قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

پاسخ قاطع تارتار به حواشی بازی با پرسپولیس - پارس فوتبال

مهدی تارتار ادعای مدیرعامل چادرملو را رد کرد و تأکید داشت تصمیم حضور در مسابقات بر عهده باشگاه بوده است.
 پاسخ قاطع تارتار به حواشی بازی با پرسپولیس - پارس فوتبال



۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

اژدهاکش پرسپولیس نیامده می‌رود؟ - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرسپولیس در رقابت با دیگر تیم‌های مدعی و خواهانِ کوروش اژدهاکش توانست این پدیده ۱۹ ساله را به خدمت بگیرد و قراردادی بلندمدت با او امضاء کند، اما سرخ پوشان برای فرصت بازی بیشتر به این بازیکن تمایل به انتقال قرضی بازیکن جدیدشان دارند.

به نقل از ورزش سه، اژدهاکش که در آلومینیوم اراک درخشید و خیلی زود مورد توجه قرار گرفت، یکی از خریدهای آینده‌دار پرسپولیس به شمار می‌رود، اما با این وجود سید مجتبی حسینی که سرمربی فصل قبل او بوده، تمایل دارد تا این بازیکن را دوباره در تیمش داشته باشد و به همین منظور بی‌تفاوت نسبت به جذب این بازیکن نشده است.

این هافبک- مهاجم جوان که در تمرینات یک هفته اخیر پرسپولیس حضور فعال داشته و باانگیزه زیادی کارش را دنبال کرده، مورد توجه نساجی مازندران است و به همین منظور مذاکرات بین طرفین دنبال می‌شود.

نساجی مازندران به دنبال جذب اژدهاکش بوده و هست، اما پرسپولیس شرایط خاصی را برای انتقال قرضیِ ستاره جوانش در نظر گرفته ولی به نظر می‌رسد اختلاف بین مدیران دو باشگاه در نهایت حل شود و کوروش به‌صورت قرضی راهی نساجی شود.


۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تنها یک تیم در تاریخ، از پرسپولیس این فصل بهتر بود!

به گزارش آفتاب نیوز،

قرعه مناسب پرسپولیس در دور بیست و ششم لیگ برتر و البته نمایش درخشان تیم تحت هدایت مهدی تارتار، هواداران این باشگاه را نسبت به آینده امیدوار کرده است. گرچه در ابتدا گروهی از هواداران پرسپولیس نسبت به عملکرد تیم فعلی تردید داشتند، اما کسب دو پیروزی پرگل و البته ارائه نمایش هجومی و چشم‌نواز بخش قالب هواداران طرفداران پرسپولیس را با تیم فعلی همسو ساخته است. 

پرسپولیس در اولین مسابقه با دو گل دقایق ابتدایی توانست از سد شمس‌آذر عبور کند و آنها شب گذشته با چهار گل در مقابل استقلال خوزستان به برتری دست یافتند. اما این دوره، دومین شروع درخشان پرسپولیس در همه ادوار لیگ برتر محسوب می‌شود. در واقع در ۲۳ دوره اخیر، این مقتدرانه‌ترین آغاز فصل برای پرسپولیس بوده و در طول تاریخ نیز تنها این باشگاه در لیگ سوم عملکرد بهتری از حیث تفاضل نسبت به تیم فعلی ارائه داده است. 

در لیگ سوم در دوره سوم لیگ برتر و در فصلی که پرسپولیس موفق به جذب بازیکنانی مانند علی دایی، حامد کاویانپور، ساشا ایلیچ، عیسی ترائوره، جواد کاظمیان و چند ستاره دیگر شد، آنها در هفته ابتدایی یکی از بهترین پیروزی‌های همه ادوار خود را رقم زده و با نتیجه ۲-۸ از سد پگاه گیلان گذشتند. همچنین آنها در هفته دوم با تک گل رضا جباری، عضو فعلی کادر فنی پرسپولیس در مشهد و در خانه ابومسلم به پیروزی رسیده و به شش امتیاز کامل دست یافت. اما تفاوت آن پرسپولیس با تیم فعلی، ثبت تقاضل مثبت هفت بوده و در فصل جدید، پرسپولیس تفاضل مثبت پنج را بعد از دو هفته به ثبت رسانده است. البته قرمزپوشان در مجموع در هشت دوره از تاریخ لیگ برتر در دو هفته ابتدایی به سه امتیاز و پیروزی دست یافته‌اندو، اما از لحاظ تفاضل، تیم تحت هدایت مهدی تارتار دومین آمار درخشان را تصاحب کرده است.

بعد از سپری کردن این دو مسابقه، حالا پرسپولیس با یک پیک دشوار مواجه خواهد شد؛ آنها هفته بعد و در مسابقه‌ای سخت و حیثیتی در خانه تراکتور و در تبریز میدان خواهند رفت. در ادامه آنها جدال مقابل ملوان را در پیش رو خواهند داشت و در هفته پنجم، دربی مقابل استقلال برگزار می‌شود. نباید فراموش کرد که استقلال و تراکتور نیز در دو هفته ابتدایی موفق به کسب امتیازات کامل شدند و کار پرسپولیس برای هفته‌های آتی هرگز آسان نیست. اما به هر حال دو هفته ابتدایی با مهدی تارتار به خیر و خوشی سپری شد و حالا آنها به دنبال ادامه این روند در این شهریور دشوار و پرفشار هستند.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

هشدار تارتار به جوانها: مغرور نشوید!

