قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

بررسی حوادث تنگه هرمز نباید صرفاً بر مبنای ظاهر رویدادها باشد - پارس فوتبال

معاون حقوقی و بین‌المللی وزیر امور خارجه گفت: نمی‌توان صرفاً با یک نگاه ساده و ظاهری، درباره حوادث رخ‌داده و هدف قرار گرفتن برخی کشتی‌ها قضاوت کرد.
 بررسی حوادث تنگه هرمز نباید صرفاً بر مبنای ظاهر رویدادها باشد - پارس فوتبال



2
 بقائی: کلیشه‌های ضدایرانی در نبرد ۱۲روزه فرو ریخت
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بقائی: کلیشه‌های ضدایرانی در نبرد ۱۲روزه فرو ریخت

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تابناک، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در آیین رونمایی از کتاب «نبرد ۱۲ روزه و مسئله برند ملی ایران» که با حضور جمعی از استادان، کارشناسان حوزه برند ملی و اصحاب رسانه در خانه اندیشه‌ورزان تهران برگزار شد، گفت: معمولاً از این روزها به عنوان ایامی سخت، دشوار و پیچیده یاد می‌کنیم، اما از منظر انسانی، ملی و مذهبی در مقطعی قرار داریم که برای هر فرد فرصتی فراهم شد تا جایگاه خود را در قبال تحولات مشخص کند.

وی با ارزشمند خواندن تلاش‌های انجام‌شده در حوزه برند ملی ایران تصریح کرد: کاری که در این زمینه انجام می‌شود، بسیار باارزش است و در سال‌های اخیر کمتر به آن پرداخته شده بود، هرچند در دوره اخیر توجه بیشتری به این موضوع شده است. اتفاقاتی که طی یکی دو سال گذشته رخ داد نیز ظرفیت و ابزار مناسبی برای این کار ایجاد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: در مواجهه روایی و رسانه‌ای با طرف‌های مقابل، اگر می‌خواستیم صرفاً با استفاده از توان و قدرت خودمان سوءتفاهم‌ها را برطرف و کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را اصلاح کنیم، شاید کار بسیار دشواری بود، اما نحوه رفتار مردم ایران در جریان دو جنگ اخیر بسیاری از این کلیشه‌ها را تغییر داد.

وی گفت: طی چهار یا پنج دهه گذشته، مجموعه‌ای از تصاویر و کلیشه‌های منفی درباره ایران ساخته و تکرار شده و در نهایت به عنوان واقعیت درباره یک جامعه و یک کشور جا انداخته شده است. این کلیشه‌سازی صرفاً با هدف تخریب نشان ملی ایران انجام نشد، بلکه به مبنایی برای محاسبه و کنشگری در قبال ایران تبدیل شد.

بقایی افزود: همین کلیشه‌ها باعث شد ایران به‌راحتی به عنوان یک خطر معرفی شود و موضوع هسته‌ای ایران نیز در سطح بین‌المللی به شکلی نادرست بازنمایی شود تا بر اساس آن، این ادعا شکل بگیرد که چاره‌ای جز حمله به ایران وجود ندارد.

وی با بیان اینکه این روند بخشی از فرایند «بدنام‌سازی، اهریمنی‌سازی و انسان‌زدایی» است، اظهار کرد: در بسیاری از موارد، برای معرفی یک طرف به عنوان هدف مشروع، ابتدا تلاش می‌شود از طریق کلیشه‌سازی، آن طرف بدنام شود و سپس با متهم کردن آن به نقض حقوق بشر، حمایت از تروریسم یا دیکتاتوری، زمینه برای اهریمنی جلوه دادن و در نهایت انسان‌زدایی فراهم شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تحولات یک سال و نیم اخیر گفت: اتفاقاتی که در این مدت رخ داد، نه تنها بسیاری از این کلیشه‌ها را برملا کرد، بلکه باعث شد بسیاری به این نتیجه برسند که برخی واقعیت‌هایی که تلاش می‌شد درباره ایران به عنوان واقعیت معرفی شود، در مواردی درباره خود آمریکا صدق می‌کند.

