گیرند اما دوازده تیم دیگر خیلی از نظر فنی با یکدیگر تفاوتی ندارند. اکثرا شبیه به هم هستند. در واقع قهرمانی از دل این بازیها بیرون می‌آید. یعنی بردن تیمهای متوسط. وقتی تلاش استقلال در زمین حریف را برای بردن می‌بینیم یعنی درک کرده‌اند که جای امتیاز دادن در این بازیها نیست .

پنج: بردن بازیهای اول فصل برای اعتماد به نفس مجموعه تیم خیلی مهم است. استقلال قرعه مناسبی هم در دو هفته اول داشت و مقابل دو تیم تازه صعود کرده قرار گرفت. دو برد و شش امتیاز و پنج گل و دو کلین شیت آبیها را به بالای جدول برد تا آماده یک ماه  سخت و دشوار شوند، استقلال در شهریور با سپاهان و فولاد و پرسپولیس و السد بازی دارد. یک تونل وحشت واقعی !

شش: همچنان استقلال یک تیم راست محور است. زوج حردانی و آسانی که از عقب توسط فلاح پوشش داده می‌شوند نقطه قوت این تیم است. این بالانس در چپ هنوز برقرار نشده، نه گودرزی کیفیت حردانی را دارد و نه کوشکی به مرز آمادگی رسیده است .

هفت: بازیکن سرمایه باشگاه است، استقلال برای خرید عارف آقاسی کلی هزینه کرده و هر  کسی سرمربی استقلال می شود حق ندارد به راحتی سرمایه باشگاه را به باد بدهد. نوع برخورد سهراب با عارف را با برخورد ساپینتو با عارف مقایسه کنید تا ببینید چگونه سهراب، توانست همشهری اش را احیا کند. نمایش آقاسی در وطنی بهترین بازی او برای استقلال از ابتدای حضورش بوده است .

هشت: هر تغییر و تحولی برای یک سری از بازیکنان مثبت است برای عده‌ای دیگر منفی ، این به اعتقاد سرمربی بستگی دارد. خروج رضاییان، سهرابیان ، غلامی و خارجیهای بی خاصیت به ابقای سهراب برمی‌گردد. شاید اگر سرمربی دیگری بود آنها را حفظ می‌کرد اما همین محدودیتهای نقل و انتقالاتی برای عده‌ای سود داشت که بارزترین آنها محمدرضا آزادی بود که بعد از ماهها با کمک مدافع حریف ناپرهیزی کرد .

نه: آنهایی که روی چمن وطنی بازی کرده‌اند قطعا می‌دانند یکی از سفت‌ترین زمینهای لیگ، همین چمن ورزشگاه قائمشهر است، توپ مدام پله می‌شود و کار را به شدت سخت می‌کند. استقلال در شهری برد که معمولا و البته سالها بود که آنجا نمی‌برد .

ده: صحبت درباره ماجراهای یاسر آسانی تکراری شده ، همچنان بر سر مفاد این فسخ بین علما اختلاف وجود دارد. سهراب هم کماکان ریسک قضیه را به جان خریده و به یاسر بازی می‌دهد ، اگر رای این پرونده به ضرر استقلال اعلام شود همه اهالی ساختمان سعادت‌آباد باید با آنجا خداحافظی کنند .

گزارش از پیمان خنافری/ پایگاه خبری فوتبالی


۲۲ دقیقه قبل / سایت روزنو

کنعانی‌زادگان: رونالدو هم مثل من می‌رقصد!

برترین‌ها : پس از پایان دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان، یکی از خبرنگاران در گفت‌وگویی با محمدحسین کنعانی‌زادگان به شادی گل او اشاره کرد و گفت حالا که کاپیتان شده، دیگر حرکات موزون انجام نمی‌دهد. کنعانی‌زادگان در واکنش به این موضوع گفت: «این حرکت موزون نیست، شادی گل منه. همون‌طور که رونالدو می‌رقصه، منم شادی گلم این شکلیه؛ حرکت موزون نیست!»


۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

دلالان به دنبال بازیکنان جوان استقلال

نورنیوز-گروه ورزشی:  با شروع هر فصل فوتبالی موضوع تاثیر دلالان و ایجنت‌ها بر بازار نقل و انتقالات داغ می‌شود و بسیاری از تیم‌ها که شرایط مالی مناسبی ندارند ستاره‌ها یا استعدادهای جوان خود را از دست می‌دهند. بر اساس اظهارات رییس آکادمی استقلال، دلالان پا را از وسوسه کردن بازیکنان رده بزرگسالان فراتر گذاشته و به سراغ رده‌های پایین‌تر هم می‌روند.