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال پرسپولیس در فصل جاری بیست بازیکن زیر 25 سال در اختیار خواهد داشت که تعداد زیادی از آنها تجربه حضور در سطح اول فوتبال ایران را دارند و برخی دیگر هم از آکادمی به این تیم ملحق شدند. البته بازیکنان باتجربه هم اغلب اولین فصل حضور در تیم پرسپولیس را پشت سر می‌گذارند و همین موضوع تبدیل به یک چالش برای مدیریت در تیم پرسپولیس شده است. اگرچه این نفرات احتمالا از انگیزه بیشتری نسبت به دیگر بازیکنان برخوردار هستند اما در عین حال مسئله «غرور» نیز یک چالش جدی محسوب می‌شود، به‌خصوص برای بازیکنانی که در ابتدای مسیر فوتبال خود قرار دارند و ممکن است با چند بازی خوب یا قرارداد مطلوب و سروصدای نقل و انتقالاتی، خیلی زود احساس کنند جایگاه تثبیت‌شده‌ای در ترکیب پرسپولیس دارند.

مهدی تارتار در هفته‌های اخیر تلاش کرده تا در کنار مسائل فنی، روی این بخش از رفتار بازیکنانش نیز نظارت داشته باشد. سرمربی پرسپولیس به‌خوبی می‌داند که حضور در این تیم با سایر باشگاه‌های لیگ برتر تفاوت دارد و کوچک‌ترین افت در تمرکز یا تغییر در نگرش می‌تواند فرصت حضور در ترکیب را از یک بازیکن بگیرد. به همین دلیل او بارها به بازیکنان جوان تأکید کرده که موفقیت‌های ابتدایی نباید باعث شود آنها تصور کنند به نقطه پایانی رسیده‌اند.

پرسپولیس در حال حاضر امیررضا رفیعی، یعقوب براجعه، مهدی زارع، دانیال ایری، علیرضا همایی‌فرد، امیرحسین محمودی، پوریا لطیفی‌فر، یاسین سلمانی، محمدحسین صادقی، پوریا شهرآبادی و کوروش اژدهاکش را به عنوان یک ترکیب کامل زیر 25 ساله در اختیار دارد که همین نفرات حتی می‌توانند به عنوان ارنج اصلی وارد زمین شوند و در طول فصل پرسپولیس را در رقابت بالای جدول هم نگه دارند. 

در واقع شرایط پرسپولیس به شکلی است که جوان‌های این تیم همزمان با فرصت بزرگ، فشار بزرگی را هم تجربه خواهند کرد. بازی برای پرسپولیس، حضور مقابل هواداران پرشمار و رقابت در لیگ برتر و جام حذفی می‌تواند سکوی پرتاب مهمی برای این بازیکنان باشد، اما همین شرایط نیازمند حفظ تمرکز و پذیرش رقابت است. تارتار در این زمینه روی این موضوع تأکید دارد که هیچ بازیکنی صرفا به دلیل سن پایین، محصول آکادمی یا عملکرد خوب در یک مسابقه نمی‌تواند جایگاه ثابتی برای خود متصور باشد.

نکته جالب اینکه تارتار در 48 ساعت گذشته به تعدادی از بازیکنان از جمله دانیال ایری و پوریا شهرآبادی و... این موضوع را گوشزد کرده و از آنها خواسته تا بدون غرور کار را پیش ببرند چرا که فوتبال ورزشی مستمر است و آنها هرروز باید خود را به افکار عمومی و مربیان و البته شخص خود ثابت کنند.

از سوی دیگر، حضور تعداد زیادی بازیکن جوان در فهرست پرسپولیس می‌تواند یک فرصت مهم برای آینده این باشگاه نیز باشد. اگر این بازیکنان بتوانند در کنار نفرات باتجربه رشد کنند و از فضای رقابتی تیم برای پیشرفت استفاده کنند، پرسپولیس می‌تواند در سال‌های آینده از نسل جدیدی از بازیکنان آماده بهره ببرد. با این حال، مدیریت این نسل و جلوگیری از شکل‌گیری اعتمادبه‌نفس کاذب، یکی از وظایف مهم کادر فنی خواهد بود؛ مسئله‌ای که تارتار از همین حالا نسبت به آن هشدار داده است.

پیام پرسپولیس به جوان‌های تیم روشن است. حضور در این تیم پایان مسیر نیست، بلکه تازه شروع یک رقابت جدی‌تر است. بازیکنی که می‌خواهد در این تیم ماندگار شود، باید علاوه بر توانایی فنی، از نظر ذهنی هم آماده فشار و رقابت باشد. در تیمی با این حجم از بازیکنان جوان، حفظ فروتنی، استمرار در تمرین و تلاش برای بهتر شدن می‌تواند همان چیزی باشد که یک استعداد را از یک بازیکن مقطعی به مهره‌ای قابل اتکا برای سال‌های آینده تبدیل می‌کند.




 استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست سه بر یک چین تایپه شد تا برای نخستین بار در تاریخ در جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی رده‌بندی جهان قرار گیرد.

 هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند
۲۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند

هوادار تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است که سرخپوشان تحت هدایت سرمربی جدید مهدی تارتار خیلی خوب بازی می کنند.

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۴۲ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۹ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.

 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.