بقایی یکی از کلیشه‌های مطرح‌شده درباره ایران را ادعای تک‌نفره بودن ساختار حکمرانی کشور عنوان کرد و گفت: بر اساس همین تصور، این جنایت را مرتکب شدند و تصور کردند اگر مقام‌های ارشد، فرماندهان نظامی و افراد مؤثر در سیاست‌گذاری کشور را ترور کنند، ساختار نظام حکمرانی فرو خواهد ریخت.اما چگونه شد که تنها چند ساعت پس از شهادت فرمانده کل قوا، فرمانده سپاه، وزیر دفاع و جمعی از فرماندهان و شخصیت‌های مؤثر، ایران با چنین شدت و جدیتی واکنش نشان داد و از خود دفاع کرد؟ امروز برای بسیاری روشن شده است که ایران کشور نهادهاست، نه اشخاص.

سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه با مقایسه این موضوع با آمریکا اظهار کرد: در مقابل، همواره درباره آمریکا گفته می‌شد که کشوری مبتنی بر نهادهاست، اما تحولات اخیر نشان داد که این کشور نیز در مواردی تحت تأثیر اشخاص و گروه‌های خاص قرار دارد.

بقایی همچنین با اشاره به توانمندی‌های ایران گفت: یکی دیگر از کلیشه‌ها این بود که ایران در حوزه فناوری، اندیشه، مذاکره و دیپلماسی کشوری عقب‌مانده است، اما تحولات اخیر نشان داد که ایران هم در حوزه نظامی و هم در حوزه فکری، مذاکراتی و دیپلماتیک توانمندی‌های قابل توجهی دارد.در مجموع، طی یکی دو سال اخیر، آمریکا به عنوان طرفی غیرقابل اعتماد و دروغگو و ایران به عنوان طرفی معتبر معرفی شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به رفتار آمریکا با متحدانش گفت: تهدید کشورهای مختلف به اقدام نظامی که طی روزهای اخیر به بخشی از گفتمان مقام‌های آمریکایی تبدیل شده، نشان می‌دهد آمریکا حتی برای نزدیک‌ترین متحدان خود نیز متحدی قابل اتکا نیست و رفتاری پرخاشگرانه دارد.

بقایی اظهار کرد: اگر بخواهیم مختصات یک ملت و مفهوم ملت بودن را بررسی کنیم، کافی است مصادیق آن را در رفتار مردم ایران طی یک سال و نیم گذشته جست‌وجو کنیم. این تجربه می‌تواند حتی برای هر نقطه‌ای از جهان، معیاری برای شناخت مفهوم ملت و به‌ویژه ملت تمدنی باشد.

وی با اشاره به پیوند میراث ملی و مذهبی در ایران گفت: ترکیب میراث ملی ما با داشته‌های فکری و مذهبی، به عنوان یک کشور اسلامی در دفاع از ایران به بهترین شکل خود را نشان داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: اینکه از یک سو به میراث حماسی و ملی ایران و از سوی دیگر به مفاهیمی همچون قیام عاشورا و «هیهات من الذله» توجه می‌شود، ترکیبی ایجاد کرده که انرژی و انگیزه‌ای کم‌سابقه برای جامعه ایران به وجود آورده است.

بقایی افزود: این موضوع صرفاً یک شعار یا رجزخوانی نبود، بلکه به ایران کمک کرد در حساس‌ترین شرایط روی پای خود بایستد، به عنوان یک ملت و کشور یکپارچه ظاهر شود و توانمندی‌های خود را چند برابر کند.

وی با اشاره به رفتار مردم در جریان جنگ اخیر گفت: کشوری که درباره توان موشکی آن تردید ایجاد می‌کردند و مدعی بودند در حوزه حکمرانی با مشکلات جدی مواجه است، در شرایط بحران توانست با نوعی همدلی و انسجام عمومی، عملکردی قابل توجه از خود نشان دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: مردم در شرایط جنگی با وجود فشارها، با کمبودهای گسترده مواجه نشدند و در رفتار دفاعی خود نیز چنان عمل کردند که بسیاری در جهان ناگزیر به تحسین شجاعت و جدیت آنان در دفاع از وطن شدند.