ناصر فریادشیران، رییس آکادمی باشگاه استقلال گفت: متاسفانه ایجنت‌ها به بازیکنان جوان و فوتبال پایه رو آورده‌اند. دو تیم شهرستانی در لیگ برتر وجود دارند که بازیکنان پایه را اغوا می‌کنند و پس از عقد قرارداد داخلی، بازیکن را به تیم دیگر قرض می‌دهند. این رفتار منسوخ شده است. یکی از سرمربیان این تیم‌ها منشوری است و پرونده دارد اما مجوز فعالیت او همچنان باطل نشده و فعالیت می‌کند. نمی‌دانم چه کسی برای آنها مجوز صادر می‌کند.

وی با بیان اینکه «بهترین کسی که می‌تواند به بازیکنان کمک کند کادر فنی است،» گفت: صرفا جهت اطلاع می‌گویم که دلال‌ها بیشتر به دنبال منافع خودشان هستند و نه پیشرفت بازیکنان. در باشگاه، برق سه‌فاز برای آنها وصل کرده‌ام و اجازه ندارند وارد آکادمی شوند! آنها اجازه ندارند با بازیکنان ما در قهوه‌خانه جلسه بگذارند و به همه بازیکنان تاکید کرده‌ام که در صورت صحبت با ایجنت‌ها به سرعت از باشگاه اخراج خواهند شد. در هر چهار رده پایه و حتی نونهالان این اتفاق افتاده است. حتی با خانواده بازیکنان جوان ما مذاکره می‌کنند و آنها را فریب می‌دهند و اگر لازم باشد روزی اسم آنها را خواهم گفت.

فریادشیران در ادامه گفت: بازیکنانی مانند علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه و مرتضی پورعلی‌گنجی در زمان حضورشان در تیم‌های پایه حرف گوش دادند و به اهداف خود رسیدند. چند بازیکن جوان ما مانند عماد زارعی، مهدی قایدی و علیرضا محبعلی راهی تیم بزرگسالان شدند و با تیم تمرین می‌کنند و قطعا روزی جزو ستاره‌های تیم به حساب می‌آیند. روند باشگاه و آقای بختیاری‌زاده جوان‌گرایی است و این موضوع صرفا به علت بسته بودن پنجره نیست و در آینده از این نوع اتفاقات زیاد خواهد افتاد.

رئیس آکادمی استقلال در پایان خاطرنشان کرد: یکشنبه هفته آینده همایشی برگزار می‌کنیم تا آداب حرفه‌ای‌گری را به بازیکنان آموزش دهیم. از زمانی که باشگاه زیر نظر هلدینگ فعالیت می‌کند، حساب همه بازیکنان پایه تسویه شده و هرکسی که ادعا دارد از استقلال مطالبه دارد دروغ می‌گوید.




 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.

 صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال


 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.

 تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر، با نتیجه ۴ بر یک از سد استقلال خوزستان عبور کرد و با ۶ امتیاز به صدر جدول صعود کرد.

 تارتار در جمع برترین‌ها؛ شروع 6 امتیازی
۱۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار در جمع برترین‌ها؛ شروع 6 امتیازی

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی تارتار به جمع مربیان پرسپولیسی اضافه شد که لیگ را با 6 امتیاز شروع کردند.به گزارش فوتبالی، مهدی تارتار در دومین هفته لیگ برتر هم عملکرد موفقی داشت و توانست استقلال خوزستان را با نتیجه 4 بر یک مغلوب کند. تارتار با این پیروزی هر شش امتیاز ممکن را به دست آورد تا در جمع مربیانی از پرسپولیس قرار بگیرد که لیگ را با دو برد متوالی در ابتدای فصل آغاز کردند. در ادامه فهرست این مربیان را مرور می‌کنیم.علی پروینپروین اولین مربی پرسپولیس در تاریخ لیگ برتر بود که توانست به 6 امتیاز در ...,لیگ برتر ایران,پرسپولیس,مهدی تارتار,علی پروین,وینگو بگوویچ,افشین قطبی,برانکو ایوانکوویچ,یحیی گل‌محمدی

 بارسلونا و مساله ریاست!
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.