بقایی این تجربه را از جمله سرمایه‌هایی دانست که طی یک سال و نیم گذشته تولید و بازتولید شده است و گفت: آنچه در این مدت رخ داد، مبتنی بر میراث فکری، تمدنی و مذهبی ایران بود که طی قرن‌ها شکل گرفته و در این دوره بار دیگر بازتولید شد.ما به این سرمایه‌ها نیاز داریم، چرا که این مواجهه همچنان ادامه دارد و در آینده نیز باید بتوانیم این سرمایه‌ها را به‌خوبی روایت کنیم، بشناسیم و برای مواجهه با حوادث آینده از آنها بهره بگیریم.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: برخی از حوادث آینده را می‌توان پیش‌بینی کرد و درباره برخی دیگر از هم‌اکنون نمی‌توان شکل و ابعاد دقیقی تصور کرد، اما اگر این سرمایه‌ها را به‌خوبی بشناسیم، درست بیان کنیم و آگاهانه برای نسل جدید تبیین کنیم، بدون تردید ایران آینده قدرتمندتر از ایران امروز خواهد بود.

بقایی در پایان با قدردانی از اندیشکده برند ملی ایران و برگزارکنندگان این نشست و همچنین نویسندگان این کتاب، به دلیل دغدغه‌مندی در زمینه نشان و برند ملی، گفت: توجه به برند ملی و پرداختن به این موضوع، اقدامی بسیار ارزشمند است و جامعه برای اینکه بتواند در ادامه مسیر و در مواجهه با وضعیت‌هایی که با آن روبه‌رو خواهد شد، سربلند بیرون بیاید، به چنین روندی و چنین اندیشه‌ورزی‌هایی نیاز دارد.

پیش از سخنرانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، حجت اله نیکی ملکی بنیانگذار اندیشکده برند ملی ایران و نویسنده کتاب «نبرد ۱۲ روزه و مسئله برند ملی ایران» ضمن تاکید بر اهمیت نتیجه جنگ و نوع رفتار کشورها در جنگ بر برند ملی یک کشور گفت: رفتار مردم ایران، عملکرد حاکمیت و شکل گیری فرهنگ مقاومت و تولید آثار فرهنگی با موضوع همبستگی و مقاومت ملی برند ایران را تقویت کرد و ناکامی های دشمنان ایران در دستبابی به اهداف تجاوزشان به ایران منجر به تضعیف و تخریب برند ملی آنها گردید.

شایان ذکر است کتاب «نبرد ۱۲ روزه و مسئله برند ملی ایران» در ۶ فصل توسط پژوهشگران اندیشکده برند ملی ایران که از مجموعه های پژوهشی ذیل دانشگاه صنعتی شریف است، تالیف شده است.


1
 طارمی هم‌گروه استقلال و تراکتور می‌شود؟
۱۵ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

طارمی هم‌گروه استقلال و تراکتور می‌شود؟

به گزارش شهرآرانیوز، سایت اسپورت ۲۴ یونان مدعی شده است مهدی طارمی در تمرین امروز المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای انجام مراحل انتقال خود راهی امارات شود.

بر اساس این گزارش، مقصد احتمالی مهاجم ایرانی، الوصل امارات است؛ تیمی که در فصل جدید لیگ نخبگان آسیا حضور دارد و در این رقابت‌ها باید برابر استقلال و تراکتور ایران به میدان برود.

در صورت نهایی شدن این انتقال، طارمی بار دیگر در فوتبال آسیا به میدان خواهد رفت و مقابل دو تیم ایرانی قرار می‌گیرد.

در ادامه حتما بخوانید بازگشت طارمی به فوتبال آسیا


1
 جدا شده از پرسپولیس آماده ورود به ۱۱ نفر
۲۶ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

جدا شده از پرسپولیس آماده ورود به ۱۱ نفر

به گزارش آفتاب نیوز،

مرتضی پورعلی‌گنجی تنها دو روز پس از انجام تمرین گروهی همراه با پاختاکور، در دیدار حساس سوپر لیگ ازبکستان مقابل نسف قارشی به میدان رفت و توانست در جریان پیروزی مهم تیمش، عملکرد خوبی در حضور تعویضی در زمین داشته باشد، اما او احتمالا فردا به جمع نفرات اصلی اضافه خواهد شد.

پاختاکور که یکی از تیم‌های حاضر در لیگ نخبگان آسیا و حریف استقلال و تراکتور است و در کنار آن برای کسب قهرمانی در سوپر لیگ ازبکستان تلاش می‌کند، فردا شب در حضور مدافع ایرانی باتجربه‌اش مقابل ترمذ سورخان قرار می‌گیرد و سعی در کسب یک برد دیگر دارد.

پورعلی‌گنجی که پس از چهار سال حضور درخشان در پرسپولیس تصمیم به جدایی و حضور در ازبکستان گرفت، انگیزه زیادی برای ورود به ترکیب پاختاکور در بازی فردا مقابل ترمذ سورخان دارد تا بتوانند به برتری برسند و فاصله‌شان با نفتچی فرغانه صدرنشین را به یک امتیاز کاهش بدهند.

این لژیونر پرسپولیسی که سابقه حضور در لیگ‌های بلژیک، چین و قطر هم در کارنامه دارد، دوران متفاوتی را همراه با تیم مدعی ازبکستان شروع کرده و انگیزه زیادی دارد با پاختاکور در لیگ نخبگان آسیا هم نتیجه بگیرند و دوباره شایستگی‌هایش را به نمایش بگذارد.


1
 دانیال بزرگی تنها طلای روز پایانی را کسب کرد
۲۹ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

دانیال بزرگی تنها طلای روز پایانی را کسب کرد

جوان آنلاین: این دوره از مسابقات که از روز سه شنبه آغاز شده بود امرور پنجشنبه خاتمه یافت. تیم کشورمان در روز پایانی یک طلا و پنج برنز کسب کرد.

به گزارش مهر، تنها طلای روز پایانی را دانیال بزرگی کسب کرد که بعد از اولین حضور خود در پایان دوران محرومیت عملکرد فوق العاده‌ای داشت. وی در وزن ۶۸- کیلوگرم همه رقبا را یکی بهعد از دیگری شکست داد و روی سکوی نخست ایستاد.

تیم کشورمان در این وزن سه نماینده داشت که متین رضایی در اولین مبارزه در دو راند به «عمر یاسر» از فلسطین باخت و از جدول حذف شد.

بزرگی ابتدا «محمدخان» از پاکستان را از پیش رو برداشت و سپس «اباکریف» از قزاقستان را در دو راند شکست داد. وی در ادامه با پیروزی مقابل «بانلونگ» ار تایلند و «مون جینهو» از کره را از پیش رو برداشت و راهی مبارزه نهایی شد. بزرگی در مبارزه نهایی برابر «توخالیبایف» از ازبکستان را دو بریم پیروز شد و تنها طلای تیم کشورمان در روز پایانی کسب کرد.

امیرعباس رهنما هم در اولین مبارزه «ماسیمینو» از استرالیا را شکست داد و سپس «وون سوک» از کره جنوبی را در دو راند شکست داد و سپس به «مون جبنهو» کره‌ای باخت و از رسیدن به نیمه نهایی بازماند.

در وزن ۴۶- کیلوگرم ساینا کریمی و معصومه رنجبر دور نخست به ترتیب «مومینا خان» و» آمریا خوخار» از پاکستان را شکست داد و سپس کریمی پس از عبور از رنجبر و شکست به حریفی از تایلند به نشان برنز دست یافت.

ناهید کیانی در وزن ۵۷- کیلوگرم ابتد «ناتیک مون» از تایلند را در دو راند شکست داد و سپس برابر «لی هانا» از کره جنوبی را با همین نتیجه از پیش رو برداشت و به نیمه نهایی صعود کرد و در این مرحله برابر «کیم یو جین» باخت و به نشان برنز دست پیدا کرد.

در همین وزن هستی محمدی پس از برتری مقابل «توگژان خازانبت» از قزاقستان نتیجه را به «خبرفان» اردنی واگذار کرد و حذف شد.

در وزن ۷۳- کیلوگرم سارا صوفی در اولین مبارزه «خوسینووا» از قزاقستان راذشمست داد و در نیمه نهایی به «دنیا» از عربستان باخت و برنزی دیگر را برای تیم بانوان کسب کرد.

در بخش مردان و در وزن ۵۴- کیلوگرم مهدی رزمیان پس از برتری در برابر «رحیمی» از افغانستان، دو بر یک نتیجه را به «لی دونگ» از کره جنوبی واگذار کرد و حذف شد. در همین وزن یاسین ولی زاده پس از یک دور استراحت، با پیروزی برابر دو حریف از پاکستان و باخت به «جعفر» از اردن حذف شد. بعد ار فینال قهرمانی آسیا این دومین باخت یاسین به حریف اردنی بود.

محمد حسین یزدانی هم در وزن ۸۷- کیلوگرم بعد از یک دور استراحت «ساهاک» از افغانستان را شکست داد ولی به «ژوربایف» از ازبکستان باخت و برنز گرفت. امیررضا غلامی هم ابتدا «محمد امیران» از پاکستان را از پیش رو برداشت و سپس در پیکار با «جک وودی» از تایلند نتیجه را واگذار کرد کنار رفت؛ بنابراین تیم کشورمان با هفت طلای ابوالفضل زندی، رادین زینالی، آرین سلیمی، حنا زرین کمر، نسترن ولیزاده، مهدی حاج موسایی و دانیال بزرگی، تک نقره شاپرک نجفی و ۹ مدال برنز، امیرسینا بختیاری، یلدا ولی نژاد، فاطمه احمدی، ساغر مرادی، ناهید کیانی، ساینا کریمی، سارا صوفی و امیر حسین یزدانی به کار خود پایان داد.

امیرمحمد نصیر احمدی، علی نجفی، رضا کلهر، مریم ملکوتی خواه، فرشته فتحی، معصومه رنجبر، هستی محمدی، متین رضایی، امیر عباس رهنما، امیررضا غلامی، مهدی رزمیان، یاسین ولی زاده، علی اصغر علیمرادیان، امیررضا صادقیان و مهران برخورداری هم حذف شدند.


1
 افشا مقصد جدید طارمی؛ مهاجم ایرانی در یک قدمی انتقال به دبی
۳۶ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

افشا مقصد جدید طارمی؛ مهاجم ایرانی در یک قدمی انتقال به دبی

جهان صنعت نیوز، در دومین سال از قرارداد با المپیاکوس، مهدی طارمی روزهای متفاوتی را سپری می‌کند. پیش‌تر گفتیم که شرایط برای ادامه همکاری با مهاجم تیم ملی ایران، مهیا نیست و جذب مهاجمان جدید، شاید زمینه‌ساز جدایی طارمی از المپیاکوس و کوچ او از آتن شود.

سایت novasports در خبری نوشت یک باشگاه در شهر دبی امارات علاقه‌مند به جذب طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران است و مذاکرات جدی بین این باشگاه اماراتی و باشگاه یونانی برای انتقال طارمی به دبی در حال پیگیری است.

گفتنی است شباب الاهلی، النصر و الوصل ۳ باشگاه شهر دبی هستند که این احتمال وجود دارد طارمی به یکی از این سه تیم منتقل شود.

اقتصادآنلاین  ورزشی برچسب هادبی طارمی مهاجم ایرانی
شناسه : 606743
لینک کوتاه : لینک کپی شد